![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 14:19:59
|
|
|
|
pina-1
|
dan. prinas biti mrzloooooooooooooooooo. Ana je ravnokar pri kosilu in pol upam, da gre v pančevo za več kot 15 minut. sva meli danes dermatologa in v glavnem tale naš nohtek bo odpadu. Je pa to neka bolezen, ki kot pride mora tudi it. JE zelo trdovratna. JE pa reku, da ni terpaije in če se ponovi morava pride nazaj. Vidim, da ste ope pri čeveljcih. Mi imamo tako čevlje kot copate od cicibana ( čeprav meni ciciban ni všeč, drugih nimo dobili). Ana 100 krat lepše stoji in hodi v copatih kot v nogavicah. V nogavicah se sploh ne premakne. Kdaj v čevlje je odvino od posameznega otroka- vsaj tako jaz mislim. Eni so prej pripravljeni eni kasneje. Tudi za flašo se jaz ne skeiram. Jo bo že dala stran. Jaz sem iz navadne flaše prešla na nubijevo s slamico ( pri Mii) in pol na kozarec. Iz magičnih lončkov ni hotla pit. Aja, pa z zobmi zaradi tega nsimo meli nobenih težav. Celo so me vprašali, če smo brez dude in flaš ( na prvem sistematskem). TIle pediatri včasih malo pretiravajo. Grem zdej ano okoli ust obrisat, ker je vsa naflajsana
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 14:21:30
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili dan, samo na hitro povem tebi Februarka, da sem skregana s tabo, ker si me učer spraševala kako kej kaka naš Taj in zdej si mi neki takoj podturila, ko sem se pohvalila . Dons do 11h, je namreč plenico napolnil 4x. In to, ne da bi kej driskal, pač pa prov konkretno!!! no kej več pa kasneje... nič ti nisem podturila ne mene zdej kragat Februarka, nič me prosim ne sprašuj o Tinu. prav, pa ne bom
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 14:22:21
|
|
|
|
ella79
|
mlavla Zoja tudi ni hotla pit iz lončka, sam neki ga je grizla potem sem ji pa enega dala k igračam (imam dva enaka), pa se je med igro sama nekiigrala z njim in kar začela piti. Prej sem pa vsak teden zamanj probavala. Zdej ji ga pa tudi dam kar na eno poličko in ko je žejna si sama postreže mlavla k šivaš. Naša tudi noče hodit, če bi jo jaz držala se takoj na rito vsede in gre do opore, vstane in sama šiba naprej putina vse gremo za tako kmalu v službo sam jaz sem se zdej res čist na kulirala, tako da, kot sem že včeraj rekla, že komaj čakam grem jih kar jutri mal pogledat, ko bo Zoja v varstvu larisa Zoja zdej je vse in veliko kaj pa Nejca daje, da je tako neješč? Kaj pa potem je lillchy ja od elephanta so super čeveljčki, mehki, celi usnjeni, pa še lepi jaz mam ene za spomlad že ogledane bamby za prve zobke, no pa le niste več brezzobi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 14:23:38
|
|
|
|
Februarka08
|
Bejba še vedno pančka jaz bom mogla pa kmal dol na kosilo samo da bom za žlico prijela, se bo že oglasila... kot vedno
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 14:25:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Ella, si me okužila z vabili za roj. dan, tako da mam verz že izbran, ostalo mam pa v glavi kako bo izgledalo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 14:25:36
|
|
|
|
katka37
|
Bamby, dobro se spomniš. Morala bi začeti delati včeraj, pa imam 3 dni selitvenega dopusta, potem pa.... Delat grem pa 2.3. šele
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 14:26:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Aja, listek, imaš ZS Teli ZS-ji so mi zdej tko čudni k morš skoz spremljat... prej ti je tista utripajoča puščica sama skočila v glavo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 14:27:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Bamby, dobro se spomniš. Morala bi začeti delati včeraj, pa imam 3 dni selitvenega dopusta, potem pa.... Delat grem pa 2.3. šele vau, šele takrat uživaaaaaaaaaaaaaaj doma
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 14:35:57
|
|
|
|
Stipe air force
|
Stipetove kucne carolije - 5 srednje velikih krompirjev, olupljene in nasekljane na kocke zavres cca 15 min - 1/2 kg rumene buce, olupljene in sesekljane na kocke dodas krompirju, ki ze vre 15 min in skupaj vres 5 min - odlijes vodo v drugo kastrolo... - s palicnim mesalnikom zmesas krompir in buco - vrnes nazaj odlitovroco vodo po zelji in koliko gosto corbo zelis imeti - muskatni orescek dodas po zelji - sladko smetano dodas po zelji - vse skupaj solis po zelji Carica je zmazala pol kroznika , Seflo pa caka seeee,ko pride domov... Zdaj greva na sprehod k je vreme oblacno nedezevno in je to za Bruselj... suuuuper
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 14:45:18
|
|
|
|
katka37
|
Februarka, se bom potrudila. Stipe, uživajta.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 14:49:06
|
|
|
|
Janey
|
kak mi kruliiiii...joj upam da cimprej minejo te 45 min pa da dobim nekaj za jest, ker če ne si bom šla kaj na kruh namazat morama it v trgovino res. tu sneg tak sipa, da mi je kar slabo kak bo lubi prišel v ta breg in kak boma prišla iz tega brega ampak danes moram na banko jaka gre kar k babici. upam d aje doma.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:06:56
|
|
|
|
jencili
|
Februarka veš, mam eno kolegico. In ko se je Taj rodil, je prišla večkrat k meni na obisk, naju malo pogledat in mi prinesla kakšne tortice in tko. Skratka, vsakič, ko je prišla ona na obisk, se je v zelo kratkem času od njenega prihoda Taj na veliko podelal. Res, vedno kadar je prišla. In pol je po ene 10-tem obisku izjavila, da je ona verjetno odvajalo za Taja in če kdaj ne bo mogu kakat, naj samo njo pokličemo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:18:11
|
|
|
|
larisa
|
Jencili, ta je pa dobra O Ella, pa me ne ignoriraš Pridna Zoja Sej se vse enkrat samo do sebe porihta. Nejc ne je nič. No kot sem rekla, pol kozarčka hippa na dan. Noče niti mlečnih kašic, za katere se je prej kar trest začel od veselja. Ma bo že. Upam, da je to na račun bolezni in da kmalu začne jest. V bolnici so me pa še mal napsihiral, ker skos merijo kolk poje in popije. Dolenjka hvala za ideje, ampak slikce je že dobil od Nejca. Šalčke pa ne rabi, ker ne pije kave niti čaja (razen ko je bolan). Ella, Mlavla vidve sta take ustvarjalke, morda kaka ideja No vesela sem vsake ideje, da ne bo katera užaljena, da je nisem navedla
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:24:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jencili, ta je pa dobra O Ella, pa me ne ignoriraš Pridna Zoja Sej se vse enkrat samo do sebe porihta. Nejc ne je nič. No kot sem rekla, pol kozarčka hippa na dan. Noče niti mlečnih kašic, za katere se je prej kar trest začel od veselja. Ma bo že. Upam, da je to na račun bolezni in da kmalu začne jest. V bolnici so me pa še mal napsihiral, ker skos merijo kolk poje in popije. Dolenjka hvala za ideje, ampak slikce je že dobil od Nejca. Šalčke pa ne rabi, ker ne pije kave niti čaja (razen ko je bolan). Ella, Mlavla vidve sta take ustvarjalke, morda kaka ideja No vesela sem vsake ideje, da ne bo katera užaljena, da je nisem navedla Očitno je nekaj na tej bolezni. Val ponavadi kar dosti poje, danes pa je moj dragi z muko spravil v njega eno sadno skutko in pol mlečnega riža z vanilijo. Gledam samo na to, da dosti pije, pa zvečer mu bom dala flašo mleka z rižolinom. Upam da mu bo šlo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:27:18
|
|
|
|
mala_pikica
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii punce pri nas pa tako lepo sneži, padajo prave velike snežinke. Lana in ati se sankata zunaj midva z Lukcem pa jima mahava ven pri oknu.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:28:59
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jencili, ta je pa dobra O Ella, pa me ne ignoriraš Pridna Zoja Sej se vse enkrat samo do sebe porihta. Nejc ne je nič. No kot sem rekla, pol kozarčka hippa na dan. Noče niti mlečnih kašic, za katere se je prej kar trest začel od veselja. Ma bo že. Upam, da je to na račun bolezni in da kmalu začne jest. V bolnici so me pa še mal napsihiral, ker skos merijo kolk poje in popije. Dolenjka hvala za ideje, ampak slikce je že dobil od Nejca. Šalčke pa ne rabi, ker ne pije kave niti čaja (razen ko je bolan). Ella, Mlavla vidve sta take ustvarjalke, morda kaka ideja No vesela sem vsake ideje, da ne bo katera užaljena, da je nisem navedla bogi nejko..upam,da bo kmalu kaj bolje.. glede darilca bom pa premislila...
|
|
|
|
|
|
Blacky*
|
Aja, včeraj so ga tehtali in ima 9330 kg. Ne vem pa koliko je velik, ker ga nismo merili. Glede nogice (jo čudno zavija, ko poskuša hodit) je rekla ,da ima to veliko otrok in da to izvodeni, ko shodijo. Glede rokice (desne, ki je ne uporablja toliko kot levo) pa je naredila test in mu dala kladivce za reflekse preizkušat pred njega, da vidi kako bo reagiral, ga prijel. Seveda je prijel takoj z desno roko, meni so pa začela oslovska ušesa rasti. Skratka z desno ročico je delal vse. Bomo videli na naslednjem pregledu kaj bo.
|
|
|
|
|
|
|
|
ella79
|
larisa a mleko pa pije a tudi če mu kruh na košče daš, ga noče sam jest mi smo pa dobili 2.zobek sam je pa danes tečka, da ne morem verjet eno?? naši iz noska teče že 2 tedna sicer spi čist ok, vse brez posebnosti, sam teče čist prozorna in tekoča sluz. A je to kej narobe, bi mogla kej P poklicat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:31:27
|
|
|
|
ella79
|
stipe dobr te je šefla naučila hukat al si ti njo jaz tudi takole kuham tole juhico, sam obvezno še mal česenčka notr zoja jo tudi zmaže cel krožnik suzi Zoja tudi stoji s celim podplaton na tleh, tako kot jaz, ki imam platfus
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:34:18
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa a mleko pa pije a tudi če mu kruh na košče daš, ga noče sam jest mi smo pa dobili 2.zobek sam je pa danes tečka, da ne morem verjet eno?? naši iz noska teče že 2 tedna sicer spi čist ok, vse brez posebnosti, sam teče čist prozorna in tekoča sluz. A je to kej narobe, bi mogla kej P poklicat Nam je prejšnji teden tekla prozorna tekoča sluz, nato se je pa obarvala v grdo zeleno in je imel kar non stop dve zeleni svečki iz nosa, danes je pa že bolj zabasano. Baby vac non stop laufamo. Pa še vedno ima 38 vročine. Če imaš dvom pokliči. Ali ima vročino? Našemu je tudi malo iz noska teklo, ko so mu zobki ven rinli.
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 14.1.2009 15:35:03 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:34:52
|
|
|
|
ella79
|
a pediped čeveljčke sam preko spleta prodajajo?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:36:47
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa a mleko pa pije a tudi če mu kruh na košče daš, ga noče sam jest mi smo pa dobili 2.zobek sam je pa danes tečka, da ne morem verjet eno?? naši iz noska teče že 2 tedna sicer spi čist ok, vse brez posebnosti, sam teče čist prozorna in tekoča sluz. A je to kej narobe, bi mogla kej P poklicat no pa smo na istem, s tem, da ju mamo mi zunaj že 3 mesce in pol
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:36:58
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa a mleko pa pije a tudi če mu kruh na košče daš, ga noče sam jest mi smo pa dobili 2.zobek sam je pa danes tečka, da ne morem verjet eno?? naši iz noska teče že 2 tedna sicer spi čist ok, vse brez posebnosti, sam teče čist prozorna in tekoča sluz. A je to kej narobe, bi mogla kej P poklicat Nam je prejšnji teden tekla prozorna tekoča sluz, nato se je pa obarvala v grdo zeleno in je imel kar non stop dve zeleni svečki iz nosa, danes je pa že bolj zabasano. Baby vac non stop laufamo. Pa še vedno ima 38 vročine. Če imaš dvom pokliči. Ali ima vročino? Našemu je tudi malo iz noska teklo, ko so mu zobki ven rinli. nima vročine, je sploh še nikol ni imela HB ji pa sedaj od jeseni že tretjič teče iz nosa, pa nikol zeleno, pa vedno je trajel precej časa da je nehalo. Pa je blo par dni vredu, pa potem spet sej ne da bi me ne vem kako skrbelo, sam ni mi pa všeč, pa potem nos briše posvod, kjer je kej mehkega in vpojnega
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:37:45
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa a mleko pa pije a tudi če mu kruh na košče daš, ga noče sam jest mi smo pa dobili 2.zobek sam je pa danes tečka, da ne morem verjet eno?? naši iz noska teče že 2 tedna sicer spi čist ok, vse brez posebnosti, sam teče čist prozorna in tekoča sluz. A je to kej narobe, bi mogla kej P poklicat no pa smo na istem, s tem, da ju mamo mi zunaj že 3 mesce in pol potem vidiš, da splej ko prej je pri vseh isto
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 14.1.2009 15:39:45
|
|
|
|
itata
|
počasi grem domov. mali je baje priden. spi tud lepo in je tudi, tko da se ma po mojem kar fino z dedijem in babi doma
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.