Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:29:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pa za seznamček...imava prestavljeno posvetovalnico v ponedeljek...na 2 .februar...sem prestavla, če nam rata it v podčetrtek... če bo taja zdrava ,...Prosim , prosim, prosim.... da bi bla....... za Tajo da bo zdrava. Pa slikice moram pohvalit res so lepe. pa dobr si me spomnila jaz tudi moram predstaviti posvetovalnico v februarju Hvala, res! Vidiš sem si drznila prestavit, v upanju da bo ok...pa kaj naj ...tu in tam še zakašlja? Kako pa je tvoja pikica danes? danes je presenetljivo dobro, od vročine ne duha ne sluha, malo pa pokašljuje. kaj vem kaj jo daje, zobek pa bo vsak čas odzunaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:30:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** No slikce pa imama : za pridobitev
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:30:46
|
|
|
|
tally
|
aja pa dobro jutro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:31:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro Ga grem kar hitro zapravit za kofetek men se je za 2 €
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:34:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nekaj o telesni statistiki * človeški las zdrži težo treh kilogramov * dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca * stegenska kost je bolj čvrsta kot cement * žensko srce bije hitreje kot srce moškega * na vsakem našem stopalu je za približno tisočmilijard bakterij * mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri moškem * naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo * ženske so to sporočilo že prebrale ...... moški še zmeraj merijo palec ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:34:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja naša noč je bla mal bolša, smo se zbudili "samo" 5x .Ma bo že ane
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:35:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* EVI VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV!!!!!!!!!!!!!! tudi od naju z Emilijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:36:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nekaj o telesni statistiki * človeški las zdrži težo treh kilogramov * dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca * stegenska kost je bolj čvrsta kot cement * žensko srce bije hitreje kot srce moškega * na vsakem našem stopalu je za približno tisočmilijard bakterij * mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri moškem * naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo * ženske so to sporočilo že prebrale ...... moški še zmeraj merijo palec ... Ja men je tud svetski tale.. Sem mozu prebrala..ampak ni nic meril palca, se trenil ni... samo na koncu se je pa od srca nasmejal...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:37:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Dobro jutro sem čist , se je Nejc milijonkrat vstal ponoči, in sem ga nazaj podirala v postlco, jedu je sicer samo ob 19h, ko je zaspal, in potem ob 21.30 in 3.30, ampak jst ne vem zakaj se mora tolkrat vstat ponoč. Morem it po kafe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:37:31
|
|
|
|
Anitka
|
Dan! Vidim, da ste toliko načvekale od mojega zadnjega javljanja, da sem spet pošteno v zaostanku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:38:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 dobro jutro moram poročat, da je včerajšnja večerja za najino obletnico uspela brina je doma lepo spala, njena varuška (moja daljna sorodnica, sicer pa kolegica) je lahko v miru gledala TV in surfala po netu Šla sva od doma ob 20.20, do takrat sva jo morala pa 3x "podret", ker je stala - no potem je pa zaspala in ni imela nič dela z njo še dobro, ker nima izkušenj z dojenčki no, preden smo jo dali spat, sta se še malo "premerili", pa poigrali, da bi imela boljši grif v rokah, če se kaj zgodi sva si pa zunaj kar privoščila, pa se ful najedla, malo je tut vinčka padlo za zdravico no, za naju je bilo to nekaj novega, ker še nikoli od Brininega rojstva nisva šla nikamor sama - čeprav zdaj vidim, da bi jo na tak način lahko pustila že kaka 2 meseca nazaj, ker se med 20.00 in 0.00 ne dojimo več no, ja, bova pa od sedaj vsak teden v kinu brala nisem nič zaenkrat ..ni bilo časa upam, da te vse OK za uživanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:39:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ja, sem nasmejana, ker smo presenetljivo dobro spali Čeprav je zvečer izgledalo drugače, se je potem mali umiril in spal kar do 2:45 Ampak tudi takrat ni prehudo težil, sta pomagala sok in dudka. Ene 5x med tretjo in četrto. Potem pa spet malo pred peto in mir do 6h Sem pa poskusila novo taktiko: ko sitnari, ga prestavim na bok in ga z obeh strani založim s plišastimi živalmi, dobesedno zatlačim jih okrog njega, da je ves stisnjen. S tem, da mu glavo zarinem v povodnega konja - Estrella*, veš katerega Očitno ga to ful pomiri, ker ga sploh nisem rabila jemat k sebi v posteljo, razen potem zjutraj. Sicer je ves prepoten, ampak ga nič ne moti, še bolj trdno spi Končno dobre novice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:40:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** O kavaica, fajn. Sam bi blo bolj fajn, če bi jo skupej pile, bi lahko mal v živo pojamrala, da sem spet spala bolj za en k.u.r.c
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:40:55
|
|
|
|
tally
|
zdej pa dost grem počasi kaj delat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan! Vidim, da ste toliko načvekale od mojega zadnjega javljanja, da sem spet pošteno v zaostanku Ej jaz se sploh ne sekiram vec... od mojega zadnjega javljanja so nacvekale 30 strani...se niti ne trudim prebrat, ker to je utopija...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:42:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem opazila, da se naša skye že kar nekaj časa ni javila Pa Tana7 je nekam poniknila danes, Nine7 tud ni. kasso ma bolne otroke in moža, edinaos, Naty....uzela jih magla Kdaj se je pa nazdnje? Jaz sem zadnjič enkrat, ko mene dolgo ni blo opazla da je nekaj skakala pa pisala, sem bla presenečena...meni se tud po telefonu več nič ne javi.......
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:46:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** cmrlika: jaz bi tud pesmice, ce se jih da po meilu dobit. Kaj je pa to z dvojnico, jaz nic ne razumem Pošlji mi mail na ZS Dvojnica...včeraj se je začelal umpa čudno obnašat...ipika, kričanje, dretje...kr nekja ne bi to ne bi ono ...niti za spat ni trzala na iste stare fore, kr drla se je nekaj brezveze....... kot da ni ona , nikol prej vidla take
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:47:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** oooooooooo super je, a Omar tud že hodi? Ja a ni super. Jana ti vedno men kaj pametnega pokazes pol pa zapravljam Isto je bilo z igralnim centrom... Ja hodi, ampak samo ob opori. Tako ob mizi ali pa ob omarah ali sedezni se pocasi prestavlja. Z tole recjo pa je naredil par korakov , ampak sem videla da ga je mal strah pa sem mu sedaj najprej namontirala, tako da sedi pa da se navadi na igraco... Se enkrat hvala za idejo. a smo luštni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: **** cmrlika: jaz bi tud pesmice, ce se jih da po meilu dobit. Kaj je pa to z dvojnico, jaz nic ne razumem Pošlji mi mail na ZS Dvojnica...včeraj se je začelal umpa čudno obnašat...ipika, kričanje, dretje...kr nekja ne bi to ne bi ono ...niti za spat ni trzala na iste stare fore, kr drla se je nekaj brezveze....... kot da ni ona , nikol prej vidla take Aha?? Da ni kaj bolana. Moj Omar predno zboli rata tak siten in mu nic ni prav... Ze posiljam e-mail
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:49:11
|
|
|
|
Anitka
|
Čmrlika imaš ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:50:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pa za seznamček...imava prestavljeno posvetovalnico v ponedeljek...na 2 .februar...sem prestavla, če nam rata it v podčetrtek... če bo taja zdrava ,...Prosim , prosim, prosim.... da bi bla....... za Tajo da bo zdrava. Pa slikice moram pohvalit res so lepe. pa dobr si me spomnila jaz tudi moram predstaviti posvetovalnico v februarju Hvala, res! Vidiš sem si drznila prestavit, v upanju da bo ok...pa kaj naj ...tu in tam še zakašlja? Kako pa je tvoja pikica danes? danes je presenetljivo dobro, od vročine ne duha ne sluha, malo pa pokašljuje. kaj vem kaj jo daje, zobek pa bo vsak čas odzunaj Pol je samo zobek, super.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:51:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pa za seznamček...imava prestavljeno posvetovalnico v ponedeljek...na 2 .februar...sem prestavla, če nam rata it v podčetrtek... če bo taja zdrava ,...Prosim , prosim, prosim.... da bi bla....... za Tajo da bo zdrava. Pa slikice moram pohvalit res so lepe. pa dobr si me spomnila jaz tudi moram predstaviti posvetovalnico v februarju Hvala, res! Vidiš sem si drznila prestavit, v upanju da bo ok...pa kaj naj ...tu in tam še zakašlja? Kako pa je tvoja pikica danes? danes je presenetljivo dobro, od vročine ne duha ne sluha, malo pa pokašljuje. kaj vem kaj jo daje, zobek pa bo vsak čas odzunaj še mal pa bo prikukal ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:56:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A ste opazile, da se je porodniška zvišala? Meni za dober evro Ga grem kar hitro zapravit za kofetek men se je za 2 € Ja za 0,47% je šla gor Bi mogla vsaj za 4,7%
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:56:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem opazila, da se naša skye že kar nekaj časa ni javila Pa Tana7 je nekam poniknila danes, Nine7 tud ni. kasso ma bolne otroke in moža, edinaos, Naty....uzela jih magla Kdaj se je pa nazdnje? Jaz sem zadnjič enkrat, ko mene dolgo ni blo opazla da je nekaj skakala pa pisala, sem bla presenečena...meni se tud po telefonu več nič ne javi....... 8.1 se je nazadnje na temi mnenje od dr. Ščur, pri nas pa 28.12
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 10:57:32
|
|
|
|
Čmrlika
|
Anitka...Eldomy....Hijenca...nekaj Tajinih najljubših pesmic že potuje....... Zdaj pa grema nekaj malcat , upam, da samo Taja da ne bo podnajemnice zraven
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?