|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
9.8.2009 18:40:14   
LINDI
Aja,jaz pa sploh nisem opazila,kako sem pisalauser posted image potem imaš verjetno že vse urejeno sobico in to...a boš v Ljubljani rodila,kako se pa kaj počutiš v tej vročini,si v redu,ali te kaj muči,verjetno že komaj čakakš,da rodiš,a te je že kaj strahuser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
9.8.2009 19:22:24   
Joob
Lindi, kokr sem prej govorila, da sem super in da se počutim, kot, da sploh ne bi bila noseča...je zdej ravno nasprotno in bom v zadnjem mesecu nadoknadila in požela vse tegobe za nazaj...ampak kar potrpim, ker vem, da bo vredno.user posted image
Matrajo me zatečene noge, rok, prsti...sploh kadar je ful vroče...ponoči ne morem spati, ker me bolijo kolki, trtica...ampak sej sem mela že prej te probleme, ampak s to razliko, da so se problemi spotencirali....ampak samo še malo, pa sem zmagala. Kr potrpiš, ker veš zakaj vse to.user posted image user posted image user posted image

Ja ja, doma imamo vse pripravljeno že cca 2 meseca...samo še mali manjka.user posted image

Aaaah, neee, kaj če me bit strah...imam pred seboj žal že dve žalostni izkušnji, vem kaj me čaka, ampak tokrat z veselim koncem, tako, da ne, se ne bojim...veselim se že dneva, ko bo na svet privekala naša mala žabica. Aja, rodila bom pa kar v Lj.P, ker je osebje enkratno.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
9.8.2009 19:40:50   
LINDI
Ja saj kar potpiš,jaz vedno rečem,da vem zakaj,saj tako zelo hudo ni,kaj pa ko greš po stopnicah,jaz sem totalno zadihana in takoj me začnejo boleti noge...kot bi že ne vem koliko hodilauser posted image fino je,če imaš že vse urejeno,jaz pa še čakam previjalno,pa jogi moram kupiti za posteljico,ampak itak bo najprej v košku,tako,da se ne mudiuser posted image ja,verjamem v bistvu zdaj komaj čakaš,da se pikica rodi potem imaš verjetno ime tudi že izbrano.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
9.8.2009 19:55:21   
KatMat
joob ze zdaj drzimo pestke ce vas kaj prehiti...upam da se vidimo vsaj na vozickanju ce se ze med nosecnostjo nismo

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
9.8.2009 20:01:40   
LINDI
ooo KAT MAT čavčiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo te je videti oz.tvojo pikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
9.8.2009 20:28:00   
KatMat
o lindi!!!!upam da si uredu v tej vrocini...bi vec klepetala ampak kuham :)) jutri si uzamem vec casa obljubim...ok??

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
9.8.2009 20:43:04   
LINDI
 V REDU,sem bila bolj notri,kot zunaj,pridna,ti kar kuhaj,se slišimouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
10.8.2009 11:20:58   
lindi1
Evo punce,da vas malo  pozdravim,sem bila že na kofiju,pa pospravljala sem tako bolj na izi,bom jutri pomivala po  tleh, ker bom še zvečer rože zalivala,itak bom potem po celem stanovanju mokro naredilauser posted image kaj jaz morem,če je voda čisto na drugem koncu kot balkonuser posted image ,pa še v sredo mami pride z morja,komaj čakamuser posted image je že dolgčas brez nje, kako bo šele,ko bom pri mojemuser posted image bom verjetno veliko doma,zdaj se še šlepam sem pa tja,pa malo še doma spim, potem bo pa konec,saj tamal  bo verjetno vesel,bo  vsaj do sobe prišeluser posted image .Nekaj bi mogla skuhati,pa še vedno ne vem kaj,danes sem brez idej oziroma jih imam,pa se mi nič ne dauser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
11.8.2009 12:11:29   
baby28

Živjo babnce.

evo mene iz sprehoda.
ma danes je bil prav poseben sprehod, ker sva s Katmat, nabirale
kondicijo, seveda skupaj z vozički in najinimi otročički. heheuser posted image

Upam, da še ponovimo, ker je bilo fino in fajn.
pa čakamo da se nam še kdo na vozičkanju pridruži, a ne?

Uživajte v tem soparnem skoraj že popoldnevu.
Ajde baj baj

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
11.8.2009 12:41:32   
lindi1
Vidve kar čakajta,mene bosta še dolgo čakaleuser posted image vsaj,da bi bil tudi bejbi zravenuser posted image A vama ni bilo nič vroče?Sem že mislila,da ne bo nobena nič napisala,pa,da se samo jaz neki matram pisatiuser posted image Jaz pa pijem kofi,brezkofeinski in to samauser posted image ,ni druzga  sosedka je šla tud kuhat tko k jaz,ampak mi kar učke skup lezejouser posted image pa sem več spala kot ponavadi...ne vem kaj me daje.J utri pa spet v  Z.dom,moram dati vodo,to me vedno skrbi,kakšen bo izvid,v četrtek pa ginekologinjauser posted image moram si napisat na listek,kaj vse ji moram rečiuser posted image ,danes bo kar kosilo na hitro,makaroni in sirova omaka,nimam živcev za kaj več pacanjauser posted image LEPO POLJUBČKAJTA SVOJE BEJBIJE,PA KAJ NAPIŠITA user posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
11.8.2009 13:56:46   
lindi1
Makaroni so že v želodčku,študiram,če bi še sladoleduser posted image pa saj zvečer samo sadje jem ,ali pa jogurte,ker mi drugo ne pašeuser posted image Prej sem sosedovo  bejbiko mečkala,bo 22.oktobra stara 1 leto ,kateri cukerček je se že tko prime za mojo majico,pa se kar pokonci postavi,je pa totalno polubčkanauser posted image od  svoje mamice,že meni je tak srček,kakšen je šele mamiciuser posted image komaj čakam,do bomo imeliuser posted image ,da  da ga bomo lubčkaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
11.8.2009 15:25:54   
lunca82
Ojla pupe,

da se še jaz malce oglasim. Mi smo že 10 dni stari in ponoči pridno spimo. Že dva dni pa nas dajejo krčki tako da je pestro - ampak ko ga gledam se mi kar srce topi in rose oči dobim!! Naš mali sonček!!
Drugače pa komaj čakamo, da se bomo pridružili vozičkanju s KatMat in baby28!!! Naslednji teden bomo že ready za sprehodek!! user posted image
Če bo vse ok pa bomo šli danes popoldan malo ven, ker tudi jaz rabim malce svežega zraka. Doma je prav zatohlo. user posted image user posted image user posted image

Bodite lepo in se kmalu vidimo na kavici-vozičkanju!!

bye bye

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
11.8.2009 16:39:19   
LINDI
OOOOO VSE ŽE UŽIVATE v gledanju bejbijev,komaj čakam,da bom še jaz in kako se kaj počutiš lunca, a je dolgo trajalo vse skupaj,a si bila sama v sobi,te kaj boli,ali si vredu,če ima krčke,potem ste pokonci verjetno,ne?

KAT MAT ali si ti prijavljena tukaj pri tvojem,ali kaj veš,ali je res,da če nisi prijavljen pri svojem in imaš kot mama drug priimek kot otrok,da baje ne moreš koristiti bolniške,če bejbi zboliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kaj veš o temuser posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
12.8.2009 13:36:34   
lindi1
Pa kje ste kaj punceuser posted image danes sem dobila iz Z.D. da moram menjati osebno zdravnico,ker ta zdajšnja moja pač ne dela več tukaj,sicer so napisane 3 kao da lahko zberešuser posted image ampak je ena samo za starostnike,druga jemlje samo paciente,ki živijo v trzinu,tretja mi pa  ostane in še ta gre v petek na dopust za 2 tedna in jo ravno takrat,ko bo treba poslati za podaljšanje bolniške ne bouser posted image nadomešča jo pa baje d.r VODE, imam pa res srečo s temi zdravnikiuser posted image pri tej se pa baje naroča,tako,da moram prej se naročituser posted image ni da ni,sem mogla kar sladoled pojestiuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
12.8.2009 15:06:27   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

OOOOO VSE ŽE UŽIVATE v gledanju bejbijev,komaj čakam,da bom še jaz in kako se kaj počutiš lunca, a je dolgo trajalo vse skupaj,a si bila sama v sobi,te kaj boli,ali si vredu,če ima krčke,potem ste pokonci verjetno,ne?

KAT MAT ali si ti prijavljena tukaj pri tvojem,ali kaj veš,ali je res,da če nisi prijavljen pri svojem in imaš kot mama drug priimek kot otrok,da baje ne moreš koristiti bolniške,če bejbi zboliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a kaj veš o temuser posted image
nisem....o tem pa ne znam nc povedat

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
13.8.2009 7:26:09   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

nisem....o tem pa ne znam nc povedat

dobro jutro vsem....

da se spet malo javim, vse super sam tale vročina mi gre nekam user posted image

lindi to je neki časa veljal zdej pa ne velja več, tako da ni panike sploh. je pa Tassika se angažirala da bo našla ta zakon, tako da jo bo treba spet mal spomnituser posted image

tud jest že kumi čakam da se vam sicer letos verjetn še ne prou velik pač pa drugo leto pridružim pri vozičkanjuuser posted image

zdej hodmo v šolo in smo ful navdušeni user posted image

aja pa mogoče bi se zmenle za kak sladoled (btw jest sm zdej čist nora nanjga)

no lepo se imejte

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
13.8.2009 8:16:50   
KatMat
uuu ja sladoled v nosecnosti....na tone je sel

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
13.8.2009 8:40:34   
Joob
Juutro,
pri nas se je začelo nekaj dogajati ...od 6ih zjutraj imam na cca 7 do 8 minut popadke in pojavila se je rdeča sluz...sem klicala v P, če se lahko pridem pokazat in je rekla gospa, naj počakam še kake 2 do 3 urice, da bodo na 5 minutk in takrat gas v P...mali očitno res pakira kufre, ker ga ne čutim.
aaaaaaa...ne dojemam...kr začelo se je... user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
13.8.2009 8:41:45   
Joob
Uuu ravno, ko sem napisala, da ga ne čutim in oddala odgovor, je mali brcnil kot zmešan.user posted image
Danes imam pregled ob pol 3...naj še kar čakam, ali naj bom ob 10ih že pri G, da me pogleda?

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
13.8.2009 10:54:44   
tassika
Joob držim pesti, da zvečer sporočiš veselo novičko. Naj bo vse tako kot mora biti in da boste kmalu trijeuser posted image

Glede bolniške sem iskala pa nisem še našla se bom še malo potrudila, sam zdaj grem jest pozni zajtrkuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
13.8.2009 11:17:26   
tassika
Evo tukaj imate za polovični delovni čas do otrokovega 3 leta starosti:

KLIK

Ekola tukaj je zakon o zdravstvenem varstvu, 30. člen govori, da lahko dobi nego otroka tisti, s katerim starš živi v skupnem gospodinjstvu

http://www2.gov.si/zak/zak_vel.nsf/zakposop/1992-01-0459?OpenDocument

v UL št. 76/2008 17.člen pa je bil ta člen spremenjen in sicer tako da se črta v skupnem gopodinjstvu, se pravi da lahko dobi nego otroka tudi oče ali mati, če nista na istem naslovu, razen kolikor sem prebrala če je mati samohranilka in oče ne skrbi za otroka.

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200876&stevilka=3348

Evo sem vse našlauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
13.8.2009 11:23:00   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo tukaj imate za polovični delovni čas do otrokovega 3 leta starosti:

KLIK

Ekola tukaj je zakon o zdravstvenem varstvu, 30. člen govori, da lahko dobi nego otroka tisti, s katerim starš živi v skupnem gospodinjstvu

http://www2.gov.si/zak/zak_vel.nsf/zakposop/1992-01-0459?OpenDocument

v UL št. 76/2008 17.člen pa je bil ta člen spremenjen in sicer tako da se črta v skupnem gopodinjstvu, se pravi da lahko dobi nego otroka tudi oče ali mati, če nista na istem naslovu, razen kolikor sem prebrala če je mati samohranilka in oče ne skrbi za otroka.

http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=200876&stevilka=3348

Evo sem vse našlauser posted image

no ekola sm jest vedla da se na našo tassiko lahka zanesemo user posted image . hvala za tole info

joob držim pesti zate in upam da vse čimprej v najlepšem redu mine. čakamo na lepe novičke user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
13.8.2009 11:37:38   
lindi1
TASSIKA hvala  za informacije fino,da te imamo vsaj enga  stručkota mamo za računalnikuser posted image
KEPICA ko se boste zmenile za sladoled,sporočite,če bom imela čas grem
JOOB upam,dasi šla ob 10,jaz bi šla,držimo pestke,da dobimo novega bejbija

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
13.8.2009 14:19:33   
lindi1
KEPICAja,eni smo bolj navdušeni kot drugiuser posted image vsaj ženski del se mi zdi da smo ful navdušene nad šolouser posted image joj,ta vročina,kar dol mi teče,pa sedimuser posted image kaj šele,če bi delalauser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
13.8.2009 18:57:50   
LINDI
Danes na pregledu sem zvedela ,da bo stoposto fant,so se mu tko dobro jajčkauser posted image pa lulček videliuser posted image da ne moreš zgrešiti...Pa 1500 tehta,je velik kao za 31 teden,jaz bom pa jutri v 30 tednu..ampak  če mene vprašaš je velik po mojemuser posted image Je rekla ,da ima malo večjo glavo,pa sem si mislila,a si lahko tihouser posted image ne me že zdaj strašitiuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......