Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:22:44
|
|
|
|
Ajvy
|
dejmo navijat za punce v P Witto....držimo pesti.... dihamo s teboj.....da vaginalete čimprej primejo. a se boste lepo cartali... Deja....na pregled......čep se je odluščil..... Cita...na opazovanju V domači oskrbi prehitevajo: KAtjuša-----še kar prehiteva...... popadki.... Petrap----špikanje, zvijanje Urša--- špikanje Claud....sanja o 22.01. bomo videli kaj poreče na to nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naje raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : PIkica in njena dva fantiča
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:24:44
|
|
|
|
sunny24
|
rebeka, tko zgleda met krave v daljino... http://www.youtube.com/watch?v=WzWQhA5_kU4 ajvy, sej mojga sem tudi prosila nevem kolko cajta, da mi prnese PS domov, ampak zgleda ga že EMŠO pošteno j...! Ja, torbo si pa bom prštimala, počasi...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:25:09
|
|
|
|
rebeka84
|
jaz najrajši avte vozim, pa ene otroške igrice so mi fajn. DOBRA IGRICA
< Sporočilo je popravil rebeka84 -- 21.1.2009 22:26:12 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:26:57
|
|
|
|
sunny24
|
Ja sej te so itak ta bujše...včesih pa še unih otroških ne nardim oz ne gre in ne gre... So prezahtevne! Uf, grem si jst barvo sprat, pa prosim pestke, da ne bom šekasta! Pridem nazaj čez 10 minutk!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:27:58
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny....naj ti barva fajn prime.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:31:18
|
|
|
|
SALT
|
Čer.. Sem vas zopet malo prebirala,vidim,da se že počasi dogaja . Js sem danes likala,spalnio je prišel montirat monter,je bilo treba vso perilo zložit,razvrstit..in sedaj ko se lohka po doooooolgem času prosto po prešernovo sprehajam se mi zdi,da mi bodo noge odpadle mah..čist sem zaležana,bo treba malo trenirat za porod . Prebrala sem tudi,da ena sprašuje kako se hitreje sproži porod,k sem bila v bolnici,mi je ena cimra povedala,da si je njena kolegica kupila recinusove kapljice,po nasvetu ene k je že sprobala in deluje,to pa naj bi tako hitro delovalo,da sta obe po parih urah rodili .Js si kaj takega,priznam,nebi upala..bi potlej kr vedla,aha sedaj pa grem ni šans. Še malo pa bom spoznala naijino malo princesko . ŽELIM VAM VSEM LEP VEČER !
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:37:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Salt....super da si vse postorila ....jst se tudi bojim da bom čist zarustana ko bo treba rodit..... Jst si tudi ne bi upala tega s temi kapljicami....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:38:08
|
|
|
|
Balonchy
|
Ekola mene... Grem na hitr še pod tuš... pol se pa še mal cartat z našim ptičkom preden gremo rito rihtat pa jest... Zdej sm mal k seb spravla kuhno in kopalnico... pa napravla sem vse za prvo kopanje - jutri pride patronažna in se bomo mal potapljali Sunny - a u milerju majo tut igralne površine? Prvič čujem!? Bomo prečekirali, če se nam kej dopade... Hvala za fotke in linke... Vsem, ki vas kej špika, se vam lušči čep, ste na opazovanju, zatekate in ... FULL MISLIM NA VAS IN DRŽIVA Z MATIČKOM PESTI, DA BO VSE OK!!!
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 21.1.2009 22:39:23 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:38:11
|
|
|
|
Ajvy
|
mala*...kje se ti skrivaš???
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:39:01
|
|
|
|
Ajvy
|
Balonchy...a že kopali se boste???Mi smo se, ko je bila ene mesec stara...... POtem pa lepo kopanje jutri.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:41:45
|
|
|
|
Balonchy
|
Ajvy - ja popek mu je odpadu (komaj) v nedeljo... Zaceljeno je vse... Tko, da ni ovir za potapljanje! Maticu pa tut ne manjka več dost do prvega meseca... Mu bomo lahk prav kmalu voščili prvo obmesečnico
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:44:09
|
|
|
|
Ajvy
|
dejmo navijat za punce v P Witto....držimo pesti.... dihamo s teboj.....da vaginalete čimprej primejo. a se boste lepo cartali... Deja....na pregled......čep se je odluščil..... Cita...na opazovanju V domači oskrbi prehitevajo: KAtjuša-----še kar prehiteva...... popadki.... Petrap----špikanje, zvijanje Urša--- špikanje Claud....sanja o 22.01. bomo videli kaj poreče na to nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naje raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : PIkica in njena dva fantiča
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:45:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ajvy - ja popek mu je odpadu (komaj) v nedeljo... Zaceljeno je vse... Tko, da ni ovir za potapljanje! Maticu pa tut ne manjka več dost do prvega meseca... Mu bomo lahk prav kmalu voščili prvo obmesečnico aha...no, sej nam pa takrat popek ni in ni htel odpast..... dej no..si naštimat ticker, da lahko spremljamo razvoj tvojega sončka.... nič me nisi pohvalila kolk si me dobr naučila seznam delat....a nisi nič ponosna name
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:49:09
|
|
|
|
sunny24
|
salt, lepo, da si se oglasila! Še malo, pa bomo crtale naše ! Za te kaplce sem pa že tu na rr brala ja, ampak po pravici povedano, nimam jajc, da bi jih pila...Bomo počakali da bo naša miss sama pripravljena! balonchy, uau, to bo pa pestro jutri...Prvo kopanje! Jeeee! Ja, v mullerju jih majo tam pr igračah...Ma je bla fora, da smo mi2 skori že kupla eno v BC za 60 evrov, pa smo se pol premisnla in gremo v Mullerja v KP...Pa malo čekiramo in pol zagledam te igralne podloge in rečem mojmu, naj pogleda ceno in mi reče 12 evrov...Lih tolko da mi ni so očke vn padle! ajvy, jst tudi večkrat viddim malo* k prebira, ampak se ni oglasla že full časa. Pa tudi zwer pogrešam...Je ni tle sigurno že 1 mesec...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:50:18
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ajvy - ja popek mu je odpadu (komaj) v nedeljo... Zaceljeno je vse... Tko, da ni ovir za potapljanje! Maticu pa tut ne manjka več dost do prvega meseca... Mu bomo lahk prav kmalu voščili prvo obmesečnico aha...no, sej nam pa takrat popek ni in ni htel odpast..... dej no..si naštimat ticker, da lahko spremljamo razvoj tvojega sončka.... nič me nisi pohvalila kolk si me dobr naučila seznam delat....a nisi nič ponosna name Hahaha... Pa ne seznam... To je itak enkraten... AMPAK - KJE POBIRAŠ IDEJE!!! Carica si!!! Mene bo kak dan zasulo od smeha...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:52:22
|
|
|
|
Balonchy
|
sunny - mormo it itak po plenice, pa bomo še za podlogo pogledali... Zdej pa res grem... NAJT, NAJT vsem skupaj...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:53:43
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 ajvy, jst tudi večkrat viddim malo* k prebira, ampak se ni oglasla že full časa. Pa tudi zwer pogrešam...Je ni tle sigurno že 1 mesec... ja..ne vem zakaj se nič ne javijo.. ..upam, da je vse ok....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:54:30
|
|
|
|
Ajvy
|
Hahaha... Pa ne seznam... To je itak enkraten... AMPAK - KJE POBIRAŠ IDEJE!!! Carica si!!! Mene bo kak dan zasulo od smeha... hvala to mi veliko pomeni
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:55:33
|
|
|
|
Ajvy
|
nočko Balonchy..pa mirna naj bo.... KOlk vas je prjavljenih..pa nobena nič ne pove..no, napiše... Sunny..kaj je zdej z barvo..ok al ok ??
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:00:07
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, si ji morem še posušit...Zdej sm si jih samo zavila v brisačo, da se malo popivnajo, k če ne sem lahko pod fenom 1 uro in še kar ne bojo suhe...MA upam, da je primlo in da bo OK! Sam ti si res pridna s tem seznamčkom oz jih maš take, da se zmiri full nasmejem zravn! balonchy, nočko in lepe sanje! Jutri pa prosim poročilo o prvem kopanju!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:00:52
|
|
|
|
glen
|
Ajvy hvala za tolažbo upam da ta pre............. živc res neha bolet ker je skoraj nevzdržno. Kolubo fuul lep kompletek iz H&m,to je že nova kolekcija a? Witto Cita Deja Sem vas samo na hitro in bolj bežno za nazaj brala tako da nebom vseh komentirala ker bom sigurno kej zablodla Nevem katera je spraševala za ležalnik. Tu je ena spletma stran ki imajo ful lušne in malo bolj poceni stvari. jaz sem pri njih kupila zibko in je res lušna. No glih danes sem z njimi kontaktiala za ležalnik in stane 24 eu + poštnina 3,5 eu http://www.aljaz.si prelistajte spletni katalog,naročiš pa po tel. lp
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:02:21
|
|
|
|
tanci29
|
cer joj kaj že tri so v P...za vse držim pestke in srečno ja res hiti tale čas...jest grem pomoje jutr naročit postlco pa omaro...pa za vikend mormo še celo sobo spraznt...pohištvo vn pa novo not kar bo, če nou treba prov dolgo čakat...belili bomo pa pol k bomo vedli kaj imamo drugače smo pa danes kupili voziček marelo za erika pa buggyboard za ta voziček k bo kmalu bivši erikov, če se bo hotel peljat gor... sem vidla da je majchy doma ...zdaj pa lepo počivčkej, naslednjič ko pa greš v p boš pa kar rodila... ajvy in katjuša čestitke za obletnico balonchy-ful fajn da se tako lepo rihtate, joj matic bo že kmalu en mesec star...fino da imaš tudi časa, da se nam malo oglasiš...bravo zate tako kej dost nisem čitala tako da to je to, vsem eno lepo nočko fajn se naspite lp
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:04:03
|
|
|
|
sunny24
|
Ojla glen, kako kaj? Sm ti pozabla čestitat za pregled...V glavnem, čestitam! Res smotano, da te ta živc matra...Upam, da bo hmali bujše!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:08:06
|
|
|
|
SALT
|
Js vas berem za nazaj.. Moj že spi...js pa ne morem,ne zvečer,ne podnevi,pa niti utrujena nisem,no razen nooogggeee.Zaenkrat . Avvy-naj še js pohvalim tvoje izvirne navijače in oddelke Sunny-Dobr,da se sama barvaš,pr meni nebi bila šekasta js,ampak kopalnica pa zagotovo .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?