Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:17:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro!!! tilči hvala za kavico , smo mel pa mi tud tako noč kot vi. Očitno zobek... celo noč se je zbujal in jokal, je pa res, da mi je zjutri namenu spanje do osmih, tko da sm vseen kr dobre volje . Ampak ženske 41. stran ... ve ste čist out.... No mi smo včeri kupl cicibanke, take z medvedki in zajčki pa še Žan je dobil balončka od prodajalke, ker je bil tolk prijazen in nasmejan . Ampak ful hecno... v samih nogavičkah, mi je prehodu celo dolžino omare (okrog dva metra), ko se je držal poličke, v copatkih pa no way . Že težko vstane, ker ga zabremzajo, hodit pa sploh noče v njih. A mislte, da se more navadit? Ah ja špelin@... nismo velik zapravl, ker smo bli res brzinski (HB)... sam kašica iz dm-a in copatki iz cicibana. Piha pa v Postojni za znoret ej.... Naty jaz mislim da se mora Žanko navadit. pa bo spet lavfu po bajti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:18:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! 6 strani za prebrat. To pa že dolgo ni bilo. Jaz bi bila zelo vesela, če bi snežilo, pa ne. Pri nas padajo ledene kapljice z neba in na tleh ostanejo zmrznejo, tako da imamo že za cca 2 cm ledeenih kroglic na tleh. Avti so čisto zaledeneli. HB ne rabim it nikamor, moj pa zdajle odtaja avto. Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en . Brala bom kasneje, da vidim kaki rukerji so bili. za Majo, upam da ne bo tako hudo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:22:56
|
|
|
|
tally
|
pri nas pada bel kot pri norcih. me je moj prej klicu ker je šel v Lj in je rabil od Mengša da je prišu na AC v Domžalah 45min, ponavadi pa traja vožnja 5 min. Katastrofa na cesti ttdsa<x fgdseasa d pozdravčki od Emilije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:25:19
|
|
|
|
špelin@
|
ok, grem brat od danes nazaj IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša se je zbudila že ob 6.13h, pa se je mami naredila gluho in je zaspala nazaj do 8.30h Mami ima še malo vročine, sem pa malo bolje in glava me ne boli več Madona, imaš ti srečo Super, da se bolje počutiš Zdaj pa se le do konca pozdravi , itak ne moreš nikamor, ker te je sneg zaje.bal Intiju tudi od mene vse najboljše ob obmesečnici!!! barbaw, za Majo!!! Sem malo pozabila, vem, da si pisala o tem: kaj je bilo pa potem z Jakatom, da je pristal v bolnici? Naty*, lepo, da ste bili bolj šparovni Naj se copatki dobro obnesejo. tilči in Anitka, naših nespalčkov sploh ne znam več komentirat Za obe vaju ****, kako kaj pri vas? tally, mene skrbi, kako in kdaj bo moj prišel domov, ko ta hudič od snega tako vztrajno pada Že takoje ta teden krepko pozen, zdaj pa še to Evo, prebrala sem 41. in 42. stran, sploh ne utegnem iti brat za nazaj, ker ima Gregor ves čas ene probleme...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:27:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ tally, mene skrbi, kako in kdaj bo moj prišel domov, ko ta hudič od snega tako vztrajno pada Že takoje ta teden krepko pozen, zdaj pa še to Evo, prebrala sem 41. in 42. stran, sploh ne utegnem iti brat za nazaj, ker ima Gregor ves čas ene probleme... joj mene tudi skrbi, moj je iz nočne je spal 2 uri pa je mogu it v Lj, popoldan ima šolo, pa zvečer spet v nočno, pa tako k.....o vreme kaj pa Gregija matra?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:28:21
|
|
|
|
tana7
|
Dobro jutro mi smo spali bolj tko tko se je dojila nekaj čez polnoč, malo pred 3.00 in malo pred 6.00 drugo ni pomagalo - je samo stala v posteljici, se držala za ograjico in čakala v LJ ful sneeeeeeežiiiiiiiiiiiiiiiii zelo na gosto, sicer bolj drobno, ampak zgleda kot da nekdo iz škafa sipa sneg po nas - par cm ga bo zihr nasipalo, če že ni so mi pa glihkar zbudili Brino - spodaj pod blokom so začeli lopatkat sneg no, saj vem, da je treba, ampak vseen - lahk bi vprašali, kdaj B spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:29:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV. vse naj naj tudi od nas in od nas tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:30:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! 6 strani za prebrat. To pa že dolgo ni bilo. Jaz bi bila zelo vesela, če bi snežilo, pa ne. Pri nas padajo ledene kapljice z neba in na tleh ostanejo zmrznejo, tako da imamo že za cca 2 cm ledeenih kroglic na tleh. Avti so čisto zaledeneli. HB ne rabim it nikamor, moj pa zdajle odtaja avto. Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en . Brala bom kasneje, da vidim kaki rukerji so bili. za majo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:32:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV. vse naj naj tudi od nas in od nas tudi o mafiozar se je privlekel iz krmežlave dežele Kaka je bila noč???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:32:39
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro!!! tilči hvala za kavico , smo mel pa mi tud tako noč kot vi. Očitno zobek... celo noč se je zbujal in jokal, je pa res, da mi je zjutri namenu spanje do osmih, tko da sm vseen kr dobre volje . Ampak ženske 41. stran ... ve ste čist out.... No mi smo včeri kupl cicibanke, take z medvedki in zajčki pa še Žan je dobil balončka od prodajalke, ker je bil tolk prijazen in nasmejan . Ampak ful hecno... v samih nogavičkah, mi je prehodu celo dolžino omare (okrog dva metra), ko se je držal poličke, v copatkih pa no way . Že težko vstane, ker ga zabremzajo, hodit pa sploh noče v njih. A mislte, da se more navadit? Ah ja špelin@... nismo velik zapravl, ker smo bli res brzinski (HB)... sam kašica iz dm-a in copatki iz cicibana. Piha pa v Postojni za znoret ej.... Naty jaz mislim da se mora Žanko navadit. pa bo spet lavfu po bajti mi smo pa še vedno v štumfkih - ko lazi po tleh in se dviguje, ji dam pa čez še ABSke, da ji ne drsi po parketu in v tem tudi naredi par korakv s tem, da se drži za poličko ali sedežno - zaenkrat še ne gremo po čeveljčke ali bi morali?? kolikor vem, je zaenkrat najbolje čimbolj "bosa" noga... se pa mora Žan verjetno samo navadit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally pri nas pada bel kot pri norcih. me je moj prej klicu ker je šel v Lj in je rabil od Mengša da je prišu na AC v Domžalah 45min, ponavadi pa traja vožnja 5 min. Katastrofa na cesti ttdsa<x fgdseasa pozdravčki od Emilije Ja moj se je vozu do šihta uro pa pol,ponavad sam pol ure. Je reku da nč ni splužen, tud AC ne. Pa sej so napovedoval sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV. tudi od naju z Emilijo Pa še od naju z Gajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! 6 strani za prebrat. To pa že dolgo ni bilo. Jaz bi bila zelo vesela, če bi snežilo, pa ne. Pri nas padajo ledene kapljice z neba in na tleh ostanejo zmrznejo, tako da imamo že za cca 2 cm ledeenih kroglic na tleh. Avti so čisto zaledeneli. HB ne rabim it nikamor, moj pa zdajle odtaja avto. Maja je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes ima pa že lise, ki mene spominjajo na alergijo. Verjeteno bom spet preklela Hiconcil, ker tako se je začelo Jaku potem pa je pristal v bolnici. Popoldan bom šla z mojim k P, da vidimo kaj je zdaj to za en . Brala bom kasneje, da vidim kaki rukerji so bili.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:34:00
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV. tudi od naju z Brino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa dobro jutro. Mi smo se ponoč ene 10x zbudil ,kdaj bo tega konc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:36:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Jana sm vidla Nejca na fb, bravoooooooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:37:59
|
|
|
|
tana7
|
anitka, tilči... za spanje barbaw, 6. bolezen ste že imeli, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:39:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll KATINA (Inti) VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESCEV. vse naj naj tudi od nas in od nas tudi o mafiozar se je privlekel iz krmežlave dežele Kaka je bila noč??? mirna, sem se tolk začela smejat da se je filip zbudil, moj je mel pa takšno faco .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:41:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Glih sem se začela konkretno smejat pa me moj sprašuje kaj je. Se mu grem malo posvetit, ker sem ga malo zanemarila. Sva pa dva večera gledala tv, potem pa se on hitro navadi. donc bodo pa eni likali Se je Maja zbudila ko sva zlezla v posteljo in je likanje odpadlo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:41:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, za Majo!!! Sem malo pozabila, vem, da si pisala o tem: kaj je bilo pa potem z Jakatom, da je pristal v bolnici? Hiconcil ga je zje.... Je dobil tako alergično reakcijo, da je bil cel pikast oz. na koncu že "gobast". Maja pa je dobila včeraj pikice po hrbtu, danes pa so že prave lise. P dela popoldan in čakam, da bo moj prilezel in gremo. Imam Fenistil doma, ampak naj jo pogleda, pa itak moram it tja še zaradi Jake.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:41:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally pri nas pada bel kot pri norcih. me je moj prej klicu ker je šel v Lj in je rabil od Mengša da je prišu na AC v Domžalah 45min, ponavadi pa traja vožnja 5 min. Katastrofa na cesti ttdsa<x fgdseasa pozdravčki od Emilije Ja moj se je vozu do šihta uro pa pol,ponavad sam pol ure. Je reku da nč ni splužen, tud AC ne. Pa sej so napovedoval sneg To sezono so zimske službe totalno zatajile kljub temu, da je bilo vsakič napovedano, da bo snežilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:41:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 imamo obiskovalko Lila100 Juhu Lilo100 čigava pa si? od mamice in atija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:41:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dobro jutro mi smo spali bolj tko tko se je dojila nekaj čez polnoč, malo pred 3.00 in malo pred 6.00 drugo ni pomagalo - je samo stala v posteljici, se držala za ograjico in čakala v LJ ful sneeeeeeežiiiiiiiiiiiiiiiii zelo na gosto, sicer bolj drobno, ampak zgleda kot da nekdo iz škafa sipa sneg po nas - par cm ga bo zihr nasipalo, če že ni so mi pa glihkar zbudili Brino - spodaj pod blokom so začeli lopatkat sneg no, saj vem, da je treba, ampak vseen - lahk bi vprašali, kdaj B spi Če samo stoji jo kar pusti. Nič ne bo narobe. Saj se hitro naučijo na rit past in te potem ne bo tako skrbelo, ker iz riti v ležeči položaj ni daleč in potem to sami znajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 14.1.2009 9:42:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 anitka, tilči... za spanje barbaw, 6. bolezen ste že imeli, a ne? Ne nismo. Je bila alergija in ne 6. Tole kaj ima zdaj pa tudi ni 6., ker ima prav lise.
|
deilyKatero ime je lepše za fantkaNarik (
10%)
Tanej (
90%)
Število vseh glasov: 234Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!