Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: misar jaz pa ji dovolim, da stika po njenem predalniku v sobici, kjer so cotke, pa po dveh omarah v dnevni sobi. to ji je dovoljeno in to stika, ostalo pusti na miru. res. čist vsega veselja ji pač ne vzamem, ker pol bi se lahko non stop sam NE drla Aha, pol lahko pričakuješ neka jpodobnega, kot je zadnjič doživela moja sestra, ko ji je Neja pol omare spraznila in je navlekla cunje in obutev . Da se ti zmeša !!! Soba je bila totalno v razsulu. Poleg coti nčevljev so bile še vse igrače nametane ! Meni tega npr. Tim ni nikoli naredil, ker mu tega tudi nisem dovolila. Anaja je druga pesem. Kljub prepovedim ona še vedno poiskuša in celo misli, da je to neka igrica in se pri tem še smeje . Posebna je. mlavla, si bila lepa nevesta. Saj cerkveno poroko si imela pa na drug dan, kajne? blacky, jaz se tudi tega bojim, da bo Anaja jokala v vrtcu . No, zaenkrat še ni, ampak nikoli ne veš, kdaj ji bo tako hudo. Sem pa danes mal ogovorila z njeno vzgojiteljico glede zajtrkov, ker nimajo tako kot pri vas na razpolago tudi kakšen mlečni obrok . Je rekla, da bo posredovala naprej. Naša ima šele spodnji enki in splojh je še premajhna, da bi jedla zjutraj predvsem kruh in salame in razne namaze . To je že za večje otroke. Včeraj so baje imeli cornflakes na mleku, pa en fantek, 3 tedne starejši od Anaje sploh ni mogel jesti in je bil revež lačen . Mah ne vem, kaj sei mislijo. Ali bom pa zraven še flašo mleka prinesla zanjo, da bo imela vsaj kaj za jest. Jaz sem že na pol kosilo naredila. Sem skuhala kislo repo na jota način, pravkar pa bom dala še ocvirkovco v pečico. Ta me danes nekaj zajebava, ker sem vzela kvas iz skrinje, pa se mi testo ni hotelo tako fajn vzdigovati . No, zdaj ima že svojo obliko in je godna za v peč . Februarka, kako grejo njoki??? Anaja je ponoči spet imela budnico. Malo sumim da so krivi zobi, zgornje enke. Bodo vsak čas zunaj. Zjutraj sva pojedli čokolino in šli v vrtec. Pol sem dala prat cunje, zdaj jih moram še v sušilca nest. Tima sem tudi že pripeljala domov..... Tako zdaj samo še atija in Anajo počakamo. Za pusta nimam še nobene ideje, kaj bom Anaji oblekla. Bom vprašala sestro, če ima še kaj od Neje. Timu bo pa morda še prav lanski kostum Petra Pana, drugače bom mogla tudi zanj kaj nabavit. Za v vrtec že rabijo kaj. jaz sem še vedno čist razp******* zaradi vrtca... pa še v ponedeljek sva se z mojim pogovarjala, da bo on tam toliko časa kolikor bo potrebno... pa mu je rekla ati adijo takoj... no zdaj pa imamo... upam da bo jutri ok... bosta tam skupaj, potem bomo pa videli... ampak Glede hrane imajo pri nas dobro urejeno.... res imajo super kuhinjo, sami kuhajo in pečejo... samo naš zdaj nima nekaj apetita, ker ravno končujemo dozo antibiotikov pa naj bi bila ena reakcija tudi ta da naj ne bi imeli apetita... saj so mi tudi rekli da naj ne bi bil v vrtcu če je na antibiotikih... a te 3 ure ko je... razumem da one ne dajejo zdravil... a v takem primeru pa res... dobro da ni bil še ta teden doma, da bi se mu drug teden še bolj zmešal... pa nama tudi Danes je tudi rekla da naj poje kosilo, a je bil tako znerviran, da ni bilo možnosti... še možu je ponudila, pa tudi pri njemu ni bilo možnosti ... ker bi se mu po moje odpeljalo do konca, če bi bile še kaj pametne
|