Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 20:58:54
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
škoda...ti mal zavidam da se bota lahk prej cartala vso srečo,pa upam da se ti ponovijo tvoje porodne izkušnje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 21:02:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:11:17
|
|
|
|
Ajvy
|
oj.....utrujenko na raporrtu...da vidim ,kaj se je kaj dogajalo..... Hvala vsem za čestitke za obletnico..superca ste..... Rebeka,...jst bi tudi samo spala...samo ne ponoči Diamantina.....super za uspešen pregled... glede izcedka pa ti ne znam pomagat.... Ne skrbi...dokler nima 5 kil...gre vse..... Cita...me veseli, da si se odločila da greš...tako je prav..... Glen..super za uspešen pregled Jst sem tudi imela te bolečine...tri tedne je trajalo ,da se je umirilo..sedaj lahko spet normalno hodim....držim pesti, da te čimprej popusti Reckova..super za uspešen pregled zakaj te bojo pa filali s temi inekcijami?? Kolumbo..super da si se vse uspešno zmenila... Ti pa si zapravljivka. ...je pa res, da je zelo lep kompletek . iiiiiiiii..kaka cortek je MAj... barabince..ko te je s pojstle vrgo..... Sunny...super za Las Vegas... MAjchy....dobrodošla nazaj lepo počivčkaj......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:11:54
|
|
|
|
sunny24
|
Kja zdej, ste vse pobegnle v P al vas je stisnlo in vse štimate torbe za v P????
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:16:45
|
|
|
|
rebeka84
|
jaz mam vse kar rabim za v P pripravljeno na previjalni mizici, nisem pa si še spakirala v torbo .
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:21:48
|
|
|
|
sunny24
|
Aha...No OK, tebi je opravičeno, k maš sam še 11 dni do PDP... Ku sm ti fouš k boš hmali crtala... Mene pa neki špika dol v "ta mali"... Zdej si grem pa čupo barvat...Pridem čez pol urce nazaj počekirat...Upam, da bo še kdo tle oz da ne bo več nobena v P pobegnla...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:22:27
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del..... Cita... držimo pesti ,da se vse uštima.... Birdy...dobro opravi na izpitu doris....super za izpit super za pridnost.....men kar ne uspe bit.... spps...to pa je bil lep in hiter porod piškot...če bo panika..se kar idi pokazat..... me veseli ,da si imela pester dan.... Deja....veliko sreče...poročaj..... Sunny...super da frizer ni pozabil na te in zdej boš čist lepa za svojo bebico Katjuša..jah..kam gredo..rodit...sej počasi je že čas Kolumbo...lepo počivčkaj ...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:22:42
|
|
|
|
birdy
|
Sunny, jst sem kuhno pospravljala... Pa mal sem se vsen učila. Torbe še ne rihtam ker pred 5im jst ne grem Takrat mam pol še ta izpit k ga zdej ne bom nardila Pa tud nč še nimam prštiman zaenkrat tko da ne grem Čeprov me zadnje čase neki čudn dol prtiska spet Ma pri Neli me nikol ni tko... Pa sej nimam kej primerjat z Neli k je ta nosečnost čist drugačna. Pri Neli sem mela takle cajt že vse prštiman. Bla sem namreč sigurna da bom prej rodila, tam kake dva tedna pred rokom sem misnla da bom... Pol sem šla pa čez rok... Namreč sem misnla da bom šla prej v Rim ker je Neli v velikosti skoz za en teden prehitevala (tko k ta ) pa ni blo nč oz tega. Tko da men je kr mal smešn k ene rečejo bom verjetn prej rodila ker je otrok večji (mislm pred rokom)... To sploh ni merilo... Sem pa v prvi nosečnosti tud jst tko misnla, zdej se pa ne nadam
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:22:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kja zdej, ste vse pobegnle v P al vas je stisnlo in vse štimate torbe za v P???? jst je še nimam...mam oprano torbo...samo še nič ni v njej.....ti??
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:25:41
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kja zdej, ste vse pobegnle v P al vas je stisnlo in vse štimate torbe za v P???? jst je še nimam...mam oprano torbo...samo še nič ni v njej.....ti?? Ti Ajvy, sam ti bi pa počas lohk naštimala noooo Sej si že tik pred rokom
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:26:13
|
|
|
|
Ajvy
|
Birdy...jst sem imela v prvo en mesec prej vse prirpavljeno...vse....zdej pa lovim zadnje minute.....ne vem.....ampak zaupam, v svojega ,da bo lahko vse zrihtal.... moram pa še...zibko oblečt....danes sem dobila JOGI - hval Shuka...lekarno moram obiskat in mullerrja..... Me pa vročica obliva...ne vem kaj je to----- Sunny...kaj je tebe tudi začelo špikati....joj punce....ne morem sproti seznama obnavljat....
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2009 21:27:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:27:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kja zdej, ste vse pobegnle v P al vas je stisnlo in vse štimate torbe za v P???? jst je še nimam...mam oprano torbo...samo še nič ni v njej.....ti?? Ti Ajvy, sam ti bi pa počas lohk naštimala noooo Sej si že tik pred rokom sej vem...samo kar ne gre...mo dan tako hitro mine.....sicer pa približno vem kaj rabim..tudi to je nekaj ...a ne
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:27:54
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kja zdej, ste vse pobegnle v P al vas je stisnlo in vse štimate torbe za v P???? jst je še nimam...mam oprano torbo...samo še nič ni v njej.....ti?? jst pa še zmeri ne najdm copat....zgleda da jih je res odnesla muca jah....to pa zato , ker nisi bila pridna in jih nisi pospravila......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:30:52
|
|
|
|
Ajvy
|
dejmo navijat za punce v P Witto....držimo pesti.... dihamo s teboj.....da vaginalete čimprej primejo. a se boste lepo cartali... Deja....na pregled......čep se je odluščil..... Cita...na opazovanju V domači oskrbi prehitevajo: KAtjuša-----še kar prehiteva...... popadki.... Petrap----špikanje, zvijanje Urša--- špikanje Sunny...špikanje... Claud....sanja o 22.01. bomo videli kaj poreče na to nadaljne prijave za na listo zbiramo vsak delavnik in nedelavnik ob vsaki uri.... drgač pa punce...bliža se naš čas... še je čas , da izvem al moram noge skup držat al naje raje grem..... MAMIN ODDELEK.: navijamo da bodo čimprej doma : PIkica in njena dva fantiča
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:31:29
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
hvala,želim si zaj vse zrihtat,da se bom pol lahko cartala brez prevelikih obveznosti Ajvy ti si pa tk spodbudna s vojimi navijačicami
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:39:26
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* Ajvy ti si pa tk spodbudna s vojimi navijačicami
treba je malo vzpodbude.....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:44:19
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
Ti še pa 15 dni in se že tvoji štručki kam mudi?? Si že spakirala? Sem vesela zate...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:46:22
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *d*o*r*i*s* Ti še pa 15 dni in se že tvoji štručki kam mudi?? Si že spakirala? Sem vesela zate... nikamor se ne mudi...... spakirano nimam...bom jutri...zdej pa res... mam pa vse že storjeno...le lekarno moram obiskat....pol pa sem fertik...kolkr tolk...kompletek iz P mora pa moj priskrbet...on je zato zadolžen pa ti??
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 21:57:29
|
|
|
|
*d*o*r*i*s*
|
jst pa mam že vse sam v torbico še dam,zato kr moj pa ne vem kak bi to zrihtal pa sm mu rajš v naprej pomagala... pol pa ti še lahk mirno greš v lekarno ...pa mal okol bušija pokazat...če je bebica bol pridne sorte jst grem pa pančat sm že ful boga upam da se bom lahko namestila pa da bom celo noč pančala Lahko noč lepo pančajte ,brez popadkov,pa čim manj obračanja
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:09:37
|
|
|
|
sunny24
|
Evo, sem se pobarvala, zdej pa počakam še 20 minutk da prime...Upam, da prime! Če ne, bom pa malo šekasta, ko krava milka! ajvy, kaj delam jst na unem seznamu??? Me nič ne buši špika ampak ta spodnji štuk...To ni še nič...Tko si vsaj mislim, no! Jst nimam še nič prštimano za v P, bom enkrat do konc meseca naštimala...Sej sm že itak3/4 stvari pozabla kej rabim, ampak bom pošnofala na seznamček, k sm si ga shranla! Bravo jst! birdy, a si spila železo? Jah, sem te mogla spomnt... Si bla tudi ti pridna, k si malo pospravlala... Moj je pa učeri končno spet prnesu domov playstation in ugante kej bom jutri delala... Mi ga more prklopit na TV, pol grem pa v akcijo!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:15:20
|
|
|
|
Maksi1
|
Majchy - dobrodošla spet doma. Lepo počivanje v domači postelji ti želim. Deja in Cita - držim pesti za vaju. Naj se vse dobor izteče. Vsem puncam, ki ste imele danes preglede, pa čestitam, da ste dobro zrihtale. To je bilo moje večerno oglašanje. Se slišimo jutri, do takrat pa preživite mirno noč.
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:16:25
|
|
|
|
rebeka84
|
sunny kak si se pa pobarvala? jaz bi tudi igrice igrala! kakšne pa igraš? maksi lahko in mirno noč!
< Sporočilo je popravil rebeka84 -- 21.1.2009 22:17:08 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:21:15
|
|
|
|
sunny24
|
Sm se kar v črno, da bo en lep cajt mir! Mislim, da je to blo ta zadnje barvanje las pred poletjem. Igrce...Hmm, full dobra mi je Rayman raving rabbits (to so bolj take fore ala met krave v daljino-dobiš na blinku oz Partisu za downlodad), pol kak need for speed (dirke), tekken (se tepeš), poker,...morem še kako streljačino dobit, da bom pol s tatom igrala... A maš tudi ti kako fajn igrco na seznamu?
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 21.1.2009 22:21:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Doris....jst ne smem kejr peveč naokoli letat,...zaradi prenizkega pritiska...bo kar moj to vse zrihtal Lepo spančkej....pa enake želje ti pošiljam..... sunny...na seznamu si....ker sem razumela da te špika....bom popravila....no, vsaj torbo si boš prpravla Uf škoda da ti je šele zdej prnesu playstation....bi ga lahko skoz igrala.....tko k je moj men zrihtu igrco eno k jo imam najraje..pol k sem rodila.... prek k sem bla pa doma...pa nč....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?