Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:51:37
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Misar, nisi mi odgovorila vem, napaka je bila, ker sem pred časom zasledila ene fotke...pa sem šla prejle gledat pa je šlo za eno drugo februračico...my mistake...tko da se bv sekiraš dolenjka, po moje najboljš, da slikce objavš, da se misar lahko prepriča, a je vidla vajine slikce al ne dobra ti je ta
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 15:18:49
|
|
|
|
itata
|
dolenjka: že par ur ne sneži. recimo od opoldne naprej. tko da je verjetno sneg od danes dop že skopnel in bo sosed brez telovadbe. beda. stipe se je pa tko veselil za njega po mojem ne bo veš snežil. je sam oblačno. ja jaz se mal prijavljam mal odjavljam... odvisno od situacije klele - steklene stene pa to
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 15:43:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dolenjka: že par ur ne sneži. recimo od opoldne naprej. tko da je verjetno sneg od danes dop že skopnel in bo sosed brez telovadbe. beda. stipe se je pa tko veselil za njega po mojem ne bo veš snežil. je sam oblačno. ja jaz se mal prijavljam mal odjavljam... odvisno od situacije klele - steklene stene pa to
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 16:16:32
|
|
|
|
blaža
|
Evo to je pa malo prej ratalo, ko je Blaž spal. To bo pol šlo na torto za torek za Blažev rojstni dan. Drugače bo pa oblečena v zeleno tičino, pa še par rožic mi manjka.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 16:21:24
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, hudoooooooo!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 16:21:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blaža, hudoooooooo! hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 16:22:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo to je pa malo prej ratalo, ko je Blaž spal. To bo pol šlo na torto za torek za Blažev rojstni dan. Drugače bo pa oblečena v zeleno tičino, pa še par rožic mi manjka. A lahko nekaj rečem oz. napišem? Hudooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 16:24:13
|
|
|
|
blaža
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 16:37:24
|
|
|
|
nizy
|
blaža-
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 16:57:16
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, edin popica ma eno piko preveč!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:06:03
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Aja, bamby, jaz bom danes delala tiste njoke k si prilepila link od kulinarike pa me zanima, a v testo gre samo 1 jajce nekam malo se mi zdi no ja, je pa res da bom 1. delala sama njoke upam da bojo ratali Jaz sem dala samo enega in je čisto dovolj. Edino mogoče je mal ovelik moke, ker meni so se zdeli bolj trdi kot ne . Pa iz tiste mase pride ful velik. Vi3 jih po moje ne boste pojedli . Je res nasitljivo. Zdaj grem pa naprej brat njoki narejeni, itak jih je več kot polovica romala v skrinjo meni se zdi tega fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul tako da mam še za naslednjič omakca se kuha, njoki tud (ne vem kok časa se naj kuhajo da ne bojo pocasti ) zdej grem pa še sirčka naribat in bo pomoje njamsiiiiiiiiiiiiiiiiii ostalo pa potem preberem februarka..a mi lohka napišeš recept za njoke..al je to tisti s skuto? no ker tega sem pa zadnjič naredila (samo sol, skuta in moka)in so bili zelo dobri...sem pa bila najprej zelo skeptična
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:15:08
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo to je pa malo prej ratalo, ko je Blaž spal. To bo pol šlo na torto za torek za Blažev rojstni dan. Drugače bo pa oblečena v zeleno tičino, pa še par rožic mi manjka. res noro dobro!!!! s katerimi barvami si pa pol to barvala...joj me je prijelo,da bi šla kar ustvarjat..a je to iz tičine? veš kaj me še zanima..kje se pa pol lahko hranijo ti okraski ? najbrž se posušijo... aja pa izpit sem dones skenslala..mi pač ni šlo..ni moj dan.. vam bom pa dala gor še ene par slikic iz cerkvene poroke..ma pač glih da se mi..pa take volje sem..ker drugač mi je prov zoprno sebe kazat na slikcah..ma ker ste pa to glih ve.. mogoče vam pa še kakšno privoščim iz poročnega potovanja..iz Maldivov..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:18:50
|
|
|
|
mlavla
|
kje pa ste vsi?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:20:52
|
|
|
|
mlavla
|
no to so pa še iz cerkvene..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:22:14
|
|
|
|
buči
|
blaža, moj je rekel, zakaj raje ne naročim torto pri tebi, kot pa da se zaj*** po LJ, ker tvoja da bo lepa in dobra. Biznis?!?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:24:49
|
|
|
|
Stipe air force
|
Slovenec na zmenku z Avstrijko opazi, da nima obrvi. Obzirno vprasa: "Raziren?" "Nein - populen," mu odvrne ona. Ko se pricne slaciti, on opazi, da tudi pod pazduho nima dlak. "Populen?" vprasa z zanimanjem. "Nein, reziren," mu znova odvrne ona. Ko Slovenec opazi, da tudi tam spodaj nima dlak, vprasa: "Reziren?" "Nein," mu odvrne ona, "abnucen!"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:26:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla no to so pa še iz cerkvene.. suuuuuper
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:27:06
|
|
|
|
buči
|
stipe, daj ti raje pridi na kavo k nam, ker mislim, da se že malo kisa od atlantske klime! No, ali pa vsaj slikico suni šefli ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:31:18
|
|
|
|
mlavla
|
dan..buči..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:31:48
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Slovenec na zmenku z Avstrijko opazi, da nima obrvi. Obzirno vprasa: "Raziren?" "Nein - populen," mu odvrne ona. Ko se pricne slaciti, on opazi, da tudi pod pazduho nima dlak. "Populen?" vprasa z zanimanjem. "Nein, reziren," mu znova odvrne ona. Ko Slovenec opazi, da tudi tam spodaj nima dlak, vprasa: "Reziren?" "Nein," mu odvrne ona, "abnucen!" ma ta je pa dober..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:34:05
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan..buči.. katero sliko Buci
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:35:19
|
|
|
|
blaža
|
dan! mlavla, ta pikapoka je iz tičine in pol je pobarvana že masa pa še čez z barvo kar s čopičem. Črna je tekoča barva, rata pa masa siva in čez sem z čopičem barvala črno, rdeča je tudi barvana z tekočo rdečo tiste tubice, ki jih je štiri v kompletu, pa pol še čez z čopičem brez redčenja obe barvi - črna in rdeča.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:36:14
|
|
|
|
blaža
|
mlavla, tvoje poročne slikice so res zelo lepe, lepa sta oba, kar žarista na slikah.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:37:43
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla, tvoje poročne slikice so res zelo lepe, lepa sta oba, kar žarista na slikah.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 17:38:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža dan! mlavla, ta pikapoka je iz tičine in pol je pobarvana že masa pa še čez z barvo kar s čopičem. Črna je tekoča barva, rata pa masa siva in čez sem z čopičem barvala črno, rdeča je tudi barvana z tekočo rdečo tiste tubice, ki jih je štiri v kompletu, pa pol še čez z čopičem brez redčenja obe barvi - črna in rdeča. ma sem glih hotla napisat, da komaj čakam,da se oglasiš in mi odgovoriš..saj me tako matra,da bi šla kaj ustvrajat.. sam to pomeni,da moram še v Litijo po barve skočit..in seveda upam,da jih sploh kje imajo...
|
Dekliško imeLuna88Kakšno se vam zdi ime Luna za punčko?Zanimivo (
25%)
Lepo (
19%)
Ni ravno ime za deklico (
20%)
Ime mi ni všeč (
36%)
Število vseh glasov: 269Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!