![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:04:23
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma mene kar naprej meče ven in pol kao explorer ne deluje več, pa pol spet na RR, pa se prijavit, pa do sem mogoče se pa le ne bo šefla prva poslovila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:04:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:05:10
|
|
|
|
jencili
|
ta dva posta, sta bla šele blizu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:05:33
|
|
|
|
blaža
|
jo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:06:01
|
|
|
|
jencili
|
aha in vse tiho je bilo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:06:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:07:00
|
|
|
|
jencili
|
Dolenjka pusti zdej Stipeta, nima smisla, k se bo treba pol sam še enkrat rihtat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:07:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:07:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka pusti zdej Stipeta, nima smisla, k se bo treba pol sam še enkrat rihtat Itak, pa maslo se bo stopilo. Sej si rekla, da si se z maslom namazala a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:07:58
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:08:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:08:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj ma kaj te briga, samo da lavfa biznis,..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:08:48
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:09:16
|
|
|
|
jencili
|
no comment
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:09:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:10:09
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:10:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:11:11
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:11:14
|
|
|
|
blaža
|
šefla, pa ja ne boš šla brez pozdrava.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:11:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! pa vidve sta za biznis kot naročeni še mislita isto al pa za ožent
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:11:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega Šefla reči ji da neha.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:12:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:12:18
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega no, a nehaš takoj misliti na te zadeve?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:12:43
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! pa vidve sta za biznis kot naročeni še mislita isto al pa za ožent ne bi hvala. No ma se nisva še vidle
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:12:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ti Dolenjka, dej ti men raj povej, če si dons opravila domačo nalogo? Nisem, sem pa med tem ko je Tara spala, tudi jaz za 1 uro zasmrčala kakšno pa nalogo? dons bi mogla degustirat B piva, da bomo vedle, kerga uvozit v Slo Ja sem vidla, da ste se nekja menle včeraj za biznise. a to za našo slaščičarno- kavarno- pivnico šefla? aha, tole ful paše skupaj, ziher bi razturale in bile iber uspešne Prvo bi pojedli košček torte, pol pa pivo, pa bruhat, pa kavico, da k sebi pridejo. fujjjjjjjjjjj briga te, važn, da je biznis ej , kako si prišla v moje možgane! enostavno pazi se me, da ne zvoham še kej drugega Šefla reči ji da neha. Jencili, dej jo še
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ko vstanem iz postelje sem večkrat:Naša črtica korakakot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (
9%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
taka, da mi raje daj mir! (
23%)
![](/slike/poll/poll.gif)
kot iz reklame za probiotične jogurte (
2%)
meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (
22%)
ok, brez posebnosti (
44%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!