Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:44:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Mi smo danes spali kot rakete, sma komaj malo pred 9 uro spregledala. Je pa trenutno Videk tako siten, kot vsak dan ob taki uri , je zaspan, pa nebi spal. Jaz sem si končno uspela kavico skuhat, grem sedaj malo prebrat za nazaj. Super za spanje. A ne kako paše spati do devetih? Mene tako Videk glede spanja preveč razvaja . Od tretjega mesca celo noč spi, prej pa se je zbujal samo ob 4 uri, ko je bila lakota. Kak fajn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:44:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:45:15
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Jaz sem se včeraj tehtala in sem od prejšnjega ponedeljka tudi shujšala 2,4 kg. Mislim, da sma ena od druge malo švinglale . Sem pa imela včeraj hudo krizo glede pomanjkanja sladkorja in sem pojedla malo jedilne čokolade, pa 5 gumijastih medvedkov. Danes pa ponovno v novi boj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:45:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg? žri, žri, žri pa nič za Gala ne smeš skrbet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:45:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw joj ta RR, nekaj me hebe Ja sem videla, da ni bilo tvoje slikce kar na vsem lepem. Zdaj pa spet je Sem dala popravljen ticker noter, pa je vse zbrkalo. Spet ni avatarja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:45:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Jaz sem se včeraj tehtala in sem od prejšnjega ponedeljka tudi shujšala 2,4 kg. Mislim, da sma ena od druge malo švinglale . Sem pa imela včeraj hudo krizo glede pomanjkanja sladkorja in sem pojedla malo jedilne čokolade, pa 5 gumijastih medvedkov. Danes pa ponovno v novi boj. tudi zate.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:46:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw joj ta RR, nekaj me hebe Ja sem videla, da ni bilo tvoje slikce kar na vsem lepem. Zdaj pa spet je Sem dala popravljen ticker noter, pa je vse zbrkalo. Spet ni avatarja Zdaj pa spet dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:46:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Jaz sem se včeraj tehtala in sem od prejšnjega ponedeljka tudi shujšala 2,4 kg. Mislim, da sma ena od druge malo švinglale . Sem pa imela včeraj hudo krizo glede pomanjkanja sladkorja in sem pojedla malo jedilne čokolade, pa 5 gumijastih medvedkov. Danes pa ponovno v novi boj. katera je zdaj švinglala ti od mene ali jaz od tebe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:46:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg? žri, žri, žri pa nič za Gala ne smeš skrbet To zadnje bo težko, ker bom imela takoj CSD za vratom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:47:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw joj ta RR, nekaj me hebe Ja sem videla, da ni bilo tvoje slikce kar na vsem lepem. Zdaj pa spet je Sem dala popravljen ticker noter, pa je vse zbrkalo. Spet ni avatarja Zdaj pa spet dela Aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:47:30
|
|
|
|
Anitka
|
Evo me moj tečko že priganja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:48:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Jaz sem se včeraj tehtala in sem od prejšnjega ponedeljka tudi shujšala 2,4 kg. Mislim, da sma ena od druge malo švinglale . Sem pa imela včeraj hudo krizo glede pomanjkanja sladkorja in sem pojedla malo jedilne čokolade, pa 5 gumijastih medvedkov. Danes pa ponovno v novi boj. katera je zdaj švinglala ti od mene ali jaz od tebe Saj ni važno, samo da grejo kile dol. Sem pa dobila full motivacijo. ampak danes že zopet nisem nič jedla za zajtrk, ker nisem imela časa. Bom en jogurt z žitaricami sedaj pojedla, dietni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:49:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg? žri, žri, žri pa nič za Gala ne smeš skrbet To zadnje bo težko, ker bom imela takoj CSD za vratom Na žalost sploh ni izvedljvo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:50:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Jaz sem se včeraj tehtala in sem od prejšnjega ponedeljka tudi shujšala 2,4 kg. Mislim, da sma ena od druge malo švinglale . Sem pa imela včeraj hudo krizo glede pomanjkanja sladkorja in sem pojedla malo jedilne čokolade, pa 5 gumijastih medvedkov. Danes pa ponovno v novi boj. katera je zdaj švinglala ti od mene ali jaz od tebe Saj ni važno, samo da grejo kile dol. Sem pa dobila full motivacijo. ampak danes že zopet nisem nič jedla za zajtrk, ker nisem imela časa. Bom en jogurt z žitaricami sedaj pojedla, dietni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:51:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg? žri, žri, žri pa nič za Gala ne smeš skrbet To zadnje bo težko, ker bom imela takoj CSD za vratom Na žalost sploh ni izvedljvo. Ja res je . Plan B?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:53:24
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg? žri, žri, žri pa nič za Gala ne smeš skrbet To zadnje bo težko, ker bom imela takoj CSD za vratom Na žalost sploh ni izvedljvo. Ja res je . Plan B? Če si sedaj 2 krofa zmazala, potem eno orng kosilo, pa kaj sladkega za povrh, pa potem kaj močnega za večerjo, pa bo šlo počasi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:55:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg? žri, žri, žri pa nič za Gala ne smeš skrbet To zadnje bo težko, ker bom imela takoj CSD za vratom Na žalost sploh ni izvedljvo. Ja res je . Plan B? Če si sedaj 2 krofa zmazala, potem eno orng kosilo, pa kaj sladkega za povrh, pa potem kaj močnega za večerjo, pa bo šlo počasi. Zdaj si moraš zalogo nardit, ker potem ko boš šla v službo, bodo kile še bolj dol šle, ko boš v akciji, pa potem popoldan še akcija doma z Galom, da ne boš še potem bolj shujšala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:56:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg? žri, žri, žri pa nič za Gala ne smeš skrbet To zadnje bo težko, ker bom imela takoj CSD za vratom Na žalost sploh ni izvedljvo. Ja res je . Plan B? Če si sedaj 2 krofa zmazala, potem eno orng kosilo, pa kaj sladkega za povrh, pa potem kaj močnega za večerjo, pa bo šlo počasi. Zmazala sem en krof, eno polnozrnato štruco, coca-colo, puding z jabolčnim kompotom, zdaj se bom spravila pa še na čokoladice Ferrero Küsschen . Kaj bi pa za kosilo? Hmmm verjetno bo piščanjčja rižota z zelenjavo ali pa zrezki v omaki s testeninami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 10:57:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg? žri, žri, žri pa nič za Gala ne smeš skrbet To zadnje bo težko, ker bom imela takoj CSD za vratom Na žalost sploh ni izvedljvo. Ja res je . Plan B? Če si sedaj 2 krofa zmazala, potem eno orng kosilo, pa kaj sladkega za povrh, pa potem kaj močnega za večerjo, pa bo šlo počasi. Zdaj si moraš zalogo nardit, ker potem ko boš šla v službo, bodo kile še bolj dol šle, ko boš v akciji, pa potem popoldan še akcija doma z Galom, da ne boš še potem bolj shujšala. Meni je to en velik problem . Že od nekdaj se ne morem zrediti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 11:01:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg? žri, žri, žri pa nič za Gala ne smeš skrbet To zadnje bo težko, ker bom imela takoj CSD za vratom Na žalost sploh ni izvedljvo. Ja res je . Plan B? žrtje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 11:01:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Da se spet mal javim po dolgem času . Brala za nazaj nism nč, ker je preveč, sm pa vsak dan vmes mal pošpegala,sam zdej več ne vem kaj sm prebrala. za enajsti del. Za vse, ki hujšate za izgubljene kg. Kar tako naprej. Mi še kar nimamo nobenga zobka, a smo edini al je še kakšen brez? Drugač se pa več al manj potepava, jest sploh ne zdržim doma več kot dva dni . Če pa sm doma cel dan, sm pa zvečer zmatrana na fertik Grem zdej kuhat rižoto za vse tri pa se pol še kej javim. Vse naj naj pa Emiliji in Tari za 8 mesecev, pa še vsem ki ste praznovali ko me ni bilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 11:01:45
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz grem v trgovino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 11:04:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Da se spet mal javim po dolgem času . Brala za nazaj nism nč, ker je preveč, sm pa vsak dan vmes mal pošpegala,sam zdej več ne vem kaj sm prebrala. za enajsti del. Za vse, ki hujšate za izgubljene kg. Kar tako naprej. Mi še kar nimamo nobenga zobka, a smo edini al je še kakšen brez? Drugač se pa več al manj potepava, jest sploh ne zdržim doma več kot dva dni . Če pa sm doma cel dan, sm pa zvečer zmatrana na fertik Grem zdej kuhat rižoto za vse tri pa se pol še kej javim. Vse naj naj pa Emiliji in Tari za 8 mesecev, pa še vsem ki ste praznovali ko me ni bilo Oj oj . Mene včasih tudi le potepanje gor drži. Če sva z Galom sama cele dneve doma sem pa tudi jaz še bolj utrujena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 11:05:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz grem v trgovino. Pa ne zapravljaj preveč . Jaz že komaj čakam četrtek, ko bo denar nakazan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 13.1.2009 11:07:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Jaz sem se včeraj tehtala in sem od prejšnjega ponedeljka tudi shujšala 2,4 kg. Mislim, da sma ena od druge malo švinglale . Sem pa imela včeraj hudo krizo glede pomanjkanja sladkorja in sem pojedla malo jedilne čokolade, pa 5 gumijastih medvedkov. Danes pa ponovno v novi boj. BRAVO, barbaw in hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V enem tednu sem shujšala 2,4 kg. Bomo videli kako bo šlo naprej. Upam na najbolje. Opa . A imaš še recept za kontra - v enm tednu pridobiti 2,4 kg? žri, žri, žri pa nič za Gala ne smeš skrbet Kako se dobro sliši To zadnje bo težko, ker bom imela takoj CSD za vratom Na žalost sploh ni izvedljvo. Ja res je . Plan B? Če si sedaj 2 krofa zmazala, potem eno orng kosilo, pa kaj sladkega za povrh, pa potem kaj močnega za večerjo, pa bo šlo počasi. Zmazala sem en krof, eno polnozrnato štruco, coca-colo, puding z jabolčnim kompotom, zdaj se bom spravila pa še na čokoladice Ferrero Küsschen . Kar tako naprej Kaj bi pa za kosilo? Hmmm verjetno bo piščanjčja rižota z zelenjavo ali pa zrezki v omaki s testeninami. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo danes spali kot rakete, sma komaj malo pred 9 uro spregledala. Rabim ta fovšljivega smajlija IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Da se spet mal javim po dolgem času . Brala za nazaj nism nč, ker je preveč, sm pa vsak dan vmes mal pošpegala,sam zdej več ne vem kaj sm prebrala. za enajsti del. Za vse, ki hujšate za izgubljene kg. Kar tako naprej. Mi še kar nimamo nobenga zobka, a smo edini al je še kakšen brez? Drugač se pa več al manj potepava, jest sploh ne zdržim doma več kot dva dni . Če pa sm doma cel dan, sm pa zvečer zmatrana na fertik Grem zdej kuhat rižoto za vse tri pa se pol še kej javim. Vse naj naj pa Emiliji in Tari za 8 mesecev, pa še vsem ki ste praznovali ko me ni bilo Potepuhinja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?