![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:26:01
|
|
|
|
jencili
|
nočko Blaža
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:26:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka dejva midve še jst 3 objave, ti pa 4 pa smo zmagale za dons, ker je blo res v zadnje pol ure tok lepih, da je čas, da pustimo še kej za jutri POdpiše Kolk pol še
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:26:26
|
|
|
|
blaža
|
Ej kdaj sem pa jaz 5 zvezdic dobila Sploh nisem šla za tem.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:26:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili nočko Blaža ok, če moram, pa grem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:27:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka dejva midve še jst 3 objave, ti pa 4 pa smo zmagale za dons, ker je blo res v zadnje pol ure tok lepih, da je čas, da pustimo še kej za jutri POdpiše Kolk pol še ma poglej kako sem jaz pridna. Sem te ujela, pa poglej samo kolko sem mela, ko sem se vam pridružla.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:27:46
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka dejva midve še jst 3 objave, ti pa 4 pa smo zmagale za dons, ker je blo res v zadnje pol ure tok lepih, da je čas, da pustimo še kej za jutri POdpiše Kolk pol še jst sm gotova Želim vam mirno in dolgo noč. Dolenjka, tvoj Stipe se pa dolgo rihta... papa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:28:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej kdaj sem pa jaz 5 zvezdic dobila Sploh nisem šla za tem. Pol jih pa takoj vrni, če resno misliš, pa da vidim kolk si iskrena
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:28:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka dejva midve še jst 3 objave, ti pa 4 pa smo zmagale za dons, ker je blo res v zadnje pol ure tok lepih, da je čas, da pustimo še kej za jutri POdpiše Kolk pol še jst sm gotova Želim vam mirno in dolgo noč. Dolenjka, tvoj Stipe se pa dolgo rihta... papa nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:29:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej kdaj sem pa jaz 5 zvezdic dobila Sploh nisem šla za tem. Pol jih pa takoj vrni, če resno misliš, pa da vidim kolk si iskrena Ne ne vrnem jih, sej sem si jih pošteno prigarala, prav prsti me bolijo, bo treba v penzijo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:29:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka dejva midve še jst 3 objave, ti pa 4 pa smo zmagale za dons, ker je blo res v zadnje pol ure tok lepih, da je čas, da pustimo še kej za jutri POdpiše Kolk pol še jst sm gotova Želim vam mirno in dolgo noč. Dolenjka, tvoj Stipe se pa dolgo rihta... papa ne ne, je že tu, sam jaz se s čokolado bašem, pa čakam, da še 1 objavo gor vržem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:29:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ej kdaj sem pa jaz 5 zvezdic dobila Sploh nisem šla za tem. Pol jih pa takoj vrni, če resno misliš, pa da vidim kolk si iskrena Ne ne vrnem jih, sej sem si jih pošteno prigarala, prav prsti me bolijo, bo treba v penzijo Invalidsko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:29:41
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka dejva midve še jst 3 objave, ti pa 4 pa smo zmagale za dons, ker je blo res v zadnje pol ure tok lepih, da je čas, da pustimo še kej za jutri POdpiše Kolk pol še ma poglej kako sem jaz pridna. Sem te ujela, pa poglej samo kolko sem mela, ko sem se vam pridružla. ne morem mimo tega Sam si res pridna, zelo! Še sama bi ti dala eno zvezdico, če bi lahko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:30:23
|
|
|
|
dolenjka
|
No tako, 7900 je res lepa cifra, si zaslužim mal počitka Dolgooo in mirnoooo nočko vam želim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:30:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka dejva midve še jst 3 objave, ti pa 4 pa smo zmagale za dons, ker je blo res v zadnje pol ure tok lepih, da je čas, da pustimo še kej za jutri POdpiše Kolk pol še ma poglej kako sem jaz pridna. Sem te ujela, pa poglej samo kolko sem mela, ko sem se vam pridružla. ne morem mimo tega Sam si res pridna, zelo! Še sama bi ti dala eno zvezdico, če bi lahko hvala!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 23:31:25
|
|
|
|
jencili
|
evo, šefla je šla, zdej se lahko pa tud jst počasi speljem... nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 18.1.2009 6:59:17
|
|
|
|
blaža
|
jutro 1.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 18.1.2009 7:05:27
|
|
|
|
blaža
|
Evo sem napisala cel roman, pa mi ni poslalo. no spat sem šla ob 00.15, pol se je Matija zbudil, ki je bil žejen in še do pete ure zjutraj Blaž 4x. Pol je spil mleko z rižolinotom, pa ni veh hotel spat. katastrofa. No jaz že pijem kavico. Sem pa sanjala, da sem našla neko službo v pisarni v centru Kopra, pa neka ženska me je tam peljala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 18.1.2009 8:13:10
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro danes pa začuda nisem prva pozdravljena blaža, a piješ kavico, ker drugače ti jo jaz skuham, ki glih vre današnja noč boljša in slabša . torej imeli smo manj budnic, ampak dve taki, da te kap. je obakrat kar vstat hotela prvič ob polnoči, drugič pa ob 5:30. pa se nisem dala. sem jo pustila, da rogovili in je sama zaspala nazaj. moj spet šotori na kavču...no verjamem , da mu je bolje, kot, da posluša prinčipesino rogoviljenje. sem mislila, da bo triurni spanec zdaj tud doma opoldne laufal. jok brate odpade je res zaspala v trenu in spala 1 uro in 20min (kar je sicer več kot ponavadi ampak glih pol manj kot v varstvu), potem je mogla pa še pri tašči iti ob 18:30 za dobre pol ure med palčke. sva si midva mal kino privoščila. sva šla gledat komedijo: reci da...ful sva se narežala. ma je pasalo. nič, grem zdaj moja dva pocartat, pa kej pojest lepo nedeljo vsem čvekicam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 18.1.2009 9:04:58
|
|
|
|
jencili
|
tretja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 18.1.2009 9:24:56
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, pa sem se naspala... končno ena noč kjer ni bilo treba poslušati na eno uho a se kdo zbuja ali ne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 18.1.2009 9:25:21
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili tretja jaz pa četrta
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 18.1.2009 9:32:40
|
|
|
|
Blacky*
|
spet nobene ni grem na sprehod z Liu, potem pa kavo skuhat in nekaj pojest, potem pa za knjigo ob 16 pa že moja dva prideta komaj čakam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 18.1.2009 9:38:08
|
|
|
|
jencili
|
naša noč pa je bla tokrat za spremembo spet malo slabša. Kot že dolgo ne, smo meli eno vmesno napkico ob 1.50 . No, problem pri vsem tem ni bla Tajeva napakica, pač pa to, da sm se jst spravila spat šele ob 00.30, ker sem še knjigo brala v postli No ja, ni panike. Mamo pa atija tud dons doma (mogu bi bit v službi), ker se ne počuti glih dobro in je ostal doma
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 18.1.2009 10:26:12
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutrooooooooo.... Carica spala do 9.15
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 18.1.2009 10:34:05
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutrooooooooo.... Carica spala do 9.15 bravo carica
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kontracepcijaпеперутка16Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?Da, vsaj tri mesece prej. (
83%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Da, manj kot tri mesece prej. (
0%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Ne. (
17%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!