špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika se mi pa poraja vprašanje, kaj je to...kaj maste ve vse prenosnikeokrog vrata montirane...al kaj? pa če skoz se mi zdi da ste gor, kaj nič drugega ne delate, alkj? Prvaskrb RR, ha? Nimam prenosnika, imam pa računalnik v kuhinji, no, v kotu jedilnice IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Glihkar je bla budnca je spila 150 benkota,pa okrog 1-ih bo spet spila en tolk benkota,pa okol 4-ih do 5-ih mi spije 150 benkota,vmes ji pa dajem čaj in popravlam dudo.Je pa čist odvisno od noči,zjutraj pa potegne do pol desete. Uf, tudi Lara se bo še morala unesti glede spanja IZVIRNO SPOROČILO: tana7 midva mava pa teden obletnico greva ven na večerjo - prvič bova brino pustila v varstvu zvečer - me je kar panika mal Nehaj se sekirat in UŽIVAAAJ Iskrene čestitke ob obletnici Joj, Anitka je že čez magično osemtisočko Super, da si dobila karte IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ne pa bi mi bilo ljubše če bi bil,tko pa gleda blesave filme in me vabi zraven da bova imela kao kvazi romantičen večer.Sori ob Chucku Norissu mi glih ne puca muca O fak, tako sem se zarežala, da je Gregca kar vrglo iz ležalnika Zdaj pa imam vrešč... IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh , vidim da ne bom folgala... pa sem prisla,ker imamo tihi vecer... Kaj je pa ušpilal tokrat??? Ko bi ti vedela... bi se zjokala da bi ljubljanica zacela poplavljat... sam tok... vec pa ne mislim govort... Oh, ****, a je treba tudi tvojega dedca mal Drži se tally, vidim, da si jakno res zelo, zelo ugodno dobila, super IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, eno vprašanje. Kako dolgo ste bile s skupaj, da ste prvič ? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No, in kakšen je bil "ta prvi ruker"??? Babe firbčne
|