|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
13.1.2009 19:47:00   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

februarka, naj bo čimprej ok!user posted image  mojga je dva dni nazaj, v vratu vščipnilo, pa sem ga zmasirala z oljem 31, ga dala v vročo bano in še enkrat zmasirala in je bil ok!

maj, a dihanje je zdaj ok? Al morte kej pazit? Sorry, če ste o tem že kej pisale, sam jaz nisem vidla..

stipe, preden greš v - , dej tvoje plavalčke na varno v kako škatlco! Sej veš, boljš živa reva kokr mrtu heroj! user posted image user posted image user posted image  

a pol že tolk pridno neki na user posted image  delate? user posted image user posted image

Kva delamo, rasturamo... user posted image  user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 476
13.1.2009 19:51:39   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Statistika telesa

* sedem sekund traja, da hrana pride iz ust v želodec

* človeški las zdrži težo treh kilogramov

* dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca

* stegenska kost je bolj čvrsta kot cement

* žensko srce bije hitreje kot srce moškega

* na vsakem našem stopalu je za približno tisoč milijard bakterij

* mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri moškem

* naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo

* ženske so to sporočilo že prebrale.............................................

............moški še zmeraj merijo palec.....  :)

Ja biti muskarac  user posted image ... a da ti to meni ipak nacrtas ? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

stipe samo meri, nič risatuser posted image

Jaz sem pa bla zdej prov besna. Moja mami si je zrihtala odhod na obisk glih ko mam za it po mleko. Pa Pino je v studiu, ker ma učno uro. In jaz sem zopet naložla oba otroka v avto in smo šle. Sej mi ni težko, ampak malo bi se pa lahko prilagodila tudi moja mati, že če se mi si njim prilagajamouser posted image . MAhhhhh

Danes pa bom jaz kot šefla, šla na bjuti slip skupaj z Ano in Mio. Pa še ajz se danes rva tuškam, tako da mi res ni treba vstat. 

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 477
13.1.2009 19:53:29   
pina-1

februarka, naj bo čimprej ok!user posted image  mojga je dva dni nazaj, v vratu vščipnilo, pa sem ga zmasirala z oljem 31, ga dala v vročo bano in še enkrat zmasirala in je bil ok!

maj, a dihanje je zdaj ok? Al morte kej pazit? Sorry, če ste o tem že kej pisale, sam jaz nisem vidla..

stipe, preden greš v - , dej tvoje plavalčke na varno v kako škatlco! Sej veš, boljš živa reva kokr mrtu heroj! user posted image user posted image user posted image  

a pol že tolk pridno neki na user posted image  delate? user posted image user posted image

stipe sam, da bi bili rezultati hitro tu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa nič ne delamo, samo sem pa tam kej povadimo, da ne pozabimouser posted image

grem mi mleko vreeeeeeeeeeeee 

Neposredna povezava do sporočila: 478
13.1.2009 19:54:16   
lillchy123

stipe, jaz tud najinih spodnjic ne smem skupi prat user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 479
13.1.2009 19:56:14   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

vi pa ste res srečneži ko boste vstajali ob super urah. mi bomo vstali ob 6ih da bomo pred 7 pri varuški in bom itak zamudila v službo. nekaj se menijo da naj bi po novem delali od 8-16 kar je za jutra dobro, za popoldneve pa za bruhatuser posted image

čisto tiho bodi in se magari tolaži s tem, da bom jaz vsaj na začetku še delala polni delovni čas - do 17.30 oz petek do 15.30 user posted image  Eh, pa sej bo, boš videla user posted image

SN, kdaj ti začneš user posted image

ko pridem user posted image
No tam nekje ob 8,00 user posted image

ne ne, datum sem mislila user posted image

začnem ŽE 2.2. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj me je klicala ona za prakso in začnem jutri in končam enkrat sredi februarja....jaz to ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image da bom v sluzbi pol pa sla direkt na prakso, pa malega vidla samo zjutraj ko ga bom zrhtalauser posted image user posted image user posted image user posted image joj, ne vem kak bom touser posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je res user posted image , ampak bo hitro minilo, boš videla
Vikende pa boste v 0 izkoristili, pa bo še lažje. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Bi še kaj napisala pa me mala kliče user posted image

sem ti obljbila podatke iz položnice za ogrevanje za december... 131 eur... a še vedno menjaš... mene je danes kar pribilo

user posted image  pa na plin se ogrevate user posted image , res veliko
Ej, pljučnica prebolena na nogah user posted image  - zdaj pa se čuvaj in počivaj koliko se le da. user posted image

Nizy - vi pa res veliko plačujete, se tudi jaz sprašujem komu še ogrevate stanovanje user posted image

Hudo... user posted image

Dons zjutri, ko sem si zapenal srajco mi je odpadu gumb.

Pol sem pobral kovček, pa mi je ročaj odpadu. 

Nakar sem šel zdoma, odpiral vrata in mi je kluka u rok ostala. 

Hotu sem it u auto, pa mi je še od auta kluka u rok ostala.

.............*zdej pa ne upam it scat !!!!*

user posted image

user posted image

februarka - user posted image , da bo s križem bolje. Verjemi, jaz prekleto vem kaj je to. user posted image

Tako, poklobasala sem,  zdaj pa grem malo pred TV, vmes pa še kaj pokukam sem. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
13.1.2009 19:56:25   
pina-1

stipe, jaz tud najinih spodnjic ne smem skupi prat user posted image user posted image user posted image

uhhh, jaz bi jih pa skupi lahko zalimala, pa nebi blo ničuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 481
13.1.2009 19:58:05   
jencili
čer,

Taj že ene 15 minut spi, ker je bil pokonci od 13.30 in je zdej sam še dol paduuser posted image , jst mam pa čas mal z vami čvekat, čeprov sm dons tko povožena, da sm že ob 17h na uro gledala, kdaj bo čas, da greva s Tajem kr skupi spatuser posted image . Ampak itak, ko je pa čas za to, pa jst za računalnik.
Razmišljam, če bi šla en film pogledat, ker sm si jih zdej tok potegnila, pogledala pa enga šele, pol mi bo pa itak časa zmanjkalo, ker bo kmal služba na sporeduuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 482
13.1.2009 19:58:36   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Statistika telesa

* sedem sekund traja, da hrana pride iz ust v želodec

* človeški las zdrži težo treh kilogramov

* dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca

* stegenska kost je bolj čvrsta kot cement

* žensko srce bije hitreje kot srce moškega

* na vsakem našem stopalu je za približno tisoč milijard bakterij

* mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri moškem

* naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo

* ženske so to sporočilo že prebrale.............................................

............moški še zmeraj merijo palec.....  :)

Ja biti muskarac  user posted image ... a da ti to meni ipak nacrtas ? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

stipe samo meri, nič risatuser posted image

Jaz sem pa bla zdej prov besna. Moja mami si je zrihtala odhod na obisk glih ko mam za it po mleko. Pa Pino je v studiu, ker ma učno uro. In jaz sem zopet naložla oba otroka v avto in smo šle. Sej mi ni težko, ampak malo bi se pa lahko prilagodila tudi moja mati, že če se mi si njim prilagajamouser posted image . MAhhhhh

Danes pa bom jaz kot šefla, šla na bjuti slip skupaj z Ano in Mio. Pa še ajz se danes rva tuškam, tako da mi res ni treba vstat. 

no, ti je že pina odgovorila... nič crtati, mjeriti

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 483
13.1.2009 20:02:43   
jencili
glih zdej vidim v napovedniku, da bo danes na Preverjeno tema ogrevanje in kok lahko le to mesečno stane?!
Če kero zanima, naj si pogleda...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 484
13.1.2009 20:05:27   
Stipe air force

To se rece... ne sjedaj na carsaf gdje je Siptar spavao user posted image  (prevod: ne se vsesti na rjuho kjer je Homo Iliricus spal user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 485
13.1.2009 20:14:38   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Bravo Lana!user posted image user posted image user posted image  pa doma moraš tud tko!user posted image user posted image user posted image user posted image

ej pod tole se pa kar podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kar se tiče pa spanja v varstvu...danes je spala 2 uri 15min v kosu. doma spi 2x po pol ure user posted image user posted image ...zdele že spančkamo, sam sem mela ene par minutk več dela z njo, očitno jo je tole varstvo mal znerviralo in sem jo ene 3x odložila v posteljico, pa je takoj odprla očke in v luft, no pol se je pa naveličala, ker se jaz pač nisemuser posted image

grem babe jaz tuš vklopit...pol pa na kavč, hmmm moj je spet na rekreacijiuser posted image

nočko vsem...upam, da bo naša vsaj pol tako dobra kot je bila včerajšnja

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 486
13.1.2009 20:32:24   
jencili
ok, ok, sej že grem pod tuš no...user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 487
13.1.2009 20:35:15   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

ok, ok, sej že grem pod tuš no...user posted image

jaz pa še ne, ker je naš še v akciji... men se bo user posted image
Popoldan je imel spet 38 vročine. Pa čisto bogi je...upam, da se bo vsaj ponoči naspal (in seveda jaz)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 488
13.1.2009 20:38:43   
listek1
čer,

mi tud že spančkamo. V vrtcu pa je danes spal cele pol ure, tako da je moral še popoldne nadoknadit user posted image  Je bil pa priden.

O jencili, kak ste kaj? mene nis pa nič pogrešala ane user posted image user posted image

misar - vidiš kako je lana pridna, tebe je pa tako skrbelo.

lillchy - držim pesti za Lukca.

februarka  - da bi te čimprej nehal bolet križ. Pa kako se zmenva za bundico? Lahko ti jo tudi pripeljem, ker dopoldne mam zdej itak cajt user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 489
13.1.2009 20:40:57   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

mi tud že spančkamo. V vrtcu pa je danes spal cele pol ure, tako da je moral še popoldne nadoknadit user posted image  Je bil pa priden.

O jencili, kak ste kaj? mene nis pa nič pogrešala ane user posted image user posted image

misar - vidiš kako je lana pridna, tebe je pa tako skrbelo.

lillchy - držim pesti za Lukca.

februarka  - da bi te čimprej nehal bolet križ. Pa kako se zmenva za bundico? Lahko ti jo tudi pripeljem, ker dopoldne mam zdej itak cajt user posted image

veš da sem te, čeprov te vsake dva dni gledamuser posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 490
13.1.2009 20:41:15   
mlavla
no naša je spančkala do 20h..user posted image .pol je sledila večerja..zdej pa še tle akrobatira po dnevni...čez dobre pol urce jo bom pa probala dat spat...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 491
13.1.2009 20:48:30   
jencili
nč t grem spat - tle je itak dolgčasuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 492
13.1.2009 20:49:04   
Blacky*
jaz grem, končno je zaspal. Sem čist adijo, počakam Hausa potem pa spat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 493
13.1.2009 20:57:15   
Stipe air force

Kva je zdej... kva smo pa mi user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 494
13.1.2009 20:58:51   
bamby
sej res, na kak način jim daste repo user posted image

Naša jo je ravno danes jedla kislo pripravljeno kot jota (s krompirjem, fižolom in zabeljeno z ocvirki). Ji pa dam tudi sladko repo narezano v mineštri in obožuje obe varianti user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: itata

blaža: ma je ful odvisno od otroka, jakoba jaz ne morem položit v postlo in it stran pa kao čakat, da bo zaspal, ker niti ležal ne bo, kaj šele zaspal. bo jokal mal, pol se bo pa zbudil pa usedel pa zagledal kej k ga zanima pa vlekel prevleko dol pa čez ograjco hotel splezat. tud če hodim tja na 3 min in ga dol dajem... ne prideva nikamor- žal. pa gre sam približno ob isti uri spat. če ga pa nesem al pa se uleževa in pije mleko pa pol dam dudo pa zraven ležim pa ponavadi traja 5 max 10 min vse skupi... tko da pač nimam kej. prvo zbujanje tud ni panike. sam un val med 2 in 4 uro k je bolj rahlo spanje, tist je pa zmer kriza. uno pol po 4h tud nikol ni panike...
dolenjka: men se pa niti ne zdi, da bi se me držal kot klop, ko pridem domov... sam ponoč me pa skoz čekira.

Kaj pa če bi ti probala Jakoba tesno v odejico zavit, tako kot eno štruco, da ne bi mogel migat??? Pri nas kdaj probamo čez dan tudi to varianto, če se noče umirit. Ker pol ko ne more migat lepo in hitro zaspi. Saj vmes se mal obrača, pa se tusi spodvije in je čisto normalno pokrita naprej. Vglavnem pri nas kar nuca user posted image !!!

lilči  user posted image user posted image user posted image  da bo operacija pri Lukcu uspela in da te bo pikec končno lahko slišal!

blacky, da bo Valu čimprej bolje user posted image user posted image !

Sem pozabila včeraj povedat, da je naša izpred 3 mesecev zrastla samo za 2 cm, to je zdaj 73 cm, težka je pa 8.680 g. Sva pa šli danes tudi v vrtec za eno dobro uro. Sprva, ko sem jo posedla na tla je takoj planila v jok user posted image . Pol se me je en čas držala kot klopa, ko se je pa malo privadila, je pa že šla raziskovat user posted image . Pa otroci so jo tudi lepo sprejeli. Bi se kar igrali z njo. Me je pa ob enem času kar ena žalost obšla, da bi se najraje zjokala, ko sem pomislila, kako bo bogica sama tako majcena med čisto tujimi ljudmi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mene res ful stiska, sem že čisto pod stresom........ Jutri jo spet peljem in jo za kakšno uro zapustim user posted image user posted image user posted image . To uvajanje bo bolj zame terapija, kot zanjo user posted image user posted image user posted image .......

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
13.1.2009 21:00:06   
ella79
čer user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 496
13.1.2009 21:00:39   
jencili

Kva je zdej... kva smo pa mi user posted image  user posted image

ja, kje se pa skrivate?

Neposredna povezava do sporočila: 497
13.1.2009 21:01:32   
lillchy123
jst sem pa pridna,  skrinjo filam! Mava zdej kar lepo kosilo ob 12h, pa kar kej iz skrinje vzamem, ker mi ne znese kuhat (beri: Luka ne pusti!)user posted image  zdaj je počas prazna.. ampak pri nas se je itaq Murphy naselu.. Kuham juho, pečem meso z omakico in zmanjka plina user posted image  je šel zdej moj k prjatlu po bombo. sam upam, da jo še dons prpele user posted image user posted image
nnaš mulček pa dons čez dan skor ni spal in je bil ob 6h siten za znort. in ga je dal Blaž spat, tko da sva se pol kar v spanju zrihtala. edino jest ni hotu. Luka namreč ko enkrat spi, pol lohk delaš kar češ. ga skopaš, preoblečeš, pa spi. user posted image  Še je v spanju in se celo krega, če ga ne pitaš dost hitro, ampak okic pa ne odpre! user posted image user posted image  smeško tale naš škrat! user posted image

A mesečnica je na dopustu?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 498
13.1.2009 21:01:46   
bamby
Čer ella! Sem mislila, da sem že sama tu user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 499
13.1.2009 21:03:13   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

čer user posted image

ceeeer user posted image , Sefla sprasuje ce se splaca logirat.... te je ful pogresala user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.