bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Bamby, za zobke. V našem koncu so bolj stare mame in babice. Blacky, ti kar ignoriraj, pa ne moreš vseeno mimo, ne da bi prebrala, kar piševa z Bamby. Postara gor ali dol, leta so leta. Jaz tudi tako pravim, zato blacky, nimaš kaj. Me tri smo najstarejše med temi mladenkami. Sicer se pa tudi me še ne damo, čeprav EMŠO pravi drugače. Glede poimenovanja starih mam: Kaj nisi enkrat ti omenjala, pa sploh je znašilno za štajerski konec, da imate ome??? Pri nas so najbolj pogoste none in stare mame. IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby za prve zobke, no pa le niste več brezzobi Res smo dolgo čakali nanje, zdaj pa kar oba hkrati rineta ven . Zdaj bodo po mojem kar vsi v kratkem zunaj. IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Bamby, dobro se spomniš. Morala bi začeti delati včeraj, pa imam 3 dni selitvenega dopusta, potem pa.... Delat grem pa 2.3. šele Kaj se jaz vse ne spomnim . To pomeni, da kljub EMŠU, glava še vedno funkcionira kot pri mladenkah . Aha, samo 3 dni selitvenega ne znese do marca . Stipetove kucne carolije - 5 srednje velikih krompirjev, olupljene in nasekljane na kocke zavres cca 15 min - 1/2 kg rumene buce, olupljene in sesekljane na kocke dodas krompirju, ki ze vre 15 min in skupaj vres 5 min - odlijes vodo v drugo kastrolo... - s palicnim mesalnikom zmesas krompir in buco - vrnes nazaj odlitovroco vodo po zelji in koliko gosto corbo zelis imeti - muskatni orescek dodas po zelji - sladko smetano dodas po zelji - vse skupaj solis po zelji Carica je zmazala pol kroznika , Seflo pa caka seeee,ko pride domov... stipe, pa ti si car med ženskami . Super si tole juhco skuhal, pa carica je pridna odkar ji ti kuhaš. Vse pridno popapa, dolenjka, se je zmerom pritoževala, kako ta otrok ne je . janey, kdaj se pol selite??? Kakšna je reakcija tašče???? IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mi smo pa dobili 2.zobek sam je pa danes tečka, da ne morem verjet za 2. zobek! Zdaj smo pa spet na istem, a ne? lilči, da niste na tem linku vi mogoče http://tara-how-how.moj-album.com/album/6675905/ Naša madam se je najedla kosila, da že malo iz nje gleda. Sem skuhala grah v mesni omaki in zraven pire krompir. Pojedla v nulo . Moj ima spet zunaj v snegu delo. Še kar skozi nekaj pada, samo mi je bolj podobno dežju kot snegu .
|