![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 10:52:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Tara spi ze 25 min in ima tudi ugrajen tajmer... ob 12.15-12.20 bo wake up važič
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 10:52:57
|
|
|
|
Janey
|
dan mi smo budni že celo večnost. mali je me zdaj tak grrrr sem mogla prit malo sem, pa ga malo pustit, ker bi ga lahko zdaj...aaaa...zaspan je ko driska, tečen še bolj, dela same bedarije in se noče nič igrat. spat ne, me ščipa in brca, niti z mano v postelji. pa komaj gleda in sitnari. ne vm če ga nebom popokala, pa boma šla ven. joj kak sem jezna.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 10:52:59
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Tara spi ze 25 min in ima tudi ugrajen tajmer... ob 12.15-12.20 bo wake up važič Ko si pa ti doma ima pa drug timer
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 10:55:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Drugače pa dober dan Danes sem bila za spremembo že 8.45 bila šihtu In sem imela kar nekaj dela, ker sta 2 sodelavca na bolniški, ampak zdej sem taglavno podelala in sem "frej" Se mi je pa Sayuri na ZS javila in je Zara bolna So šli ponoči na inhalacije, verjetno je bronhitis Mala pikica bogi Lukec jaz mu pošiljam en kamion zdravja. Pa za plesalko Lano Pinči, pocajtaj se
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 10:55:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Tara spi ze 25 min in ima tudi ugrajen tajmer... ob 12.15-12.20 bo wake up važič Ko si pa ti doma ima pa drug timer ma nemoj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 10:57:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Tara spi ze 25 min in ima tudi ugrajen tajmer... ob 12.15-12.20 bo wake up važič Ko si pa ti doma ima pa drug timer To mi je znano Včeraj je spal uro pa petnajst in ponavadi pol ne spi več. popoldne sem šla v Sežano po opravkih in v dveh urah od kar me ni blo je odspal še uro pa pol.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 10:58:59
|
|
|
|
blaža
|
No ma zdj že rasturava, spi že uro pa pol . Sej bi šla malo speglat kavč, ma me je vedno strah, da se bo prej zbudil in bom pol vsa povožena. pa itak ne morem iz šuba zakinkat.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 10:59:19
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Tara spi ze 25 min in ima tudi ugrajen tajmer... ob 12.15-12.20 bo wake up važič Ko si pa ti doma ima pa drug timer To mi je znano Včeraj je spal uro pa petnajst in ponavadi pol ne spi več. popoldne sem šla v Sežano po opravkih in v dveh urah od kar me ni blo je odspal še uro pa pol. Jaz sem kot uspavalni prasek... Carica spi... pa se Sefla tudi... vec kokr takrat ko me ni doma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 10:59:39
|
|
|
|
blaža
|
Evo se je zbudil. Grem! si tipkamo kaj kasneje.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 11:25:00
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, ni šans da vas preberem... ste ornk zastavle Midve sva ble mal zunej je tamala tako čebljala da jo je blo prav veselje poslušat... saj je blo res fino se spet mal nadihat svežega zraka... Zdej sem dala pa kuhat pasulj za mojega in ne boste verjele, 1. ga delam ker jaz ga ne jem in sem se ga vedno izogibala, zdaj mu ga bom pa skuhala cel pisker pa naj uživa samo ne vem kje bo potem spal... najbrž na balkonu upam da mi bo ratal in da bo užiten Midve bova mele pa makarone z bučkami, ki jih pa moj ne mara Greva se previt, spet je polna rita
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 11:30:19
|
|
|
|
lillchy123
|
dan midv sva doma
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 11:36:45
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dan midv sva doma super
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 11:41:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dan midv sva doma No, ko zadihata pa le napiši kako je bilo in kako napredujeta
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 11:56:45
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dan midv sva doma
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 12:02:00
|
|
|
|
buči
|
Dan, mi smo malo bolje. mala pikica, pri nas ima Aljaž visoke vročine. Enkrat mu je v 20 minut narasla iz 38 na 41,5, pri 42 so ga nama hladili v ZD, dvojne svečke - grozno, takrat bi najraje kar skupaj padla, da mi ga ne bi bilo treba gledat. Ampak nekako gre. Blede, trese ga ... Pomaga edino voltaren in hlajenje. lilčy
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 12:04:06
|
|
|
|
Stipe air force
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 12:04:08
|
|
|
|
buči
|
grem zabavat fante, pa kuhat. blaža, kakšno šolo imaš narejeno? Si razmišljala o prekvalifikaciji? Zavod financira take zadeve, sem jih imela jaz še ful velik pri izobraževanju odraslih. Imaš potem več možnosti za normalen šiht.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 12:05:05
|
|
|
|
buči
|
joj, mi nabijamo vsi 4, nas že vse boli ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 12:05:58
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* aha, vas hoče pozdravit qsmfbjjhgh renhnhnhh cxcx xz nmn jm v mv mc sa dxxy< ista mama suzi, a boš malo sitnarije z naše bajte. Komi čakam da bo ura 19:30 da grem po mleko. bom šla malo iz bajte... Naša ana pa danes nič ne je. Edino kar sem spravila vanjo je 2 boce mleka z rižolinotom, dva krhlja jabolka in sedaj žuli palčke . Še dobro, da ima kar neki zaloge zdej grem pa kuhinjo do konca pospravit, če mi bosta dovolili.... ne bi hvala. vi se pa le pozdravte! pa glavno da ti pije, ne sekiraj se. mi tud nimamo včasih apetita, ko nas kej matra. dan. smo se dons že potepale. odpeljale anžeja v vrtec, pol smo šle pa še na sprehod, pa do tamale82 in marka na čajčka, pa po eno knjigo, pridelale že buško na ustnici, zdej pa še malo razturava po stanovanju, pol pa spat. ...sem tolk časa pisala, da zdej žana že spi. pina, vem da si ti delala, pa če katera to dela, naj mi prosim pove.....kako nardite testenine s treviso radičem? bom danes to delala pa nisem še nikol...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 12:06:32
|
|
|
|
jencili
|
dan, nisem pozabila na vas, ampak se nam enostavno tok dogaja, pa še atija mamo zdej dva dni doma in se še malo potepamo naokoli. Naše noči so spet ratale super Je pa pred pol urce Taj naredil tudi svoja dva prva samostojna koraka
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 12:06:38
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dan midv sva doma ooo, super.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 12:08:25
|
|
|
|
blaža
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 12:08:51
|
|
|
|
jencili
|
nisem nč brala za nazaj...a pol dons kavica velja bo 16h???
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 12:08:58
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dan midv sva doma Jupiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 12:11:25
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili dan, nisem pozabila na vas, ampak se nam enostavno tok dogaja, pa še atija mamo zdej dva dni doma in se še malo potepamo naokoli. Naše noči so spet ratale super Je pa pred pol urce Taj naredil tudi svoja dva prva samostojna koraka Bravo Taj...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.