![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:31:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ja, sej zadnjič ko smo bli skupaj ti nisem hotla rečt, da te ne prizadanem, sam res že mal po zemlji smrdiš dej nehi še ti, sem med najstarejšimi v firmi a pa veš zakaj Ker ima šef rad mlade, tebe bo imel pa za dvig povprečja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:31:51
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. o to pa je moja cimra iz porodnišnice..kako kaj Jon? veš velikokrat se spomnim nate..kako ste kaj.. a si sploh pogruntala kdo sem...?al sem že med pozabljenemi?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:31:57
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ja, sej zadnjič ko smo bli skupaj ti nisem hotla rečt, da te ne prizadanem, sam res že mal po zemlji smrdiš Ne po zemlji, po cipresah Ella, ne ga no srat, sej sem si še jest premislila, enga bova pa že še gor spravli čeprav me velikokrat ponoč totalno mine
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:32:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim to ji jaz stalno govorim, res mi je kar mal za vzor, ona pa take klamfa ma sej ne ve kaj govori.. itak
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:32:34
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim oooo sej me je dostikrat videti še z enim . Jaz mam Zojo, pa še enga na posodo na vsake tok časa, kar mi za enkrat čist zadošča pa sej jaz bi tudi rada, da ne bi bila Zoja edinka, pa moj tudi, pa sej mava še čas.... hočem, da pride taka želja, kot je bila pri Zoji ne pa da kao dva pa že morta bit
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:32:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. moj ta starejši ma 28.2 rojstni dan Se bom spomnila nate. ma vsaj kdaj zvečer malo poklepetaj z nami. Lepo, da si se oglasla, ti pa verjamem, da maš ful dela z tremi otroki. Bo tudi to mimo. jaz sem si tudi želela met tri, ma verketno oz sigurno ne bova imela več otrok. Ja moje nosečnosti so preveč hude, pa bi oba otroka trpela. Tako hudo mi je blo za matijo, ko sem bla skozi v bolnici par mesecev. Še dobro, da mam takega skrbnega in ljubečega moža, da sta se fajn imela , ma je blo res hudo. še v mes ko sem bla doma in je moj pop delal sem mu vžgala risanke, ker mi je blo slabo. Živa katastrofa. Mi je blo namenjeno tako, da mam dva otročka in enega malega To bo verjetno vse za to življenje.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:33:36
|
|
|
|
dolenjka
|
MAMA JENCILI, KDAJ BO POROKA????????????????
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:34:06
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. da si se opogumila, zdaj naj ti pa v navadi ostane, da bomo tudi me lahko kaj o tebi prebrale ja to je ena super punca..sam še mal poguma ji mormo dat..mal heca.. Ja res sem tvoja cimra. Tud Mlavla mi je bila v porodnišnici v veliko oporo saj me je tolažila, ko mi je bilo hudo, ker ni bilo zmenoj mojih dveh tavečjih fantov. Sva se imele kar dobro, a ne? Jonček je dobro, sicer zelo razvajen, ampak bo že je le naš najmlajši in ne sme nihče slišat da kej pojokca. Pa Neži? ja Neža je tud vredu..je že kar velka punca.. ..pa če še nisi uspela zasledit..se nam bo v aprilu pridružil še en član..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:34:18
|
|
|
|
MetiLu
|
Ella, se strinjam, tud jaz bom še počakala, da me oreng zagrabi, čeprav že zdej čutim, da bomo še zibali
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:34:22
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, sem se prej spomnila, ko je Stipe omenjal poroko...kakšno slikco bi nam pa lahko privoščila, kaj? ne bo šlo, ker ne morem uporabljati shrani.si v tujini pa mi pošlji na mail, pa bom jst nardila kar boš želela
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:35:36
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim oooo sej me je dostikrat videti še z enim . Jaz mam Zojo, pa še enga na posodo na vsake tok časa, kar mi za enkrat čist zadošča pa sej jaz bi tudi rada, da ne bi bila Zoja edinka, pa moj tudi, pa sej mava še čas.... hočem, da pride taka želja, kot je bila pri Zoji ne pa da kao dva pa že morta bit Sej bo prila želja, boš videla! Samo upam da prej, preden ti Zoja recept pove, kako se naredi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:35:42
|
|
|
|
blaža
|
Evo zdej pa res grem . Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. moj ta starejši ma 28.2 rojstni dan Se bom spomnila nate. ma vsaj kdaj zvečer malo poklepetaj z nami. Lepo, da si se oglasla, ti pa verjamem, da maš ful dela z tremi otroki. Bo tudi to mimo. jaz sem si tudi želela met tri, ma verketno oz sigurno ne bova imela več otrok. joj blaža jst pa kr čutim,da bosta imela vsaj še enega..saj je ta tvoja želja res velika...vsaj jst tako čutim.. Blaža tut mi smo rekli da ne bomo imeli treh, pa nas zdaj poglej. Zarečenega kruha se največ poje. Je velik dela, ko pa jih skupaj pogledam je vredno truda.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:36:11
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ella, se strinjam, tud jaz bom še počakala, da me oreng zagrabi, čeprav že zdej čutim, da bomo še zibali lepo to slišat...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:37:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, sem se prej spomnila, ko je Stipe omenjal poroko...kakšno slikco bi nam pa lahko privoščila, kaj? ne bo šlo, ker ne morem uporabljati shrani.si v tujini pa mi pošlji na mail, pa bom jst nardila kar boš želela sej sem, vedla da boš kaj takega napisala Ne morem, ker mi še louda, dobiš ob priliki, če bo pa za javni ogled, bova pa s Stipetom še premislila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:37:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer! Jeeeeeee, računalnik dela jest pa ne več, ker sem totalno crknjena sem se spravla prej pečt tiste k***** rogljičke in so mi samo živce popili za jutrišnje goste se morm mal potrudt in sem se res upam da bojo kej pohvalili možek me je že no sej, on me itak more Ne vem a vas ma smisel sploh brat, ker ste tu mač naprej ušle
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:37:41
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ella, se strinjam, tud jaz bom še počakala, da me oreng zagrabi, čeprav že zdej čutim, da bomo še zibali sej mene tudi že mal premakne na kvatre, sam odločit se bo še treba....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. da si se opogumila, zdaj naj ti pa v navadi ostane, da bomo tudi me lahko kaj o tebi prebrale ja to je ena super punca..sam še mal poguma ji mormo dat..mal heca.. Ja res sem tvoja cimra. Tud Mlavla mi je bila v porodnišnici v veliko oporo saj me je tolažila, ko mi je bilo hudo, ker ni bilo zmenoj mojih dveh tavečjih fantov. Sva se imele kar dobro, a ne? Jonček je dobro, sicer zelo razvajen, ampak bo že je le naš najmlajši in ne sme nihče slišat da kej pojokca. Pa Neži? ja Neža je tud vredu..je že kar velka punca.. ..pa če še nisi uspela zasledit..se nam bo v aprilu pridružil še en član.. Ja sem vidla da se vam bo pridružil še eden. Sej je prav tako, da se bo imela Neža s kom igrat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:39:09
|
|
|
|
ella79
|
februarka kakšne rogljičke si pekla, jaz bi neki sladkega!!!!!!! sam more bit res dobr, k drugače je škoda input kalorij
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:40:07
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ella, se strinjam, tud jaz bom še počakala, da me oreng zagrabi, čeprav že zdej čutim, da bomo še zibali sej mene tudi že mal premakne na kvatre, sam odločit se bo še treba.... No, smo že bližje Ma jest zdej že razmišljam, da si sploh ne bi še enkrat dala mirene notr, hkrati pa močno upam, da letošnje leto še ne bo plodno! Zarad več razlogov ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:40:42
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim oooo sej me je dostikrat videti še z enim . Jaz mam Zojo, pa še enga na posodo na vsake tok časa, kar mi za enkrat čist zadošča pa sej jaz bi tudi rada, da ne bi bila Zoja edinka, pa moj tudi, pa sej mava še čas.... hočem, da pride taka želja, kot je bila pri Zoji ne pa da kao dva pa že morta bit Sej bo prila želja, boš videla! Samo upam da prej, preden ti Zoja recept pove, kako se naredi jaz mislim, da bo Zoja znala kmal joto skuhat, k jo kuharce blazno zanimajo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:40:52
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kakšne rogljičke si pekla, jaz bi neki sladkega!!!!!!! sam more bit res dobr, k drugače je škoda input kalorij sej so bolj slani - kao namesto kruha pa sem tudi neki poslikala... čaki...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:41:04
|
|
|
|
MetiLu
|
Zdej pa res grem, ker je dedc začel neumnosti gledat po tv Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:41:46
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ella, se strinjam, tud jaz bom še počakala, da me oreng zagrabi, čeprav že zdej čutim, da bomo še zibali sej mene tudi že mal premakne na kvatre, sam odločit se bo še treba.... No, smo že bližje Ma jest zdej že razmišljam, da si sploh ne bi še enkrat dala mirene notr, hkrati pa močno upam, da letošnje leto še ne bo plodno! Zarad več razlogov ... no, tok daleč pa pri nas še nismo da bi začela razmišlat, da bi jo odstranila ma ni šans, je prav fajn
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:42:20
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. da si se opogumila, zdaj naj ti pa v navadi ostane, da bomo tudi me lahko kaj o tebi prebrale ja to je ena super punca..sam še mal poguma ji mormo dat..mal heca.. Ja res sem tvoja cimra. Tud Mlavla mi je bila v porodnišnici v veliko oporo saj me je tolažila, ko mi je bilo hudo, ker ni bilo zmenoj mojih dveh tavečjih fantov. Sva se imele kar dobro, a ne? Jonček je dobro, sicer zelo razvajen, ampak bo že je le naš najmlajši in ne sme nihče slišat da kej pojokca. Pa Neži? ja Neža je tud vredu..je že kar velka punca.. ..pa če še nisi uspela zasledit..se nam bo v aprilu pridružil še en član.. Ja sem vidla da se vam bo pridružil še eden. Sej je prav tako, da se bo imela Neža s kom igrat. sem res vesela..da si se nam oglasla. .pa še kdaj se daj.oz. kar redno nam poročaj..(če ti bo čas dopuščal).enkrat sem ti celo mail poslala..pa ni bilo nič odgovora Drugače pa tud teb hvala..ker si bla res krasna cimra..jst sem bila pa ena velika cmera..sorči..pač moji hormoni so čist ponorel..me prav zanima kako bo zdej v drugo v P.. zdej pa res šibam pod tuš...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.