Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:14:01
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* tana, kaj pa če bi ji zelenjavo zakamuflirala med sadje? Npr. daš malo brokolija med sadje in če sprejme, potem vsak dan povečuješ odmerek zelenjave.... Bosta imela pa fletno poroko, super. danes je potem moj kamufliral zelenjavo v mlečno kašico ampak smo pa vseeno izgubili en obrok nekaj je tako pojedla, ja - saj začasno bi mogoče šlo s kamuflažo - bom jutri poskusila v času kosila zelenjavo malo zakamuflirat, ja kako bo pa to z dopustom in poroko fletno, pa še nimam pojma - če sploh še ne veva niti kje niti kdaj saj načeloma za poroko res ni treba, da greš ne vem kam ampak jaz sem se poroki kar nekja časa izogibala, vsake toliko dala vedet, da mi nekak ni do tega - ampak je moj vseeno poskusil, pa mu res nisem mogla reč ne pacek! me je postavil pred zid no, ampak če že grem v to, pa naj bo res nekaj posebnega - te klasične ohceti pa res ne želim, nikoli mi ni bilo to všeč - zame, da ne bo pomote na tistih ohcetih, na katerih pa sem bila, se mi je pa zdelo, da se imajo mladoporočenci prav fajn, ampak to res ni zame...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:14:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 danes je potem moj kamufliral zelenjavo v mlečno kašico ampak smo pa vseeno izgubili en obrok nekaj je tako pojedla, ja - saj začasno bi mogoče šlo s kamuflažo - bom jutri poskusila v času kosila zelenjavo malo zakamuflirat, ja kako bo pa to z dopustom in poroko fletno, pa še nimam pojma - če sploh še ne veva niti kje niti kdaj saj načeloma za poroko res ni treba, da greš ne vem kam ampak jaz sem se poroki kar nekja časa izogibala, vsake toliko dala vedet, da mi nekak ni do tega - ampak je moj vseeno poskusil, pa mu res nisem mogla reč ne pacek! me je postavil pred zid no, ampak če že grem v to, pa naj bo res nekaj posebnega - te klasične ohceti pa res ne želim, nikoli mi ni bilo to všeč - zame, da ne bo pomote na tistih ohcetih, na katerih pa sem bila, se mi je pa zdelo, da se imajo mladoporočenci prav fajn, ampak to res ni zame... Kakšno bi pa ti imela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:18:01
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 danes je potem moj kamufliral zelenjavo v mlečno kašico ampak smo pa vseeno izgubili en obrok nekaj je tako pojedla, ja - saj začasno bi mogoče šlo s kamuflažo - bom jutri poskusila v času kosila zelenjavo malo zakamuflirat, ja kako bo pa to z dopustom in poroko fletno, pa še nimam pojma - če sploh še ne veva niti kje niti kdaj saj načeloma za poroko res ni treba, da greš ne vem kam ampak jaz sem se poroki kar nekja časa izogibala, vsake toliko dala vedet, da mi nekak ni do tega - ampak je moj vseeno poskusil, pa mu res nisem mogla reč ne pacek! me je postavil pred zid no, ampak če že grem v to, pa naj bo res nekaj posebnega - te klasične ohceti pa res ne želim, nikoli mi ni bilo to všeč - zame, da ne bo pomote na tistih ohcetih, na katerih pa sem bila, se mi je pa zdelo, da se imajo mladoporočenci prav fajn, ampak to res ni zame... Kakšno bi pa ti imela? nikakršno no, en ful lep plac - da nekam prideva, najdeva enga, ki naju bo poročil, opraviva to, potem pa še dopust tam okoli Irska bi bila kar primerna - ampak sva že bila tam - če sedaj pogledam nazaj, ko sem videla razne zanimive kraje tam, bi se že našlo kaj primernega evo, lani sva bila v ZDA, tut dokaj blizu Vegasa... bi se lahko tam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:27:59
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 anitka, a ti si že dobila ? jst še ne... sem mislila, da ko enkrat več ne bom polno dobila, da se bo prikazala jaz je tud še nimam, pa ne dojim nič več, že okrog 3 tednov al pa rajš še mal več jok brate, odpade....sem že 2x delala test, pa je bil negativen... na srečo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:28:05
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally Emilija je danes podrla rekord v pitju čaja, popila je do sedaj 3dcl , ponavadi pa spije max 130 ml pridna pupa, ko bi moj saj spil 130ml, pa jih sam požirkov moj mali tud zadnje dneve podira rekorde, spije tudi po 2 celi flaški čaja na dan, to je več kot pol litra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:28:08
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No, da poročam kako je danes Manca papala tunino omako: kot velika Sem ji kar domače nudlčke skuhala, ker niso bile testenine še kuhane, gor sem ji dala tunino omako in je papala kot velika no super Manca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:33:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally Emilija je danes podrla rekord v pitju čaja, popila je do sedaj 3dcl , ponavadi pa spije max 130 ml pridna pupa, ko bi moj saj spil 130ml, pa jih sam požirkov moj mali tud zadnje dneve podira rekorde, spije tudi po 2 celi flaški čaja na dan, to je več kot pol litra no pa še za tvojga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:34:12
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally Emilija je danes podrla rekord v pitju čaja, popila je do sedaj 3dcl , ponavadi pa spije max 130 ml pridna pupa, ko bi moj saj spil 130ml, pa jih sam požirkov moj mali tud zadnje dneve podira rekorde, spije tudi po 2 celi flaški čaja na dan, to je več kot pol litra uuuuu, te dneve pa tudi jaz čakam!!! Brina tako zelo malo pije - niti 1dcl res da se pred spanjem, pa še 2x ponoči doji, ampak čez cel dan da niti 1 dcl ne spije?!?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:43:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally Emilija je danes podrla rekord v pitju čaja, popila je do sedaj 3dcl , ponavadi pa spije max 130 ml pridna pupa, ko bi moj saj spil 130ml, pa jih sam požirkov moj mali tud zadnje dneve podira rekorde, spije tudi po 2 celi flaški čaja na dan, to je več kot pol litra uuuuu, te dneve pa tudi jaz čakam!!! Brina tako zelo malo pije - niti 1dcl res da se pred spanjem, pa še 2x ponoči doji, ampak čez cel dan da niti 1 dcl ne spije?!? sej bo šlo na boljše....moj tudi ni veliko pil, ko se je še dojil... ko bo žejna, bo pila, brez skrbi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:43:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer evo mene. manca skopana in že panča
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:45:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra. Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite moj (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo. Če boste res šli v Egipt pazi kaj boš dajala Galu za jest, ker sestrična od mojega je šla lani za novo leto, ko je bil sine star 9 mesecev in he fasal ful hudo drisko, kasneje pa še vsi ostali družinski člani. So rekli, da bolj mučnih počitnic še niso imeli Kaj so pili vodo? ne, zgleda da je bilo od hotelske hrane. drugače so pa kupovali ustekliničeno vodo in tudi njim ni bilo jasno od česa bi lahko bilo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:45:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča Majo pa nekaj muči. me kliče iz posteljice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:46:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally Emilija je danes podrla rekord v pitju čaja, popila je do sedaj 3dcl , ponavadi pa spije max 130 ml pridna pupa, ko bi moj saj spil 130ml, pa jih sam požirkov moj mali tud zadnje dneve podira rekorde, spije tudi po 2 celi flaški čaja na dan, to je več kot pol litra uuuuu, te dneve pa tudi jaz čakam!!! Brina tako zelo malo pije - niti 1dcl res da se pred spanjem, pa še 2x ponoči doji, ampak čez cel dan da niti 1 dcl ne spije?!? sej naša tudi nikoli ni toliko spila, na vem kaj ji je bilo danes. pravim 130ml je max. kakšen dan pa spije tudi 60-80, pa čisto normalno je GH. kdo bi vedu kaj se plete po teh majhnih bučah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:46:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mi gremo najprej 20. marca za en teden v Čateške in še enkrat novembra za en teden spet v Čateške, vmes med poletjem pa bomo videli, vse je odvisno od moje službe in €€€, imava pa seveda plan, da gremo še nekam na morje z novim avtom. Madonca vi bi lahko že kar sezonsko karto za Čatež kupili , skoraj tako kot mi SS Gal že spi, se je drl kot jesihar, pa na trenutke mu nič ne paše, se dere in dere, nato pa na ves glas smeji, res je tako kot pravijo ˝v eni roki smeh, v drugi pa jok˝ Oh ne govori, ker mi je tudi to dobro znano. Iz ene skrajnosti v drugo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:47:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča Majo pa nekaj muči. me kliče iz posteljice. Bogica mala. Upam, da čim prej zaspi in da bo mirno spala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:47:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča moja pa še vedno dela tatatatata , gleda pa kot sovica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:48:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, se gremo še mi pošasi pripravit na kopanje, pospravit igrače, papat in pančat Uživajte V čem? Pospravljanju? zloba mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:48:44
|
|
|
|
sesil
|
čer mi smo imeli čistilno akcijo. aneja se je lotila malo daljšega sprehoda po vseh štirih, pol pa bruhnila ves obrok na tepih. in ker sem imela že vodni sesalec v roki, sem šla še čez celo bajto. zdej je za en čas mir. aneja še zdej ne spi, je imela pa zadnjo rundo spanja ob 2h. ko smo jo že preoblekla v pižamo, se je neki napenjala (kakala en bobek) in spet bruhnila, vse kar se je podojila. danes ponoči bo očitno lačna in mama nastavli joško.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:48:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča Majo pa nekaj muči. me kliče iz posteljice. bogica mala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:49:51
|
|
|
|
hijenca
|
Evo mene. Videk še noče spat, se še igra v moji postli. Meni se pa nič ne da in bi najraje šla spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:50:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča moja pa še vedno dela tatatatata , gleda pa kot sovica jz upam, da bom našo počasi "naštelala" nazaj na njeni ritem. tako glede spanja kot tudi hranjenja. tvoja sovica pa upam, da bo kmalu "mrknila"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:51:02
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil čer mi smo imeli čistilno akcijo. aneja se je lotila malo daljšega sprehoda po vseh štirih, pol pa bruhnila ves obrok na tepih. in ker sem imela že vodni sesalec v roki, sem šla še čez celo bajto. zdej je za en čas mir. aneja še zdej ne spi, je imela pa zadnjo rundo spanja ob 2h. ko smo jo že preoblekla v pižamo, se je neki napenjala (kakala en bobek) in spet bruhnila, vse kar se je podojila. danes ponoči bo očitno lačna in mama nastavli joško. ojej, bogica....pa pridna si bila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:51:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil čer čer mi smo imeli čistilno akcijo. aneja se je lotila malo daljšega sprehoda po vseh štirih, pol pa bruhnila ves obrok na tepih. in ker sem imela že vodni sesalec v roki, sem šla še čez celo bajto. zdej je za en čas mir. če maš globinca ravno v roki prileti še k meni, bi bilo tudi potrebno mal posesat aneja še zdej ne spi, je imela pa zadnjo rundo spanja ob 2h. ko smo jo že preoblekla v pižamo, se je neki napenjala (kakala en bobek) in spet bruhnila, vse kar se je podojila. danes ponoči bo očitno lačna in mama nastavli joško. a so mlekarne še vedno odprte?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:52:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj je dal pa drugič u lajfu prat perilo....itak me je skor za vsako stvar vprašal kam spada (med belo, pisano ali temno)....in kam se da prašek pa calgon pa mehčalec pa kaj se pritisne ..... ampak ratalo mu pa je priden g. Tian
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 20:52:50
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene. manca skopana in že panča Majo pa nekaj muči. me kliče iz posteljice. upam da bo kmalu zaspala in spala celo noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?