|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
14.1.2009 14:19:59   
pina-1
dan.

prinas biti mrzloooooooooooooooooo.

Ana je ravnokar pri kosilu in pol upam, da gre v pančevo za več kot 15 minut.

sva meli danes dermatologa in v glavnem tale naš nohtek bo odpadu. Je pa to neka bolezen, ki kot pride mora tudi it. JE zelo trdovratna. JE pa reku, da ni terpaije in če se ponovi morava pride nazaj.

Vidim, da ste ope pri čeveljcih. Mi imamo tako čevlje kot copate od cicibana ( čeprav meni ciciban ni všeč, drugih nimo dobili). Ana 100 krat lepše stoji in hodi v copatih kot v nogavicah. V nogavicah se sploh ne premakne.
Kdaj v čevlje je odvino od posameznega otroka- vsaj tako jaz mislim. Eni so prej pripravljeni eni kasneje.

Tudi za flašo se jaz ne skeiram. Jo bo že dala stran. Jaz sem iz navadne flaše prešla na nubijevo s slamico ( pri Mii) in pol na kozarec. Iz magičnih lončkov ni hotla pit. Aja, pa z zobmi zaradi tega nsimo meli nobenih težav. Celo so me vprašali, če smo brez dude in flaš ( na prvem sistematskem). TIle pediatri včasih malo pretiravajo.

Grem zdej ano okoli ust obrisat, ker je vsa naflajsanauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 676
14.1.2009 14:21:30   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

dan,

samo na hitro povem tebi Februarka, da sem skregana s tabo, ker si me učer spraševala kako kej kaka naš Taj in zdej si mi neki takoj podturila, ko sem se pohvalilauser posted image . Dons do 11h, je namreč plenico napolnil 4x. In to, ne da bi kej driskal, pač pa prov konkretno!!!user posted image user posted image

no kej več pa kasneje...

nič ti nisem podturilauser posted image ne mene zdej kragatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Februarka, nič me prosim ne sprašuj o Tinu. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image prav, pa ne bomuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 677
14.1.2009 14:22:21   
ella79
mlavla Zoja tudi ni hotla pit iz lončka, sam neki ga je grizla user posted image potem sem ji pa enega dala k igračam (imam dva enaka), pa se je med igro sama nekiigrala z njim in kar začela piti. Prej sem pa vsak teden zamanj probavala. Zdej ji ga pa tudi dam kar na eno poličko in ko je žejna si sama postreže user posted image

mlavla user posted image user posted image user posted image k šivaš. Naša tudi noče hodit, če bi jo jaz držala user posted image user posted image se takoj na rito vsede in gre do opore, vstane in sama šiba naprej user posted image

putina vse gremo za tako kmalu v službo user posted image sam jaz sem se zdej res čist na kulirala, tako da, kot sem že včeraj rekla, že komaj čakam user posted image user posted image grem jih kar jutri mal pogledat, ko bo Zoja v varstvu user posted image

larisa Zoja zdej je vse in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa Nejca daje, da je tako neješč? Kaj pa potem jeuser posted image

lillchy ja od elephanta so super čeveljčki, mehki, celi usnjeni, pa še lepi user posted image jaz mam ene za spomlad že ogledane user posted image

bamby user posted image user posted image user posted image user posted image za prve zobke, no pa le niste več brezzobi user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 678
14.1.2009 14:23:38   
Februarka08
Bejba še vedno pančkauser posted image user posted image jaz bom mogla pa kmal dol na kosilouser posted image samo da bom za žlico prijela, se bo že oglasila... kot vednouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 679
14.1.2009 14:25:17   
Februarka08
Ella, si me okužila z vabili za roj. dan, tako da mam verz že izbran, ostalo mam pa v glavi kako bo izgledalouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 680
14.1.2009 14:25:36   
katka37
Bamby, dobro se spomniš. Morala bi začeti delati včeraj, pa imam 3 dni selitvenega dopusta, potem pa.... Delat grem pa 2.3. šele

Neposredna povezava do sporočila: 681
14.1.2009 14:26:30   
Februarka08
Aja, listek, imaš ZSuser posted image

Teli ZS-ji so mi zdej tko čudni k morš skoz spremljat...user posted image prej ti je tista utripajoča puščica sama skočila v glavouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 682
14.1.2009 14:27:02   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Bamby, dobro se spomniš. Morala bi začeti delati včeraj, pa imam 3 dni selitvenega dopusta, potem pa.... Delat grem pa 2.3. šele

vau, šele takratuser posted image user posted image uživaaaaaaaaaaaaaaj domauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 683
14.1.2009 14:35:57   
Stipe air force
Stipetove kucne carolije user posted image  user posted image  user posted image

- 5 srednje velikih krompirjev, olupljene in nasekljane na kocke zavres cca 15 min
- 1/2 kg rumene buce, olupljene in sesekljane na kocke dodas krompirju, ki ze vre 15 min in skupaj vres 5 min
- odlijes vodo v drugo kastrolo...
- s palicnim mesalnikom zmesas krompir in buco
- vrnes nazaj odlitovroco vodo po zelji in koliko gosto corbo zelis imeti
- muskatni orescek dodas po zelji
- sladko smetano dodas po zelji
- vse skupaj solis po zelji

Carica je zmazala pol kroznika user posted image  user posted image  user posted image , Seflo pa caka seeee,ko pride domov... user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj greva na sprehod k je vreme oblacno nedezevno in je to za Bruselj... suuuuper user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 684
14.1.2009 14:45:18   
katka37
Februarka, se bom potrudila.

Stipe, uživajta.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 685
14.1.2009 14:49:06   
Janey
kak mi kruliiiii...joj upam da cimprej minejo te 45 min pa da dobim nekaj za jest, ker če ne si bom šla kaj na kruh namazatuser posted image user posted image user posted image morama it v trgovino res.
tu sneg tak sipa, da mi je kar slabo kak bo lubi prišel v ta breg in kak boma prišla iz tega bregauser posted image ampak danes moram na bankouser posted image user posted image user posted image jaka gre kar k babici. upam d aje doma.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 686
14.1.2009 15:06:56   
jencili
Februarka veš, mam eno kolegico.
In ko se je Taj rodil, je prišla večkrat k meni na obisk, naju malo pogledat in mi prinesla kakšne tortice in tko.
Skratka, vsakič, ko je prišla ona na obisk, se je v zelo kratkem času od njenega prihoda Taj na veliko podelal. Res, vedno kadar je prišla. In pol je po ene 10-tem obisku izjavila, da je ona verjetno odvajalo za Taja in če kdaj ne bo mogu kakat, naj samo njo pokličemouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 687
14.1.2009 15:18:11   
larisa
Jencili, ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image

O Ella, pa me ne ignoriraš user posted image  Pridna Zoja user posted image user posted image user posted image  Sej se vse enkrat samo do sebe porihta.
Nejc ne je nič. No kot sem rekla, pol kozarčka hippa na dan. Noče niti mlečnih kašic, za katere se je prej kar trest začel od veselja. Ma bo že. Upam, da je to na račun bolezni in da kmalu začne jest. V bolnici so me pa še mal napsihiral, ker skos merijo kolk user posted image  poje in popije.

Dolenjka hvala za ideje, ampak slikce je že dobil od Nejca. Šalčke pa ne rabi, ker ne pije kave niti čaja (razen ko je bolan). user posted image  

Ella, Mlavla vidve sta take ustvarjalke, morda kaka ideja user posted image  No vesela sem vsake ideje, da ne bo katera užaljena, da je nisem navedla user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 688
14.1.2009 15:24:17   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

O Ella, pa me ne ignoriraš user posted image  Pridna Zoja user posted image user posted image user posted image  Sej se vse enkrat samo do sebe porihta.
Nejc ne je nič. No kot sem rekla, pol kozarčka hippa na dan. Noče niti mlečnih kašic, za katere se je prej kar trest začel od veselja. Ma bo že. Upam, da je to na račun bolezni in da kmalu začne jest. V bolnici so me pa še mal napsihiral, ker skos merijo kolk user posted image  poje in popije.

Dolenjka hvala za ideje, ampak slikce je že dobil od Nejca. Šalčke pa ne rabi, ker ne pije kave niti čaja (razen ko je bolan). user posted image  

Ella, Mlavla vidve sta take ustvarjalke, morda kaka ideja user posted image  No vesela sem vsake ideje, da ne bo katera užaljena, da je nisem navedla user posted image

Očitno je nekaj na tej bolezni. Val ponavadi kar dosti poje, danes pa je moj dragi z muko spravil v njega eno sadno skutko in pol mlečnega riža z vanilijo. Gledam samo na to, da dosti pije, pa zvečer mu bom dala flašo mleka z rižolinom. Upam da mu bo šlo.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 689
14.1.2009 15:27:18   
mala_pikica
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  punce pri nas pa tako lepo sneži, padajo prave velike snežinke. Lana in ati se sankata zunaj midva z Lukcem pa jima mahava ven pri oknu.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
14.1.2009 15:28:59   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

bogi nejko..upam,da bo kmalu kaj bolje..

glede darilca bom pa premislila...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 691
Blacky*
Aja, včeraj so ga tehtali in ima 9330 kg. Ne vem pa koliko je velik, ker ga nismo merili.

Glede nogice (jo čudno zavija, ko poskuša hodit) je rekla ,da ima to veliko otrok in da to izvodeni, ko shodijo. Glede rokice (desne, ki je ne uporablja toliko kot levo) pa je naredila test in mu dala kladivce za reflekse preizkušat pred njega, da vidi kako bo reagiral, ga prijel. Seveda je prijel takoj z desno roko, meni so pa začela oslovska ušesa rasti. Skratka z desno ročico je delal vse. Bomo videli na naslednjem pregledu kaj bo.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 692
ella79
larisa a mleko pa pije user posted image a tudi če mu kruh na košče daš, ga noče sam jest user posted image

mi smo pa dobili 2.zobek user posted image user posted image user posted image sam je pa danes tečka, da ne morem verjet user posted image

eno?? naši iz noska teče že 2 tedna user posted image sicer spi čist ok, vse brez posebnosti, sam teče čist prozorna in tekoča sluz. A je to kej narobe, bi mogla kej P poklicat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 693
14.1.2009 15:31:27   
ella79
stipe dobr te je šefla naučila hukat user posted image user posted image  user posted image al si ti njo user posted image jaz tudi takole kuham tole juhico, sam obvezno še mal česenčka notr user posted image user posted image zoja jo tudi zmaže cel krožnik user posted image

suzi Zoja tudi stoji s celim podplaton na tleh, tako kot jaz, ki imam platfus

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 694
14.1.2009 15:34:18   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

larisa a mleko pa pije user posted image a tudi če mu kruh na košče daš, ga noče sam jest user posted image

mi smo pa dobili 2.zobek user posted image user posted image user posted image sam je pa danes tečka, da ne morem verjet user posted image

eno?? naši iz noska teče že 2 tedna user posted image sicer spi čist ok, vse brez posebnosti, sam teče čist prozorna in tekoča sluz. A je to kej narobe, bi mogla kej P poklicat user posted image

Nam je prejšnji teden tekla prozorna tekoča sluz, nato se je pa obarvala v grdo zeleno user posted image in je imel kar non stop dve zeleni svečki iz nosa, danes je pa že bolj zabasano. Baby vac non stop laufamo. Pa še vedno ima 38 vročine.

Če imaš dvom pokliči. Ali ima vročino? Našemu je tudi malo iz noska teklo, ko so mu zobki ven rinli.

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 14.1.2009 15:35:03 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 695
14.1.2009 15:34:52   
ella79
a pediped čeveljčke sam preko spleta prodajajo?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 696
14.1.2009 15:36:47   
jencili

no pa smo na istem, s tem, da ju mamo mi zunaj že 3 mesce in poluser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 697
14.1.2009 15:36:58   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Nam je prejšnji teden tekla prozorna tekoča sluz, nato se je pa obarvala v grdo zeleno user posted image in je imel kar non stop dve zeleni svečki iz nosa, danes je pa že bolj zabasano. Baby vac non stop laufamo. Pa še vedno ima 38 vročine.

Če imaš dvom pokliči. Ali ima vročino? Našemu je tudi malo iz noska teklo, ko so mu zobki ven rinli.

nima vročine, je sploh še nikol ni imela HB user posted image ji pa sedaj od jeseni že tretjič teče iz nosa, pa nikol zeleno, pa vedno je trajel precej časa da je nehalo. Pa je blo par dni vredu, pa potem spet user posted image sej ne da bi me ne vem kako skrbelo, sam ni mi pa všeč, pa potem nos briše posvod, kjer je kej mehkega in vpojnega user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
14.1.2009 15:37:45   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

no pa smo na istem, s tem, da ju mamo mi zunaj že 3 mesce in poluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem vidiš, da splej ko prej je pri vseh isto user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 699
14.1.2009 15:39:45   
itata
počasi grem domov. mali je baje priden. spi tud lepo in je tudi, tko da se ma po mojem kar fino z dedijem in babi domauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.