bamby
|
mala pikica, pri nas je bil enkrat tudi Tim z visoko vročino tako apatičen. Vročina je bila ves dan med 38 in 39 ali še celo čez. Lekadol v sirupu mu ni prijel, svečke ni pustil več dajat, da sva ga popoldan še enkrat v ZD vlekla, kjer so mu oni dali svečko in infuzijo. Takrat je vročina v momentu padla in se ni več toliko dvignila. Je bil že rahlo dehidriran, zato sirup ni prijel. Zelo pomembno je namreč, da se ob vročini res veliko pije. Zdaj pa otroku dopovej to . Upam, da se vam stanje čimprej uredi ! To je res že noro hudo ! No, vsaj Lana je vas razveselila!!! IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Jutrooooo, spanje standardno do pol osmih in vmes standardno ob 4ih 180 aptamila... . To je res super ker zdaj se ne prebudi vec s klasicnim jokom ampak se zacne pogovarjat v svojem jeziku in potem ko to spije takoj zaspi... . Clovk bi lahko ze uro navil po tem nocnem ritmu in proceduri . Pa ste sigurni, da je takrat res lačna???? Naša Anaja se namreč tudi kdaj tako zbudi in se začne pogovarjat, ampak jest ji pa res že dolgo ne dajem več. Dam ji dudo, jo pokrijem, pa zaspi naprej. meti, če se ne motim šele od enega leta 20% več dajo. Na CSD pa vseeno potelefoniraj in vprašaj. Jaz sem tudi dobila novo odločbo, pa so mi Timovih 20 % vzeli, ker je v vrtcu. No, ker nisem takoj septembra sporočila spremembo, sem vsaj do sedaj nekaj profitirala . Pa nič okol govort ! IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pa sej je moja mama tudi ljubljančanka. No tam se je rodila in živela do 13 leta, pol so se pa v Tolmin preselili. Ma še sedaj, ko je že 35 let v Kp, še vedno vleče po Ljubljansko. Sej ji težim, ma ne pomaga. Moja mama je pa dolenjka, pa baje dolenjsko ni nikol čisto govorila, zdaj govori pa čisto v našem narečju. Edino, ko gre za kakšen dan na dolenjsko in ko se po telefonu slišimo, takoj opazim, da se ve, kje se nahaja . Takrat zna pa dobro po dolenjsko povlečt ! Tolmin je pa že blizu nas, in malo na naše narečje povleče. No, bolj na cerkljansko . za sayurino Zaro za čimprejšnje okrevanje! jencili, super za prve korake ! Si prebrala, kaj sem včeraj napisala za oddajo olajšav za družinske člane??? Napiše se že mesec rojstva in ne naslednji mesec. S temizgubiš en mesec olajšav. Mi je povedala na davčni!!! oooooo bugi , končno si se javila! Če prav razumem, imate rojstni dan 31.1. ??? Mi ga imamo pa en dan prej ! Vidim, da fanta pridno rasteta ! Nekam si se nam izgubila zadnje čase. Smo že mislili, da si nas čisto odpisala . IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 evo škratek pančka najlepša hvala vsem, ki ste mislile na nas. se mi zdi, da sem prou čutila vso energijo in pozitivne misli, ker nisem niti za trenutek pomislila, da bi lahko šlo kaj narobe. in res je blo vse brez najmanjših težav. na dan operacije je bolj kot ne spal, zvečer pa je bil že naš mali nagajivček. samo smejal se je, igral, vse je blo treba vidit... tko da ga ne morem niti za sekundo pustit samga. povrh vsega pa bi zdaj rad še kobacal. res je ujel ta prav termin, da se men zmeša. v četrtek gremo odstranit šive, 17.2. pa bodo priklopili še zunanji del. ko se vidimo, prinesem šampanjec! zdej grem pa odpakirat pa pogledat, če je doma kej novga za Lukca in zate !!!! Joj, koliko sem jaz vesela za vaju. Že komaj čakam, kdaj poveš, da sliši tvoj glas!!!!!!!! pina, mislim, da je čas, da greš k zdravniku!!! Ni se dobro doma packat. Če si resno bolna, boš dobila zdravila, drugače boš isto počivala kot zdaj, če gre le za prehlad ali virozo. Mi smo kar OK, le iz nosa nam gre dosti ven. Mislim,da sej že malo privadila tega čiščenja nosa, ker danes se ni več toliko drla, kot se je predvčerajšnjim. Danes se je na moje presenečenje kar vdala in kljub malemu jokcu pustila nos spucat . Ma koliko je bilo lažje to narest. Je pa za kosilo danes jedla ajdove žgance, kislo tenstano zeleje je pa le poizkusila, jest ga pa potem ni hotela. Pečenic ji pa nismo dali probat . Zdaj pa sapnčka!
|