|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
25.6.2009 11:08:00   
LINDI
 pAmetna puncauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
25.6.2009 11:11:28   
LINDI
Moj spet zidauser posted image da se mu da. spala sem super,samo za na wc sem pa rabila 15 min,da sem se dvignila enkrat ponoči,težko je vstati,če  se lepo zasidraš
JOOBa si ti potem že imela pri tanovi pregled,kako je bilo?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
25.6.2009 11:53:17   
Joob
Lindi, v ponedeljek imam preglde pri Dr.Goslar...po pregledu se ti javim in sporočim kako je bilo.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
25.6.2009 12:08:49   
LINDI
Super,ker me zanima,kako bo pri tebi,mogoče je zdaj kaj bolj umirjena.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
26.6.2009 0:44:51   
lilinovy
Lep pozdravcek vsem!!

Evo sem bila na morfologiji pa me je G. poslala še na dodatni ultrazvok v porodnišnico ker se nekatere stvari niso videle. TAKO DA ME KAR MALO SKRBI!!!!!!

Drugače pa če vas zanima ŠOLA ZA STARŠE V DOMŽALAH BO 5.6.2009 OB 17.00. URI!!

No zdaj pa lahko nočko vsem user posted image lepo in mirno spite!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
26.6.2009 8:12:19   
LINDI
Jaz mislim,da te nima kaj skrbeti v naprej,mogoče je bolje tako,da te naprej pošlje,če se ni dobro videlo,po mojem bo potem vse v redu,tukaj v domžalah tudi radi prestrašijo,razložijo nič,ti si pa potem čisto živčen,kdaj pa imaš v ljubljani,upam da kmalu.Da te ne bo preveč dolgo skrbelo. Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
26.6.2009 8:44:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lilinovy

Lep pozdravcek vsem!!

Evo sem bila na morfologiji pa me je G. poslala še na dodatni ultrazvok v porodnišnico ker se nekatere stvari niso videle. TAKO DA ME KAR MALO SKRBI!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drzimo pestke

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
26.6.2009 8:50:30   
KatMat
lindi!!hello!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
26.6.2009 18:54:22   
Joob

Lep pozdravcek vsem!!

Punca, probaj misliti čimbolj pozitivno...Naj ti povem, da se tudi pri meni najprej vse videlo, čez en mesec pa ko sem imela ponovni pregled, je bilo pa vse lepo vidno. Glavo gor, vse bo ok!user posted image user posted image

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
26.6.2009 22:02:11   
LINDI
ČAW KAT MATuser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
26.6.2009 22:14:34   
Joob

IZVIRNO SPOROČILO: Joob

Lep pozdravcek vsem!!

Punca, probaj misliti čimbolj pozitivno...Naj ti povem, da se tudi pri meni najprej NI vse videlo, čez en mesec pa ko sem imela ponovni pregled, je bilo pa vse lepo vidno. Glavo gor, vse bo ok!user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
27.6.2009 13:32:03   
Joob
Lindi, kako to misliš bolj umirjena...a je bla nervozna al ful naspidirana?

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
27.6.2009 14:51:24   
lilinovy

Hvala dekleta za vso podporo. Pregled imam v četrek.mA PA SEJ BO. Sem še Pušenjaku poslal en mail z izvidi zadnjega uz da bo mal pokomentiral. Ej on je res krasen!!! Mail sem mu poslal ob 9.40. in ob 10.00 sem že dobila odgovor da so moji izvidi OK in da ni razloga za paniko!!!

No drugače pa vam tudi jaz sporočam, da sem končno začutila brcike našeuser posted image in včeraj ko je brcal sem mu zapela HUDO MRAVLJICO, potem je bil pa še večji žur v bušiju!!Noro!!

Aja pa še eno vprašanje: ali ima katera blazino za dojenje, oziroma za sedenje?! A je kej uporabna?Ali pomaga pri spanju na boku?

Lep pozdravček vsem!!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
27.6.2009 15:56:17   
tassika
Jaz imam to blazino, za spanje mi je enkratna, za ostalo jo ne uporabljam. Dam jo med noge in imam na eni strani oporo za trebuh na drugi za hrbet, 1x na noč se obrnem okoli, sem že poštudirala sistem in spim ko angelček. Jaz je ne dam več stranuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
27.6.2009 22:34:29   
LINDI
JOOB TKO nervozna in malo zgubljeno je delovala.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
27.6.2009 22:35:57   
LINDI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lilinovy čestitke za brcike

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
28.6.2009 11:16:12   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Jaz imam to blazino, za spanje mi je enkratna, za ostalo jo ne uporabljam. Dam jo med noge in imam na eni strani oporo za trebuh na drugi za hrbet, 1x na noč se obrnem okoli, sem že poštudirala sistem in spim ko angelček. Jaz je ne dam več stranuser posted image

jaz za dojenje uporablam navadno blazino...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
29.6.2009 12:50:06   
lindi1
TASSIKAa nisi imela v petek morfologije,kako je bilo,je   a je kaj novega,a si ti zdaj v službi,do kdaj pa imaš delavnik, kako prenašaš službo,je luštno,ko so brcike a ne,jaz sem ga zadnjič enkrat kar zbudila,da jer malo brcal,to je bil veseluser posted image
JOOBa si že s pregleda,kako je bilo,kdaj imaš ti že rok,kdaj imaš pa naslednji pregled.Jaz še čakam na komisijo,me prav zanima,kaj bodo napisali,upam da bo kmalu,čakanje ubijauser posted image pa še moja osebna dohtarca tko bedn dela da te kap,ta teden je torek in četrtek cel dan, drug teden pa ponedeljek,sreda,petek,cel dan,kr neki,tko,da jo še lovim,če hočem k njejuser posted image user posted image
baby28 kako si kaj,jaz sem drugače o.k.ampak ta sopara je pa grozna zame sem čisto premočena,če kaj delam,pa mi ni treba pretiravatiuser posted image zdaj smo se menili za streho,tko da upam,da se čez 3 tedne začne dogajati...upam,še malo,pa bom imela rojstni dan,komaj čakam,da naberem denar za bejbijauser posted image user posted image user posted image user posted image da še kaj luštnega kupim.kako pa kaj tvoja lepotička,kdaj greste na morje,če kaj greste.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
29.6.2009 12:52:49   
tassika
lINDI NISEM IMELA MORFOLOGIJE IMAM JO ZDAJ 27.7.. ups caps lock. JE pogledala MV je ok, bejbi tudi, spola se ni videlo, ker je bil obrnjen okoli. Služba pa tudi lavfa, pridem rahlo utrujena domov, ampak sem vsaj med ljudmiuser posted image

Upam, da čimhitreje izveš kaj je s tvojo bolniško, zdaj bi pa počasi že mogla a ne.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
29.6.2009 12:55:33   
lindi1
LILINOVY kako pa si kaj,a se držiš,a nisi bla nič v depali....meni je vikend en dva tri minil,a že kaj nakupuješ,sem videla posteljico,ko sem atija striglauser posted image jaz jo mam tud sposojeno,sam jo morm mal pomerit,da vem kakšen jogi kupit,in bom spet lahko komplicirala,ker nimam pojma kaj je važno pri jogijihuser posted image pa mogoče  posteljnino,ker imam obrobo,pa 2 rjuhici,pa 2x za preoblečt kovter pa povšter,samo baje,da  še ne rabim povštra,za košek imam pa samo 1 garnituro,tko,da nekaj bo treba....

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
29.6.2009 12:59:11   
tassika
Za posteljico so mi rekle bejbe z izkušnjami, da rabiš tam 4 komplete, sploh pol ko gre iz plenic, za zibko oz košek pa 2 kompleta, da imaš vsaj za preoblečt, jaz se nagibam iz 2 na 3 kompl.
Jogi sem pa jaz kupila čez vikend in sicer za zibko, brala sem da mora biti za otroka malo trši in sem vzela takega v sredini pena, zgoraj in spodaj pa kokosova vlakna.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
29.6.2009 13:00:45   
lindi1
JA jutri se mi izteče,aja jaz sem pa mislila,da si že imela,a delaš dopoldan ali popoldan,tko me zanima,če bom kaj v domžalah zaradi kofija,da vem kdaj te vprašatuser posted image user posted image user posted image da ne boš mislila,da sem tolk firbčnauser posted image pri meni je bilo zaenkrat vse o.k. na pregledih,čeprav imaš lahko celo nosečnost ene probleme,na koncu je  pa vse o.k.  tko je bilo pri moji sosedki na viru ,skoz neki,zdaj ma pa zdravga nagajivcauser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
29.6.2009 13:03:36   
lindi1
O super hvala za info,ja zgleda da bo treba še kaj kupiti,moram preveriti,koliko pride,če naredi šivilja,kaj se bolj splača,jaz bom mogla 2 jogija vzet,da bo imela še mami postelco za prespatuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
29.6.2009 13:17:03   
tassika
Lindi malo poglej na zibka.com imajo zelo ugodno ali pa galeb, BC se mi zdi tako draguser posted image .

Jaz delam vsak dan ob 8,30-15,30 in sem načeloma ob 17.00 doma tko da ni panike za kakšno kavico.

Brb jo grem spit pa ti pol še kaj napišem.user posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
29.6.2009 13:17:24   
baby28

Živjo nosečke!

Me veseli, da so vaši user posted image aktivni.
Mi smo sedaj na dopustu in potem naslednji teden
se nam začne že porodniška. Joj joj, kolk gre hitr naprej.
Sedaj smo dobili že vse napotnice za rešilca in porodnišnico,
zdej gremo samo še na ctg in potem predčasno v porodnšnico na
preglede in po datum prihoda naše user posted image .

V tem res lepem vremenu (dve uri sonček in eno uro dež) bi se
prilegla kakšna kava al pa naravni sok.
lindi - ti bi mogla pridet k men pogledat zibelko, je tako cukrasta.
Drugače pa za tvoj košek dobiš v baby centru vso postelninco, ker so
dimenzije čisto iste. vsaj moja prijateljica ima stari košek, pa je vse dobila
v babyju. Tako da se ne sekirat. Pa tudi seznam imam pripravljen za tebe
če si še vedno interesentka. Mi smo zdej v večini vse nabavl, tudi iz lekarne,
le manjkajo mi kakšne žabice 52 št. in kakšni kompletki, ker od 56 naprej pa ima
vse. To bomo še nabavli pa bo.

Je pa full fajn imet mal naprej pripravljen, ker nikol neveš kol te mala prehiti.

hehe

A gremo kej na kavo?

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?