Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:57:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja dolenjka pa domače jagodne marmelade sem se tudi že najedla jaz sem pa pri jogurtih začela no, jaz sem drugače začela z borovničkami sam une imaš pa tko doooobreeee, a če pridem na obisk jih je še kej dvomim, da jih bo do takrat še kej ostalo ej, predn boste vi prišli, bo že nova sezona borovnic, pa bo mami spet kej naredila drugač mam pa tekilo na zalogi kako, a pri vas na gorenjskem februarja rastejo Tekila OK, sam Zoja naj črve nabere
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:59:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, KDAJ BO POROKA???????????????? s kje si pa zdej to privlekla? sej nisem jaz, ti si, k si mene za slike fehtala kakšna pa je tu povezava? Samo slikce bi vidla, če jih pokažeš, to je vse in kar z lepga si se to zdej spomnila Ne ne, ti mene ne boš....si že pred časom nekaj omenjala....tko da vem da se nekaj kuha, sam ne vem kdaj bo skuhano
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:01:35
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, ZAKAJ ME IGNORIRAŠ se iskreno opravičujem, vapa visokost. Otroka sem dajala spat, ker nam je tale popoldanski spanec (več kot dve uri) dal zdej zvečer po p**** in je šele zdej zaspal no, zdaj pa odgovori na 1. vprašanje, ker si moram dopust splanirat, pa je, glede na to, da si nam obljubila da bomo družice, to zelo pomembno nimava še datuma dorečenega. Imava dve težavi namreč. Prva je ta, da bi se tej stvari rada precej posvetila in to bom težko ravno zdej, ko grem še v službo in bo preveč vsega naenkrat. Druga je pa ta, da imava prijatelja na misliji (vojska) in ne vemo še točno kdaj se vrne, zagotovo pa ne pred septembrom, takrat zna bit pa že mal hladno. Torej verjetno naslednjega maja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:02:50
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, ZAKAJ ME IGNORIRAŠ se iskreno opravičujem, vapa visokost. Otroka sem dajala spat, ker nam je tale popoldanski spanec (več kot dve uri) dal zdej zvečer po p**** in je šele zdej zaspal no, zdaj pa odgovori na 1. vprašanje, ker si moram dopust splanirat, pa je, glede na to, da si nam obljubila da bomo družice, to zelo pomembno nimava še datuma dorečenega. Imava dve težavi namreč. Prva je ta, da bi se tej stvari rada precej posvetila in to bom težko ravno zdej, ko grem še v službo in bo preveč vsega naenkrat. Druga je pa ta, da imava prijatelja na misliji (vojska) in ne vemo še točno kdaj se vrne, zagotovo pa ne pred septembrom, takrat zna bit pa že mal hladno. Torej verjetno naslednjega maja kako naslednjega maja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:03:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, ZAKAJ ME IGNORIRAŠ se iskreno opravičujem, vapa visokost. Otroka sem dajala spat, ker nam je tale popoldanski spanec (več kot dve uri) dal zdej zvečer po p**** in je šele zdej zaspal no, zdaj pa odgovori na 1. vprašanje, ker si moram dopust splanirat, pa je, glede na to, da si nam obljubila da bomo družice, to zelo pomembno nimava še datuma dorečenega. Imava dve težavi namreč. Prva je ta, da bi se tej stvari rada precej posvetila in to bom težko ravno zdej, ko grem še v službo in bo preveč vsega naenkrat. Druga je pa ta, da imava prijatelja na misliji (vojska) in ne vemo še točno kdaj se vrne, zagotovo pa ne pred septembrom, takrat zna bit pa že mal hladno. Torej verjetno naslednjega maja ne ne, september je prav fajn midva sva se 10.9. in napoved je bila dež, konec poletja.... deževalo je do jutra, po se je pa tako sonce naredilo, pa vroče je blo, da se je folk ornk slačil
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:05:34
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, ZAKAJ ME IGNORIRAŠ se iskreno opravičujem, vapa visokost. Otroka sem dajala spat, ker nam je tale popoldanski spanec (več kot dve uri) dal zdej zvečer po p**** in je šele zdej zaspal no, zdaj pa odgovori na 1. vprašanje, ker si moram dopust splanirat, pa je, glede na to, da si nam obljubila da bomo družice, to zelo pomembno nimava še datuma dorečenega. Imava dve težavi namreč. Prva je ta, da bi se tej stvari rada precej posvetila in to bom težko ravno zdej, ko grem še v službo in bo preveč vsega naenkrat. Druga je pa ta, da imava prijatelja na misliji (vojska) in ne vemo še točno kdaj se vrne, zagotovo pa ne pred septembrom, takrat zna bit pa že mal hladno. Torej verjetno naslednjega maja kako naslednjega maja ta je čisto prekmalu sem ugotovila. Bend je zaseden do konca avgusta, fotograf tudi...tko to zgleda Res morš začet skor eno leto prej očitno...al mam pa samo jst srečo, ker zbiram take ljudi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:08:03
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, KDAJ BO POROKA???????????????? s kje si pa zdej to privlekla? sej nisem jaz, ti si, k si mene za slike fehtala kakšna pa je tu povezava? Samo slikce bi vidla, če jih pokažeš, to je vse in kar z lepga si se to zdej spomnila Ne ne, ti mene ne boš....si že pred časom nekaj omenjala....tko da vem da se nekaj kuha, sam ne vem kdaj bo skuhano ne, sej drugače to ni skrivnost in če bi uporabljala FB, bi to že prej vedla Sva govorila o tem že prej, pred 9 dnevi, pa se je dragi na polno potrudil in mi naredil totalno presenečenje in me tudi uradno zaprosil
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:08:52
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, ZAKAJ ME IGNORIRAŠ se iskreno opravičujem, vapa visokost. Otroka sem dajala spat, ker nam je tale popoldanski spanec (več kot dve uri) dal zdej zvečer po p**** in je šele zdej zaspal no, zdaj pa odgovori na 1. vprašanje, ker si moram dopust splanirat, pa je, glede na to, da si nam obljubila da bomo družice, to zelo pomembno nimava še datuma dorečenega. Imava dve težavi namreč. Prva je ta, da bi se tej stvari rada precej posvetila in to bom težko ravno zdej, ko grem še v službo in bo preveč vsega naenkrat. Druga je pa ta, da imava prijatelja na misliji (vojska) in ne vemo še točno kdaj se vrne, zagotovo pa ne pred septembrom, takrat zna bit pa že mal hladno. Torej verjetno naslednjega maja kako naslednjega maja ta je čisto prekmalu sem ugotovila. Bend je zaseden do konca avgusta, fotograf tudi...tko to zgleda Res morš začet skor eno leto prej očitno...al mam pa samo jst srečo, ker zbiram take ljudi mogoče je res kaj na tej tvoji izbiri mi2 sva se zaročila 31.12. in se poročila 10.06.. Za obleko vem, da sem si jo enkrat aprila šla zbirat in je ženske skor kap ko sem povedala datum. Pa sem dobila točno tisto, ki sem jo želela.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:11:54
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, ZAKAJ ME IGNORIRAŠ se iskreno opravičujem, vapa visokost. Otroka sem dajala spat, ker nam je tale popoldanski spanec (več kot dve uri) dal zdej zvečer po p**** in je šele zdej zaspal no, zdaj pa odgovori na 1. vprašanje, ker si moram dopust splanirat, pa je, glede na to, da si nam obljubila da bomo družice, to zelo pomembno nimava še datuma dorečenega. Imava dve težavi namreč. Prva je ta, da bi se tej stvari rada precej posvetila in to bom težko ravno zdej, ko grem še v službo in bo preveč vsega naenkrat. Druga je pa ta, da imava prijatelja na misliji (vojska) in ne vemo še točno kdaj se vrne, zagotovo pa ne pred septembrom, takrat zna bit pa že mal hladno. Torej verjetno naslednjega maja kako naslednjega maja ta je čisto prekmalu sem ugotovila. Bend je zaseden do konca avgusta, fotograf tudi...tko to zgleda Res morš začet skor eno leto prej očitno...al mam pa samo jst srečo, ker zbiram take ljudi mogoče je res kaj na tej tvoji izbiri mi2 sva se zaročila 31.12. in se poročila 10.06.. Za obleko vem, da sem si jo enkrat aprila šla zbirat in je ženske skor kap ko sem povedala datum. Pa sem dobila točno tisto, ki sem jo želela. srečka ti No, pa sej se nama ne mudi nikamor...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:12:19
|
|
|
|
dolenjka
|
a gledate CNN, letalo "padlo" v reko Hudson v NY
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:13:10
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a gledate CNN, letalo "padlo" v reko Hudson v NY gledam... baje so ptiči krivi...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:13:43
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a gledate CNN, letalo "padlo" v reko Hudson v NY no dejmo Dolenjka še 5 objav...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:14:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka a gledate CNN, letalo "padlo" v reko Hudson v NY gledam... baje so ptiči krivi... ja, avijacija
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:14:42
|
|
|
|
Februarka08
|
Tako, zadnja runda je pečena, zdej grem pa spat stuškana sem pa tud že... še mojga počakam... Ja, tista skleda je bla prej še na začetku peke - zdaj je čist polna Še stroj zalaufam in nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:15:20
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, ZAKAJ ME IGNORIRAŠ se iskreno opravičujem, vapa visokost. Otroka sem dajala spat, ker nam je tale popoldanski spanec (več kot dve uri) dal zdej zvečer po p**** in je šele zdej zaspal no, zdaj pa odgovori na 1. vprašanje, ker si moram dopust splanirat, pa je, glede na to, da si nam obljubila da bomo družice, to zelo pomembno nimava še datuma dorečenega. Imava dve težavi namreč. Prva je ta, da bi se tej stvari rada precej posvetila in to bom težko ravno zdej, ko grem še v službo in bo preveč vsega naenkrat. Druga je pa ta, da imava prijatelja na misliji (vojska) in ne vemo še točno kdaj se vrne, zagotovo pa ne pred septembrom, takrat zna bit pa že mal hladno. Torej verjetno naslednjega maja kako naslednjega maja ta je čisto prekmalu sem ugotovila. Bend je zaseden do konca avgusta, fotograf tudi...tko to zgleda Res morš začet skor eno leto prej očitno...al mam pa samo jst srečo, ker zbiram take ljudi mogoče je res kaj na tej tvoji izbiri mi2 sva se zaročila 31.12. in se poročila 10.06.. Za obleko vem, da sem si jo enkrat aprila šla zbirat in je ženske skor kap ko sem povedala datum. Pa sem dobila točno tisto, ki sem jo želela. srečka ti No, pa sej se nama ne mudi nikamor... je pa res, da je kar nekaj dela z organizacijo, izbirami... sploh pa ker je to en tak lep dogodek si je treba čas vzet, da je tako kot si res želiš... ne neki približki vi2 sama najbolje vesta kaj želita in kako
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:16:07
|
|
|
|
ella79
|
jencili pa ne bosta zdej več kot eno leto čakala vse se da v parih mesecih tako boš eno leto sam o tem razmišljala, a ni boljš da v parih mesecih vse pa je aja, pa še boš naslednjega maja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:17:46
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Tako, zadnja runda je pečena, zdej grem pa spat stuškana sem pa tud že... še mojga počakam... Ja, tista skleda je bla prej še na začetku peke - zdaj je čist polna Še stroj zalaufam in nočko njami, njami
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:18:33
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili pa ne bosta zdej več kot eno leto čakala vse se da v parih mesecih tako boš eno leto sam o tem razmišljala, a ni boljš da v parih mesecih vse pa je aja, pa še boš naslednjega maja samo noseča na svoji poroki... ne hvala... no to je moje mnenje, a mi2 sva bila zmenjena da raje prestaviva, če bi se kaj zgodilo Že tko sem bila čist adijo in uničena
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:20:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili pa ne bosta zdej več kot eno leto čakala vse se da v parih mesecih tako boš eno leto sam o tem razmišljala, a ni boljš da v parih mesecih vse pa je aja, pa še boš naslednjega maja samo noseča na svoji poroki... ne hvala... no to je moje mnenje, a mi2 sva bila zmenjena da raje prestaviva, če bi se kaj zgodilo Že tko sem bila čist adijo in uničena jaz sem tut rekla da se noseča pa že ne bom in se nisem , ker ne veš kaka bo nosečnost in pol....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:20:55
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili pa ne bosta zdej več kot eno leto čakala vse se da v parih mesecih tako boš eno leto sam o tem razmišljala, a ni boljš da v parih mesecih vse pa je aja, pa še boš naslednjega maja ja, sej ti pravim kako je Veš za kak band, ki je res fajn? Pa, če ne vemo kdaj se un vrne...nočem pa pozno met poroke, ker hočm toplo met, ne da bomo v jaknah okoli skakali, to mi ni. In nosečka ne bom še neki časa, nč bat. Mogoče te pa počakam, pa bomo spet hodil skupi v MŠ
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:26:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili pa ne bosta zdej več kot eno leto čakala vse se da v parih mesecih tako boš eno leto sam o tem razmišljala, a ni boljš da v parih mesecih vse pa je aja, pa še boš naslednjega maja ja, sej ti pravim kako je Veš za kak band, ki je res fajn? Pa, če ne vemo kdaj se un vrne...nočem pa pozno met poroke, ker hočm toplo met, ne da bomo v jaknah okoli skakali, to mi ni. In nosečka ne bom še neki časa, nč bat. Mogoče te pa počakam, pa bomo spet hodil skupi v MŠ sej 5.9. bo še čist toplo, mi je Pečenko povedu Teb bo pa itak tolk vroče, da je lahko -15, nič bat, ne bo te zeblo, počutila se boš, kot da je mena nastopila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:28:38
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jencili pa ne bosta zdej več kot eno leto čakala vse se da v parih mesecih tako boš eno leto sam o tem razmišljala, a ni boljš da v parih mesecih vse pa je aja, pa še boš naslednjega maja ja, sej ti pravim kako je Veš za kak band, ki je res fajn? Pa, če ne vemo kdaj se un vrne...nočem pa pozno met poroke, ker hočm toplo met, ne da bomo v jaknah okoli skakali, to mi ni. In nosečka ne bom še neki časa, nč bat. Mogoče te pa počakam, pa bomo spet hodil skupi v MŠ sej 5.9. bo še čist toplo, mi je Pečenko povedu Teb bo pa itak tolk vroče, da je lahko -15, nič bat, ne bo te zeblo, počutila se boš, kot da je mena nastopila lahko da kolega takrat še ne bo zanaj, česar pa še neki časa ne bomo vedl. Mah, bomo že...enkrat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:28:56
|
|
|
|
ella79
|
jencili v MŠ sigurno več ne grem jaz sem tudi rekla, da noseča pred oltar pa nikoli no, noseča sem že bla, sam še pred oltar bo treba
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:29:02
|
|
|
|
dolenjka
|
še 1 objava pa bo padla taka lepa bondovsko pravljična številka
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:29:57
|
|
|
|
dolenjka
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.