![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:21:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka aja Mlavla, mail naslov pa imam, ker si mi ga že takoj decembra poslala, sam danes verjetno ne bo nič, ker tolk časa traja tole nalaganje da bo zgleda šele okol 11h fertik no pol pa jutri oz. ko boš lahko..sam pozabit ne.. sej drgač te bom pa še spomnila.. ti kar zatež Kam je pa Ella šla Laufat očitno ne, al je pa že nazaj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:22:26
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: putina o .. kaj sem pa zdej nardila .. upam da se vidi moj odgovor ... se vidi da sem čisto raztresena zarad službe .. pri Juliji sem šla čist nakulirana delat, ker sem vedla da bomo kmal še enga naštimal, zdej pa kumi čakam, da bom stara 70 let da grem v penzijo dl Joj putina jaz sočustvujem s tabo . Mene je groza, če pomislim, da bi mogla iti že 3.2 delati. Pa verjetno tudi zato, ker vem, da sem zdaj zadnjič na porodniški. Meni ni niti malo dolgčas ali pa enolično doma, res ful uživam na porodniški s tem, da bom jaz že skoraj 2 leti doma, sem bila celo nosečnost v staležu, pa mi ni niti malo dolgočasno, prej nasprotno, se mi zdi, da se nonstop nekaj dogaja in, da bi mogel biti daljši dan, da bi uspela vse narediti kar želim.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:23:04
|
|
|
|
mlavla
|
ella... a ti ni še do kakšnega ?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:23:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. da si se opogumila, zdaj naj ti pa v navadi ostane, da bomo tudi me lahko kaj o tebi prebrale
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:23:55
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka aja Mlavla, mail naslov pa imam, ker si mi ga že takoj decembra poslala, sam danes verjetno ne bo nič, ker tolk časa traja tole nalaganje da bo zgleda šele okol 11h fertik no pol pa jutri oz. ko boš lahko..sam pozabit ne.. sej drgač te bom pa še spomnila.. ti kar zatež Kam je pa Ella šla Laufat očitno ne, al je pa že nazaj sem kar skoz gor, sam mam še en kup enga dela zravn
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:24:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? ma neki flanca, ne posluši je
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:24:43
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. o to pa je moja cimra iz porodnišnice..kako kaj Jon? veš velikokrat se spomnim nate..kako ste kaj..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:25:21
|
|
|
|
mary_lou
|
kero knjigo pa mas, jest zdele citam od jasperja jula TO SEM JAZ, delam mal po tej knjigi ignoriram trmo oz. ga poskusam zamotit in res hitrej neha trmarit k preden sm to knjigo si sposodla sm ze napake delala ker sm mu itak dala kar je hotu sam da bi se nehu tolct z glavo v zid...je pa baje to obdobje in mine...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:25:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka aja Mlavla, mail naslov pa imam, ker si mi ga že takoj decembra poslala, sam danes verjetno ne bo nič, ker tolk časa traja tole nalaganje da bo zgleda šele okol 11h fertik no pol pa jutri oz. ko boš lahko..sam pozabit ne.. sej drgač te bom pa še spomnila.. sej nisem podvomla, da si multipraktik ti kar zatež Kam je pa Ella šla Laufat očitno ne, al je pa že nazaj sem kar skoz gor, sam mam še en kup enga dela zravn
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:25:46
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. da si se opogumila, zdaj naj ti pa v navadi ostane, da bomo tudi me lahko kaj o tebi prebrale ja to je ena super punca..sam še mal poguma ji mormo dat..mal heca..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:25:46
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:26:50
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:26:54
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. moj ta starejši ma 28.2 rojstni dan Se bom spomnila nate. ma vsaj kdaj zvečer malo poklepetaj z nami. Lepo, da si se oglasla, ti pa verjamem, da maš ful dela z tremi otroki. Bo tudi to mimo. jaz sem si tudi želela met tri, ma verketno oz sigurno ne bova imela več otrok.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:27:04
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 putina, pomoje je vse v glavi jaz sem se čist nakulirala, pa tudi vem da ne bom šla (verjetno) nikol več na porodniško boš vidla, kok boš hitr notr padla, pa bo spet vse po 'starem'. Al pa si reč, HB, da sploj lahko grem v službo kaj vse bi eni dali za to mary za diplomo. A grem jaz namest tebe na fax delat jaz bi pa takoj kej takega Zoja je tudi začela neki trmart, mam tudi že eno knjigico naštimano za prebrat, sam ni časa MP potem vas bo pa Lana kmal na izlet peljala Ella ja bomo mogli začeti počasi ključe od avta skrivati .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:27:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ja, sej zadnjič ko smo bli skupaj ti nisem hotla rečt, da te ne prizadanem, sam res že mal po zemlji smrdiš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. da si se opogumila, zdaj naj ti pa v navadi ostane, da bomo tudi me lahko kaj o tebi prebrale Ja, ja sej bom napisala še kaj.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:27:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. da si se opogumila, zdaj naj ti pa v navadi ostane, da bomo tudi me lahko kaj o tebi prebrale Ja res je
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:28:33
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou kero knjigo pa mas, jest zdele citam od jasperja jula TO SEM JAZ, delam mal po tej knjigi ignoriram trmo oz. ga poskusam zamotit in res hitrej neha trmarit k preden sm to knjigo si sposodla sm ze napake delala ker sm mu itak dala kar je hotu sam da bi se nehu tolct z glavo v zid...je pa baje to obdobje in mine... jaz ji drugače ne dajem stvari, ker to sam s prstom kaže in govori TO TO tako da jo jaz tudi kar ignoriram mal, pa se potem že sama zomoti, najde kej... se mi pa zdi, da sem zdej mal popuščala, k kdaj pa je tudi to treba, pa je že cel . Mam naštimano knjigo Z otrokom lahko sodelujete
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:28:33
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. moj ta starejši ma 28.2 rojstni dan Se bom spomnila nate. ma vsaj kdaj zvečer malo poklepetaj z nami. Lepo, da si se oglasla, ti pa verjamem, da maš ful dela z tremi otroki. Bo tudi to mimo. jaz sem si tudi želela met tri, ma verketno oz sigurno ne bova imela več otrok. joj blaža jst pa kr čutim,da bosta imela vsaj še enega..saj je ta tvoja želja res velika...vsaj jst tako čutim..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:28:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim to ji jaz stalno govorim, res mi je kar mal za vzor, ona pa take klamfa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:30:09
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ja, sej zadnjič ko smo bli skupaj ti nisem hotla rečt, da te ne prizadanem, sam res že mal po zemlji smrdiš dej nehi še ti, sem med najstarejšimi v firmi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:30:27
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. da si se opogumila, zdaj naj ti pa v navadi ostane, da bomo tudi me lahko kaj o tebi prebrale Ja, ja sej bom napisala še kaj. O Metka dobrodošla in za tri fante. Punce mene pa nekaj internet zafrkava, me nonstop ven meče in javlja neko napako. Tako, da ve še lepo čvekajte jaz pa grem v bano. Vas jutri preberem.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:30:33
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ella... a ti ni še do kakšnega ? sem že prestara mah kaj pa vem, glede na vse okoliščine, nekaj let sigurno ne, potem... mah nikol ne veš ma to pa res.. drugač si pa super mamica..in te kar vidim še s kakšnim to ji jaz stalno govorim, res mi je kar mal za vzor, ona pa take klamfa ma sej ne ve kaj govori..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 15.1.2009 21:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Kaj pa naj ti povem? Imam tri fantke in sicer je Anže star osem let, Lan tri leta, Jon pa je februarček in sicer 28.2.. Doma smo iz okolice Trbovelj. Dela imam veliko z mojimi pobalini, veliko pa je tudi veselja. So ljubosumni en na drugega, pa bo že saj hitro rastejo.Rada vas berem, da sledim malo razvoju vaših februarčkov. Naš se je včeraj začel spuščat tako da ga ne smem spustiti izpred oči. da si se opogumila, zdaj naj ti pa v navadi ostane, da bomo tudi me lahko kaj o tebi prebrale ja to je ena super punca..sam še mal poguma ji mormo dat..mal heca.. Ja res sem tvoja cimra. Tud Mlavla mi je bila v porodnišnici v veliko oporo saj me je tolažila, ko mi je bilo hudo, ker ni bilo zmenoj mojih dveh tavečjih fantov. Sva se imele kar dobro, a ne? Jonček je dobro, sicer zelo razvajen, ampak bo že je le naš najmlajši in ne sme nihče slišat da kej pojokca. Pa Neži?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.