špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ma misla sm v bistvu tko... da ne nakupujem rada, na splošno. Drugače sm mela pa probleme, ker mam ozek pas pa precej "nesuha" stegna . Če bi blo v pasu prav, ni šlo gor, če je blo drgač vredu, je blo pa v pasu preveliko. Ja, da o dolžini hlačnic sploh ne govorimo... Trenutno je pa bl proračun tisti, ki se brani šopinga . Ja, ja jaz sem te razumela. No jaz sem sovrazila nakupovanje ko sem se hodila v sluzbo.Komaj sem cakala da pridem domov in da se nauzijem tisine, trgovina mi je bila res muka. No danes ko pa sem doma mi je nakupovanje ratalo vsec. Ampak ni mi pa jasno. O.k. Razumem v Sloveniji ko je vecina zensk res suhih da mi v trgovinah za dobit kej a nas ki smo mal bolj poooolne. Ampak tuki so v vecini debele zenske pa kamorkoli stopis vse za tvigice. Vse je one size only . Mogoče fajn nategnejo oblačila nase No danes popoldan greva v eno trgovino kjer pise XXL, upam da dobim kaj za oblect ker ce ne bom pa kar naga zacela hodit okrog Upam, da kaj lepega najdeš Ja te čist razumem. Js sm delala v eni trgovini v Celju, kao young fashion, je blo pa vse sorte notr. Kr dobra roba. Najboljš od vsega je blo pa to, da smo prodajali do številke 46 (pa so ble velike številke) in sem bla ful vesela, ker so ženske rade k nam hodile. Tiste, ki so mele ponavadi problem dobit kej za oblečt, so rekle, da pri nas pa res dobiš fajne stvari tud v velikih številkah. Mi nikol ni blo jasno, zakaj delajo (in prodajajo) samo mejhne stvari. Sej tud v Sloveniji ne živijo same tvigice . Verjamem pa, da ti je tam to še bl čudno. Anitka sonček mate??? fouš sm ... ss kar se mene tiče, je torek vredu... ostale, ki pridete na čvek...torek vredu???? pofočkajte se!!!! Povejte mi, ob kateri uri, da se vem zorganizirat. Ker v torek imam drugače kup opravkov
|