Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:09:20
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Dejo so zadržali v P. kajti bris je bil rahlo pozitiven na plodovnico. Mene so pa domov poslali. L.P. Roko držimo pestke za dejo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:09:56
|
|
|
|
sunny24
|
O, hvala za to novičko o Deji! Ma moje pestke! tanci, a novo pohištvo...UAU...Sam ste pa zapravljali danes, a? Sej malo je pa treba! Neki sm te hotla glede vozička vprašat, ampak skleroza dela svoje...Ma ne vem, se bom že spomnla in te vprašala... Če greš pančat ti želim lahko nočko!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:11:04
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny,....no,,,naj kar prime lepo barva...... Glen...res bo z vsakim dnem bolje...je pa res za znoret....... Tanci...super za vozek.... Kako je Erik ?? Deja...oz.Roko...hvala za info in upam, da se stvari čimprej zrihtajo..... navijamo za vas.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:12:04
|
|
|
|
glen
|
sunny hvala za čestitke Deja
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:13:10
|
|
|
|
sunny24
|
salt, sej verjetno nočeš vedet, kak je bla kopalnica...Bel umivalnik poflaskan s črno barvo...Pa pol bana, k sm si spirala...vse črno...Spet jih bom poslušala od mojga... Ma sm se zdej sama pobarvala, k nimam nobene želje sedet pr frizerju 4 ure...K že danes mi je bla muka sedet na miru 45 min ko me je uni strigu...Pa še zdej nism na volji za dajat 70 evrov za striženje+barvanje...sm pršla skozi s 25 evri za oboje!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:13:55
|
|
|
|
tanci29
|
ne še ne grem pančkat...sej veš jest sem nočna ptička, čeprav me malo daje ker včeraj ponoči nismo spali(zobki) za voziček pa kar prašej ni panike...sem ugotovila danes da nimava iste barve...ampak tvoj je novejši letnik pa so najbrž mal spremenil kolekcijo...jest mam ice pohištvo pa ja...treba bo počasi kej nardit...čeprav se mi sicer niti ne mudi ampak vsaj sobo bi rada spraznla ta vikend....za začetek mava itak zibko v spalnici...tko da ni panike...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:14:04
|
|
|
|
Ajvy
|
joj...zdej mi je pa kr nerodn..hvala za pohvale.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:17:10
|
|
|
|
Ajvy
|
Tanci...zdejle sem gledla slikice v tvojem albumu...kaj je to za ena luštna podloga v banji, ko se Erik kopa???
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:17:57
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy-da te še jest pohvalim...res je super seznamček, prava faca si pa še me k mal kakšno stran sfalimo smo čist na tekočem kje smeškoti skačejo drugače pa erik je super...kako pa tarja je zdrava
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:19:00
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, ja, jst mam že kolekcijo 2009 se mi zdi, ker je barva titanio. Ampak v osnovi je še zmiri črno-siv, tako da smo tam tam... Ma k bo ta skleroza popustila, te bom vprašala, kar sm te tela...Bolj ko študiram, slabše je... Matr sm sklerozna...Pogledam in že pozabim! glen, full lep košek!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:19:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-da te še jest pohvalim...res je super seznamček, prava faca si pa še me k mal kakšno stran sfalimo smo čist na tekočem kje smeškoti skačejo drugače pa erik je super...kako pa tarja je zdrava hvala...... Tarja je ok...trkam....nič ne bom rekla....zdej smo dobili bronhoimunal..tka da upam ,ad nam bo vsaj malo pomagal.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:22:54
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy-podlogo sem kupla v babycentru...je fajn k ne drsi ker naš mali skor nikol ne sedi ampak se šeta gore dole po banji...sicer bi lahko bla mal daljša ampak meni je tudi taka super...majo jo pa tam v pritličju čisto na koncu k so flaške pa te stvari čist tm ucpodi je skrita...pa še nekaj , če si jo slučajno nameravaš kupit ti sam povem da en teden ful smrdi pol je pa ok...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:25:21
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy hvala...... Tarja je ok...trkam....nič ne bom rekla....zdej smo dobili bronhoimunal..tka da upam ,ad nam bo vsaj malo pomagal..... a je to kak sirup al kej za inhalirat...ja jest tud upam da vam bo pomagalo ...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:28:52
|
|
|
|
sunny24
|
glen, sem pogledala uno stran od aljaža pa me zanima, če so kje cene objavljene za stvari iz kataloga al sm slepa?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:35:29
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy hvala...... Tarja je ok...trkam....nič ne bom rekla....zdej smo dobili bronhoimunal..tka da upam ,ad nam bo vsaj malo pomagal..... a je to kak sirup al kej za inhalirat...ja jest tud upam da vam bo pomagalo ... to so tabletke, 10 dni jemlješ ..pa 20 dni prestanka...pa tko tri mesece...je pa nekakšna zaščita pred bakterijskimi okužbami.....jih kar strešeš v čajček...in to lepo spije..... jst tudi upam, da vsaj malo k sebi pride......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:35:35
|
|
|
|
glen
|
Sunny ne ni cen,moraš pokliat pa ponavadi se javi prijazna gospa ali pa njej sin in ti povejo vse kar te zanima. Kaj imajo še na zalogi in v kakšni barvi in ceno. Pokliči jutri. Jaz sem ravno danes klicala za ležalnik pa mi je povedal ceno da je 24 eu,pa jutri me pokliče da mi pove v kakšni barvi imajo še na zalogi zibko in košek ker ga namerava kupiti prijatelca.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:36:17
|
|
|
|
Ajvy
|
Tanci..hvala za info glede podloge...taka fajna se mi zdi...no, sej puzzli so tudi smrdeli na začetku...hvala za opozorilo.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:41:21
|
|
|
|
sunny24
|
Aha glen, hvala za info! Ma sej v bistvu nič ne rabim, ampak tko, iz firbca, sej veš. Če bom pa kaj rabla, bom poklicala! Sem si posušila lase in barva je primla...Bravo jst! Dokončni rezultat povem jutri, ko bom pogledala na dnevni svetlobi...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:42:32
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny...super za barvo..... Punce...lepo spite.....jst grem mau ležat...če ne druzga se sama seb smilit , k ne morem zaspat
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:44:22
|
|
|
|
Ajvy
|
dejmo navijat za punce v P Witto....držimo pesti.... dihamo s teboj.....da vaginalete čimprej primejo. da se boste lepo cartali... Deja.......čep se je odluščil...test pozitiven na plodovnico....... Cita...na opazovanju V domači oskrbi prehitevajo: KAtjuša-----še kar prehiteva...... popadki.... Petrap----špikanje, zvijanje Urša--- špikanje Claud....sanja o 22.01. bomo videli kaj poreče na to nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naj raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : PIkica in njena dva fantiča PUNCE MISLIMO NA VAS
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 21.1.2009 23:46:26 >
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 23:57:32
|
|
|
|
sunny24
|
Nč pupike moje...Jst tudi zapuščam sceno...Se tipkamo jutri, pa vsem želim lahko nočko in lepe sanje! Pa naj bo noč prespana!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 0:03:35
|
|
|
|
tanci29
|
lepo pankejte... jest pa še znosim igrače na kup pa posodo zložim v pomivalca pol grem pa tud jest u mižule...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 22.1.2009 6:06:52
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro .ste pa ja tejk natipkale da dol pades.jst sem mela bol svetlo noc saj sploh nic nisem spala.nevem a kaj vreme tud vpliva.po mojem more ker to je pa ze prevec.saj sem ko zambi.vidim tudi da se kr neki dogaja kr bi neki prehitevale.ko berem kk vas spika pa krci,pa popadki,mam kr trd trebuh.tipkamo pol ko se se kera zbudi
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?