|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
20.1.2009 20:14:01   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

tana, kaj pa če bi ji zelenjavo zakamuflirala med sadje? Npr. daš malo brokolija med sadje in če sprejme, potem vsak dan povečuješ odmerek zelenjave....

Bosta imela pa fletno poroko, super.

danes je potem moj kamufliral zelenjavo v mlečno kašico ampak smo pa vseeno izgubili en obrok
nekaj je tako pojedla, ja - saj začasno bi mogoče šlo s kamuflažo - bom jutri poskusila v času kosila zelenjavo malo zakamuflirat, ja

kako bo pa to z dopustom in poroko fletno, pa še nimam pojma - če sploh še ne veva niti kje niti kdaj
saj načeloma za poroko res ni treba, da greš ne vem kam
ampak jaz sem se poroki kar nekja časa izogibala, vsake toliko dala vedet, da mi nekak ni do tega - ampak je moj vseeno poskusil, pa mu res nisem mogla reč ne pacek! me je postavil pred zid no, ampak če že grem v to, pa naj bo res nekaj posebnega - te klasične ohceti pa res ne želim, nikoli mi ni bilo to všeč - zame, da ne bo pomote
na tistih ohcetih, na katerih pa sem bila, se mi je pa zdelo, da se imajo mladoporočenci prav fajn, ampak to res ni zame...

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
20.1.2009 20:14:23   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

danes je potem moj kamufliral zelenjavo v mlečno kašicouser posted image user posted image ampak smo pa vseeno izgubili en obrok
nekaj je tako pojedla, ja - saj začasno bi mogoče šlo s kamuflažo - bom jutri poskusila v času kosila zelenjavo malo zakamuflirat, ja

kako bo pa to z dopustom in poroko fletno, pa še nimam pojma - če sploh še ne veva niti kje niti kdaj
ampak jaz sem se poroki kar nekja časa izogibala, vsake toliko dala vedet, da mi nekak ni do tega - ampak je moj vseeno poskusil, pa mu res nisem mogla reč neuser posted image pacek! me je postavil pred ziduser posted image no, ampak če že grem v to, pa naj bo res nekaj posebnega - te klasične ohceti pa res ne želim, nikoli mi ni bilo to všeč - zame, da ne bo pomote
na tistih ohcetih, na katerih pa sem bila, se mi je pa zdelo, da se imajo mladoporočenci prav fajn, ampak to res ni zame...

Kakšno bi pa ti imela?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
20.1.2009 20:18:01   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

danes je potem moj kamufliral zelenjavo v mlečno kašicouser posted image user posted image ampak smo pa vseeno izgubili en obrok

ampak jaz sem se poroki kar nekja časa izogibala, vsake toliko dala vedet, da mi nekak ni do tega - ampak je moj vseeno poskusil, pa mu res nisem mogla reč neuser posted image pacek! me je postavil pred ziduser posted image no, ampak če že grem v to, pa naj bo res nekaj posebnega - te klasične ohceti pa res ne želim, nikoli mi ni bilo to všeč - zame, da ne bo pomote

Kakšno bi pa ti imela?

nikakršno
no, en ful lep plac - da nekam prideva, najdeva enga, ki naju bo poročil, opraviva to, potem pa še dopust tam okoli
Irska bi bila kar primerna - ampak sva že bila tam - če sedaj pogledam nazaj, ko sem videla razne zanimive kraje tam, bi se že našlo kaj primernegauser posted image
evo, lani sva bila v ZDA, tut dokaj blizu Vegasa... bi se lahko tamuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
20.1.2009 20:27:59   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

anitka, a ti si že dobila user posted image ? jst še ne... sem mislila, da ko enkrat več ne bom polno dobila, da se bo prikazalauser posted image

jaz je tud še nimam, pa ne dojim nič več, že okrog 3 tednov al pa rajš še mal več user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jok brate, odpade....sem že 2x delala test, pa je bil negativen... na srečo

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
20.1.2009 20:28:05   
*Tiana*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Emilija je danes podrla rekord v pitju čaja, popila je do sedaj 3dcluser posted image , ponavadi pa spije max 130 ml

user posted image user posted image user posted image user posted image pridna pupa, ko bi moj saj spil 130ml, pa jih sam požirkov

moj mali tud zadnje dneve podira rekorde, spije tudi po 2 celi flaški čaja na dan, to je več kot pol litra user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
20.1.2009 20:28:08   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

No, da poročam kako je danes Manca papala tunino omako: kot velika user posted image
Sem ji kar domače nudlčke skuhala, ker niso bile testenine še kuhane, gor sem ji dala tunino omako in je papala kot velika user posted image user posted image user posted image

no super user posted image user posted image user posted image user posted image Manca

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
20.1.2009 20:33:15   
mafi

Emilija je danes podrla rekord v pitju čaja, popila je do sedaj 3dcluser posted image , ponavadi pa spije max 130 ml

user posted image user posted image user posted image user posted image pridna pupa, ko bi moj saj spil 130ml, pa jih sam požirkov

moj mali tud zadnje dneve podira rekorde, spije tudi po 2 celi flaški čaja na dan, to je več kot pol litra user posted image

no pa še za tvojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
20.1.2009 20:34:12   
tana7

uuuuu, te dneve pa tudi jaz čakam!!! Brina tako zelo malo pije - niti 1dcluser posted image
res da se pred spanjem, pa še 2x ponoči doji, ampak čez cel dan da niti 1 dcl ne spije?!?

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
20.1.2009 20:43:14   
*Tiana*

uuuuu, te dneve pa tudi jaz čakam!!! Brina tako zelo malo pije - niti 1dcluser posted image
res da se pred spanjem, pa še 2x ponoči doji, ampak čez cel dan da niti 1 dcl ne spije?!?

sej bo šlo na boljše....moj tudi ni veliko pil, ko se je še dojil... ko bo žejna, bo pila, brez skrbi user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
20.1.2009 20:43:43   
Soncnica Sandra ***
čer user posted image

evo mene. manca skopana in že panča user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
20.1.2009 20:45:07   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast user posted image

Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra.
Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči

Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite mojuser posted image user posted image (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo.

Če boste res šli v Egipt pazi kaj boš dajala Galu za jest, ker sestrična od mojega je šla lani za novo leto, ko je bil sine star 9 mesecev in he fasal ful hudo drisko, kasneje pa še vsi ostali družinski člani. So rekli, da bolj mučnih počitnic še niso imeli user posted image

Kaj so pili vodo?

ne, zgleda da je bilo od hotelske hrane. drugače so pa kupovali ustekliničeno vodo in tudi njim ni bilo jasno od česa bi lahko bilo user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
20.1.2009 20:45:25   
barbaw

čer user posted image

Majo pa nekaj muči. user posted image  me kliče iz posteljice. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4362
20.1.2009 20:46:02   
tally

sej naša tudi nikoli ni toliko spila, na vem kaj ji je bilo danes. pravim 130ml je max. kakšen dan pa spije tudi 60-80, pa čisto normalno je GH. kdo bi vedu kaj se plete po teh majhnih bučah user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
20.1.2009 20:46:23   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Mi gremo najprej 20. marca za en teden v Čateške in še enkrat novembra za en teden spet v Čateške, vmes med poletjem pa bomo videli, vse je odvisno od moje službe in €€€, imava pa seveda plan, da gremo še nekam na morje z novim avtom. user posted image
Madonca vi bi lahko že kar sezonsko karto za Čatež kupili user posted image , skoraj tako kot mi user posted image

SS Gal že spi, se je drl kot jesihar, pa na trenutke mu nič ne paše, se dere in dere, nato pa na ves glas smeji, res je tako kot pravijo
˝v eni roki smeh, v drugi pa jok˝
Oh ne govori, ker mi je tudi to dobro znano. Iz ene skrajnosti v drugo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
20.1.2009 20:47:03   
Soncnica Sandra ***

čer user posted image

Majo pa nekaj muči. user posted image  me kliče iz posteljice. user posted image

Bogica mala. Upam, da čim prej zaspi in da bo mirno spala

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
20.1.2009 20:47:26   
tally

čer user posted image

moja pa še vedno dela tatatatata user posted image user posted image , gleda pa kot sovica

Neposredna povezava do sporočila: 4366
20.1.2009 20:48:44   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Nč, se gremo še mi pošasi pripravit na kopanje, pospravit igrače, papat in pančat

Uživajte

user posted image user posted image user posted image  V čem? Pospravljanju? user posted image

zloba mala user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
20.1.2009 20:48:44   
sesil
čer

mi smo imeli čistilno akcijo. aneja se je lotila malo daljšega sprehoda po vseh štirih, pol pa bruhnila ves obrok na tepih. in ker sem imela že vodni sesalec v roki, sem šla še čez celo bajto. zdej je za en čas mir.user posted image

aneja še zdej ne spi, je imela pa zadnjo rundo spanja ob 2h. ko smo jo že preoblekla v pižamo, se je neki napenjala (kakala en bobek) in spet bruhnila, vse kar se je podojila. danes ponoči bo očitno lačna in mama nastavli joško.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4368
20.1.2009 20:48:47   
tally

čer user posted image

bogica mala user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
20.1.2009 20:49:51   
hijenca
Evo mene. Videk še noče spat, se še igra v moji postli. Meni se pa nič ne da in bi najraje šla spat.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 4370
20.1.2009 20:50:13   
Soncnica Sandra ***

čer user posted image

moja pa še vedno dela tatatatata user posted image user posted image , gleda pa kot sovica

jz upam, da bom našo počasi "naštelala" nazaj na njeni ritem. tako glede spanja kot tudi hranjenja.

tvoja sovica pa upam, da bo kmalu "mrknila" user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
20.1.2009 20:51:02   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

čer

mi smo imeli čistilno akcijo. aneja se je lotila malo daljšega sprehoda po vseh štirih, pol pa bruhnila ves obrok na tepih. in ker sem imela že vodni sesalec v roki, sem šla še čez celo bajto. zdej je za en čas mir.user posted image

aneja še zdej ne spi, je imela pa zadnjo rundo spanja ob 2h. ko smo jo že preoblekla v pižamo, se je neki napenjala (kakala en bobek) in spet bruhnila, vse kar se je podojila. danes ponoči bo očitno lačna in mama nastavli joško.user posted image

ojej, bogica....pa pridna si bila user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
20.1.2009 20:51:55   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

čer
čer user posted image

če maš globinca ravno v roki prileti še k meni, bi bilo tudi potrebno mal posesat user posted image

a so mlekarne še vedno odprte?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
20.1.2009 20:52:20   
Soncnica Sandra ***

Moj user posted image je dal pa drugič u lajfu prat perilo....itak me je skor za vsako stvar vprašal kam spada (med belo, pisano ali temno)....in kam se da prašek pa calgon pa mehčalec pa kaj se pritisne ..... ampak ratalo mu pa je user posted image user posted image user posted image

priden g. Tian user posted image  user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
20.1.2009 20:52:50   
*Tiana*

čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image upam da bo kmalu zaspala in spala celo noč

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?