|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
20.1.2009 19:27:16   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Lepouser posted image

Malo bom žalostna ko se boste kopale, ne bo pa nič hujšega. so druge stvari bolj pomembne, na žalost pa nimamo plače take, da bi šlo še morje skozi. Bomo videli, če mi bodo kaj zvezde naklonjene in dobim boljšo sllužbo.

upam da se ti želje uresničijo.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
20.1.2009 19:33:57   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

No, da poročam kako je danes Manca papala tunino omako: kot velika user posted image
Sem ji kar domače nudlčke skuhala, ker niso bile testenine še kuhane, gor sem ji dala tunino omako in je papala kot velika user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Manca. Gal pa danes tudi tega ni hoteluser posted image user posted image user posted image . Je pa potem kot velik jedel bel kruh z Margo in pa malo krofa.

Ti ti Gal user posted image  pa mami ti je tako dobro kosilo pripravila

No mu je pa krug z Margo teknil, tako da lečen ni bil user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
20.1.2009 19:35:33   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast user posted image

Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra.
Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči

Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite mojuser posted image user posted image (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo.

Če boste res šli v Egipt pazi kaj boš dajala Galu za jest, ker sestrična od mojega je šla lani za novo leto, ko je bil sine star 9 mesecev in he fasal ful hudo drisko, kasneje pa še vsi ostali družinski člani. So rekli, da bolj mučnih počitnic še niso imeli user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
20.1.2009 19:36:58   
Soncnica Sandra ***

Kje se pa danes naša Tilči skriva?

jaz pa sem jo hotela še nekaj vprašat

če prej ne, se bo verjetno jutri zjutraj prikazala na spregled user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
20.1.2009 19:37:12   
Soncnica Sandra ***

Kje se pa danes naša Tilči skriva?

Upam, da počiva na veliko.

Kaj pa katy?

mogoče pa na veliko planira dan D user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
20.1.2009 19:42:42   
Soncnica Sandra ***
A že vse pripravljate vaše user posted image  na

user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
20.1.2009 19:43:22   
Soncnica Sandra ***
Nč, se gremo še mi pošasi pripravit na kopanje, pospravit igrače, papat in pančat

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4332
20.1.2009 19:44:55   
Anitka

No, da poročam kako je danes Manca papala tunino omako: kot velika user posted image
Sem ji kar domače nudlčke skuhala, ker niso bile testenine še kuhane, gor sem ji dala tunino omako in je papala kot velika user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Manca. Gal pa danes tudi tega ni hoteluser posted image user posted image user posted image . Je pa potem kot velik jedel bel kruh z Margo in pa malo krofa.

Ti ti Gal user posted image  pa mami ti je tako dobro kosilo pripravila

No mu je pa krug z Margo teknil, tako da lečen ni bil user posted image

Vsaj to. Kruh ima res zelo rad.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4333
20.1.2009 19:45:04   
tana7
Joj, punce, danes ni bilo kaj časa, da bi več kot dva posta napisala... pa še ta o packariji soor
nina7, si že kaj novega ugotovila o Gajinem "sooru"?

moram pa poročat, da je Brina danes spet preskočila zelenjavni obrok, ker ni želela papat, jaz ji pa tudi nisem želela drugega dati
in tako med 11.00 in 17.00 ni popolnoma nič jedlauser posted image user posted image
in mislim, da ta taktika ne bo uspešna - toliko jo poznam, da vem, da bo lahko vsak dan tako počakala na mlečno kašico ob 17.00 - da bi ji pa še to odrekla, pa mi ne bo uspelo, ker se mi je že danes preveč smililauser posted image
ampak res ne vem v čem je vic, ker je tako zelenjavo že jedla, danes pa ni hotela sploh ust odpret -kot da je bila že vnaprej odločena, da tega pa ne bo jedla

po moje je edina varianta, da ji nekaj čisto drugega ponudim, kar bo želela jesti in upam, da bo nekoč kmalu tudi zelenjavo spet papala
ampak ne vem točno, kaj naj ji dam - nekaj z jajčkom recimo
ampak ona drugega razen zmiksanih kašic ravno ne zna papati -sploh en evem, kaj naj ji dam (pa da ne bo spet sadje in skuta/jogurt)user posted image

se pogovarjate o dopustu?
mi še nimamo pojma, kaj bomo šli, niti kdaj
moj itak cele dneve dela in sploh ne pridemo do debate o dopustu
imava pa še v okviru dopusta nekje, kjer še nisva bila (v Evropi seveda), še poroko za opravituser posted image  tako da bo izbira dopusta še toliko bolj zapletena
čeprav tudi midva nisva glih najbolj pri kešu trenutno - imava tak kredit, da vsak, ki sliši cifro, samo zazijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4334
20.1.2009 19:45:46   
Anitka

Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast user posted image

Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra.
Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči

Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite mojuser posted image user posted image (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo.

Če boste res šli v Egipt pazi kaj boš dajala Galu za jest, ker sestrična od mojega je šla lani za novo leto, ko je bil sine star 9 mesecev in he fasal ful hudo drisko, kasneje pa še vsi ostali družinski člani. So rekli, da bolj mučnih počitnic še niso imeli user posted image

Hvala za namig. Bomo pazili.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4335
20.1.2009 19:46:53   
barbaw

user posted image

Ja. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4336
20.1.2009 19:46:55   
barbaw

Jaz danes zamujam s kopanjem, ker se ne počutim dobro in se mi ne da. user posted image

Pride včasih tak dan. Moj sonček pa spi še zadnjo rundo.

Dobra si, da ga pustiš tako pozno spat.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
20.1.2009 19:46:59   
barbaw

Kaj so pili vodo?

Neposredna povezava do sporočila: 4338
20.1.2009 19:54:25   
aurora28

Mi gremo najprej 20. marca za en teden v Čateške in še enkrat novembra za en teden spet v Čateške, vmes med poletjem pa bomo videli, vse je odvisno od moje službe in €€€, imava pa seveda plan, da gremo še nekam na morje z novim avtom. user posted image

SS Gal že spi, se je drl kot jesihar, pa na trenutke mu nič ne paše, se dere in dere, nato pa na ves glas smeji, res je tako kot pravijo
˝v eni roki smeh, v drugi pa jok˝

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4339
20.1.2009 19:54:37   
Anitka

user posted image

Ne še.

user posted image user posted image user posted image user posted image luštna slikca

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4340
20.1.2009 19:54:56   
Anitka

Nč, se gremo še mi pošasi pripravit na kopanje, pospravit igrače, papat in pančat

Uživajte

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4341
20.1.2009 19:57:13   
barbaw

Uživajte

user posted image user posted image user posted image  V čem? Pospravljanju? user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
20.1.2009 19:59:06   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Joj, punce, danes ni bilo kaj časa, da bi več kot dva posta napisala... pa še ta o packariji soor
nina7, si že kaj novega ugotovila o Gajinem "sooru"?

moram pa poročat, da je Brina danes spet preskočila zelenjavni obrok, ker ni želela papat, jaz ji pa tudi nisem želela drugega dati
in tako med 11.00 in 17.00 ni popolnoma nič jedlauser posted image user posted image
in mislim, da ta taktika ne bo uspešna - toliko jo poznam, da vem, da bo lahko vsak dan tako počakala na mlečno kašico ob 17.00 - da bi ji pa še to odrekla, pa mi ne bo uspelo, ker se mi je že danes preveč smililauser posted image
ampak res ne vem v čem je vic, ker je tako zelenjavo že jedla, danes pa ni hotela sploh ust odpret -kot da je bila že vnaprej odločena, da tega pa ne bo jedla
po moje je edina varianta, da ji nekaj čisto drugega ponudim, kar bo želela jesti in upam, da bo nekoč kmalu tudi zelenjavo spet papala
ampak ne vem točno, kaj naj ji dam - nekaj z jajčkom recimo
ampak ona drugega razen zmiksanih kašic ravno ne zna papati -sploh en evem, kaj naj ji dam (pa da ne bo spet sadje in skuta/jogurt)user posted image

Pri nas pride včasih tudi tak dan, da določene stvari, ki jo je rad jedel noče vzeti. Upam, da bo pri Brini to obdobje čim krajše in bo papala kot se šika.Moj en čas tudi ni maral zelenjave in sem nekaj časa vztrajala potem pa sem opustila vztrajanje in sva pač več sadja, skutic.. pojedla.

se pogovarjate o dopustu?
mi še nimamo pojma, kaj bomo šli, niti kdaj
moj itak cele dneve dela in sploh ne pridemo do debate o dopustu
imava pa še v okviru dopusta nekje, kjer še nisva bila (v Evropi seveda), še poroko za opravituser posted image  tako da bo izbira dopusta še toliko bolj zapletena

Opa, to bo pa luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image
čeprav tudi midva nisva glih najbolj pri kešu trenutno - imava tak kredit, da vsak, ki sliši cifro, samo zazijauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
20.1.2009 20:00:22   
Anitka

Jaz danes zamujam s kopanjem, ker se ne počutim dobro in se mi ne da. user posted image

Pride včasih tak dan. Moj sonček pa spi še zadnjo rundo.

Dobra si, da ga pustiš tako pozno spat.

Ja mi hodimo spat tam med pol deseto in deseto, da potem zjutraj dalj časa spimouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
20.1.2009 20:01:02   
*Tiana*
Moj mišek pa že spi, ga je mogu kar moj dat spat, ker jaz nisem zdržala tolk časa pokonci.
Ga je treba kar nekaj časa popravljat, ker se dviguje.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
20.1.2009 20:02:27   
Anitka

Uživajte

user posted image user posted image user posted image  V čem? Pospravljanju? user posted image

V vseh opravilihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
20.1.2009 20:04:10   
*Tiana*
tana, kaj pa če bi ji zelenjavo zakamuflirala med sadje? Npr. daš malo brokolija med sadje in če sprejme, potem vsak dan povečuješ odmerek zelenjave....

Bosta imela pa fletno poroko, super.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
20.1.2009 20:10:22   
*Tiana*
Moj user posted image je dal pa drugič u lajfu prat perilo....itak me je skor za vsako stvar vprašal kam spada (med belo, pisano ali temno)....in kam se da prašek pa calgon pa mehčalec pa kaj se pritisne ..... ampak ratalo mu pa je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
20.1.2009 20:12:58   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Moj user posted image je dal pa drugič u lajfu prat perilo....itak me je skor za vsako stvar vprašal kam spada (med belo, pisano ali temno)....in kam se da prašek pa calgon pa mehčalec pa kaj se pritisne ..... ampak ratalo mu pa je user posted image user posted image user posted image

naj mu bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
20.1.2009 20:13:08   
tana7
.

< Sporočilo je popravil tana7 -- 20.1.2009 20:14:24 >

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?