Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:13:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega Šefla reči ji da neha. Jencili, dej jo še Pa kaj ste se me zdej lotle, sej še spat ne bom mogla!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:14:01
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! pa vidve sta za biznis kot naročeni še mislita isto al pa za ožent ne bi hvala. No ma se nisva še vidle a kr tkole na hitro bi me odslovila? Ti packa...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:14:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega Šefla reči ji da neha. Jencili, dej jo še Pa kaj ste se me zdej lotle, sej še spat ne bom mogla! to je najin namen
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:15:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! pa vidve sta za biznis kot naročeni še mislita isto al pa za ožent ne bi hvala. No ma se nisva še vidle a kr tkole na hitro bi me odslovila? Ti packa... Ne neee, sej se bov enkrat vidle, če ne pa preko face booka, sam se moram še prijavit. A n ito zdej tako moderno?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:15:56
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega Šefla reči ji da neha. Jencili, dej jo še Pa kaj ste se me zdej lotle, sej še spat ne bom mogla! to je najin namen Blaža...opozarjam te...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:16:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega Šefla reči ji da neha. Jencili, dej jo še Pa kaj ste se me zdej lotle, sej še spat ne bom mogla! to je najin namen A me spet ne maraš več? pa en cajt si me pa mela rada? ! A samo k si mislila na breskvice?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:16:43
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! pa vidve sta za biznis kot naročeni še mislita isto al pa za ožent ne bi hvala. No ma se nisva še vidle a kr tkole na hitro bi me odslovila? Ti packa... Ne neee, sej se bov enkrat vidle, če ne pa preko face booka, sam se moram še prijavit. A n ito zdej tako moderno? no kr dej se. Sem glih prej spet neki novih slikc gor dala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:18:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega Šefla reči ji da neha. Jencili, dej jo še Pa kaj ste se me zdej lotle, sej še spat ne bom mogla! to je najin namen A me spet ne maraš več? pa en cajt si me pa mela rada? ! A samo k si mislila na breskvice? no, s tem se še vedno lahko odkupiš, sam bolj slabo kaže
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:18:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! pa vidve sta za biznis kot naročeni še mislita isto al pa za ožent ne bi hvala. No ma se nisva še vidle a kr tkole na hitro bi me odslovila? Ti packa... Ne neee, sej se bov enkrat vidle, če ne pa preko face booka, sam se moram še prijavit. A n ito zdej tako moderno? no kr dej se. Sem glih prej spet neki novih slikc gor dala Ma ne vem kdaj se bom, ki nimam cajta. kar ga mam pa tle visim, pa na kulinariki.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:18:39
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega Šefla reči ji da neha. Jencili, dej jo še Pa kaj ste se me zdej lotle, sej še spat ne bom mogla! to je najin namen A me spet ne maraš več? pa en cajt si me pa mela rada? ! A samo k si mislila na breskvice? no, s tem se še vedno lahko odkupiš, sam bolj slabo kaže Življenje je še dolgo!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:19:46
|
|
|
|
blaža
|
Ej zdej sete me pa zmatrale, pa mislim, da bom šla pa spat. Kar grem . Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:20:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej zdej sete me pa zmatrale, pa mislim, da bom šla pa spat. Kar grem . Nočko! naj ti bo mehka postelja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:20:48
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega Šefla reči ji da neha. Jencili, dej jo še Pa kaj ste se me zdej lotle, sej še spat ne bom mogla! to je najin namen Blaža...opozarjam te... Blaža, G. Blaža ne bo zadovoljen, če mu povem o čem zdej razmišljaš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:21:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega Šefla reči ji da neha. Jencili, dej jo še Pa kaj ste se me zdej lotle, sej še spat ne bom mogla! to je najin namen Blaža...opozarjam te... Blaža, G. Blaža ne bo zadovoljen, če mu povem o čem zdej razmišljaš Bo, pa on tud o tem sanja.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:21:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega Šefla reči ji da neha. Jencili, dej jo še Pa kaj ste se me zdej lotle, sej še spat ne bom mogla! to je najin namen Blaža...opozarjam te... Blaža, G. Blaža ne bo zadovoljen, če mu povem o čem zdej razmišljaš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:21:37
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej zdej sete me pa zmatrale, pa mislim, da bom šla pa spat. Kar grem . Nočko! dej no, sam še 1 post, do lepe cifre
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:22:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej zdej sete me pa zmatrale, pa mislim, da bom šla pa spat. Kar grem . Nočko! naj ti bo mehka postelja Itak, da bo, sam če ne bom preveč vstajala, ki pol bo ratala trda in mrzla.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:22:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej zdej sete me pa zmatrale, pa mislim, da bom šla pa spat. Kar grem . Nočko! dej no, sam še 1 post, do lepe cifre jaz pa 6
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:22:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej zdej sete me pa zmatrale, pa mislim, da bom šla pa spat. Kar grem . Nočko! dej no, sam še 1 post, do lepe cifre Do kere cifre? A do te
< Sporočilo je popravil blaža -- 17.1.2009 23:23:19 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:22:57
|
|
|
|
jencili
|
vidm, da mamo dos+ns same lepe cifre tle...moja je bla spet lušna
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:23:45
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej zdej sete me pa zmatrale, pa mislim, da bom šla pa spat. Kar grem . Nočko! dej no, sam še 1 post, do lepe cifre Do kere cifre? A do te blo je 2777 objav
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:24:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej zdej sete me pa zmatrale, pa mislim, da bom šla pa spat. Kar grem . Nočko! naj ti bo mehka postelja Itak, da bo, sam če ne bom preveč vstajala, ki pol bo ratala trda in mrzla. če boš pa preveč poskakovala po njej, bo pa polna fedrov se boš počutla ko na akupunkturi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:25:01
|
|
|
|
blaža
|
Evo 2780. zdej pa lahko grem. doat vas mam za danes.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:25:16
|
|
|
|
jencili
|
Dolenjka dejva midve še jst 3 objave, ti pa 4 pa smo zmagale za dons, ker je blo res v zadnje pol ure tok lepih, da je čas, da pustimo še kej za jutri
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:25:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej zdej sete me pa zmatrale, pa mislim, da bom šla pa spat. Kar grem . Nočko! naj ti bo mehka postelja Itak, da bo, sam če ne bom preveč vstajala, ki pol bo ratala trda in mrzla. če boš pa preveč poskakovala po njej, bo pa polna fedrov se boš počutla ko na akupunkturi Nič ne bo, mojga danes ni. No pa nove jogije mava.
|
Spletni nakup oblačilmajchKako pogosto kupujete oblačila na spletu?vsak teden (
2%)
1-3 na mesec (
5%)
nekajkrat letno (
20%)
ne kupujem (
73%)
Število vseh glasov: 97Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!