|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
13.5.2009 15:33:52   
klaja
Christiana sem prebrala kar si napisala in vem kako se počutiš, ko si ostala v porodnišnici brez svoje Klare Glorie. Jaz sem imela pri Juliji to srečo, da je ostala v Mariboru in sem jo lahko šla vsak dan obiskat. Je pa hudo, ko ne moreš svojega otroka vzet v naročje, ga podojit in skrbet za njega. Mene še danes stisne pri srcu, ko  se spomnim, kaj vse sva z mojim prestajala v tistih trenutkih in še dobro, da je tudi tvoj dragi takšen, da ti stoji ob strani in ti pomaga. REsnično smo lahko hvaležni, da imamo take partnerje.
Boš pa videla, da se bo njeno stanje iz dneva v dan izboljševalo, luknjica na srčku pa se tudi sčasoma zaraste (če le ni prevelika). Povprašaj, če lahko ostaneš pri njej, glede na to, da si izbrizgavaš mleko imaš verjetno to možnost. Predvidevam, da je na kardio oddelku, tako da ti lahko povem, da so sestre tam zelo razumevajoče in se da marsikaj dogovorit z njimi.
Vso srečo tvoji malčici in tudi veliko moči vama, da bodo ti dnevi kamlu za vami in boste vsi skupaj lepo doma, zdravi in veseli!!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
13.5.2009 22:31:51   
tasa_m
ja, kaj pa je danes tu taka tišina??
Sploh ne morem verjet da je vse tiho user posted image
elevitka, nebo, matcar..hmmm le kam ste se izmuznile??

Lepo bodite se tipkamo kaj.

Nočkauser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
14.5.2009 6:23:58   
christiana21
No, da vam javim kakšno je stanje z našo palčico:
Kot veste sem včeraj bila v bolnici pri Klari Glorii, huh, bil je naporen dan. Nimaš kje parkirat, jaz en teden po CR nisem mogla hodit iz železniške postaje, naročila sva taxi za tja in nazaj...drag šport (11eur v eno smer, za tisti kilometer in pol), ampak ni mi žal dat denarja za hčerko, bom pač jaz krompir jedla, čeprav ga ne maram, heheheuser posted image
Z Glorio je stanje stabilno, dihanje je še vedno včasih pospešeno, tako, da je glede tega stanje nespremenjeno. Luknjica v srčku je še vedno težava in premalo trombocitov v krvi naj bi imela, zato so meni včeraj vzeli celo mlako krvi, da naredijo preiskave.
Mala se je v enem tednu poredila iz 1370g na 1460 g, juppyyyuser posted image user posted image , ampak ji dovajajo neka zdravila, da, če se preveč poredi malo več polula, da ne gredo gramčki prehitro gor.
Glede luknjice na srčku bodo pa danes na sestanku odločali ali jo bodo zdravili operativno - kdaj, ne vem, ali pa bo dobila zdravila, da poskušajo to napako sanirat, pri tem postopku jih pa ovira ravno pomanjkanje trombocitov.
Malo sem zmedena, ker nihče ne pove kaj pomenijo vse te diagnoze in koliko so nevarne za našo palčico.
Drugače pa moje mleko še ni primerno zanjo zaradi vseh zdravil iz bolnice in tablet, ki jih še vedno morem jemat za pritisk in podobne stvari.

L.P.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
14.5.2009 8:18:24   
Rubin.
Dobro jutro, no vsaj želim vam ga, ker zunaj je za user posted image , pa še Mala miss je zbolela user posted image .

Christiana21, pošiljam vam en velik user posted image .
Ko boš v Lj, pa vprašuj in vprašuj, vse kar te zanima, in verjamem, da boš prišla do odgovorov.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
14.5.2009 8:28:25   
christiana21
Saj so v Lj na otroški kirurgiji zelo prijazni, odgovorijo na vse, včasih pa raje odgovarjajo malo manj nedirektnpo, da ne bi nekaj obljubili, pa potem ne bi bilo tako, kot so rekli.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
14.5.2009 8:54:17   
elevitka
Dobro jutro!

user posted image user posted image za vaju Christiana in Klara Gloria.  

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

Neposredna povezava do sporočila: 3556
14.5.2009 8:58:08   
nebo
Dobro jutro, tudi jaz pošiljam user posted image user posted image user posted image za vsakega od vas eno!!!

In drugače, kako je stanje na fronti?user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
14.5.2009 9:03:44   
elevitka
nebo  okupator je zavzel teritorij, domobranci so izgubili voljo za boj, pa še vreme je k temu pripomoglo user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
14.5.2009 9:04:35   
christiana21
Pri meni je stanje na fronti tako tako. Rana od cr me boli, zdaj sem sedela pol ure na stolu in škripala z ročno prsno črpalko, da si mleko izčrpam. To počnem vsake tri ure, mleko pa seveda zlivam stran, ker jemljem tableteuser posted image , pa tudi, če jih ne bi še ga ne bi mogla mali dajat. Mleka imam drugače ful, načrpam ga med 70 in 100ml z enim črpanjem.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
14.5.2009 10:36:52   
elevitka
madona kakšno vreme je spet danes ... ima kdo štrik za posodit?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3560
14.5.2009 10:40:49   
ly117
Pozdravček!

Pri meni na fronti pa tako stanje, mali zaspal - končno. Se že od jutra mantramo. Prehitro rekla. Je že alarm vklopo. Drugač pa upamo da se bo počasi razjasnil, da malo ven pobegnemo.
Christiana zakaj bi pa mleko stran zlivala če ne bi jemala zdravil. Saj ga daš v zmrzovalnik in ga lahko hraniš 6 mesecev. Če pa ga daš v hladilnik pa do 48 ur.

Neposredna povezava do sporočila: 3561
14.5.2009 10:52:37   
christiana21
Saj nisem mislila, da če ji ga ne bi mogla dajat bi ga morala zlivat stran. Da ga je treba zlivat stran sem napisala samo za zdaj, ko imam zdravila.
Eh...zaspana sem ful. Sploh ne morem več pisat.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
14.5.2009 10:56:12   
ly117
Oprosti, te pa sem te jaz narobe razumela,

Neposredna povezava do sporočila: 3563
14.5.2009 11:06:08   
elevitka
Aham... torej zarad zdravil ki jih ti jemlješ, dojenčica ne sme (ne more) pit tvojega mleka.

Jaz sem tud vse zbrkala user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
14.5.2009 11:19:29   
christiana21
Joj kako si želim, da bi se ta mora končala in bi imela malo pri sebi.
Težko mi je na vsake tri ure črpat z ročno črpalko takšno količino mleka. Morem nekje najt električno rabljeno in poceni.
Se mi zdi, da je tale ročna črpalka bolj primerna, da se izčrpa mleko, ki ga dojenček ne popije, ne pa da črpaš z njo vse mleko, ki ga imaš.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
14.5.2009 11:35:17   
nebo
Da vam povem kaj pa jaz delam - ravno sem si vse stvari na pisalni mizi zložila v škatlo - KONČUJEM!!! Jutri peljem še eno dvečvo na kosilo, zjutraj spijem kafetek in FINITOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v soboto pa že malamo sobico!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3566
14.5.2009 12:06:11   
elevitka
ker mi ni za delat... Christiana če ti pride v poštev:

Prodam AVENT-električno prsno črpalko malo rabljeno.  >

Ime in priimek:
Nataša

Naslov:
/

Telefon:
041313767

E-pošta:
natasasipek@gmail.com

Cena:
80

http://www.bolha.com/oglas382924926/ostala-otroska-oprema-elektricna-prsna-crpalka-avent-isis-iq-uno

http://www.bolha.com/oglas382879154/elektricna-prsna-crpalka-philips-avent-1945-isis-iq-uno-8482-

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
14.5.2009 13:03:52   
christiana21
Hvala elevitka, spet si pridna. Sem že gledala nekaj na Bolhi za črpalke, zdaj pa še ugotavljam ali so boljše Avent ali katere druge npr. Medela Swing

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
14.5.2009 13:08:21   
elevitka
Christiana - sam da opravlja svoje delo user posted image  (čaki da pride Klara domov, tebi se bo zdravstveno stanje znormaliziralo, ne boš rabila več zdravil in boš vidla kak bo papala - ko vlka) pol bojo vse črpalke odveč  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3569
14.5.2009 13:18:48   
matcar
Ojla!
Naše stanje na fronti pa je za popuser posted image .Od včeraj zjutraj sem bila brez interneta,danes pa se je že zjutraj začelo,ko sem htela keš dvignit na BA,pa je vse skupaj crknilo. Pol pa dirka na banko,pa sem tam čakala 45 min,ker so mi butli pozabli pooblastilo spremenit na Leinem računu. Tja namreč dobivam otroške nakazane.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3570
14.5.2009 20:26:31   
matcar
Čer!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
15.5.2009 5:22:43   
matcar
Dobro jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
15.5.2009 5:58:34   
christiana21
Dobro jutro!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
15.5.2009 6:27:59   
matcar
Kaj sma edini tako zgodnji danes?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3574
15.5.2009 7:41:14   
christiana21
Očitno...user posted image , ostale babike še spijo, ali pa nimajo časa.
Kako si matcar? Dobro spala?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.