MetiLu
|
Dan! Naša noč odlična samo ena budnica ob 3.10, ki je trajala 5 min, spali smo do .08, ko sem ga vzela k sebi in sva se skoraj do osmih še cartala, pol sva pa še zajtrk pojedla, sem mu dones dala malo actimela, potem sva šla pa v varstvo, jaz pa zdele mal slikce urejam pa malo časa imam za RR Blaža, jest odkar sem poročena in mama ne farbam več ja prej so bli pa obiski zobarja res "prijetni" Mala pikica, bogec je vaš Lukec mi smo do zdej imeli najvišjo vročino 38,4, pa še ta je padla, ko sem mu dala calpol, tako da ti žal ne znam pomagat želim vam, da se Lukec in možek hitro pozdravita, pa za Lanin nastop, jo kar vidim malo princesko Itata, jutri dopoldan dobim kremico in olje od justa, pa se lahko opoldan oglasiš, ko boš šla iz službe. Jaz sicer delam popoldan, samo bo možek doma, pa ti jih lahko tudi on da sporoči ok? Pinči da se ti počutje izboljša. Stipe in Pinči, jaz sem tud za tele dalmatinske, sam mene kar mal nostalgija po dopustu daje, če jih poslušam pozimi sicer mam pa cd-je od dragojeviča, pa karana in podobne skoz na dohvatu ruke, če mi zapaše taka muzka grem zdej jest, sem lačna... dones ne kuham, ker delam popoldan, kaj bo pa za večerjo pa še ne vem... zdele grem pojest še eno tortiljo s piščancem in arašidi, ki je ostala od včeraj