Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Punce, ki vstajate na 5 minut do zjutri, da popravljate dudo, morm rečt, da sm js rešla situacijo. Ko se začne maraton, ga vzamem k seb . Sej vem, kaj boste rekle, da se bo razvadil in tko naprej in tko nazaj... ampak to bomo pol reševali. Trenutno mi je lažje popravljat dudo, ko se malo predrami, kot pa vstajat in rešvat situacijo, ko je že čist buden in to 160x na noč. Estrella teb pa dobr rata, da jo prepričaš, da še nazaj zaspi . upam, da se boš hitr pozdravila. Morte met pa velik snega pri vas kaj? Ker je že pri nas prava zimska idila . Glede kruhomata je ZELO pomembno, da ima dve lopatici, ampak mislim, da jih majo novi modeli vsi. To je predvsem pomembno zato, ker če ma eno pa to sam na eni strani, baje lahk kruh ful neenakomerno zgnete in speče. Ja s cicibankami je dons že mal bolš, ampak še zmer mu ni čist jasn, kaj se mu zatika tam dol ... ja vidm, da bo res rabu kak dan. tana baje, da ko se začnejo postavljat na nogice (ne bolj prav takrat, ko začnejo delat prve korake), je fajn, da majo te copatke, ki majo fiksen podplat in ki podpirajo gležnje. Anitka 8000 postov !! Joj kakšn smrkavec sm js tule gor za vas ... ss pridna da likaš ! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste videle tole: KLIK Kdo bo po vsem temle prakticiral celibat? Pa brez zamere vsem vernim. Ha, ha po moje majo čist polno cerkev, ko majo mašo !! darmar komot pridete še vidve ... Vprašanje za tiste, ki ste že ble pri men... moja dnevna je velika (zdej sm še neki stvari prestavla zarad tamauga, tko da je še mal bolj prostorno), a mislite, da je kul da smo pri men al da gremo rajš kam drugam? Glede placa mislm, da bi šlo pri men pa še lažje je, ker lahko otroke damo tud na tla, ne pa sam v naročju, kot bi bli, če smo v gostilni. Kaj pravte? Naty, mislim, da če se vsi ruknemo na tla bo čist OK Če bo srečanje v gostilni, potem mene ne bo, razen če pridem sama
|