špelin@
|
Dobro jutro Ja, sem nasmejana, ker smo presenetljivo dobro spali Čeprav je zvečer izgledalo drugače, se je potem mali umiril in spal kar do 2:45 Ampak tudi takrat ni prehudo težil, sta pomagala sok in dudka. Ene 5x med tretjo in četrto. Potem pa spet malo pred peto in mir do 6h Sem pa poskusila novo taktiko: ko sitnari, ga prestavim na bok in ga z obeh strani založim s plišastimi živalmi, dobesedno zatlačim jih okrog njega, da je ves stisnjen. S tem, da mu glavo zarinem v povodnega konja - Estrella*, veš katerega Očitno ga to ful pomiri, ker ga sploh nisem rabila jemat k sebi v posteljo, razen potem zjutraj. Sicer je ves prepoten, ampak ga nič ne moti, še bolj trdno spi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* EVI VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV!!!!!!!!!!!!!! Čestitke tudi od mene Soncnica Sandra *** in jana81, IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ejga, včer si pa slabo nadomeščala barbaw, si kar kliznila na hitro Mafiozar Ti kar pristoji nick sem letela pod tuš pol me pa uzela magla Srčekgirll, za fajn spanje. IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes smo malo bolje spali .Do polnoči se je nekaj zbujal,potem sem imela vsega dovolj in sem mu dala lekadol.Potem sva pa zaspala kot topa Ob 4.se je zbudil,sem bila še tako zalimana,sem ga iskala v posteljici,ker sem pozabila,da spi v moji postelji .Takrat je pojedel in sva zaspala do 6.30.Očitno ga res nekaj matra,če mu je lekadol pomagal.Ima pa čisto poln nosek.Že babyvac lavfa. Nejc je pa spal mirno celo noč,le ob 5.je nekaj pel,sem mu šla rečt,naj se umiri do zjutraj .Je pa danes kot nov.Nosek še pucamo,vročine pa nima več Super, da ste bolje spali Kaj je pa Nejc pel? IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja še spi, jaz pa prihajam k sebi na sedežni. Sem tako crknjena zadnje čase. V decembru sem imela višek energije, zdaj mi pa manjka. Sem pa imela telovadbo. Sem vlekla Jako na sankah do vrtca. Hb gre ful na izi le po "globokem" snegu je šlo malo težje. Kako malo je treba za otroško veselje. Bravo, mami IZVIRNO SPOROČILO: tana7 moram poročat, da je včerajšnja večerja za najino obletnico uspela brina je doma lepo spala, njena varuška (moja daljna sorodnica, sicer pa kolegica) je lahko v miru gledala TV in surfala po netu Šla sva od doma ob 20.20, do takrat sva jo morala pa 3x "podret", ker je stala - no potem je pa zaspala in ni imela nič dela z njo še dobro, ker nima izkušenj z dojenčki no, preden smo jo dali spat, sta se še malo "premerili", pa poigrali, da bi imela boljši grif v rokah, če se kaj zgodi sva si pa zunaj kar privoščila, pa se ful najedla, malo je tut vinčka padlo za zdravico no, za naju je bilo to nekaj novega, ker še nikoli od Brininega rojstva nisva šla nikamor sama - čeprav zdaj vidim, da bi jo na tak način lahko pustila že kaka 2 meseca nazaj, ker se med 20.00 in 0.00 ne dojimo več no, ja, bova pa od sedaj vsak teden v kinu Kako čudovito se tole bere
|