|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
14.1.2009 8:09:09   
mala_pikica
Dobro jutro!

Februarka a si kaj boljše? Upam, da boš čimprej okrevala. Pri nas tudi fuuul sneži, jaz tudi nimam več rada snega, mi je všeč samo okrog božiča in novega leta.

Bamby joj te razumem, oziroma vse, ki dajate otroke v jasli, da imate cmok v grlu. Jaz HB nisem rabila dati Lane v jasli, ker jo je čuvala babi in sem bila popolnoma brez skrbi glede tega. Pa še tako smo bili zmenjeni, da je ona k nam hodila zjutraj, potem pa jo je peljala k sebi. Lukca pa bodo tudi babice čuvale, ko bom šla v službo. Res sem vesela, da imajo moji otroci babice, ki so jih pripravljene čuvatiuser posted image , pa da so v penziji, no ena je že, druga bo pa kmalu.

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 14.1.2009 8:11:27 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 551
14.1.2009 8:14:33   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dobro jutro!

Februarka a si kaj boljše? Upam, da boš čimprej okrevala. Pri nas tudi fuuul sneži, jaz tudi nimam več rada snega, mi je všeč samo okrog božiča in novega leta.

Bamby joj te razumem, oziroma vse, ki dajate otroke v jasli, da imate cmok v grlu. Jaz HB nisem rabila dati Lane v jasli, ker jo je čuvala babi in sem bila popolnoma brez skrbi glede tega. Pa še tako smo bili zmenjeni, da je ona k nam hodila zjutraj, potem pa jo je peljala k sebi. Lukca pa bodo tudi babice čuvale, ko bom šla v službo. Res sem vesela, da imajo moji otroci babice, ki so jih pripravljene čuvatiuser posted image , pa da so v penziji, no ena je že, druga bo pa kmalu.

ma morm rečt, da sem danes boljšeuser posted image zgleda je prijela inekcija od včeriuser posted image pa še vročino sem mela bajeuser posted image user posted image ampak je zdaj ok... no, vsaj mislimuser posted image pol po zajtrku morm še tableto vzet, pa upam da bo...

Larisa še vedno spiuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 552
14.1.2009 8:35:58   
Februarka08
Ne vem kaj ji je danes... punca še vedno pančkauser posted image jo grem vsake toliko gledat če sploh še dihauser posted image ko se zbudi, bom taščo poklicala da jo ona dvigne, da vidm kakšna bo reakcija... ker jutri bosta same... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 553
14.1.2009 8:41:44   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ne vem kaj ji je danes... punca še vedno pančkauser posted image jo grem vsake toliko gledat če sploh še dihauser posted image ko se zbudi, bom taščo poklicala da jo ona dvigne, da vidm kakšna bo reakcija... ker jutri bosta same... 

naš bo šel pa kmalu na dopoldansko spanje, ker je že čist adijo... kako ne bi bil, saj sem tudi jaz

Neposredna povezava do sporočila: 554
14.1.2009 8:43:23   
lillchy123
februarka, imej v mislih, da se bo Larisa drugač obnašala ko tebe ne bo zraven. Pa tašča bo zud verjetn bolj sproščena, ko ji noben ne bo pod prste gledu. user posted image
ne res. zadnjič mi je povedala ena babica, da je najbolj fajn, ko ta mladi vnukca pripeljejo in grejo. da če so vsi na kupu je čist štala.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 555
14.1.2009 8:46:05   
lillchy123
blacky user posted image user posted image

nama se bo tud zdej v bolnici čist ritm spanja poderu. pa še neki je smrkat začel,user posted image pa eno veko ma rdečo, sumim na ječmenjuser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 556
14.1.2009 8:48:34   
Stipe air force
Jutroooooooooo user posted image  user posted image  user posted image

Carica je spala do pol osmih... user posted image  vmes ob pol sestih 150 aptamila...user posted image Sefla je v metroju proti sluzbi..user posted image jaz pa razmisljam o danasnjem dnevu s Carico, ki je pred nama... user posted image Zunaj je vlazno oblacno... user posted image  mogoć bomo pa sli ven...user posted image

Blacky, poslj svojga men v solo... jaz nisem nikoli zaspan user posted image

Misar, koncno si enkrat druga user posted image

mala_pikica, mi nimamo baka servis za Carico in ti kar zavidam ampak bo pa imela baka servis od mene ko bom po 1.oktobru v penzionu... Yes user posted image  user posted image  user posted image

februarka, kako ti je uspelo tako hitr hrbet naravnat user posted image , a je blo kej akcije... user posted image

lillchy, oooo, kako mi je kej Lukec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 557
14.1.2009 9:03:09   
larisa
Dobro juto user posted image

se oglašam po izostanku, ker sva šla z nejcem za dva dni na počitnice na pediatrično kliniko. V ponedeljek se mu je stanje tolk poslabšalo, da so ga sprejeli na pulmološki oddelek. Sedaj sva HB že doma, ker tam je pa totalna katastrofa. 7 otrok v eni sobi, ki je na koncu hodnika in nima vrat, v glavnem ne jaz ne Nejc nisva spala 0 user posted image  
Še vedno ne vemo kaj mu je, ampak so pa izključili bronhiolitis, laringitis, testirali so alergije-vse negativno....torej smo še vedno v slepi ulici. Ali pa je kroničnen prehlad in bo vse izzvenelo, ko pridejo toplejši meseci in se konča kurilna sezona. Jaz nekako mislim, da bo to kar res user posted image

Vidim, da ste bili kar pridni v dveh dneh in ste na dobri poti k 10ki user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 558
14.1.2009 9:08:19   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

se oglašam po izostanku, ker sva šla z nejcem za dva dni na počitnice na pediatrično kliniko. V ponedeljek se mu je stanje tolk poslabšalo, da so ga sprejeli na pulmološki oddelek. Sedaj sva HB že doma, ker tam je pa totalna katastrofa. 7 otrok v eni sobi, ki je na koncu hodnika in nima vrat, v glavnem ne jaz ne Nejc nisva spala 0 user posted image  
Še vedno ne vemo kaj mu je, ampak so pa izključili bronhiolitis, laringitis, testirali so alergije-vse negativno....torej smo še vedno v slepi ulici. Ali pa je kroničnen prehlad in bo vse izzvenelo, ko pridejo toplejši meseci in se konča kurilna sezona. Jaz nekako mislim, da bo to kar res user posted image

Vidim, da ste bili kar pridni v dveh dneh in ste na dobri poti k 10ki user posted image

Drzim pesti za Nejca... user posted image  user posted image  user posted image , ta vlaga ga je cist podrla.... Upam, da ko bo poletje blizu in zrak bolj suh.. da bo bolje... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 559
14.1.2009 9:09:34   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image user posted image user posted image user posted image sam se je res za zjokat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj larisa...en velik hug od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo jaz sem prinčipeso odpeljala v varstvo in se spet zabrišem med knjige...bljak...no vsaj motivacijo pa mam letosuser posted image user posted image ...saj  tamala se ni nič jokala ko sem šla, ni bla pa čist tko flegma kot včeraj in predvčerajšnjim. je kar mal začudeno gledala za mano, češ: kam pa ti misliš, da greš??? user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam, da bo tud danes ok...mam slab občutek...no ja...will see one time user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 560
14.1.2009 9:16:37   
lillchy123
larisa, user posted image  zate in en user posted image za Nejca. sej zime bo kmalu konec...

čeprou dons ni videt. user posted image pri nas pada 100/h, Blaž pravi, da ceste niso splužene user posted image
jst morm pa k pediatru po napotnice? Najboljš, da pustim ta malga pri babi, pa se odsangam v dolino user posted image
Luka neki teži. grem pripravt zajtrk 2.del.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 561
14.1.2009 9:32:14   
Suzi*
jutro.

pri nas tud sneži, je cela drsalnica po cesti, poledenelo vse.user posted image user posted image user posted image  pluženo pa itak ni nič. user posted image

noč je bla nocoj slabša...oba sta se nekej zbujala na izmene, tako da sem bolj slabo spala. bo naslednjo noč spet bolje. user posted image

zdej smo po zajtrku, gremo se mal zabavat, za ven itak ni.

februarka, fajn da si bolje.

mesecnica, otrokom itak vedno priporočajo da poleti veliko hodijo bosi.  

accccccccc yaq gvfćž00......evo pozdravčki od žane. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 562
14.1.2009 9:34:56   
Suzi*
larisa, cel user posted image  s tem vašim zdravjem. user posted image  Upam, da bo hitro lepše vreme, pa da se Nejc pozdravi tako kot je treba.user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 563
14.1.2009 9:40:32   
listek1
dan

naša noč je bla pa dones super. Enkrat smo dali samo dudo in bo 7h ga je blo treba zbudi za vrtec user posted image Se mi je tok smilu škratek mali. Sej je bil full dobre volje sam da je učke odprl user posted image

Vsem bolančkom en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka - a bi ti v petek dopoldne odgovarjal, da pridem do tebe? UPam, da bo vse ok s tabo user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 564
14.1.2009 9:44:21   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Drzim pesti za Nejca... user posted image  user posted image  user posted image , ta vlaga ga je cist podrla.... Upam, da ko bo poletje blizu in zrak bolj suh.. da bo bolje... user posted image  user posted image  user posted image

joj, mi tudi držimo pesti za Nejca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
14.1.2009 9:45:58   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

user posted image user posted image user posted image user posted image sam se je res za zjokat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, če bi vedla da boš jokala, bi počakala dve minuti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 566
14.1.2009 9:46:40   
Blacky*

Jutroooooooooo user posted image  user posted image  user posted image

Carica je spala do pol osmih... user posted image  vmes ob pol sestih 150 aptamila...user posted image Sefla je v metroju proti sluzbi..user posted image jaz pa razmisljam o danasnjem dnevu s Carico, ki je pred nama... user posted image Zunaj je vlazno oblacno... user posted image  mogoć bomo pa sli ven...user posted image

Blacky, poslj svojga men v solo... jaz nisem nikoli zaspan user posted image

mala_pikica, mi nimamo baka servis za Carico in ti kar zavidam ampak bo pa imela baka servis od mene ko bom po 1.oktobru v penzionu... Yes user posted image  user posted image  user posted image

februarka, kako ti je uspelo tako hitr hrbet naravnat user posted image , a je blo kej akcije... user posted image

lillchy, oooo, kako mi je kej Lukec user posted image

bi ti ga res poslala, sam ste predaleč

No jaz grem tudi mal za knjige

Neposredna povezava do sporočila: 567
14.1.2009 9:49:15   
ella79
mesecnica seveda smo te pogrešale user posted image bravo za Luno, ki že hodi user posted image user posted image user posted image pa super, da si jo tako fajn odstavila in da lahko ješ sedaj kar želiš user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image da si bolje. Naj te pa za jutri nič ne skrbi, se bosta že porihtali user posted image

suzi user posted image današnja noč bo zagotovo boljša user posted image

larisa user posted image user posted image upam, da čim prje ugotovijo, da Nejcu res ni nič in da bodo toplejši dnevi prinesli sovje

listek to je res zoprno, k je treba user posted image zjutraj buditi za vrtec user posted image prej smo hotel, da bi čim dlje spali, zdej pa tako... HB gre moj mal kasnej v službo in Zoje ne bo potrebno zjutraj buditi user posted image imamo sedaj super ritem, spimo od osmih do osmih brez napakic user posted image

pri nas tudi sneži, tako da idealno da sva doma in se crkljava user posted image mi prav paše danes

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 568
14.1.2009 9:54:59   
Janey
jutro

mi smo danes meli budnico ob 5ih in to je groza. jaz sem ko cota. pa tut spali nismo nič. nikol več ne gre spat pred pol 8user posted image user posted image user posted image
sma pojedla že malicouser posted image user posted image user posted image in pogledala vse živali ki jih imamo na slikanicah. kašlama še vedno v duetu in tudi fleki suhe kože niso šli nazaj. zdaj je taka cesta da nebom hodla k P, pa tut se mi zdi da je to od mraza in suheha zraka, mažem z bepantenom, pa bom videla če res ne zgine bomo šli. je tam preveč bolanih otrok zdaj. jaka se je komaj kaj porihtal zdaj, nosek še vedno ni čisto ok, je pa super napram temu kaj je blo. tako da....user posted image user posted image user posted image

mesečnica user posted image user posted image user posted image user posted image za luno, sem vesela zate da si lahko zdaj privoščiš kaj za jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za kaj več pa ni časa, sem vas pa na hitro prebrala po dolgem časuuser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 569
14.1.2009 9:55:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mesecnica seveda smo te pogrešale user posted image bravo za Luno, ki že hodi user posted image user posted image user posted image pa super, da si jo tako fajn odstavila in da lahko ješ sedaj kar želiš user posted image

februarka user posted image user posted image user posted image da si bolje. Naj te pa za jutri nič ne skrbi, se bosta že porihtali user posted image

larisa user posted image user posted image upam, da čim prje ugotovijo, da Nejcu res ni nič in da bodo toplejši dnevi prinesli sovje

listek to je res zoprno, k je treba user posted image zjutraj buditi za vrtec user posted image prej smo hotel, da bi čim dlje spali, zdej pa tako... HB gre moj mal kasnej v službo in Zoje ne bo potrebno zjutraj buditi user posted image imamo sedaj super ritem, spimo od osmih do osmih brez napakic user posted image

pri nas tudi sneži, tako da idealno da sva doma in se crkljava user posted image mi prav paše danes

Bravo Zoja, mal Tari potelefoniraj, ker se ji okoli 5.30 mal zatakne user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 570
14.1.2009 9:56:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

februarka, imej v mislih, da se bo Larisa drugač obnašala ko tebe ne bo zraven. Pa tašča bo zud verjetn bolj sproščena, ko ji noben ne bo pod prste gledu. user posted image
ne res. zadnjič mi je povedala ena babica, da je najbolj fajn, ko ta mladi vnukca pripeljejo in grejo. da če so vsi na kupu je čist štala.

user posted image saj vem ja... je bla že na inštrukcijah... jo je dvignila ko se je zbudila - ob 8.45user posted image pol sem ji pokazala za previt k je bla usrana, naslednje previjanje ma pa ona čezuser posted image še nikol je ni previla, ji morm itak mal pomagatuser posted image pa za zajtrk sem ji vse raztolmačla, pol jo je nafutrala, sam je tamala kmal obupala (ker je prepočas dajalauser posted image ) tako da sem jo mogla jaz do konca... Sej vem da ji ne bo hudega, itak se bosta poštimale, samo........ je pač moj cuker in jo mam skoz v mislihuser posted image vsaka minuta brez nje se mi zdi takooooooooooooooooo dolgauser posted image zdaj vem kako vam je, ko nekatere že delateuser posted image user posted image user posted image

Stipe, ne ti mene zajeb****user posted image nič ni blo akcije, inekcija me je spravla nazajuser posted image upam da jo bo dons kej, ker se počutim user posted image pa še tetka se je poslovilauser posted image

Larisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Listek, komot se lahko zmenivauser posted image upam da bojo ceste ok in da bo vreme okuser posted image ker skoz not bit je user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 571
14.1.2009 9:56:32   
dolenjka
Aja, pozabila povevdat mesečnici, da smo jo zelo pogrešale, jaz sem že nekajkrat vprašala po tebi user posted image

Sam tole je pa zdaj luksuz ko lahko ješ, a ne? user posted image  user posted image  user posted image  Si meso že odtajala user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
14.1.2009 10:06:08   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Bravo Zoja, mal Tari potelefoniraj, ker se ji okoli 5.30 mal zatakne user posted image

Oooooo, Sefla je ze v sluzbi !!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
14.1.2009 10:19:55   
listek1

user posted image saj vem ja... je bla že na inštrukcijah... jo je dvignila ko se je zbudila - ob 8.45user posted image pol sem ji pokazala za previt k je bla usrana, naslednje previjanje ma pa ona čezuser posted image še nikol je ni previla, ji morm itak mal pomagatuser posted image pa za zajtrk sem ji vse raztolmačla, pol jo je nafutrala, sam je tamala kmal obupala (ker je prepočas dajalauser posted image ) tako da sem jo mogla jaz do konca... Sej vem da ji ne bo hudega, itak se bosta poštimale, samo........ je pač moj cuker in jo mam skoz v mislihuser posted image vsaka minuta brez nje se mi zdi takooooooooooooooooo dolgauser posted image zdaj vem kako vam je, ko nekatere že delateuser posted image user posted image user posted image

Stipe, ne ti mene zajeb****user posted image nič ni blo akcije, inekcija me je spravla nazajuser posted image upam da jo bo dons kej, ker se počutim user posted image pa še tetka se je poslovilauser posted image

Larisa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Listek, komot se lahko zmenivauser posted image upam da bojo ceste ok in da bo vreme okuser posted image ker skoz not bit je user posted image user posted image

februarka - no potem pa sva zmenjeni za petek. Tud če bo snežilo lahko pridem vsaj na eno kavico ane user posted image  sam mi boš mogla še mal napotke dat kam moram pridet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 574
14.1.2009 10:43:00   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

februarka - no potem pa sva zmenjeni za petek. Tud če bo snežilo lahko pridem vsaj na eno kavico ane user posted image  sam mi boš mogla še mal napotke dat kam moram pridet user posted image

ti napišem na ZS samo da bom mela 5 min cajtauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.