|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
13.8.2009 18:58:47   
LINDI
Bo pa moj ljubček,že vidim,ker komaj čakam,da ga stisnem k sebiuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
14.8.2009 8:18:54   
KatMat
se je joob ze oglasila?????

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
14.8.2009 8:46:00   
LINDI
 Ne še verjetno je v porodnišnici...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
14.8.2009 10:37:11   
LINDI
 Danes em totalno lena,nič se mi ne da...upam,da bom kmalu boljše...vsaj vroče mi ni,bi pa rabila eno kavicouser posted image vsaj tako zgleda.Spala sem

danes super,sem bila bolj tko na boku ,malo na trebuhu,pa povšter sem imela spodaj,pa pravijo,da se moramo nosečnice zdaj naspati,kako

že,če ti pa ves čas  nekaj nagaja,sem pa mrknila v 10 minutah,ko sem se uleglauser posted image naporen danuser posted image

Tamal gre danes na morje,upam, da bodo imeli lepo vreme,vsaj namorju naj ga imajo,ker meni to tukaj čisto paše,mi vsaj dol ne tečeuser posted image

Če bi bilo vroče bi pa še mene vleklouser posted image ,tako,da boljše,da ni....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
14.8.2009 12:40:30   
KatMat
drzimo pestke za naso joob....upam da je najhujse ze za njo

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
14.8.2009 12:47:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Bo pa moj ljubček,že vidim,ker komaj čakam,da ga stisnem k sebiuser posted image
se mal manjka...bos videla kako bo to hitr naokol...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
14.8.2009 13:07:06   
lindi1
Ja saj verjamem dnevi kar letijo,danes je spet tako zelo soparno,da  mi kar dol teče noro...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
14.8.2009 13:08:43   
KatMat
ja res je obupno ratalo

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
14.8.2009 13:23:24   
lindi1
Aje bejbijem tudi tako zelo soparnouser posted image potem so revčki kot me...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
14.8.2009 13:25:46   
lindi1
Ja jaz tudi upam,da je mimo pri JOOB...da čimprej napiše gor,kaj so dobili-ime novega člana družine,pa upam,da se ni preveč matrala...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
14.8.2009 13:38:37   
KatMat
a ze pise kaj pod rodili smo

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
14.8.2009 15:20:35   
LINDI
Ne vem nisem nič gledala,ej a tvoja bejbika že lahko nosi kratke rokave in kratke hlačke

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
14.8.2009 15:41:04   
lilinovy
Ojla vsem!

Lindi super , da je bilo na pregledu vse OK in da bo vse mooodrooooooooo oktobra........
Joob zdaj verjetno ze pestva svojga bejbija...........noro.

No mi smo šli pa danes v BABY Center po posteljico.Sem mela pa celo "delegacijo" s sabo - mami, ati pa še babi ker moj dela..........JA JE BILO KAR ZANIMIVO. Vsi trije so "strokovno" ocenjevali kaj bom zbrala, pa da bo prave barve, pa da bo prave velikosti.............................No in na koncu mi je uspelo najti eno lušno posteljico user posted image .
Samo za jogi še ne vem kakšnega naj zberem? KatMat mi lahko kej svetuješ? Kakšnega imate vi? Malo sem gledala tistega v paketu od Recinkota, ampak ne vem iz česa je, pa če se da zgornji del kej oprat............
Drugo vprašanje je pa KAKO STE KEJ VE OPRALE CUNJICE ZA BEJBIJA? Prašek in mehčalec ali brez mehčalca??

Hvala za pomoč in lepo preživite dan!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
14.8.2009 16:20:01   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Ne vem nisem nič gledala,ej a tvoja bejbika že lahko nosi kratke rokave in kratke hlačke
ne ker jo zebe...se zmer nosi bodi in hlacke +stunfe

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
14.8.2009 16:22:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lilinovy

Ojla vsem!

Lindi super , da je bilo na pregledu vse OK in da bo vse mooodrooooooooo oktobra........
Joob zdaj verjetno ze pestva svojga bejbija...........noro.

No mi smo šli pa danes v BABY Center po posteljico.Sem mela pa celo "delegacijo" s sabo - mami, ati pa še babi ker moj dela..........JA JE BILO KAR ZANIMIVO. Vsi trije so "strokovno" ocenjevali kaj bom zbrala, pa da bo prave barve, pa da bo prave velikosti.............................No in na koncu mi je uspelo najti eno lušno posteljico user posted image .
Samo za jogi še ne vem kakšnega naj zberem? KatMat mi lahko kej svetuješ? Kakšnega imate vi? Malo sem gledala tistega v paketu od Recinkota, ampak ne vem iz česa je, pa če se da zgornji del kej oprat............
Drugo vprašanje je pa KAKO STE KEJ VE OPRALE CUNJICE ZA BEJBIJA? Prašek in mehčalec ali brez mehčalca??

Hvala za pomoč in lepo preživite dan!!
jogi je lahko cist obicen malcek ti ne bo kompliciral...mi smo ga dal se spucat v cistilnico ampak ce je nou ni treba...
BUH NE DEJ Z MEHCALCEM!!!!!VSE BREZ MEHCALCA PA VSE NA DVOJNO IZPIRANJE....

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
14.8.2009 16:24:28   
KatMat
nas jogi je star 11 let skor pa cist dobr spi gor

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
14.8.2009 18:03:16   
LINDI
OOOOO LILINOVY sem te danes že pogrešalauser posted image ja sem slišala,da včeraj ste pa previjalno kupili,kakšne barve imaš predale,a potem imaš

velikost posteljice 120x60...jaz imam 140x70...a posteljninio si tudi že vzela,JAZ BOM JOGI VZELA V PIKAPOLONICI TEGA,KI JE ZDAJ V KLUB

CENI 62 E,NE BOM NIČ KOMPLICIRALA VEČuser posted image user posted image user posted image ,mam že naročenega,bo pa mami  dala zanj,user posted image user posted image moja mami je super mami,kaj bi brez

nje?Jaz sem pa danes HANO videla,jo moram pohvaliti,je tako lepauser posted image ,pa pridna,po mamici verjetnouser posted image ,a ne BABYuser posted image

Saj jaz sem gledala v recinkotu,ampak nisem zasledila,da bi imeli mojo dimenzijo...Moja prijateljica ga ima iz recinkota,pa je zelo zadovoljna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
14.8.2009 18:09:24   
LINDI
Ja lilinovy,kakšne barve pa bo posteljica,bela,s kakšnimi pajacki...jaz sem firbec...če še nisi vedelauser posted image

Ja kar  še vedno bo user posted image ne bo punčkauser posted image to bosta imela moj in stric dela....mislim,da bo ta otrok preveč razvajenuser posted image

Komaj čakaam,da se bom z vozičkom furala okroguser posted image ,Pa bom pobrala spotoma  LILINOVY,BABY,KAT MAT,potem pa bomo šle v Domžale
pobrat še LUNCO,pa TASSIKO,pa KEPICOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.8.2009 18:12:21   
LINDI
lilinovy VAŽNO OBVESTILO jej zdaj sadje pa zelenjavo,kolikor moreš,tudi če bruhaš,ker potem ne bova smele skoraj nič jestiuser posted image pa sladoled pa take stvari tudi...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.8.2009 18:14:36   
LINDI
Ja meni so tudi rekli brez mehčalca,,sam ne vem ,kako bom pogruntala dvojno izpiranje,ker imam nov stroj,pa še niti ni priklopljen,upam,da bo pred porodom,da kaj pametnega potuhtamuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.8.2009 18:31:40   
LINDI
Zdaj sem si izračunala,bom imela 535e porodniške 

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.8.2009 21:25:14   
lilinovy

No zdaj ko sem se mal okrepila z eno dobro mesno zelenjavno juhico pa lahko še kej napišem............
Najprej hvala Kat Mat za vse nasvete, ki sem jih že dobila in ki jih bom še v prihodnjih mesecih!!SUPER SI!!!

LINDI: ja sem zelo ponosna na previjalno, bo pa zelo barvasta, s štirimi predali v zeleni, oranžni, rumeni in beli barvi.
Posteljica je pa tudi bela, super se mi zdi da je na kolesih in da lahko eno stran v celoti odstranim in nastavim v višini moje postelje..........
Zdej mi manjka samo še posteljnina, ki pa je fuuul draga v BC, tako da bom še mal brskala če se da je kej rabljenega dobit al pa ceneje.
Lindi, kakšen je pa ta jogi iz Pikapolonice, a se da zgornji del dol vzet in oprat??

Punce, a kej veste kako je kej z Ikeo v Gradcu, a se tam kej splača za naše bejbije nabavljat??? Če mate kakšne izkušnje se priporočam............

Lindi: A si si na netu zračunala porodniško?Jaz se še nisem lotla teh zadevščin, bo pa treba naslednji teden ko sem še doma, pol pa služba...........................prvi september se bliža...........................novo šolsko leto user posted image

No toliko od mene.......................z mislimi pa sem še vedno z JOOB!

Lepo spite user posted image !!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.8.2009 22:09:52   
LINDI
Ja z jogija se sleče dol prevleka baje in opere,še nisem videla,samo v katalogu,super za previjalno,da je več barv...ja na csd šiška,ker sem

danes dobila podatke iz službe,vsaj malo več bo,kot bolniškeuser posted image ...poglej še na galeb,za posteljnino,za zibko je poceni,ne vem pa kako je za

posteljicouser posted image ja,mene tudi zanima kako je kaj joob user posted image

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.8.2009 22:20:55   
LINDI
LILINOVY,POŠLJI MI SVOJ MAIL,DA TI POŠLJEM EN ČLANEK O PORODU

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.8.2009 9:39:02   
tassika
kopirano iz avgustovk:

Joob je rodila:

Včeraj ob 21.47 je na svet s pomočjo CR prijokal na svet mali Nik, velik 54cm in težak 4280g.

Čestitke joobuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......