|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
14.1.2009 9:42:42   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!!!

tilči hvala za kavicouser posted image , smo mel pa mi tud tako noč kot vi. Očitno zobek... celo noč se je zbujal in jokal, je pa res, da mi je zjutri namenu spanje do osmih, tko da sm vseen kr dobre volje user posted image .

Ampak ženske 41. stranuser posted image ... ve ste čist out....

No mi smo včeri kupl cicibanke, take z medvedki in zajčki pa še Žan je dobil balončka od prodajalke, ker je bil tolk prijazen in nasmejan user posted image . Ampak ful hecno... v samih nogavičkah, mi je prehodu celo dolžino omare (okrog dva metra), ko se je držal poličke, v copatkih pa no way user posted image . Že težko vstane, ker ga zabremzajo, hodit pa sploh noče v njih. A mislte, da se more navadit?

Ah ja špelin@... nismo velik zapravl, ker smo bli res brzinskiuser posted image (HB)... sam kašica iz dm-a in copatki iz cicibana. Piha pa v Postojni za znoret ej....

Naty jaz mislim da se mora Žanko navadit. pa bo spet lavfu po bajti user posted image user posted image

mi smo pa še vedno v štumfkih - ko lazi po tleh in se dviguje, ji dam pa čez še ABSke, da ji ne drsi po parketu
in v tem tudi naredi par korakv s tem, da se drži za poličko ali sedežno - zaenkrat še ne gremo po čeveljčke
ali bi morali??user posted image user posted image
kolikor vem, je zaenkrat najbolje čimbolj "bosa" noga...
se pa mora Žan verjetno samo navadit

za brinouser posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo tud sam v štumfih

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
14.1.2009 9:43:12   
hijenca
Dobro jutro!

Mi pa imamo vse belo od zunaj. Ampak zgodaj zjutraj je padal ledeni dež, sedaj pa preko sneg in če greš ven, je kot drsališčeuser posted image user posted image . Sosed je že kopal po bregu, ni prišel nikamor.

Mojemu sem že rekla danes po telefonu, da ne rabi v Mb prit, da se kaj ne zgodi na cesti.

Je pa Videk siten 100 na uro, se grema cartat, da bo mir.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.1.2009 9:43:30   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Glih sem se začela konkretno smejat pa me moj sprašuje kaj je. Se mu grem malo posvetit, ker sem ga malo zanemarila. Sva pa dva večera gledala tv, potem pa se on hitro navadi.

donc bodo pa eni  likali user posted image

Se je Maja zbudila ko sva zlezla v posteljo in je likanje odpadlo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čuva  mamico pred atijem

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.1.2009 9:43:59   
Estrella*
Špelin@ in vse ostale, ki imate doma "kruhomat": na kaj moraš biti pozoren pri nakupu, je kakšna stavr, ki jo mora imeti in podobno??????

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.1.2009 9:44:02   
barbaw
Intiju za 8 mesecev

user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.1.2009 9:44:16   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Aja pa dobro jutro. Mi smo se ponoč ene 10x zbudiluser posted image user posted image ,kdaj bo tega konc

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.1.2009 9:44:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Glih sem se začela konkretno smejat pa me moj sprašuje kaj je. Se mu grem malo posvetit, ker sem ga malo zanemarila. Sva pa dva večera gledala tv, potem pa se on hitro navadi.

Se je Maja zbudila ko sva zlezla v posteljo in je likanje odpadlo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čuva  mamico pred atijem

se boji, da bi dobila še kakega sorojenca user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
14.1.2009 9:47:05   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

se boji, da bi dobila še kakega sorojenca user posted image

uuuuuuuu pol bi bla pa ogroženauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
14.1.2009 9:48:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Špelin@ in vse ostale, ki imate doma "kruhomat": na kaj moraš biti pozoren pri nakupu, je kakšna stavr, ki jo mora imeti in podobno??????

A veš da ga mam,pa je mal čudn ta moj.Je moja mami v pon. full dobrga spekla,pol ga pa jest včeri hočm isto nardit k ona pa je bil čist zaničuser posted image  Mogoče to da ma dva gnetilca,kej več pa ne vem v čem je razlika.

Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.1.2009 9:48:53   
hijenca

Jaz sem gledala na to, da ima 2 metlici, pa da ni tista mala posoda. Pečem pa iz 500 g moke. Pa ni nobena znamka, neka UNITED, za moje potrebe je super.

Neposredna povezava do sporočila: 1060
14.1.2009 9:49:00   
tana7

anitka, tilči... user posted image za spanje
barbaw, 6. bolezen ste že imeli, a ne?

Ne nismo. Je bila alergija in ne 6. Tole kaj ima zdaj pa tudi ni 6., ker ima prav lise.

ojojuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
14.1.2009 9:49:33   
mafi

ga nimam, sam ko si to napisala se te pa predstavljam kot kako gospodinjo mirno skrbno.....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1062
14.1.2009 9:50:58   
tana7

čimvečjega kupi
mi imamo tistega za 700 g, pa nam je premajhen - ful kruha pojeva
pa poglej, če ima program za polnozrnat kruh in za dodajat semena
ne vem, kaj še, ker se mi zdi, da so vsi ful podobni

Neposredna povezava do sporočila: 1063
14.1.2009 9:51:52   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz sem gledala na to, da ima 2 metlici, pa da ni tista mala posoda. Pečem pa iz 500 g moke. Pa ni nobena znamka, neka UNITED, za moje potrebe je super.

mi pečemo iz 600g moke, pa moram skoraj vsak dan peči, ker res ful kruha pojemouser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
14.1.2009 9:52:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
se mi pa poraja vprašanje, kaj je to...kaj maste ve vse prenosnikeokrog vrata montirane...al kaj? user posted image user posted image  pa če skoz se mi zdi da ste gor, kaj nič drugega ne delate, alkj? Prvaskrb RR, ha? user posted image

Nimam prenosnika, imam pa računalnik v kuhinji, no, v kotu jedilnice user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Glihkar je bla budnca je spila 150 benkota,pa okrog 1-ih bo spet spila en tolk benkota,pa okol 4-ih do 5-ih mi spije 150 benkota,vmes ji pa dajem čaj in popravlam dudo.Je pa čist odvisno od noči,zjutraj pa potegne do pol desete.

Uf, tudi Lara se bo še morala unesti glede spanja user posted image user posted image user posted image user posted image

midva mava pa teden obletnico
greva ven na večerjo - prvič bova brino pustila v varstvu zvečer - me je kar panika maluser posted image

Nehaj se sekirat in UŽIVAAAJ user posted image  Iskrene čestitke ob obletnici user posted image user posted image user posted image

Joj, Anitka je že čez magično osemtisočko user posted image user posted image  Super, da si dobila karte user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Ne pa bi mi bilo ljubše če bi bil,tko pa gleda blesave filme in me vabi zraven da bova imela kao kvazi romantičen večer.Sori ob Chucku Norissu mi glih ne puca mucauser posted image user posted image user posted image

O fak, tako sem se zarežala, da je Gregca kar vrglo iz ležalnika user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa imam vrešč... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Eh , vidim da ne bom folgala... pa sem prisla,ker imamo tihi vecer...

Kaj je pa ušpilal tokrat???

Ko bi ti vedela... bi se zjokala da bi ljubljanica zacela poplavljat...

sam tok... vec pa ne mislim govort...

Oh, ****, a je treba tudi tvojega dedca mal user posted image
Drži se user posted image user posted image user posted image

tally, vidim, da si jakno res zelo, zelo ugodno dobila, super user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ej punce, eno vprašanje.

Kako dolgo ste bile s user posted image skupaj, da ste prvič user posted image ?

No, in kakšen je bil "ta prvi ruker"???

Babe firbčne user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
14.1.2009 9:54:34   
Anonimen

čimvečjega kupi
mi imamo tistega za 700 g, pa nam je premajhen - ful kruha pojeva
pa poglej, če ima program za polnozrnat kruh in za dodajat semena
ne vem, kaj še, ker se mi zdi, da so vsi ful podobni

Sej to majo pomoje vsi za dodajat semena, pa res so si podobni. Men ni blo jasn včer k sm dala na ta program pa mi sploh ni piskaluser posted image  Drugač je pa men čebulni kruh fulll dobr

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
14.1.2009 10:02:29   
tilči

Ko,sem ga jaz kupovala,sem vzela najcenejšega,pa sem ful zadovoljna z njim.Mogoče je res najbolj pomembno,da ima dve metlici in pa velikost posode;programe za različne vrste kruha pa mislim,da imajo vsi.Moj ima še program za marmelado kuhat,za pecivo pečt-čeprav to nisem nikoli uporabljala

Neposredna povezava do sporočila: 1067
14.1.2009 10:03:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tally
kaj pa Gregija matra?

Nespanje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Majo!!! Sem malo pozabila, vem, da si pisala o tem: kaj je bilo pa potem z Jakatom, da je pristal v bolnici? user posted image  

Hiconcil ga je zje.... Je dobil tako alergično reakcijo, da je bil cel pikast oz. na koncu že "gobast". Maja pa je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes pa so že prave lise. P dela popoldan in čakam, da bo moj prilezel in gremo. Imam Fenistil doma, ampak naj jo pogleda, pa itak moram it tja še zaradi Jake.

Groza user posted image  Dobro opravite user posted image user posted image user posted image

hijenca, bolje, da tvoj user posted image  res ostane v LJ, na cestah je obup user posted image  Moj user posted image  se je v službo vozil dobri 2 uri user posted image

Eh, vsi so bolj kot ne na isti sistem narejeni. Meni je fajn, da je na 2 gnetilki, ker lahko večji hlebček spečeš, kolegica ima pa na 1 in je tudi zadovoljna.

Aha, še eno vprašanje od mene: ima katera doma mogoče poKvarjen kruhomat, rabim namreč en delček od posode, ker je nekaj "zaružilo" user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
14.1.2009 10:06:08   
Estrella*
Hvala punce za odgovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image , grem  petek v nabavo, ker v skrinji se mi ga ne da držat, pa pri tem vremenu v naših rovtah nikoli ne veš, a boš prišel do štacuneuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
14.1.2009 10:13:11   
špelin@
Na, Gregi, napiš babam kaj:

.kl,ljknjkhgb nhnb m,,,,,,  7b f8bfc3yay> dfdCVGFSDXC¸<YS¸3SE¸6 FXRNB CBVRYE¸OIZTgd fcgc vyxfcgxredc4sxdgz<qwas<xhjkzzgfg vbn nfj hg v

Dost bo!

Neposredna povezava do sporočila: 1070
14.1.2009 10:15:10   
tana7

Hvala punce za odgovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image , grem  petek v nabavo, ker v skrinji se mi ga ne da držat, pa pri tem vremenu v naših rovtah nikoli ne veš, a boš prišel do štacuneuser posted image

kolk daleč pa mate štacuno??

Neposredna povezava do sporočila: 1071
14.1.2009 10:16:04   
hijenca

.kl,ljknjkhgb nhnb m,,,,,,  7b f,bfc3yay> dfdCVGFSDXC¸<YS¸3SE¸6 FXRNB CBVRYE¸OIZTgd fcgc vyxfcgxredc4sxdgz<qwas<xhjkzzgfg vbn nfj hg v

Dost bo!

O kako lepo, bravo Gregi user posted image user posted image . Bi ti Videk odpisal, ampak je bil siten in sem ga poknila spat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
14.1.2009 10:16:51   
tana7
http://24ur.com/specialno/vizita/orgazmicen-porod.html

saj naš je bil, a ne?user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
14.1.2009 10:21:56   
Soncnica Sandra ***
Ojla!

Samo da se na hitro javim.
Sem čist v likanje donc padla. Pol morem it pa še dvorišče skidat, da bom lohka spet šla na zmenek z zobarjem. HB je moja mami doma, da mi bo Manco merkala, ker drugače ne vem kaj bi donc nardila.

Šibam

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
14.1.2009 10:22:01   
tally

.kl,ljknjkhgb nhnb m,,,,,,  7b f8bfc3yay> dfdCVGFSDXC¸<YS¸3SE¸6 FXRNB CBVRYE¸OIZTgd fcgc vyxfcgxredc4sxdgz<qwas<xhjkzzgfg vbn nfj hg v

Dost bo!

bom dala za dešifrirat ko se Emilija zbudiuser posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

deily

Katero ime je lepše za fantka

Narik (10%)

Tanej (90%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!