Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 13:56:45
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bleki, v tolažbo ti povem, da je večini otrok na začetku v vrtcu full lepo, ker je vse novo. Šele kasneje poštekajo, da manjka mama. IN takrat nastopi kriza. NAjbolj pomembno je zdej, da vztrajate z uvajanjem. Tako bo najhitreje prebrodel krizo. Vem,d a je najhuje pustitisvojega otroka v joku,ampak počasi tudi to neha. Sem dala to skozi. Naša Mia je imela krizo po skoraj 1 mesecu v vrtcu. tako da je blo kar hudo. ampak par dni. POl je blo pa spet vse v redu. blaža zdej si me pa malo dobila s to črno barvo. sem bla tako sigurna da bodo čebelice prišle lepe s črno barvo grem cunje dat v sušilca, da si nardim postelje.... ...le glej da bos predvsem zakonsko pobedenala... nocoj "upada" Pino u postelju .... Yeeeeeeeeee !
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 13:57:34
|
|
|
|
bamby
|
februarka, jaz sem jih kuhala 5 minut, da so vreli. stipe, dolenjka, čakamo na vajine slike. Nostalgija po Titu me daje .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:00:29
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby februarka, jaz sem jih kuhala 5 minut, da so vreli. stipe, dolenjka, čakamo na vajine slike. Nostalgija po Titu me daje . U imesvih nas iz pedeset i neke Za zakletvu Titu ja spev'o sam stih... Nema nista od nasih slika Confidential !!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:02:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Bamby, je že v pečici ko bo pečeno, pripopam slikco Lilchy za tvojega ma te je prav veselje brat samo da je vse ok, naj tako tudi ostane Ženske, bolj boste silile, da vidimo naša šefa na poročni dan, manj boste vidle
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:03:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Bamby, je že v pečici ko bo pečeno, pripopam slikco Lilchy za tvojega ma te je prav veselje brat samo da je vse ok, naj tako tudi ostane Ženske, bolj boste silile, da vidimo naša šefa na poročni dan, manj boste vidle mejdun... koncno ena fletna...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:07:21
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Bamby, je že v pečici ko bo pečeno, pripopam slikco Lilchy za tvojega ma te je prav veselje brat samo da je vse ok, naj tako tudi ostane Ženske, bolj boste silile, da vidimo naša šefa na poročni dan, manj boste vidle mejdun... koncno ena fletna...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:07:31
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Bamby, je že v pečici ko bo pečeno, pripopam slikco Da ne bo taka slikca, kot je bila pri meni . Sem vzela aparat, da bom slikala, je bila pa batery prazna stipe, ti se pa skuliraj in pošlji Tita v penzijo, nam pa slikce prilimaj. BTW, a ti pošljem v B ocvirkovco??? Sem jo že vzela iz pečice, je čist frišna.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:09:46
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Bamby, je že v pečici ko bo pečeno, pripopam slikco Da ne bo taka slikca, kot je bila pri meni . Sem vzela aparat, da bom slikala, je bila pa batery prazna stipe, ti se pa skuliraj in pošlji Tita v penzijo, nam pa slikce prilimaj. BTW, a ti pošljem v B ocvirkovco??? Sem jo že vzela iz pečice, je čist frišna. kar poslj... priporoceno... avionsko... , potem bom pa razmislu o Titu...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:18:31
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kam se je pa Blaza zgubla , a je v Senozecama tud velik snega, pa potem ni moznosti uporabe interneta... Tudi Ella je zgleda fuuuuul zaposlena.... Blacky, ma jel ti vidis ovu situaciju
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:22:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Kam se je pa Blaza zgubla , a je v Senozecama tud velik snega, pa potem ni moznosti uporabe interneta... Tudi Ella je zgleda fuuuuul zaposlena.... Blacky, ma jel ti vidis ovu situaciju Sam res, Ella štrajka Pa sej se mora ja cel mesec uvajat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:22:48
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Kam se je pa Blaza zgubla , a je v Senozecama tud velik snega, pa potem ni moznosti uporabe interneta... Tudi Ella je zgleda fuuuuul zaposlena.... Blacky, ma jel ti vidis ovu situaciju Evo mene. maš prav stipe, internet zej***a
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:23:59
|
|
|
|
dolenjka
|
Itata, a še sneguje v naši deželi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:24:31
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 bleki, v tolažbo ti povem, da je večini otrok na začetku v vrtcu full lepo, ker je vse novo. Šele kasneje poštekajo, da manjka mama. IN takrat nastopi kriza. NAjbolj pomembno je zdej, da vztrajate z uvajanjem. Tako bo najhitreje prebrodel krizo. Vem,d a je najhuje pustitisvojega otroka v joku,ampak počasi tudi to neha. Sem dala to skozi. Naša Mia je imela krizo po skoraj 1 mesecu v vrtcu. tako da je blo kar hudo. ampak par dni. POl je blo pa spet vse v redu. blaža zdej si me pa malo dobila s to črno barvo. sem bla tako sigurna da bodo čebelice prišle lepe s črno barvo grem cunje dat v sušilca, da si nardim postelje.... ...le glej da bos predvsem zakonsko pobedenala... nocoj "upada" Pino u postelju .... Yeeeeeeeeee ! predvsem zakonsko. ma pino je danes že bil obdelan. sad sam ja na redu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:27:54
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Itata, a še sneguje v naši deželi nisem itata , a evo vremenske: v bližini prestolnice ne sneži več, Ljubljana megleno, nad Ljubljano zimmska pravljica v oblačnem vremenu.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:30:04
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza je tu , Sefla tudi , Ella kibica in razmisljakaj kaj naj originalnega napise , Itata je tu negdje , Pina se koncentrira za nocoj , Blacky, Lillchy in Bamby zelo aktivne ... Vas zapuscam ker greva s Carico na sprehod po Bruslju... nasvidanje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:37:35
|
|
|
|
lillchy123
|
stipe, uživajta! Greva midva rito zamenjat, pa zimske gume na vozičku sprobat! Dolenjka, sem prej pozabla- Lj 3stopinje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:40:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Greva midva rito zamenjat, pa zimske gume na vozičku sprobat! čigavo rito boste pa menjali
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:40:57
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Greva midva rito zamenjat, pa zimske gume na vozičku sprobat! čigavo rito boste pa menjali
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:41:40
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Greva midva rito zamenjat, pa zimske gume na vozičku sprobat! čigavo rito boste pa menjali men bi blo tud všeč če bi mi kdaj kdo rit zamenjal...pa tud joške kdaj pa kdaj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:43:09
|
|
|
|
lillchy123
|
Luka bo ta dišeču obleku!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:43:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Misar, nisi mi odgovorila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:44:45
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Greva midva rito zamenjat, pa zimske gume na vozičku sprobat! čigavo rito boste pa menjali men bi blo tud všeč če bi mi kdaj kdo rit zamenjal...pa tud joške kdaj pa kdaj To pa težko,ker je ti sploh nimaš!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:45:00
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Misar, nisi mi odgovorila vem, napaka je bila, ker sem pred časom zasledila ene fotke...pa sem šla prejle gledat pa je šlo za eno drugo februračico...my mistake...tko da se bv sekiraš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:46:09
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Greva midva rito zamenjat, pa zimske gume na vozičku sprobat! čigavo rito boste pa menjali men bi blo tud všeč če bi mi kdaj kdo rit zamenjal...pa tud joške kdaj pa kdaj To pa težko,ker je ti sploh nimaš! saj zato
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 14:51:02
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Misar, nisi mi odgovorila vem, napaka je bila, ker sem pred časom zasledila ene fotke...pa sem šla prejle gledat pa je šlo za eno drugo februračico...my mistake...tko da se bv sekiraš dolenjka, po moje najboljš, da slikce objavš, da se misar lahko prepriča, a je vidla vajine slikce al ne
|
nadstropna posteljawillmaKoliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?okrog enga leta (
14%)
okrog dveh let (
7%)
okrog treh let (
15%)
okrog štirih let (
16%)
okrog pet let in več (
48%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!