Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:59:04
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A nebi ve raje šle jote kuhat, kot da tukaj čvekate? jaz pa ti potem tukaj delaš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 22:59:31
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* no, za lepo cifro
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:01:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A nebi ve raje šle jote kuhat, kot da tukaj čvekate? jaz pa ti potem tukaj delaš veš kaj SN, tko pozn pa jaz ne stojim za šporgetom
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:02:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A nebi ve raje šle jote kuhat, kot da tukaj čvekate? jaz pa ti potem tukaj delaš moja klobasa spi , pa tudi naročali več ne bomo Smo pa lani probali, pa smo videli, da znamo, tako, da ne rabimo nič ponavljanj
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 15.1.2009 23:03:37 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:03:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A nebi ve raje šle jote kuhat, kot da tukaj čvekate? jaz pa ti potem tukaj delaš veš kaj SN, tko pozn pa jaz ne stojim za šporgetom pa bi lahko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:04:30
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A nebi ve raje šle jote kuhat, kot da tukaj čvekate? jaz pa ti potem tukaj delaš moja klobasa spi , pa tudi naročali več ne bomo Smo pa lani probali, pa smo videli, da znamo, tako, da ne rabimo nič ponavljanj no, pod tole se pa jaz tudi podpišem zdej pa čist zares nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:08:40
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. o to pa je moja cimra iz porodnišnice..kako kaj Jon? veš velikokrat se spomnim nate..kako ste kaj.. a si sploh pogruntala kdo sem...?al sem že med pozabljenemi? Kaj ste tko važne , jaz sem tudi takoj za vami prišla v tisto sobo , nisem pač hotla prej pridit , sem raje počakal da greste, pa sem imela drugo cimro iz Litije Povejte mi kaj naj naredim , Elma ima doma obute tenke usnjene copate ali pa je brez njih , in zdej sem ji parkrat obula cicibanke in sploh otrok nemore hodit , kr naprej pada , a naj vstrajam al zamenjam copate , kako bo sploh v vrtcu hodila .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:15:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Povejte mi kaj naj naredim , Elma ima doma obute tenke usnjene copate ali pa je brez njih , in zdej sem ji parkrat obula cicibanke in sploh otrok nemore hodit , kr naprej pada , a naj vstrajam al zamenjam copate , kako bo sploh v vrtcu hodila . Jaz sem za mehke copatke, da dobi oz. ima občutek s podlago. Saj menda v vrtcu lahko imajo te mehke usnjene copatke, ali ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:18:51
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Povejte mi kaj naj naredim , Elma ima doma obute tenke usnjene copate ali pa je brez njih , in zdej sem ji parkrat obula cicibanke in sploh otrok nemore hodit , kr naprej pada , a naj vstrajam al zamenjam copate , kako bo sploh v vrtcu hodila . Jaz sem za mehke copatke, da dobi oz. ima občutek s podlago. Saj menda v vrtcu lahko imajo te mehke usnjene copatke, ali ne? Ne vem to me skrbi , že en teden jo poskušam navadit naciciban copatke , in mislim da bo težko šlo , kr pada in se joka dokler ji nesezujem .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:19:48
|
|
|
|
ELMA
|
In kakšna bo vaša prva tortica? Jo boš sama delala , ali boš kupila ?
< Sporočilo je popravil ELMA -- 15.1.2009 23:20:02 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:20:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Povejte mi kaj naj naredim , Elma ima doma obute tenke usnjene copate ali pa je brez njih , in zdej sem ji parkrat obula cicibanke in sploh otrok nemore hodit , kr naprej pada , a naj vstrajam al zamenjam copate , kako bo sploh v vrtcu hodila . Jaz sem za mehke copatke, da dobi oz. ima občutek s podlago. Saj menda v vrtcu lahko imajo te mehke usnjene copatke, ali ne? Ne vem to me skrbi , že en teden jo poskušam navadit naciciban copatke , in mislim da bo težko šlo , kr pada in se joka dokler ji nesezujem . Zadnjič je ena pripopala link o primerni obutvi za . Bom pogledala, če ga najdem, ti ga takoj pošljem.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:24:15
|
|
|
|
ELMA
|
Ok
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:24:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA In kakšna bo vaša prva tortica? Jo boš sama delala , ali boš kupila ? Eno smo naročili (iz previdnosti) , drugo bom pa spekla sama . Evo glede obutve: http://www.ringaraja.net/forum/m_1061357/mpage_1/key_obutev/tm.htm#1061357 Jaz osebno Ciciban obutev odsvtujem.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:28:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Zdaj pa šibam pod odejo - jutri je velik dan Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:33:27
|
|
|
|
ELMA
|
Zanimivo , eni pravijo da podplati morajo biti trdi , meni se tudi dopada da je otrok v nogavičkah z gumenimi podplati ali v usnjenim mehkim copatkami kot v trdih . Hvala ti za link .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:33:58
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Zdaj pa šibam pod odejo - jutri je velik dan Nočko Lahko noč
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 23:49:43
|
|
|
|
Janey
|
zdaj sem eno uro ležala v postelji in ne morem zaspat. zdaj pa ne vem al sem tak polna vtisov od prakse al kaj...ker sem crkjena ko , pa ko zaprem očke mi gre po glavi tisoč stvari. no sej res, da je vsega tolko, pa selitev pa zdaj praksa, pa koordinacija z varstvom, pa za faks moram nakj nardit, pa na otroške ne smem pozabit in mam tak polno glavo da sploh ne vem kje se me drži
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 6:44:32
|
|
|
|
misar
|
jutro prva?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 6:52:02
|
|
|
|
misar
|
noč niti ni bla toliko divja, kolikor pač naš otrok hoče spat na meni ...sicer spi v kosu od 8-12:00h, sam pol pa obvezno ziza pa ne več nazaj v svojo posteljico. no potem valjda izselimo , ker je tu mač, če se moramo vsi trije stiskat na mali postelji. no tud to bomo preživeli. v glavnem včeraj varstvo spet čist ok, celo smejala se je pa rokice stegovala prozi tetki, ko sem jo tja dostavila. pa spet je skor 3 ure v kosu tam spala, kar kot veste doma ni nikoli.a ji daje žganje za pit, da toliko spi pa ko sva šle iz varstva bi ona menda kar tam še ostala, se je ful smejala pa se stegovala k fantku, ki se tud tam varuje. bravo naša punca. upam, da tud sicer ne bo krize grem zdele še mal se s tamalo špilat, ker jo ful pogrešam, ko je v varstvu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 7:44:20
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. Naša noč je bla kar neki. Ana se je skozi neki zbujala. Mahhhh pojma niam kaj ji je. Zobi? Sem pa danes malo bolje. Vsaj trebuh me ne boli več. Upam,d a bom kaj lahko pojedla. Še dobro da nisem gledala trenja včeri Dolenjka, ja sem tudi 300 slik poslala v razvijanje predvčerajšnjim. Nomam razvitih slik od Miinega 1 rojstnega dne . Ana pa sploh še albuma nima. Tolko o ažurnosti. Mogoče pa do konca porodniške tudi to upsem ščarat. Dobrodošla nova čveka. Danes pa nekateri naši februarčki raznujejo 1. rojstni dan. Vse najboljše LANA IN JANEZ. ZDej grrm pa gledat, kje mamo kak seznam, da bomo vedle kdo kdaj praznuje.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 7:46:28
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Danes pa nekateri naši februarčki raznujejo 1. rojstni dan. Vse najboljše LANA IN JANEZ. ooo bo že treba na forumu otroci odpreti novo temo februarski mulčki??? divje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 7:47:39
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro! Evo, pa se je zopet začelo. Točno pred letom dni, sta srečkina Lana in od vrtnice Janez odprla sezono februarčkov. Ne morem verjeti, da je tako hitro minilo. Tako kot smo takrat skoraj vsak dan do marca nekomu čestitali za rojstvo in se veselili skupaj, bomo zdaj lahko skoraj vsak dan do marca nekomu čestitali za prvo svečko. Draga Lana in Janez, vese najlepše za 1. rojstni dan, da bi bila vajina pot posuta z rožicami in, da vajinih življenj noben vihar ne skali . Seveda pa veljajo čestitke tudi obema mamicama, ki sta se pred enim letom mučile, da sta dobile v naročje najlepše darilo . Lepo praznujte!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 7:48:01
|
|
|
|
mary_lou
|
LANA JANEZ UŽIVAJTA OB PIHANJU PRVE SVEČKE
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 7:51:54
|
|
|
|
Suzi*
|
VSE NAJBOLJŠE LANA IN JANEZ ZA 1. SVEČKO!!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 7:54:28
|
|
|
|
Suzi*
|
Drugač pa dobro jutro! jaz sem že pokonci, moška sta šla od doma, žana pa še spi. je imela zvečer neke "popadke" ker smo jo po nesreči (beri: je anžej nekaj tulil) zbudili ko je že zaspala, pol pa nikakor nazaj zaspat ....ona bi norela in čvekala in kričala ...tako da bo mogoče malo potegnila, da noter prinese kakšno uro al pa dve. včeraj vidim da ste pridno čvekale, grem mal nadoknadit za nazaj....
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 16.1.2009 7:55:10 >
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.