mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica čer še z moje strani! Punce a pozna ali pa ima doma katera hčerko, ki se igra samo z avtki, ker moja Lana se namreč igra samo z avti. Zdaj sem ji iz postelje pobrala 7 avtov, ona sploh nikdar ni spala s punčkami ali plišastimi igračkami, ampak že od malega spi samo z avtki . Blacky upam, da bo tvoj čimprej zdrav, bošček mali . Lillchy joj bogi Lukec , je ful težko jemati kri iz žile, so pa mojemu Lukcu tudi že enkrat in je tudi jokal, ko mupa iz prstka jemljejo pa nikdar ne joče. Srečka, tvoja Lana pa jutri piha že prvo svečko , a boste na veliko praznovali ali samo ožji sorodniki. Pa zanima me kaj si ji kupila za darilo, ker sem jaz čisto brez ideje, kaj naj kupim Lukcu. čer pikica faca tvoja Lana , morda bo potem še atiju pomagala Jutri pa prva svečka ja. Praznovali bomo v soboto z domačimi, nič kaj velikega, ker potem to malo samo zmede. Mi je važno, da se njej posvečam in ne gostom. Za darilo pa dobi poganjalca. daj srečka nehaj me strašiti , samo še to manjka, da bo atiju pomagala . Pa super za darilo , za katerega pa si se odločila, jaz pa pojma nimam kaj naj podarim Lukcu Dolenjka, ja v časih si res mislim, da bi mogla biti fant. Še sreča, da zgleda čisto punčkasto , drugače pa je res faca, ko bi jo ti videla kako je že pred 2. roj. dnem vozila avto na akumolator, še niti do gasa ni segla, smo ji mogli dati pojšter za hrbet, sedaj pa že čisto zares pelje naš avto. Vedno, ko zavijemo z glavne ceste na našo se zadere, jaz bom vozila in spleže naprej k atijo in pelje, ati ji pa čisto malo tu pa tam pomaga, res je prava mala maherca.
|