|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 21:04:37   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

nč t grem spat - tle je itak dolgčasuser posted image

Kva je zdej... kva smo pa mi user posted image  user posted image

ja, kje se pa skrivate?

vidis da prihajajo... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 501
13.1.2009 21:04:55   
Maj78
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

februarka, naj bo čimprej ok!user posted image  mojga je dva dni nazaj, v vratu vščipnilo, pa sem ga zmasirala z oljem 31, ga dala v vročo bano in še enkrat zmasirala in je bil ok!

maj, a dihanje je zdaj ok? Al morte kej pazit? Sorry, če ste o tem že kej pisale, sam jaz nisem vidla..

stipe, preden greš v - , dej tvoje plavalčke na varno v kako škatlco! Sej veš, boljš živa reva kokr mrtu heroj! user posted image user posted image user posted image  

a pol že tolk pridno neki na user posted image  delate? user posted image user posted image

A to je vprašanje zame? Če je ne na dihanje nam ni treba nič mirkat, ker dejansko ni bil problem v dihanju ampak v nihanju sladkorja, oziroma o ne dvigu le tega. Sva pa vseeno kupila angelcare in ne vem kako bi lahko spala ponoči brez njega.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 502
13.1.2009 21:05:12   
lillchy123
bamby, mene  ful tolaži, ker vem, da bo Lukcu všeč. ga vidim, ko je čist navdušen kadar je med otroci. Pa če se dobimo s februarčki na kavi ali pa če se sestrici igrata z njim! tko da pri nas VEM, da bo uvajanje bolj zame kot pa zanj. user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 503
13.1.2009 21:06:55   
ella79
se sam pofočkam, grem kavč peglat, sem prijetno utrujena, sva z mojim po Krvavcu šibala, srečala cimro iz P in njenega in se meli super. Bo treba še vsaj 1x ponovit, dokler sem na dopustu user posted image Zoja bila cel dan v varstvu, bila super pridna, jedla in spala 2 uri v kosu!!! To doma že dolg ni user posted image user posted image user posted image tako, da sem popolnoma mirna sedaj in grem lahko samo še v službo user posted image user posted image user posted image zdej pa res že komaj čakam, še par dni user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 504
13.1.2009 21:08:16   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

februarka, naj bo čimprej ok!user posted image  mojga je dva dni nazaj, v vratu vščipnilo, pa sem ga zmasirala z oljem 31, ga dala v vročo bano in še enkrat zmasirala in je bil ok!

maj, a dihanje je zdaj ok? Al morte kej pazit? Sorry, če ste o tem že kej pisale, sam jaz nisem vidla..

stipe, preden greš v - , dej tvoje plavalčke na varno v kako škatlco! Sej veš, boljš živa reva kokr mrtu heroj! user posted image user posted image user posted image  

a pol že tolk pridno neki na user posted image  delate? user posted image user posted image

A to je vprašanje zame? Če je ne na dihanje nam ni treba nič mirkat, ker dejansko ni bil problem v dihanju ampak v nihanju sladkorja, oziroma o ne dvigu le tega. Sva pa vseeno kupila angelcare in ne vem kako bi lahko spala ponoči brez njega.

super! user posted image

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 505
13.1.2009 21:09:42   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

se sam pofočkam, grem kavč peglat, sem prijetno utrujena, sva z mojim po Krvavcu šibala, srečala cimro iz P in njenega in se meli super. Bo treba še vsaj 1x ponovit, dokler sem na dopustu user posted image Zoja bila cel dan v varstvu, bila super pridna, jedla in spala 2 uri v kosu!!! To doma že dolg ni user posted image user posted image user posted image tako, da sem popolnoma mirna sedaj in grem lahko samo še v službo user posted image user posted image user posted image zdej pa res že komaj čakam, še par dni user posted image user posted image user posted image
nočko user posted image

pol pa nic... Sefla je ze itak neposredno pred beauty spanjem in bo verjetn kar produzila... user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 506
13.1.2009 21:10:19   
jencili

nočko user posted image

Ella, se tvoja cimra slučajno poroči?
Sem jih zadnjič vidla v 'naši' gostilni, k so se z lastnikom prišli ment, no pač ona dvauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 507
13.1.2009 21:11:03   
lillchy123
še reklame, pol grem jst tud na kavč Housa gledat in kako mandarino uničt.
nočko nočko, z user posted image pa še mal počakat! februarčki se maja delajo user posted image user posted image user posted image
do takrat samo trening!

Neposredna povezava do sporočila: 508
13.1.2009 21:11:13   
ella79

čer user posted image

ceeeer user posted image , Sefla sprasuje ce se splaca logirat.... te je ful pogresala user posted image

iiiii how nice user posted image reč ji da se ji ne splača user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 509
13.1.2009 21:11:44   
MetiLu
Čer!
Spet smo mel malo žurko z uspavanjem user posted image  no zdej mende spi, midva pa sam še hausa pogledava pol pa spat ... dones moj dežura!

Bamby, tud mene je tako krivil, da sem se en večer kar zjokala doma, zdej sem pa že skor čist sprejela dejstvo,da ni druge opcije, kot da gre v varstvo, da mu tam ni hudega, še celo uživa, tako da se bomo že navadili. Malo me še za jutri skrbi, ker bo moral tam zaspat in bo pomojem velik joka, sam kaj naj user posted image

Evo, spet tuli, pa sem že mislna da spi user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.1.2009 21:12:36   
ella79

nočko user posted image

Sem jih zadnjič vidla v 'naši' gostilni, k so se z lastnikom prišli ment, no pač ona dvauser posted image

hm, nič nista danes rekla user posted image vem pa da nista poročena. A majo gužvo? user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 511
13.1.2009 21:18:23   
jencili

nočko user posted image

hm, nič nista danes rekla user posted image vem pa da nista poročena. A majo gužvo? user posted image user posted image user posted image

ja, jo kr majo ja. Samo za naju se vedno najde termin, tko da ni panike, bomo zrihtali user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 512
13.1.2009 21:19:42   
Februarka08
Čer.

Evo mene nazaj... princesa se je baje zbudila in jokala da je ni blo za ustavituser posted image user posted image user posted image no, pol jo je tašča pomirila in zdaj spančka daljeuser posted image
Meni so dali Ketonal v rit, ampak dr. pravi da to ni bolečina v križu, ampak sumi na uroinfekt, ker me boli v predelu ledvicuser posted image ahhhhhhhhhhhhhhh..............user posted image tako da morm zdej v čet. navsezgodaj najprej v laboratorij dat kri in vodo, počakat izvide in potem do svoje dr.user posted image celo dopoldne brez Lariseuser posted image to bo preizkušnja zame za uvajanje na šihtuser posted image

Zdaj vas pa hitro malo preletim, če mi bo moj dovolu...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 513
13.1.2009 21:20:09   
Suzi*
čer.

matr, ste dons velik naklofale. sem vas čez dan nekej probala brat, pa mi ni ratalo vam sledit.user posted image user posted image

tamaladva že spita.

dons sem bla na telovadbi, drugi dan diete pa tud uspešno za mano. včerej je bla sicer kar kriza, dons pa ne več. user posted image

grem mal hausa pogledat, pol pa kej za nazaj prebrat, če bom še med budnimi.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 514
13.1.2009 21:23:43   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Evo mene nazaj... princesa se je baje zbudila in jokala da je ni blo za ustavituser posted image user posted image user posted image no, pol jo je tašča pomirila in zdaj spančka daljeuser posted image
Meni so dali Ketonal v rit, ampak dr. pravi da to ni bolečina v križu, ampak sumi na uroinfekt, ker me boli v predelu ledvicuser posted image ahhhhhhhhhhhhhhh..............user posted image tako da morm zdej v čet. navsezgodaj najprej v laboratorij dat kri in vodo, počakat izvide in potem do svoje dr.user posted image celo dopoldne brez Lariseuser posted image to bo preizkušnja zame za uvajanje na šihtuser posted image

dobro da si šla k zdravniku in da si nisi svojega "križa" sama zdravila

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 515
13.1.2009 21:23:56   
Stipe air force
Kdo je to za en house... , da mene zarad njega zapostavljate user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
13.1.2009 21:24:48   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

upam, da se čimprej pocajtaš user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 517
13.1.2009 21:27:27   
jencili

Kdo je to za en house... , da mene zarad njega zapostavljate user posted image  user posted image  user posted image

sam resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 518
13.1.2009 21:33:17   
jencili
lahko noč...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 519
13.1.2009 21:34:54   
Blacky*

sam resuser posted image

ja mal cinizma in sarkazma rabmo user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 520
13.1.2009 21:47:05   
Stipe air force
pol pa nocko... user posted image ... uzivajte s hausom user posted image  user posted image  

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 521
13.1.2009 21:54:48   
Suzi*
...sej ga je že konc.user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 522
13.1.2009 22:03:42   
katka37
Hojla!

Sem že od včeraj ostala kar prijavljena na rr, da bi se hitreje priklopila, pa mi danes do zdaj sploh ni uspelo. Danes bi naj bil namreč moj prvi delovni dan user posted image , pa sem dobila 3 dni selitvenega, potem pa še malo ostanem doma, sem si zrihtala, da se še malo pocartamo.

Lillchy, drži se, saj bo vse dobro, za Luka pa še posebaj, ker bo slišal. Jaz ne slišim čisto nič samo na eno uho, pa je že to včasih v družbi grozno, kako je šele njemu. user posted image za Lukca, kmalu bo za vas svet še lepši (in glasnejši).

Bravo Stipe, se  ne bi nikdar spomnila skuhati kaj takega. Moram pojemu povedati za ta recept. Pa pridno rasturavajta naprej.

Janey, poskusi zdržati, vem, da je težko. En user posted image

Blacky, zdaj pa pod nujno poskrbi še zase.

Kar se tiče gretja- mi smo prej plačevali za 60 kvadratov približno 120 €, zdaj pa za celo  hišo okrog 145.  Sem prav vesela.

Februarka, lepo je bilo pogledati vašo koracajočo bejbo.

Groza, ravno zdaj pri koncu berem, da gledate Housa- kaj pa naj zdaj gledam, ko sem zamudila?user posted image

Bamby, samo zmeniti se moramo glede ome, none in babice, kaj bo katera.user posted image

Nič, počasi grem pančat, adios do jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 523
13.1.2009 22:06:29   
Blacky*
zdaj pa zares....

lahko nočko

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 524
13.1.2009 22:17:18   
mesecnica
Ojjjjjj. user posted image

Me je kdo pogrešal user posted image ?

Spet sem med vami user posted image . Sem bila zdaj kar nekaj časa brez compa - crknu user posted image . Zdaj je zrihtan. user posted image user posted image user posted image
Sem full v zaostanku user posted image . Mislim, da sem ostala tam nekje na 165 strani na 8.delu user posted image . Ne vem, če bom uspala kaj prebrat. user posted image  
Pa user posted image  za nov del. Kaj novega pri vas???

Drugače smo OK. Naša Luna že več kakor en teden sama hodi. user posted image  Tako, da sem ji skoz za petami. Začela je s par korakci. Sedaj naredi tudi po 15 ali več. Potem pade na rit, se vstane in gre dalje user posted image .  Še vedno je samo v nogavicah ABS. Mislim, da moramo v nabavo copatkov. Katere priporočate?
Ponoči spimo za en drek user posted image . Že par dni se ponoči kar zbudi nekje ob 2 in se kar premetava tudi po 2 urce. Pa še kožica jo full srbi. Pa pomojem tudi to vpliva na njeno slabo spanje user posted image . Saj drugače zjutraj pa vleče tudi do 10-ih. Aja - pa približno 2x na noč spije po 180 ml AM. Pa podnevi še cca. 150 ml. Pa za zaspat cca. 120 ml.
Zobkov nimamo nič novih. Jemo kar OK.
Edino nimam več nobene ideje kaj kuhati. Se mi zdi, da skoz isto kuham. Kaj kaj ve dajate user posted image  za zajtrk? Naša ob cca. 6-oh pije AM potem ima pa ob 11.00 že sadje. Pa potem ob 12.00 še 150ml AM. Kosilo je pa ob 15-ih. Pa potem vmes do večerje kakšen rižev vafelj ali malo banane. Večerja pa ob 19.00 cca. 150 ml AM z kašico. Me skrbi, da bi morala več jesti. Kaj menite?
Aja - pa od novega leta se več nič ne dojimo. Smo se brez problema odstavili user posted image . Tako, da nisem več na dieti user posted image . Tako, da žrem pa žrem pa žrem kot user posted image . Pomojem bom kmalu dobila vse kg nazaj user posted image .
Danes smo bili pri alergologu na ponovnem testiranju. Dobimo rezultate čez 14 dni.

Uh - težim... user posted image
Če se bo kateri dalo kaj odgovorit bom zelo vesela user posted image .
Upam, da vas v prihodnjih dneh kaj preberem za nazaj.

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.