Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:17:10
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 http://24ur.com/specialno/vizita/orgazmicen-porod.html saj naš je bil, a ne? To pa lahko samo nekdo izjavi, ki še ni rodil Ej sem dobila občutek da tista G ki je to napisala seksa s konjem edin tko mi je logično da je med porodom zmožna "orgazmirat"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:17:52
|
|
|
|
darmar
|
Pošiljam snežne pozdrave! Jupi sneg je. Smo že enkrat skidal, upam da bomo še.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:17:55
|
|
|
|
špelin@
|
Mmmmm, nekateri so res mmmmmmmmm Ajme, in ti ne bodo do smrti seksali? Ajej, kakšna škoda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:18:22
|
|
|
|
Anitka
|
Dan! No po nočnem rogoviljenju sva vseeno spala do desetih. Sem pa Gala ponoči dala kar k sebi v posteljo in je precej hitro zaspal. Prej se je pa mučil in mučil in ni mogel zaspati IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naša noč je bila ,ker se je Tilen ves čas zbujal.Spet je en zobek na pohodu.Nejcu sem pa dala lekadol in je spal celo noč brez zbujanj .Danes bomo kar doma,da se Nejc k sebi spravi. Zunaj sneži,bo treba sanke namazat Anitka... upam,da je Gal kaj zaspal Aja,pa en velik pisker za sem pristavila Tilen se jezi,ker se še ne zna naprej plazit,gre samo v rikverc ,pa še spat bo moral iti,saj se je zbudil že ob 5.30 Tilči hvala za kavo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:18:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
Meni se pa nič ne da.........Mala Hb še spi , jaz bi pa lahko kaj po stanovanju porihtala pa mi tak ni pa moja mami mi je po telefonu malo živce najedla zdaj... ...Grrrrrrr, punce,povejte, a je prekmalu zdaj v ponedeljek it v toplice s Tajo? Glede na to, da je kašljala, pa je nosek puščaal?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:19:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Sneeeeeeeg, džizs Otroci veseli, mama pa malo manj... No, danes naj kar bo, ker nimam nobenih nujnih opravkov Grem si skuhat kavico, potem pa brat za nazaj. Ko bi bil samo sneg, pri nas je bil dež in so ceste ledene takok, da danes verjetno kakšen najin potep odpade
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:20:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 http://24ur.com/specialno/vizita/orgazmicen-porod.html saj naš je bil, a ne? To pa lahko samo nekdo izjavi, ki še ni rodil Ej sem dobila občutek da tista G ki je to napisala seksa s konjem edin tko mi je logično da je med porodom zmožna "orgazmirat" Maš pa domišljijo, daj je kaj še pri tamali ponucaj ...Brez zamere..........
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:21:10
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Meni se pa nič ne da.........Mala Hb še spi , jaz bi pa lahko kaj po stanovanju porihtala pa mi tak ni pa moja mami mi je po telefonu malo živce najedla zdaj... ...Grrrrrrr, punce,povejte, a je prekmalu zdaj v ponedeljek it v toplice s Tajo? Glede na to, da je kašljala, pa je nosek puščaal? Moje mnenje: če hujšega ni blo in če se do ponedeljka pocajta, kr pojdita. Moraš pa sama preceniti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:21:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en . Brala bom kasneje, da vidim kaki rukerji so bili. Za Majo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:21:50
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Meni se pa nič ne da.........Mala Hb še spi , jaz bi pa lahko kaj po stanovanju porihtala pa mi tak ni pa moja mami mi je po telefonu malo živce najedla zdaj... ...Grrrrrrr, punce,povejte, a je prekmalu zdaj v ponedeljek it v toplice s Tajo? Glede na to, da je kašljala, pa je nosek puščaal? Ma kaj pa vem do ponedeljka je še daleč ti itak lahko še na novo zboli.Po moje bo najbolje da paziš prepih in pa nenadne temperaturne spremembe k bo razgreta drugo ji pa po moje ne more škodit. Pa čimbolj sproščeno vse skup pa bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:22:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV. Še od naju z Galom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:22:41
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 http://24ur.com/specialno/vizita/orgazmicen-porod.html saj naš je bil, a ne? To pa lahko samo nekdo izjavi, ki še ni rodil Ej sem dobila občutek da tista G ki je to napisala seksa s konjem edin tko mi je logično da je med porodom zmožna "orgazmirat" Maš pa domišljijo, daj je kaj še pri tamali ponucaj ...Brez zamere..........
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:23:11
|
|
|
|
darmar
|
Včeraj sva kofetkali s Svojeglavo, če bo še plac prideva v Logatec tudi mi2.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:23:39
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en . Brala bom kasneje, da vidim kaki rukerji so bili. Za Majo A joj sem šele zdle vidla,a mislš da je to lahko alergija.A Jaka je alergičen na hiconcil?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:24:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dobro jutro! Naša se je zbudila že ob 6.13h, pa se je mami naredila gluho in je zaspala nazaj do 8.30h Mami ima še malo vročine, sem pa malo bolje in glava me ne boli več me veseli, da te glava ne boli več. Me bo pa začela, ker spet sneži kot za stavo Ga je že par cm zapadlo. Ojej, pri nas pa ledeni dež SS mi2 se bova mogle malo z vremenarji pomenit, ker to ni za nikamor!!!!!! Le dajta se in to čimprej. tilči, Naty, Anitka: za šit od spanja. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:25:02
|
|
|
|
hijenca
|
Avto spucan v nulo. Čmrlika ti sebe poslušaj, ne pa mamo. Moja mama se je že navadla, da mi namreč mnenje lahko pove, drugega pa nima da mrda. Sedaj pa grem prebrat špelinove KLIKe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:25:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en . Brala bom kasneje, da vidim kaki rukerji so bili. Za Majo A joj sem šele zdle vidla,a mislš da je to lahko alergija.A Jaka je alergičen na hiconcil? Obadva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:25:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mala spi,pa še ni 2 ure pokonc,lumpa mala bo zdle mal not prnesla če bi bila večja bi jo lahko pokonci zadržala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:25:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da vam še to povem. Na ledeni dež, ki je padal zjutraj, je padal prej sneg, sedaj pa ponovno na to pada ledeni dež. Katastrofa vam povem. Drsališče pravo. A sem danes že povedala, da sovražim zimo?? Zdaj si. Tolaži se, da še malo pa bo konec. Ja vrajt, do maja kamot sneg serje Pri nas ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:25:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem hotela pojest malo bolj obilen zajtrk pa ga sploh nisem sposobna več. Očitno se mi je želodec skrčil. Tudi če imaš skrčen želodec pazi nase da ne bo kej narobe!!!!!!!!!! A si našla zdravstveno od Maje? Pazim nase kolikor se da. Vsako jutro spijem doma narejen sok iz svežega sadja. zdravstvene pa nisem našla, ampak jo imajo v rač. pri P, tako da grem komot brez. Bom šla drug teden naredit novo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:25:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mmmmm, nekateri so res mmmmmmmmm Ajme, in ti ne bodo do smrti seksali? Ajej, kakšna škoda Ene 4 so za ponucat. Res jih je škoda, bodo pa imeli cerkev bolj polno, ker se bodo ženšče hodile slinit tja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:25:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Meni se pa nič ne da.........Mala Hb še spi , jaz bi pa lahko kaj po stanovanju porihtala pa mi tak ni pa moja mami mi je po telefonu malo živce najedla zdaj... ...Grrrrrrr, punce,povejte, a je prekmalu zdaj v ponedeljek it v toplice s Tajo? Glede na to, da je kašljala, pa je nosek puščaal? Saj lahko greš. Kdo je pa rekel, da se mora kopat in ..... Eni ljudje razumejo pod toplice samo kopanje v termalni vodi. Komot greš z njo, pa če boš videla, da še ni ok pač ne gre plavat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:25:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem hotela pojest malo bolj obilen zajtrk pa ga sploh nisem sposobna več. Očitno se mi je želodec skrčil. Samo mimogrede: kam točno ti hujšaš?? V rit. Tja kjer je največ teže se ne da (jezik).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:26:50
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka počasi lezem za teboj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 11:26:55
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Meni se pa nič ne da.........Mala Hb še spi , jaz bi pa lahko kaj po stanovanju porihtala pa mi tak ni pa moja mami mi je po telefonu malo živce najedla zdaj... ...Grrrrrrr, punce,povejte, a je prekmalu zdaj v ponedeljek it v toplice s Tajo? Glede na to, da je kašljala, pa je nosek puščaal? Moje mnenje: če hujšega ni blo in če se do ponedeljka pocajta, kr pojdita. Moraš pa sama preceniti. ja saj ni blo neke panike, pa zdaj so to še štirje dnevi "čuvanja" ...razmišljam, da počakam...ja... mami me gnjavi ,akj bom,ker bi blo treba odpovedat, pa met zdr.potrdilo bla bla... bom vidla...kaj bo do nedelje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?