![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:42:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim oooo sej me je dostikrat videti še z enim . Jaz mam Zojo, pa še enga na posodo na vsake tok časa, kar mi za enkrat čist zadošča pa sej jaz bi tudi rada, da ne bi bila Zoja edinka, pa moj tudi, pa sej mava še čas.... hočem, da pride taka želja, kot je bila pri Zoji ne pa da kao dva pa že morta bit Sej bo prila želja, boš videla! Samo upam da prej, preden ti Zoja recept pove, kako se naredi jaz mislim, da bo Zoja znala kmal joto skuhat, k jo kuharce blazno zanimajo sej itak je bolj napredna, k že pove kdaj je lulala pa kdaj kakala, bo pa še joto mal prej kuhala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:43:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kakšne rogljičke si pekla, jaz bi neki sladkega!!!!!!! sam more bit res dobr, k drugače je škoda input kalorij sej so bolj slani - kao namesto kruha pa sem tudi neki poslikala... čaki... tudi lano bi pasal, k zdele luščim arašide, pa bi pasal mal soli zravn sem si jih danes prav kupit šla, k jih nisem jedla eno leto, pa morm mal notr prinest
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:44:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kakšne rogljičke si pekla, jaz bi neki sladkega!!!!!!! sam more bit res dobr, k drugače je škoda input kalorij sej so bolj slani - kao namesto kruha pa sem tudi neki poslikala... čaki... tudi lano bi pasal, k zdele luščim arašide, pa bi pasal mal soli zravn sem si jih danes prav kupit šla, k jih nisem jedla eno leto, pa morm mal notr prinest da nisi ti jaz sem ravno danes razmišljala, da je čas da eno vrečo arašidov stolčem, ker ne dojim več
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:44:07
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim oooo sej me je dostikrat videti še z enim . Jaz mam Zojo, pa še enga na posodo na vsake tok časa, kar mi za enkrat čist zadošča pa sej jaz bi tudi rada, da ne bi bila Zoja edinka, pa moj tudi, pa sej mava še čas.... hočem, da pride taka želja, kot je bila pri Zoji ne pa da kao dva pa že morta bit Sej bo prila želja, boš videla! Samo upam da prej, preden ti Zoja recept pove, kako se naredi jaz mislim, da bo Zoja znala kmal joto skuhat, k jo kuharce blazno zanimajo sej itak je bolj napredna, k že pove kdaj je lulala pa kdaj kakala, bo pa še joto mal prej kuhala pipi in pupu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:44:42
|
|
|
|
dolenjka
|
MAMA JENCILI, ZAKAJ ME IGNORIRAŠ
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:44:56
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kakšne rogljičke si pekla, jaz bi neki sladkega!!!!!!! sam more bit res dobr, k drugače je škoda input kalorij sej so bolj slani - kao namesto kruha pa sem tudi neki poslikala... čaki... tudi lano bi pasal, k zdele luščim arašide, pa bi pasal mal soli zravn sem si jih danes prav kupit šla, k jih nisem jedla eno leto, pa morm mal notr prinest da nisi ti jaz sem ravno danes razmišljala, da je čas da eno vrečo arašidov stolčem, ker ne dojim več jaz sem si kar pol kilsko nabavla iz istega razloga seveda. NAslednjič pa pistacijo...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:45:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim oooo sej me je dostikrat videti še z enim . Jaz mam Zojo, pa še enga na posodo na vsake tok časa, kar mi za enkrat čist zadošča pa sej jaz bi tudi rada, da ne bi bila Zoja edinka, pa moj tudi, pa sej mava še čas.... hočem, da pride taka želja, kot je bila pri Zoji ne pa da kao dva pa že morta bit Sej bo prila želja, boš videla! Samo upam da prej, preden ti Zoja recept pove, kako se naredi jaz mislim, da bo Zoja znala kmal joto skuhat, k jo kuharce blazno zanimajo sej itak je bolj napredna, k že pove kdaj je lulala pa kdaj kakala, bo pa še joto mal prej kuhala pipi in pupu TOČNO TAKO
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:45:42
|
|
|
|
ella79
|
aja dolenjka pa domače jagodne marmelade sem se tudi že najedla
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:46:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kakšne rogljičke si pekla, jaz bi neki sladkega!!!!!!! sam more bit res dobr, k drugače je škoda input kalorij sej so bolj slani - kao namesto kruha pa sem tudi neki poslikala... čaki... tudi lano bi pasal, k zdele luščim arašide, pa bi pasal mal soli zravn sem si jih danes prav kupit šla, k jih nisem jedla eno leto, pa morm mal notr prinest da nisi ti jaz sem ravno danes razmišljala, da je čas da eno vrečo arašidov stolčem, ker ne dojim več jaz sem si kar pol kilsko nabavla iz istega razloga seveda. NAslednjič pa pistacijo... joj, nehi mi zdej lušte delat, k nimam nič rezerve
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:46:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja dolenjka pa domače jagodne marmelade sem se tudi že najedla jaz sem pa pri jogurtih začela
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:47:36
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim oooo sej me je dostikrat videti še z enim . Jaz mam Zojo, pa še enga na posodo na vsake tok časa, kar mi za enkrat čist zadošča pa sej jaz bi tudi rada, da ne bi bila Zoja edinka, pa moj tudi, pa sej mava še čas.... hočem, da pride taka želja, kot je bila pri Zoji ne pa da kao dva pa že morta bit Sej bo prila želja, boš videla! Samo upam da prej, preden ti Zoja recept pove, kako se naredi jaz mislim, da bo Zoja znala kmal joto skuhat, k jo kuharce blazno zanimajo sej itak je bolj napredna, k že pove kdaj je lulala pa kdaj kakala, bo pa še joto mal prej kuhala pipi in pupu TOČNO TAKO pipi und pupu gemacht (buči ne me tepst, k nemške slovnice nimam pojma)
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:48:33
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja dolenjka pa domače jagodne marmelade sem se tudi že najedla jaz sem pa pri jogurtih začela no, jaz sem drugače začela z borovničkami
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:49:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim oooo sej me je dostikrat videti še z enim . Jaz mam Zojo, pa še enga na posodo na vsake tok časa, kar mi za enkrat čist zadošča pa sej jaz bi tudi rada, da ne bi bila Zoja edinka, pa moj tudi, pa sej mava še čas.... hočem, da pride taka želja, kot je bila pri Zoji ne pa da kao dva pa že morta bit Sej bo prila želja, boš videla! Samo upam da prej, preden ti Zoja recept pove, kako se naredi jaz mislim, da bo Zoja znala kmal joto skuhat, k jo kuharce blazno zanimajo sej itak je bolj napredna, k že pove kdaj je lulala pa kdaj kakala, bo pa še joto mal prej kuhala pipi in pupu TOČNO TAKO pipi und pupu gemacht (buči ne me tepst, k nemške slovnice nimam pojma) genau zdej sem si pa 2 jagodna ala fruhtzwereja prinesla rok poteče kmal - 2.2.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:50:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja dolenjka pa domače jagodne marmelade sem se tudi že najedla jaz sem pa pri jogurtih začela no, jaz sem drugače začela z borovničkami sam une imaš pa tko doooobreeee, a če pridem na obisk jih je še kej
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:50:15
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, KDAJ BO POROKA???????????????? s kje si pa zdej to privlekla?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:51:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, KDAJ BO POROKA???????????????? s kje si pa zdej to privlekla? sej nisem jaz, ti si, k si mene za slike fehtala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:52:18
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja dolenjka pa domače jagodne marmelade sem se tudi že najedla jaz sem pa pri jogurtih začela no, jaz sem drugače začela z borovničkami sam une imaš pa tko doooobreeee, a če pridem na obisk jih je še kej dvomim, da jih bo do takrat še kej ostalo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:52:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo par slikc
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:52:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja dolenjka pa domače jagodne marmelade sem se tudi že najedla jaz sem pa pri jogurtih začela no, jaz sem drugače začela z borovničkami sam une imaš pa tko doooobreeee, a če pridem na obisk jih je še kej dvomim, da jih bo do takrat še kej ostalo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:54:05
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo par slikc mmmmmmm diši sam nekam prazna je že tale skleda
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:54:35
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, ZAKAJ ME IGNORIRAŠ se iskreno opravičujem, vapa visokost. Otroka sem dajala spat, ker nam je tale popoldanski spanec (več kot dve uri) dal zdej zvečer po p**** in je šele zdej zaspal
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:55:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo par slikc mmmmmmm diši sam nekam prazna je že tale skleda sammmmm ressssss jeeee mammmljjjjiiivvvooo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:55:07
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja dolenjka pa domače jagodne marmelade sem se tudi že najedla jaz sem pa pri jogurtih začela no, jaz sem drugače začela z borovničkami sam une imaš pa tko doooobreeee, a če pridem na obisk jih je še kej dvomim, da jih bo do takrat še kej ostalo ej, predn boste vi prišli, bo že nova sezona borovnic, pa bo mami spet kej naredila drugač mam pa tekilo na zalogi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:56:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, ZAKAJ ME IGNORIRAŠ se iskreno opravičujem, vapa visokost. Otroka sem dajala spat, ker nam je tale popoldanski spanec (več kot dve uri) dal zdej zvečer po p**** in je šele zdej zaspal no, zdaj pa odgovori na 1. vprašanje, ker si moram dopust splanirat, pa je, glede na to, da si nam obljubila da bomo družice, to zelo pomembno
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:57:33
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka MAMA JENCILI, KDAJ BO POROKA???????????????? s kje si pa zdej to privlekla? sej nisem jaz, ti si, k si mene za slike fehtala kakšna pa je tu povezava? Samo slikce bi vidla, če jih pokažeš, to je vse
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.