Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Bamby, samo zmeniti se moramo glede ome, none in babice, kaj bo katera. Jah v našem koncu so none, v vašem ome, v LJ so pa babike . Meni je čist logično ! Edin za blacky ne vem, ker ni še nič komentirala, pa ne vem ali je spregledala, ali naju pa ignorirala . A ti pa že v službo hodiš??? Ne vem, če se prav spomnim, da si učiteljica . mesečnica, tebe smo pa pogrešali. Pa super, da Luna že hodi ! Naše prehranjevanje je pa čez dan naslednje: Ob 8h imava žitno-mlečno kašico (čokolino, keksolino, frutolino...) Med 11.30 in 12h poje ali kosilo, ali pa kakšno sadje ali jogurt in potem gre spat. Če je prej jedla kaj drugega kot kosilo, ima tega ob 14h, ob 16h ali 17h pa spet ali sadje ali jogurt, skutko...., ob 19h - 19.45 pa spije še flašo mleka pred spanjem (220-250 ml). Vaš poračun je pa za **** . Če prav razumem pa med letom mesečno plačujete samo 30 €. Od kje jim logika . Mi imamo sedaj boljši sistem, da sami popišemo števec in jim po telefonu ali po mailu sporočimo stanje vsak mesec med 20. in 25. v mesecu in tako res plačamo kolikor porabimo in nič več in nič manj. lilči, me veseli da se stanje pri vas umirja in normalizira. Morda vama pa le veliko primanjkuje . IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Bamby joj te razumem, oziroma vse, ki dajate otroke v jasli, da imate cmok v grlu. Jaz HB nisem rabila dati Lane v jasli, ker jo je čuvala babi in sem bila popolnoma brez skrbi glede tega. Pa še tako smo bili zmenjeni, da je ona k nam hodila zjutraj, potem pa jo je peljala k sebi. Lukca pa bodo tudi babice čuvale, ko bom šla v službo. Res sem vesela, da imajo moji otroci babice, ki so jih pripravljene čuvati , pa da so v penziji, no ena je že, druga bo pa kmalu. Tudi pri meni je Tima moja maa merkala, pa tudi Anajo bi, čeprav bo zanjo malo težje, ker bo šla noge operirat. Sem se preprosto odločila, da gre v vrtec zato, ker se tam največ naučijo in lepega doživijo. IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Nam pa danes tašča kuha kosilo bojo ajdovi žganci in zelje za Lariso pa samo žganci in mleko tako da sem frej Zakaj pa Larisi ne daste ajdovih žgancev . Anaja jih je zadnjič ful jedla. Edino naši niso bili zabeljeni, ker mi jemo kar take, brez ocvirkov. Mi smo pa dobili prve zobke obe spodnji enki. Končno ! Pa v vrtec sva tudi šli, čeprav zaradi vremena najraje ne bi šla nikamor. Sem jo pol kar peške gucala v hrib do vrtca. Še dobro, da je tako blizu. Vozička nisem imela kaj ven dajat, z avtom v takem snegu ven rinit mi pa tudi ni. Včeraj sem imela namen, da bom šla malo po trgovinah, danes sem se pa samo nazaj proti domu obrnila. Anaja je bila pa čisto OK v vrtcu, edino Frutka je pojedla samo eno žlico, ostalega sva dobili pa za domov. Sem jo pa eno uro in pol pustila samo, potem sva pa še malo ostali skupaj, da sva šli še po Tima in smo skupaj odšli domov. blacky, a lahko še enkrat tisti link od tiste spletne trgovine prilimaš, v kateri imajo tako luštne stvari za otroke??? Sem že omenila, da imam PC na novo inštaliran, pa so mi vsi linki šli. seveda vaju ignoriram , pa kar ne nehata in ne nehata Mi ni všeč babika, me postara
|