|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
14.1.2009 11:17:10   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

http://24ur.com/specialno/vizita/orgazmicen-porod.html

saj naš je bil, a ne?user posted image

To pa lahko samo nekdo izjavi, ki še ni rodiluser posted image user posted image user posted image

Ej sem dobila občutek da tista G ki je to napisala seksa s konjem edin tko mi je logično da je med porodom zmožna "orgazmirat"

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
14.1.2009 11:17:52   
darmar
Pošiljam snežne pozdrave! Jupi sneg je. Smo že enkrat skidal, upam da bomo še.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
14.1.2009 11:17:55   
špelin@
Mmmmm, nekateri so res mmmmmmmmm user posted image  Ajme, in ti ne bodo do smrti seksali? Ajej, kakšna škoda user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
14.1.2009 11:18:22   
Anitka
Dan!

No po nočnem rogoviljenju sva vseeno spala do desetih. Sem pa Gala ponoči dala kar k sebi v posteljo in je precej hitro zaspal. Prej se je pa mučil in mučil in ni mogel zaspatiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Naša noč je bila user posted image ,ker se je Tilen ves čas zbujal.Spet je en zobek na pohodu.Nejcu sem pa dala lekadol in je spal celo noč brez zbujanjuser posted image .Danes bomo kar doma,da se Nejc k sebi spravi.
Zunaj sneži,bo treba sanke namazatuser posted image

Anitka...user posted image user posted image user posted image  upam,da je Gal kaj zaspal

Aja,pa en velik pisker za user posted image  sem pristavila

Tilen se jezi,ker se še ne zna naprej plazit,gre samo v rikvercuser posted image ,pa še spat bo moral iti,saj se je zbudil že ob 5.30user posted image

Tilči hvala za kavo

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
14.1.2009 11:18:39   
Čmrlika
Meni se pa nič ne da.........Mala Hb še spi user posted image  , jaz bi pa lahko kaj po stanovanju porihtala pa mi tak ni user posted image

pa moja mami mi je po telefonu malo živce najedla zdaj...user posted image  ...Grrrrrrr, punce,povejte, a je prekmalu zdaj v ponedeljek it v toplice s Tajo? Glede na to, da je kašljala, pa je nosek puščaal? user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
14.1.2009 11:19:15   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Sneeeeeeeg, džizs user posted image  Otroci veseli, mama pa malo manj... No, danes naj kar bo, ker nimam nobenih nujnih opravkov user posted image

Grem si skuhat kavico, potem pa brat za nazaj.

Ko bi bil samo sneg, pri nas je bil dež in so ceste ledene takok, da danes verjetno kakšen najin potep odpadeuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
14.1.2009 11:20:10   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

To pa lahko samo nekdo izjavi, ki še ni rodiluser posted image user posted image user posted image

Ej sem dobila občutek da tista G ki je to napisala seksa s konjem edin tko mi je logično da je med porodom zmožna "orgazmirat"

user posted image  user posted image  user posted image  Maš pa domišljijo, daj je kaj še pri tamali ponucaj ...Brez zamere..........user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
14.1.2009 11:21:10   
darmar
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Meni se pa nič ne da.........Mala Hb še spi user posted image  , jaz bi pa lahko kaj po stanovanju porihtala pa mi tak ni user posted image

pa moja mami mi je po telefonu malo živce najedla zdaj...user posted image  ...Grrrrrrr, punce,povejte, a je prekmalu zdaj v ponedeljek it v toplice s Tajo? Glede na to, da je kašljala, pa je nosek puščaal? user posted image  

Moje mnenje: če hujšega ni blo in če se do ponedeljka pocajta, kr pojdita. Moraš pa sama preceniti.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
14.1.2009 11:21:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en user posted image .

Brala bom kasneje, da vidim kaki rukerji so bili. user posted image

Za Majo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
14.1.2009 11:21:50   
katy82

Ma kaj pa vem do ponedeljka je še daleč ti itak lahko še na novo zboli.Po moje bo najbolje da paziš prepih  in pa nenadne temperaturne spremembe k bo razgreta drugo ji pa po moje ne more škodit.
Pa čimbolj sproščeno vse skup pa bouser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
14.1.2009 11:22:13   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV.

user posted image

Še od naju z Galomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
14.1.2009 11:22:41   
katy82

user posted image  user posted image  user posted image  Maš pa domišljijo, daj je kaj še pri tamali ponucaj ...Brez zamere..........user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
14.1.2009 11:23:11   
darmar
Včeraj sva kofetkali s Svojeglavo, če bo še plac prideva v Logatec tudi mi2.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
14.1.2009 11:23:39   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en user posted image .

Za Majo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A joj sem šele zdle vidla,a mislš da je to lahko alergija.A Jaka je alergičen na hiconcil?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
14.1.2009 11:24:46   
Anitka

Dobro jutro!

Naša se je zbudila že ob 6.13h, pa se je mami naredila gluho in je zaspala nazaj do 8.30huser posted image Mami ima še malo vročine, sem pa malo bolje in glava me ne boli večuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me veseli, da te glava ne boli več.
Me bo pa začela, ker spet sneži kot za stavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ga je že par cm zapadlo.

Ojej, pri nas pa ledeni dežuser posted image user posted image user posted image

SS mi2 se bova mogle malo z vremenarji pomenit, ker to ni za nikamor!!!!!!

Le dajta se in to čimprej.
tilči, Naty, Anitka: user posted image user posted image user posted image za šit od spanja.

Hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 1140
14.1.2009 11:25:02   
hijenca
Avto spucan v nulo.user posted image user posted image

Čmrlika ti sebe poslušaj, ne pa mamo. Moja mama se je že navadla, da mi namreč mnenje lahko pove, drugega pa nima da mrda.

Sedaj pa grem prebrat špelinove KLIKe

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
14.1.2009 11:25:24   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

A joj sem šele zdle vidla,a mislš da je to lahko alergija.A Jaka je alergičen na hiconcil?

Obadva. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
14.1.2009 11:25:28   
barbaw

Mala spi,pa še ni 2 ure pokonc,lumpa mala bo zdle mal not prneslauser posted image

če bi bila večja bi jo lahko pokonci zadržala user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
14.1.2009 11:25:31   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Da vam še to povem. Na ledeni dež, ki je padal zjutraj, je padal prej sneg, sedaj pa ponovno na to pada ledeni dež. Katastrofa vam povem. Drsališče pravo.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  A sem danes že povedala, da sovražim zimo??

Zdaj si. Tolaži se, da še malo pa bo konec.

Ja vrajt, do maja kamot sneg serjeuser posted image user posted image user posted image

Pri nas ne.

Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.1.2009 11:25:33   
barbaw

Sem hotela pojest malo bolj obilen zajtrk pa ga sploh nisem sposobna več. user posted image  Očitno se mi je želodec skrčil. user posted image

Tudi če imaš skrčen želodec pazi nase da ne bo kej narobe!!!!!!!!!!

A si našla zdravstveno od Maje?

Pazim nase kolikor se da. Vsako jutro spijem doma narejen sok iz svežega sadja.
zdravstvene pa nisem našla, ampak jo imajo v rač. pri P, tako da grem komot brez. Bom šla drug teden naredit novo. user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
14.1.2009 11:25:36   
barbaw

Mmmmm, nekateri so res mmmmmmmmm user posted image  Ajme, in ti ne bodo do smrti seksali? Ajej, kakšna škoda user posted image

Ene 4 so za ponucat. user posted image  Res jih je škoda, bodo pa imeli cerkev bolj polno, ker se bodo ženšče hodile slinit tja. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
14.1.2009 11:25:39   
barbaw

Saj lahko greš. Kdo je pa rekel, da se mora kopat in ..... Eni ljudje razumejo pod toplice samo kopanje v termalni vodi. user posted image   Komot greš z njo, pa če boš videla, da še ni ok pač ne gre plavat.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
14.1.2009 11:25:43   
barbaw

Sem hotela pojest malo bolj obilen zajtrk pa ga sploh nisem sposobna več. user posted image  Očitno se mi je želodec skrčil. user posted image

Samo mimogrede: kam točno ti hujšaš??

V rit. user posted image   Tja kjer je največ teže se ne da (jezik). user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
14.1.2009 11:26:50   
barbaw
Anitka počasi lezem za teboj. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
14.1.2009 11:26:55   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Moje mnenje: če hujšega ni blo in če se do ponedeljka pocajta, kr pojdita. Moraš pa sama preceniti.

ja saj ni blo neke panike, pa zdaj so to še štirje dnevi "čuvanja" ...razmišljam, da počakam...ja... mami me gnjavi ,akj bom,ker bi blo treba odpovedat, pa met zdr.potrdilo bla bla... bom vidla...kaj bo do nedelje.user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?