Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:33:09
|
|
|
|
Ajvy
|
dejmo navijat za punce v P Witto....držimo pesti.... dihamo s teboj.....da vaginalete čimprej primejo. a se boste lepo cartali.... V domači oskrbi prehitevajo: Deja....odluščil se je čep KAtjuša-----še kar prehiteva...... popadki.... Petrap----špikanje, zvijanje Urša--- špikanje Claud....sanja o 22.01. bomo videli kaj poreče na to nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naje raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : PIkica in njena dva fantiča [/quote]
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:35:07
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
Se te spolnim ... ,....zaj si en čas v Ločah delala a ne?? ...jst mam mlajšo sestro.... ...ja David ja ...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:43:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* Se te spolnim ... ,....zaj si en čas v Ločah delala a ne?? ...jst mam mlajšo sestro.... ...ja David ja ... aha,pol pa si večja,sem delala v Ločah,ja,po Davidovi smrti sem pa nehala,potem sem pa itak zanosla David,se ma zdaj luštno,kjerkoli je že in pazi na nas
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:45:02
|
|
|
|
Balonchy
|
Beybe... Mam eno prošnjo... Ve k ste na tekočem z dogajanjem po trgovinah (jaz sem trenutno v karanteni )... A vete morde za kake akcije oz. kje je kaka dobra cena za otroški gugalnik/ležalnik in za igralno površino... Vam prilimam slikice na kak način bi imeli... ležalnik pa ni nujno, da ima melodije oz. vibro,...
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 21.1.2009 19:47:55 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:49:45
|
|
|
|
Balonchy
|
Men je čist jasno kje jih najdem - me bolj zanima, če kera ve za kako dobro ceno oz. akcijo...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:52:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Men je čist jasno kje jih najdem - me bolj zanima, če kera ve za kako dobro ceno oz. akcijo... jaz sem gledala,pa nisem nikjer zasledila za kakšno ugodno ceno.bo zgleda treba še mal počakat.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:52:52
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* Se te spolnim ... ,....zaj si en čas v Ločah delala a ne?? ...jst mam mlajšo sestro.... ...ja David ja ... aha,pol pa si večja,sem delala v Ločah,ja,po Davidovi smrti sem pa nehala,potem sem pa itak zanosla David,se ma zdaj luštno,kjerkoli je že in pazi na nas Lepo si tole napisala Upam da se kje srečama pa kako v "živo"rečema Na kaki kavici
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:53:06
|
|
|
|
timy
|
Deja in Cita Majchy super, da si nazaj in to 2v1
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:54:26
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Men je čist jasno kje jih najdem - me bolj zanima, če kera ve za kako dobro ceno oz. akcijo... Mislim, da je zadnjič Katjuša nekaj spraševala, pa ji je Sunny nalimala linke.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:55:11
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ja tu so tut neke akcije,ne vem za drugo...poglej si,mogoce ti kaj ustreza...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 19:56:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* Se te spolnim ... ,....zaj si en čas v Ločah delala a ne?? ...jst mam mlajšo sestro.... ...ja David ja ... aha,pol pa si večja,sem delala v Ločah,ja,po Davidovi smrti sem pa nehala,potem sem pa itak zanosla David,se ma zdaj luštno,kjerkoli je že in pazi na nas Lepo si tole napisala Upam da se kje srečama pa kako v "živo"rečema Na kaki kavici V Ločah bolj težko zna se pa zgodit. in kako se ti počutiš?Malo še...a te bodočoi očka fejst razvaja?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:02:03
|
|
|
|
piskot
|
mah, ven me je vrglo . punce, kljub temu da sem na dopustu, vas komaj dohajam. danes uspesno opravila pri frizerju, ceprav mi je blo tko slabo od tistega vonja .... jak . nase dete se ful malo premika zadnje case, ampak je se vedno vec kot 10 gibov na dan. pregled imam pa sele cez en teden. mah ne vem, bom se malo pocakala, ce me bo pa panika, se grem pa kazat. najprej zelim vsem 3 ki so v porodnisnici (ali na poti tja) vse dobro. majchi me veseli da so te spustili se malo domov in je vse okej. drzim pesti da tako tudi ostane. katjusa florjanu naj se cim prej zdravje vrne! kolumbo kak fajn kombinezon. superca, ste to dali delat? balonchy v milerja bi se tudi splacalo pogledat. te igralne povrsine so imeli pred casom ful ugodno.
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:02:50
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
sj jst sm tud mal v ločah prej kje drugje... tipične nosečniške težave težave s spancem,tiščanje navzdol... pa turberkoloza,inekcije mi gredo mal po živcih,sam sj ne bo več dolgo pa dobim bebico in tabletke... Mal preveč ga skrbi,pa se mi zdi da mi nič ne pusti delat ,sam saj velik dela tk da lahk mal lavfam sem in tja Pa ti?...Vse ok?...kok maš staro prvo bebico?...punčko,fanteka??...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:05:15
|
|
|
|
Deja
|
Pravkar sem se spravla s telefona z mojo G - imam srečo da je dežurna... šibam se pokazat... torbo mam s sabo... Se tipkamo....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:06:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* sj jst sm tud mal v ločah prej kje drugje... tipične nosečniške težave težave s spancem,tiščanje navzdol... pa turberkoloza,inekcije mi gredo mal po živcih,sam sj ne bo več dolgo pa dobim bebico in tabletke... Mal preveč ga skrbi,pa se mi zdi da mi nič ne pusti delat ,sam saj velik dela tk da lahk mal lavfam sem in tja Pa ti?...Vse ok?...kok maš staro prvo bebico?...punčko,fanteka??... moja prva je že pa prava babnica stara je 6let,tak,da dolgčas mi ni. Kam pa hodiš h G?a rodit boš šla v CE?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:06:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Pravkar sem se spravla s telefona z mojo G - imam srečo da je dežurna... šibam se pokazat... torbo mam s sabo... Se tipkamo....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:12:51
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
je to ta na slikci dolgi cajt ti pa res ne more bit... že v prvem razredu? kam sta pa hodle v pairnico??....sm delala v dzs-ju dokler sem lahko Prvo sm hodla v Konjice pol ko sm pa v bolnici bla sem se pa prestavila v Bistrico,tu se mi zdi bol pristno...nevem Rodit pa bom šla v Celje ja ti tudi a ne ?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:18:11
|
|
|
|
sunny24
|
Ola, jst sem postrižena, zdej je pa še moj na vrsti! katjusa, upam, da ne bo mel florjan tko visoke vročine kot včeraj in da bo ta bolezn šla hitro mimo! Veš kak je recept za širit stanovanje...Znebi se vse odvečne krame in stvari, k jih nisi uporabu v zadnje pol leta! spps, ma mene nič ne matra, vse OK, strah me ni nič, smo v polnih pripravah in gnezdenju... balonchy, mi2 sva igralno podlogo dobila v Mullerju za 12 evrov, ležalnik mi je pa mama nabavla v BC za 30 evrov ko je bil v akciji, drugače je pa cena bla 40. Čaki, ti prlimam slikice... ležalnik: igralna podloga: Drugače je pa ta kar ugoden ležalnik v BC http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188636
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:21:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* je to ta na slikci dolgi cajt ti pa res ne more bit... že v prvem razredu? kam sta pa hodle v pairnico??....sm delala v dzs-ju dokler sem lahko Prvo sm hodla v Konjice pol ko sm pa v bolnici bla sem se pa prestavila v Bistrico,tu se mi zdi bol pristno...nevem Rodit pa bom šla v Celje ja ti tudi a ne ? sej mam še neki slikc v albumu-na avatrju pa je moja litlle princess jaz sem vsake tolko v papirnici,ker sem v svetu knjige jaz pa imam G v CE,oa rodit bom tud tja šla
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:21:40
|
|
|
|
sunny24
|
deja, fajn zrihti v P, pa upam, da prideš nazaj še 2v1! Če te pa bo kaj prehitelo, pa vso srečo in naj bo porod čimkrajši! Pa sporoči nam kako in kaj! Sej mojo cifro maš, ne?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:25:05
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
če bom šla čez rok se še kje srečama
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:30:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* če bom šla čez rok se še kje srečama ta bo bolj težka bo menda prej,če se našemu bebiju kam začne mudit
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:31:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Pravkar sem se spravla s telefona z mojo G - imam srečo da je dežurna... šibam se pokazat... torbo mam s sabo... Se tipkamo.... pa ka zdej pa vse greste fino zrihtaj in se kmalu vrni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?