Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:53:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Kje je pa naša glavna in odgovorna nocoj?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:53:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil čer mi smo imeli čistilno akcijo. aneja se je lotila malo daljšega sprehoda po vseh štirih, pol pa bruhnila ves obrok na tepih. in ker sem imela že vodni sesalec v roki, sem šla še čez celo bajto. zdej je za en čas mir. aneja še zdej ne spi, je imela pa zadnjo rundo spanja ob 2h. ko smo jo že preoblekla v pižamo, se je neki napenjala (kakala en bobek) in spet bruhnila, vse kar se je podojila. danes ponoči bo očitno lačna in mama nastavli joško. za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:53:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča Majo pa nekaj muči. me kliče iz posteljice. Bogica mala. Upam, da čim prej zaspi in da bo mirno spala sem jo kar malo pustila, ker ne morem več če bio treba dobi calpol
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:54:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje je pa naša glavna in odgovorna nocoj? neki se je polenila , al se nas je naveličala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:54:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča Majo pa nekaj muči. me kliče iz posteljice. Bogica mala. Upam, da čim prej zaspi in da bo mirno spala sem jo kar malo pustila, ker ne morem več če bio treba dobi calpol no, držimo pesti, da bo sama zaspala in da bo pridno pančala celo noč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:54:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča Majo pa nekaj muči. me kliče iz posteljice. Bogica mala. Upam, da čim prej zaspi in da bo mirno spala sem jo kar malo pustila, ker ne morem več če bio treba dobi calpol kaj so spet zobki na pohodu pri vas?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:55:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Videk še noče spat, se še igra v moji postli. Meni se pa nič ne da in bi najraje šla spat. Kaj pa tebe šlata?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:55:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje je pa naša glavna in odgovorna nocoj? nekaj se je polenila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:55:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje je pa naša glavna in odgovorna nocoj? neki se je polenila , al se nas je naveličala metla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:55:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje je pa naša glavna in odgovorna nocoj? neki se je polenila , al se nas je naveličala al se pa ukvarja z novo igračko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:56:48
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje,izgubljena duša se vrača na raport-lubi je v nočni Nisem se mogla javt ker me je tamala izmozgala v amen pa še doma pri njemu imamo prababi v bolnci od včer ker je reva imela drisko že 2 tedna in se ji nikakor ni ustavlo.Baje da je že boljše in upam da se kmalu pozdravi.Smo imeli pa ful dela z njo preden je ratal zdravnika prepričat da res rabi bolnišnično oskrbo A kej novga dogaja? Mi smo tečkani ko ko se bliža noč in je treba spat,zdej hodi spat okoli 22 ali pa tudi kasneje,mislm kaj mi ga sračka .Pa še ponoči ne spi ponavadi šele okoli 3:30 malo zaspi,mam živčke na napeti elastiki Jutr se gremo pokazat v službo in pol mal v šoping,komaj čakam da grem mal ven med ljudi pa čeprav v trgovski center
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:56:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje je pa naša glavna in odgovorna nocoj? neki se je polenila , al se nas je naveličala metla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:57:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje je pa naša glavna in odgovorna nocoj? neki se je polenila , al se nas je naveličala al se pa ukvarja z novo igračko? mislim da je njena "igračka" ta dni Alči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:58:27
|
|
|
|
mafi
|
sem nazaj sem mal na telefonu visela, tamala dva spita (HB). no zdej grem pa mal za nazaj prebrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:59:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje je pa naša glavna in odgovorna nocoj? neki se je polenila , al se nas je naveličala al se pa ukvarja z novo igračko? mislim da je njena "igračka" ta dni Alči pomoje da res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:59:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: sesil čer čer mi smo imeli čistilno akcijo. aneja se je lotila malo daljšega sprehoda po vseh štirih, pol pa bruhnila ves obrok na tepih. in ker sem imela že vodni sesalec v roki, sem šla še čez celo bajto. zdej je za en čas mir. če maš globinca ravno v roki prileti še k meni, bi bilo tudi potrebno mal posesat ne ne, sem ga že pospravla aneja še zdej ne spi, je imela pa zadnjo rundo spanja ob 2h. ko smo jo že preoblekla v pižamo, se je neki napenjala (kakala en bobek) in spet bruhnila, vse kar se je podojila. danes ponoči bo očitno lačna in mama nastavli joško. a so mlekarne še vedno odprte? ja, zvečer, celo noč, zjutraj in včasih še 1x na dan. če ne podojim, si pa spumpam in dam v keksolino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:00:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Videk še noče spat, se še igra v moji postli. Meni se pa nič ne da in bi najraje šla spat. Kaj pa tebe šlata? Kot cota sem, brez volje, zaspana, pa Videk kriči tu poleg, eh, nisem razpoložena za nič.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:02:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce jaz sem tako žalostna in nimam nobene volje do pisanja. Berem še. Sedaj se Matej matra, da bi vsaj mleko spila, ker drugega ni od 16h popolnoma nič. Slišim samo kako se joka in upira. Tudi čaja je spila mogoče slab deci, ga noče več. Me kar duši ko pomislim na jutrišni dan in kaj me še čaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:03:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje,izgubljena duša se vrača na raport-lubi je v nočni O mačkica, lepo da se javiš, smo te že pogrešale Nisem se mogla javt ker me je tamala izmozgala v amen pa še doma pri njemu imamo prababi v bolnci od včer ker je reva imela drisko že 2 tedna in se ji nikakor ni ustavlo.Baje da je že boljše in upam da se kmalu pozdravi.Smo imeli pa ful dela z njo preden je ratal zdravnika prepričat da res rabi bolnišnično oskrbo za prababi A kej novga dogaja? Mi smo tečkani ko ko se bliža noč in je treba spat,zdej hodi spat okoli 22 ali pa tudi kasneje,mislm kaj mi ga sračka .Pa še ponoči ne spi ponavadi šele okoli 3:30 malo zaspi,mam živčke na napeti elastiki nas je kar veliko, ki imamo pestre noči Jutr se gremo pokazat v službo in pol mal v šoping,komaj čakam da grem mal ven med ljudi pa čeprav v trgovski center fajn nakupuj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:05:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem tako žalostna in nimam nobene volje do pisanja. Berem še. Sedaj se Matej matra, da bi vsaj mleko spila, ker drugega ni od 16h popolnoma nič. Slišim samo kako se joka in upira. Tudi čaja je spila mogoče slab deci, ga noče več. Me kar duši ko pomislim na jutrišni dan in kaj me še čaka joj joj, samo pri vas pa stanje res ni rožnato. Boga ti in Alči Upam, da bo Mateju ratalo vsaj nekaj spraviti vanjo pa da bo potem malce bolj mirno pančala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:06:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj je dal pa drugič u lajfu prat perilo....itak me je skor za vsako stvar vprašal kam spada (med belo, pisano ali temno)....in kam se da prašek pa calgon pa mehčalec pa kaj se pritisne ..... ampak ratalo mu pa je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:06:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje je pa naša glavna in odgovorna nocoj? neki se je polenila , al se nas je naveličala al se pa ukvarja z novo igračko? mislim da je njena "igračka" ta dni Alči evo, se nam je oglsila naša punca. DRži se Estrella naša!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:06:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce jaz sem tako žalostna in nimam nobene volje do pisanja. Berem še. Sedaj se Matej matra, da bi vsaj mleko spila, ker drugega ni od 16h popolnoma nič. Slišim samo kako se joka in upira. Tudi čaja je spila mogoče slab deci, ga noče več. Me kar duši ko pomislim na jutrišni dan in kaj me še čaka ojoj a to pri vas še kr traja zate in za Alči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:06:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene. Videk še noče spat, se še igra v moji postli. Meni se pa nič ne da in bi najraje šla spat. Kaj pa tebe šlata? Kot cota sem, brez volje, zaspana, pa Videk kriči tu poleg, eh, nisem razpoložena za nič. zgleda da je danes dan depresije in ne včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 21:07:37
|
|
|
|
sesil
|
jaz grem zdej na kavč k naši ropotulji - očitno ne misli iti spat.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?