christiana21
|
No, da vam javim kakšno je stanje z našo palčico: Kot veste sem včeraj bila v bolnici pri Klari Glorii, huh, bil je naporen dan. Nimaš kje parkirat, jaz en teden po CR nisem mogla hodit iz železniške postaje, naročila sva taxi za tja in nazaj...drag šport (11eur v eno smer, za tisti kilometer in pol), ampak ni mi žal dat denarja za hčerko, bom pač jaz krompir jedla, čeprav ga ne maram, hehehe Z Glorio je stanje stabilno, dihanje je še vedno včasih pospešeno, tako, da je glede tega stanje nespremenjeno. Luknjica v srčku je še vedno težava in premalo trombocitov v krvi naj bi imela, zato so meni včeraj vzeli celo mlako krvi, da naredijo preiskave. Mala se je v enem tednu poredila iz 1370g na 1460 g, juppyyy , ampak ji dovajajo neka zdravila, da, če se preveč poredi malo več polula, da ne gredo gramčki prehitro gor. Glede luknjice na srčku bodo pa danes na sestanku odločali ali jo bodo zdravili operativno - kdaj, ne vem, ali pa bo dobila zdravila, da poskušajo to napako sanirat, pri tem postopku jih pa ovira ravno pomanjkanje trombocitov. Malo sem zmedena, ker nihče ne pove kaj pomenijo vse te diagnoze in koliko so nevarne za našo palčico. Drugače pa moje mleko še ni primerno zanjo zaradi vseh zdravil iz bolnice in tablet, ki jih še vedno morem jemat za pritisk in podobne stvari. L.P.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|