![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 19:47:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 februarka, naj bo čimprej ok! mojga je dva dni nazaj, v vratu vščipnilo, pa sem ga zmasirala z oljem 31, ga dala v vročo bano in še enkrat zmasirala in je bil ok! maj, a dihanje je zdaj ok? Al morte kej pazit? Sorry, če ste o tem že kej pisale, sam jaz nisem vidla.. stipe, preden greš v - , dej tvoje plavalčke na varno v kako škatlco! Sej veš, boljš živa reva kokr mrtu heroj! a pol že tolk pridno neki na delate? Kva delamo, rasturamo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 19:51:39
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Statistika telesa * sedem sekund traja, da hrana pride iz ust v želodec * človeški las zdrži težo treh kilogramov * dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca * stegenska kost je bolj čvrsta kot cement * žensko srce bije hitreje kot srce moškega * na vsakem našem stopalu je za približno tisoč milijard bakterij * mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri moškem * naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo * ženske so to sporočilo že prebrale............................................. ............moški še zmeraj merijo palec..... :) Ja biti muskarac ... a da ti to meni ipak nacrtas ? stipe samo meri, nič risat Jaz sem pa bla zdej prov besna. Moja mami si je zrihtala odhod na obisk glih ko mam za it po mleko. Pa Pino je v studiu, ker ma učno uro. In jaz sem zopet naložla oba otroka v avto in smo šle. Sej mi ni težko, ampak malo bi se pa lahko prilagodila tudi moja mati, že če se mi si njim prilagajamo . MAhhhhh Danes pa bom jaz kot šefla, šla na bjuti slip skupaj z Ano in Mio. Pa še ajz se danes rva tuškam, tako da mi res ni treba vstat.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 19:53:29
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 februarka, naj bo čimprej ok! mojga je dva dni nazaj, v vratu vščipnilo, pa sem ga zmasirala z oljem 31, ga dala v vročo bano in še enkrat zmasirala in je bil ok! maj, a dihanje je zdaj ok? Al morte kej pazit? Sorry, če ste o tem že kej pisale, sam jaz nisem vidla.. stipe, preden greš v - , dej tvoje plavalčke na varno v kako škatlco! Sej veš, boljš živa reva kokr mrtu heroj! a pol že tolk pridno neki na delate? Kva delamo, rasturamo... stipe sam, da bi bili rezultati hitro tu. Mi pa nič ne delamo, samo sem pa tam kej povadimo, da ne pozabimo grem mi mleko vreeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 19:54:16
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 februarka, naj bo čimprej ok! mojga je dva dni nazaj, v vratu vščipnilo, pa sem ga zmasirala z oljem 31, ga dala v vročo bano in še enkrat zmasirala in je bil ok! maj, a dihanje je zdaj ok? Al morte kej pazit? Sorry, če ste o tem že kej pisale, sam jaz nisem vidla.. stipe, preden greš v - , dej tvoje plavalčke na varno v kako škatlco! Sej veš, boljš živa reva kokr mrtu heroj! a pol že tolk pridno neki na delate? Kva delamo, rasturamo... stipe, jaz tud najinih spodnjic ne smem skupi prat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 19:56:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey vi pa ste res srečneži ko boste vstajali ob super urah. mi bomo vstali ob 6ih da bomo pred 7 pri varuški in bom itak zamudila v službo. nekaj se menijo da naj bi po novem delali od 8-16 kar je za jutra dobro, za popoldneve pa za bruhat čisto tiho bodi in se magari tolaži s tem, da bom jaz vsaj na začetku še delala polni delovni čas - do 17.30 oz petek do 15.30 Eh, pa sej bo, boš videla SN, kdaj ti začneš ko pridem No tam nekje ob 8,00 ne ne, datum sem mislila začnem ŽE 2.2. IZVIRNO SPOROČILO: Janey zdaj me je klicala ona za prakso in začnem jutri in končam enkrat sredi februarja....jaz to ne morem da bom v sluzbi pol pa sla direkt na prakso, pa malega vidla samo zjutraj ko ga bom zrhtala joj, ne vem kak bom to to pa je res , ampak bo hitro minilo, boš videla Vikende pa boste v 0 izkoristili, pa bo še lažje. IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Bi še kaj napisala pa me mala kliče sem ti obljbila podatke iz položnice za ogrevanje za december... 131 eur... a še vedno menjaš... mene je danes kar pribilo pa na plin se ogrevate , res veliko Ej, pljučnica prebolena na nogah - zdaj pa se čuvaj in počivaj koliko se le da. Nizy - vi pa res veliko plačujete, se tudi jaz sprašujem komu še ogrevate stanovanje IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hudo... Dons zjutri, ko sem si zapenal srajco mi je odpadu gumb. Pol sem pobral kovček, pa mi je ročaj odpadu. Nakar sem šel zdoma, odpiral vrata in mi je kluka u rok ostala. Hotu sem it u auto, pa mi je še od auta kluka u rok ostala. .............*zdej pa ne upam it scat !!!!* februarka - , da bo s križem bolje. Verjemi, jaz prekleto vem kaj je to. Tako, poklobasala sem, zdaj pa grem malo pred TV, vmes pa še kaj pokukam sem.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 19:56:25
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 februarka, naj bo čimprej ok! mojga je dva dni nazaj, v vratu vščipnilo, pa sem ga zmasirala z oljem 31, ga dala v vročo bano in še enkrat zmasirala in je bil ok! maj, a dihanje je zdaj ok? Al morte kej pazit? Sorry, če ste o tem že kej pisale, sam jaz nisem vidla.. stipe, preden greš v - , dej tvoje plavalčke na varno v kako škatlco! Sej veš, boljš živa reva kokr mrtu heroj! a pol že tolk pridno neki na delate? Kva delamo, rasturamo... stipe, jaz tud najinih spodnjic ne smem skupi prat uhhh, jaz bi jih pa skupi lahko zalimala, pa nebi blo nič
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 19:58:05
|
|
|
|
jencili
|
čer, Taj že ene 15 minut spi, ker je bil pokonci od 13.30 in je zdej sam še dol padu , jst mam pa čas mal z vami čvekat, čeprov sm dons tko povožena, da sm že ob 17h na uro gledala, kdaj bo čas, da greva s Tajem kr skupi spat . Ampak itak, ko je pa čas za to, pa jst za računalnik. Razmišljam, če bi šla en film pogledat, ker sm si jih zdej tok potegnila, pogledala pa enga šele, pol mi bo pa itak časa zmanjkalo, ker bo kmal služba na sporedu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 19:58:36
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Statistika telesa * sedem sekund traja, da hrana pride iz ust v želodec * človeški las zdrži težo treh kilogramov * dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca * stegenska kost je bolj čvrsta kot cement * žensko srce bije hitreje kot srce moškega * na vsakem našem stopalu je za približno tisoč milijard bakterij * mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri moškem * naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo * ženske so to sporočilo že prebrale............................................. ............moški še zmeraj merijo palec..... :) Ja biti muskarac ... a da ti to meni ipak nacrtas ? stipe samo meri, nič risat Jaz sem pa bla zdej prov besna. Moja mami si je zrihtala odhod na obisk glih ko mam za it po mleko. Pa Pino je v studiu, ker ma učno uro. In jaz sem zopet naložla oba otroka v avto in smo šle. Sej mi ni težko, ampak malo bi se pa lahko prilagodila tudi moja mati, že če se mi si njim prilagajamo . MAhhhhh Danes pa bom jaz kot šefla, šla na bjuti slip skupaj z Ano in Mio. Pa še ajz se danes rva tuškam, tako da mi res ni treba vstat. no, ti je že pina odgovorila... nič crtati, mjeriti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:02:43
|
|
|
|
jencili
|
glih zdej vidim v napovedniku, da bo danes na Preverjeno tema ogrevanje in kok lahko le to mesečno stane?! Če kero zanima, naj si pogleda...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:05:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 februarka, naj bo čimprej ok! mojga je dva dni nazaj, v vratu vščipnilo, pa sem ga zmasirala z oljem 31, ga dala v vročo bano in še enkrat zmasirala in je bil ok! maj, a dihanje je zdaj ok? Al morte kej pazit? Sorry, če ste o tem že kej pisale, sam jaz nisem vidla.. stipe, preden greš v - , dej tvoje plavalčke na varno v kako škatlco! Sej veš, boljš živa reva kokr mrtu heroj! a pol že tolk pridno neki na delate? Kva delamo, rasturamo... stipe, jaz tud najinih spodnjic ne smem skupi prat To se rece... ne sjedaj na carsaf gdje je Siptar spavao (prevod: ne se vsesti na rjuho kjer je Homo Iliricus spal )
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:14:38
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Bravo Lana! pa doma moraš tud tko! ej pod tole se pa kar podpišem kar se tiče pa spanja v varstvu...danes je spala 2 uri 15min v kosu. doma spi 2x po pol ure ...zdele že spančkamo, sam sem mela ene par minutk več dela z njo, očitno jo je tole varstvo mal znerviralo in sem jo ene 3x odložila v posteljico, pa je takoj odprla očke in v luft, no pol se je pa naveličala, ker se jaz pač nisem grem babe jaz tuš vklopit...pol pa na kavč, hmmm moj je spet na rekreaciji nočko vsem...upam, da bo naša vsaj pol tako dobra kot je bila včerajšnja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:32:24
|
|
|
|
jencili
|
ok, ok, sej že grem pod tuš no...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:35:15
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili ok, ok, sej že grem pod tuš no... jaz pa še ne, ker je naš še v akciji... men se bo Popoldan je imel spet 38 vročine. Pa čisto bogi je...upam, da se bo vsaj ponoči naspal (in seveda jaz)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:38:43
|
|
|
|
listek1
|
čer, mi tud že spančkamo. V vrtcu pa je danes spal cele pol ure, tako da je moral še popoldne nadoknadit Je bil pa priden. O jencili, kak ste kaj? mene nis pa nič pogrešala ane misar - vidiš kako je lana pridna, tebe je pa tako skrbelo. lillchy - držim pesti za Lukca. februarka - da bi te čimprej nehal bolet križ. Pa kako se zmenva za bundico? Lahko ti jo tudi pripeljem, ker dopoldne mam zdej itak cajt
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:40:57
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, mi tud že spančkamo. V vrtcu pa je danes spal cele pol ure, tako da je moral še popoldne nadoknadit Je bil pa priden. O jencili, kak ste kaj? mene nis pa nič pogrešala ane misar - vidiš kako je lana pridna, tebe je pa tako skrbelo. lillchy - držim pesti za Lukca. februarka - da bi te čimprej nehal bolet križ. Pa kako se zmenva za bundico? Lahko ti jo tudi pripeljem, ker dopoldne mam zdej itak cajt veš da sem te, čeprov te vsake dva dni gledam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:41:15
|
|
|
|
mlavla
|
no naša je spančkala do 20h.. .pol je sledila večerja..zdej pa še tle akrobatira po dnevni...čez dobre pol urce jo bom pa probala dat spat...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:48:30
|
|
|
|
jencili
|
nč t grem spat - tle je itak dolgčas
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:49:04
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz grem, končno je zaspal. Sem čist adijo, počakam Hausa potem pa spat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:57:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili nč t grem spat - tle je itak dolgčas Kva je zdej... kva smo pa mi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 20:58:51
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sej res, na kak način jim daste repo Naša jo je ravno danes jedla kislo pripravljeno kot jota (s krompirjem, fižolom in zabeljeno z ocvirki). Ji pa dam tudi sladko repo narezano v mineštri in obožuje obe varianti . IZVIRNO SPOROČILO: itata blaža: ma je ful odvisno od otroka, jakoba jaz ne morem položit v postlo in it stran pa kao čakat, da bo zaspal, ker niti ležal ne bo, kaj šele zaspal. bo jokal mal, pol se bo pa zbudil pa usedel pa zagledal kej k ga zanima pa vlekel prevleko dol pa čez ograjco hotel splezat. tud če hodim tja na 3 min in ga dol dajem... ne prideva nikamor- žal. pa gre sam približno ob isti uri spat. če ga pa nesem al pa se uleževa in pije mleko pa pol dam dudo pa zraven ležim pa ponavadi traja 5 max 10 min vse skupi... tko da pač nimam kej. prvo zbujanje tud ni panike. sam un val med 2 in 4 uro k je bolj rahlo spanje, tist je pa zmer kriza. uno pol po 4h tud nikol ni panike... dolenjka: men se pa niti ne zdi, da bi se me držal kot klop, ko pridem domov... sam ponoč me pa skoz čekira. Kaj pa če bi ti probala Jakoba tesno v odejico zavit, tako kot eno štruco, da ne bi mogel migat??? Pri nas kdaj probamo čez dan tudi to varianto, če se noče umirit. Ker pol ko ne more migat lepo in hitro zaspi. Saj vmes se mal obrača, pa se tusi spodvije in je čisto normalno pokrita naprej. Vglavnem pri nas kar nuca !!! lilči da bo operacija pri Lukcu uspela in da te bo pikec končno lahko slišal! blacky, da bo Valu čimprej bolje ! Sem pozabila včeraj povedat, da je naša izpred 3 mesecev zrastla samo za 2 cm, to je zdaj 73 cm, težka je pa 8.680 g. Sva pa šli danes tudi v vrtec za eno dobro uro. Sprva, ko sem jo posedla na tla je takoj planila v jok . Pol se me je en čas držala kot klopa, ko se je pa malo privadila, je pa že šla raziskovat . Pa otroci so jo tudi lepo sprejeli. Bi se kar igrali z njo. Me je pa ob enem času kar ena žalost obšla, da bi se najraje zjokala, ko sem pomislila, kako bo bogica sama tako majcena med čisto tujimi ljudmi . Mene res ful stiska, sem že čisto pod stresom........ Jutri jo spet peljem in jo za kakšno uro zapustim . To uvajanje bo bolj zame terapija, kot zanjo .......
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 21:00:06
|
|
|
|
ella79
|
čer
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 21:00:39
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili nč t grem spat - tle je itak dolgčas Kva je zdej... kva smo pa mi ja, kje se pa skrivate?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 21:01:32
|
|
|
|
lillchy123
|
jst sem pa pridna, skrinjo filam! Mava zdej kar lepo kosilo ob 12h, pa kar kej iz skrinje vzamem, ker mi ne znese kuhat (beri: Luka ne pusti!) zdaj je počas prazna.. ampak pri nas se je itaq Murphy naselu.. Kuham juho, pečem meso z omakico in zmanjka plina je šel zdej moj k prjatlu po bombo. sam upam, da jo še dons prpele nnaš mulček pa dons čez dan skor ni spal in je bil ob 6h siten za znort. in ga je dal Blaž spat, tko da sva se pol kar v spanju zrihtala. edino jest ni hotu. Luka namreč ko enkrat spi, pol lohk delaš kar češ. ga skopaš, preoblečeš, pa spi. Še je v spanju in se celo krega, če ga ne pitaš dost hitro, ampak okic pa ne odpre! smeško tale naš škrat! A mesečnica je na dopustu?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 21:01:46
|
|
|
|
bamby
|
Čer ella! Sem mislila, da sem že sama tu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 13.1.2009 21:03:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 čer ceeeer , Sefla sprasuje ce se splaca logirat.... te je ful pogresala
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.