|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
15.8.2009 13:16:48   
LINDI
JOOB  Kar pod srcem si nosila,zdaj si v zibel položila,
to bila je želja tvojih sanj,dane že trepečeš zanj.

ISKRENE ČESTITKE OB ROJSTVU SINČKA      user posted image user posted image

Moram reči,da ima zelo lepo ime,eno od dveh imen,ki je bilo v igri pri meniuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
15.8.2009 14:08:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Ja lilinovy,kakšne barve pa bo posteljica,bela,s kakšnimi pajacki...jaz sem firbec...če še nisi vedelauser posted image

Ja kar  še vedno bo user posted image ne bo punčkauser posted image to bosta imela moj in stric dela....mislim,da bo ta otrok preveč razvajenuser posted image

Komaj čakaam,da se bom z vozičkom furala okroguser posted image ,Pa bom pobrala spotoma  LILINOVY,BABY,KAT MAT,potem pa bomo šle v Domžale
pobrat še LUNCO,pa TASSIKO,pa KEPICO
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

kopirano iz avgustovk:

Joob je rodila:

Včeraj ob 21.47 je na svet s pomočjo CR prijokal na svet mali Nik, velik 54cm in težak 4280g.

Čestitke joobuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo!!!!!!cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
15.8.2009 14:08:43   
KatMat
pravi korenjak!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
15.8.2009 20:33:11   
LINDI
Danes sem še popoldan nekaj spala,ne vem kaj me je zvilo,mogoče to,da sem bila ponoči 4x na wcuser posted image

KAT MAT ti si bila tudi na bolniški a ne,tle na forumu na oktobrkah je ena rekla,da če si na bolniški,začneš s porodniško 42 dni prej,a je to

res,ker mene na csd ni nič vprašaala,samo rekla je 28 dniuser posted image user posted image user posted image Jaz sem jim to že v službo sporočilauser posted image

A katera ve,kje bi si lahko še kakšne pajkice kupila,to mi je zdaj najbolj udobno,ko mi ni skoraj nič več  pravuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
15.8.2009 20:44:50   
tassika
Lindi tega ni več, včasih si lahko izbiral, zdaj pa je za vse enako 28 dni pred PDP in konec

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
15.8.2009 21:58:50   
LINDI
Ja saj meni je bolj všeč to 28 dniuser posted image hvala Tassika,kako si kaj

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
16.8.2009 13:37:08   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Danes sem še popoldan nekaj spala,ne vem kaj me je zvilo,mogoče to,da sem bila ponoči 4x na wcuser posted image

KAT MAT ti si bila tudi na bolniški a ne,tle na forumu na oktobrkah je ena rekla,da če si na bolniški,začneš s porodniško 42 dni prej,a je to

res,ker mene na csd ni nič vprašaala,samo rekla je 28 dniuser posted image user posted image user posted image Jaz sem jim to že v službo sporočilauser posted image

A katera ve,kje bi si lahko še kakšne pajkice kupila,to mi je zdaj najbolj udobno,ko mi ni skoraj nič več  pravuser posted image

normalno zacnes porodnisko....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
16.8.2009 13:37:53   
KatMat
jaz sem na koncu samo se v gatah okol skakala...zato sem bila najraje doma...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
16.8.2009 14:09:55   
LINDI
Ja saj najboljše,da bi jaz tudiuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
16.8.2009 15:34:12   
baby28

ojla!

najprej čestitke za JOOB. Super.
Materinstvo zajemaj s polno žlico in čuvaj se.
Ali si težko prestala CR? Jaz sem ga tudi imela, sicer
napovedanega, pa je blo kr coolll, sem se kr hitr sestavla.

Uživaj v družbi svoji dveh fantičev.
Mali NIk pa naj ti polepša sleherni dan, ker boš hitro
videla, kolk hitro se spreminja in dojema svet okrog
sebe.
Mamico bo prepoznal že ob prvem stiku.
To je tisto, kar je ful MAĐIK. hehe

čestitke, še enkrat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In ostale.
Lindi počiva, a ne?
KaTMat je spet zaukurla dvesto na uro, tako da bomo šli lahko ven šele zvečer. joj joj
Lunca82 pa verjetno uživa v družbi dveh fantinov, al kako.
UPsi, a smo na primorskem.

Uživajte, pa upam, da se dobimo na vozičkanju, al pa za začetek na kavi pri Jurčku, na
terasi.

lp

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
16.8.2009 16:13:59   
KatMat
jaja...tale peč se mi zdi da pripeka tam okol depale...ne pa stari trzin....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
16.8.2009 17:06:30   
LINDI
Lindi ni nič počivala še danes sva bolj kot ne okoli letala,kavica boljšji sejem,kavica pri moji mamici,kosilo pri taščici,izlet v  Ivančno,sladoled,zdaj smo pa končno doma..utrujenauser posted image
V glavnem imam dosti za danes,moj pa očitno ne,ker že nekaj dela zunajuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
16.8.2009 18:36:54   
KatMat
lindi kok si fletna na slikici!!!user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
16.8.2009 19:09:46   
LINDI
user posted image ja,z velikim bušijemuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
16.8.2009 19:28:05   
lunca82
JOOB iskrene čestitke za Nika!! Želimo ti hitro okrevanje in nepozabne trenutke z vašim fantkom!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BABY mi smo ok...počasi se že sprehajamo na okoli...pridno spimo ponoči..5 do 6 ur. Drugače pa se bojujemo s krčki..no sedaj ki so kapljice je že boljše. Moja dva fanta sedaj počivata in mislim da se jima bom kar pridružila. user posted image
Bo pa  počasi caj da se res dobimo na eni kavici..da malo poklepetamo!!

Lindi..prav luškana si na fotki!! Lep buši!! user posted image

Se vidimo bejbe!! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
17.8.2009 8:26:40   
LINDI
hvala za pohvale,me veseli,da tvoj fantiček zdaj malo bolj spi,je pa revček,če ima krčkeuser posted image ,upam,da se tako zmenite,da še jaz lahko priracam zravenuser posted image .Danes spet nisem skoraj nič spala noro...zdaj zjutraj pa bi,pa ne morem,imam opravke

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
18.8.2009 11:28:22   
Joob
Ojla,
mi smo že doma...na kratko...imela sem CR, ker je bil tamali prevelik, da bi ga rodila po naravni poti (54cm in 4300gr)...da o osebju Lj.porodnišnice ne govorimuser posted image ...

Drugače pa smo super, mali je fuuuul pridenuser posted image user posted image user posted image ...le dojenje nam povzroča preglavice, ampak nam bo že steklo...tako ali drugače.

Pozdravček...in upam, da je z vami vse ok!user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.8.2009 11:46:04   
tassika
Joob še enkrat čestitke, tvoj je bil pa res korenjak. Mi je pa žal da imaš slabo izkušnjo z osebjem, sem pa poslušala da tiste ki grejo na CR ni važno kje si bolj kot ne številka.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
18.8.2009 11:51:20   
Joob
tassika, sej so izjeme, sploh starejsše sestre, te so suuuuuuuuper prijazne, bi jih imela za drugo mamo...samo kaj ko sta taki na oddelku samo dve...ampak ta mlade...absurd...vse jim je težko, da se na koncu sploh ne upaš nič spraševati...user posted image

< Sporočilo je popravil Joob -- 18.8.2009 11:52:09 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
18.8.2009 11:59:02   
lunca82
JOOB ŠE ENKRAT ISKRENE ČESTITKE IZ NAŠE STRANI!!!!! user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa maksimalno uživajte in se kmalu srečano na vozičkanju/kavici!! user posted image

< Sporočilo je popravil lunca82 -- 18.8.2009 12:06:52 >

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
18.8.2009 12:18:36   
lindi1
JOOB čawči,ja velik je tale tvoj fantek,upam,da vam čimprej steče dojenje...

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
18.8.2009 16:28:23   
baby28

Živjo!

Evo tudi jaz sem imela CR, pa nimam slabih izkušenj iz porodnišnico
in z osebjem oddelka A.
Super so bli. Vse so nam pomagali. Tudi dojenje so nas učili in stali zdraven in
svetovali in .....
Same pohvale. 
ja je pa tko, eni imajo slabe izkušnje drugi pa dobre.

joob - DOJENJE STEČE, SAMO sekirat se ne in bit sproščena in pit čaj za dojenje,
pa ne zaradi tega da bi imela mleko, ampak zaradi tega ker delujo sproščujoče na telo
in nato nastane mleko.

Srečno in čimveč počitka vsaj prvih nekaj dni doma.

Vozičkanje -
TO JE SUPER IDEJA, večerno vozičanje ob dobri družbi, hmmm, jaaaaaaaaaaaaaa

lp vsem mladim mamicam in tudi tistim, ki še čakate da to postanete.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Občutek biti MAMA je res nekaj kar ti otrok da. Superca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
18.8.2009 19:28:05   
Joob
baby28, pri meni ni problem mlek, ampak bradavičkeuser posted image ...imam fuuuul majhn bradavičke...skooooraj ploske in tamali ne more zagrabiti...tako, da sedaj pumpamo in se "dojimo" pač po flaškici.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
19.8.2009 8:08:09   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Joob

baby28, pri meni ni problem mlek, ampak bradavičkeuser posted image ...imam fuuuul majhn bradavičke...skooooraj ploske in tamali ne more zagrabiti...tako, da sedaj pumpamo in se "dojimo" pač po flaškici.
PUST FLASKO UZEm NASTAVKE KI SO NAMREC ZA TO NAREJENI

< Sporočilo je popravil KatMat -- 19.8.2009 8:15:38 >

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
19.8.2009 8:24:37   
KatMat
www.ringaraja.net/nastavki-za-dojenje---so-res-v-pomoc_56

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......