|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
26.1.2009 14:07:29   
Anonimen
copka... jst sem a mislila da bom glih pod skirco furala. user posted image  user posted image  user posted image  A pa je katera za tisti voziček s tremi kolesi? Men osebno ni kaj preveč všeč. S štirimi, pa ne prav velikimi kolesi. Bom pa doma pogledala (zdej sem v službi) in prilimala en voziček, kateri mi je ful zakon. Upam, da mi bo katera znala povedat prednosti in slabosti tistega vozička.
magnesol bom pa pol še pila. Po moje mi za enkrat ne more škodovati. Aja, kaj pa pričakujete copka? user posted image  ali user posted image ?
user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
26.1.2009 15:37:43   
Anonimen
glede vozička moja svakinja ima na tri kolesa pa je fu zadovolna, zase pa ne vem bom videla kakšnega mi ponuja kolegica, pa se bom potem odločila, velika klesa pa niso sam za makadam so tud za asfalt a ne!user posted image user posted image

v logatcu nimajo materinske šole bom pa direktorco vprašala, ki je tud pediatrinja našega malčka, zakaj je nimajo!?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
26.1.2009 17:45:21   
janja*
Tudi jaz se vam lahko pridružim.Sem doma v bližini Logatca proti Rovtam.Noseča sem 31 tednov,tako,da nimam več veliko.Komaj že čakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 103
26.1.2009 19:23:01   
Anonimen
Janja*... dobrodošla! user posted image  Ti boš pa res že kmalu pestvovala svojo štručko. Pa že veš kam boš šla rodit? No ja, skoraj vsaka še preden zanosi ve, kam bo šla rodit user posted image . Sem pa malo firbčna, zato sprašujem. Kje pa imaš ginekologa?

Cveka... ti se pa kr pozanimi, kam bomo morale it v materinsko polo. Kam daleč res nebi šla, saj nimam ne vem koliko časa. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
26.1.2009 19:34:02   
Anonimen
zdej sem pa en voziček, ki sem ga našla na netu. Ni glih tak, kot si ga jst želim, je pa podoben. Bom pa probala poiskat prav tistega, ki sem ga že gledala user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
26.1.2009 19:42:19   
Anonimen
Še dva sem našla. Sedaj bi pa vaše mnenje (ali je za po Logatcu, al ne user posted image  user posted image  user posted image )
user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
26.1.2009 19:43:01   
Anonimen
Mal prevelike slike sem pripopala gor, pa upam, da ne bo nič zato user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
27.1.2009 7:51:45   
janja*
Moj gonekolog je iz Postojne in to dr.Merlo.Rodila pa bom tudi kar v Postojni.Dva prej sem rodila v Ljubljani ,zadnjega pa v Postojni in mi je nakako bolj všeč v Postojni.Vse je bolj domače in osebje je bolj prijazno.
Meni osebno je najbolj všeč rdeč voziček.Jaz,če bi ga morala kupit bi kupila kakšno kričečo zeleno barvo ali pa rumeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
27.1.2009 8:12:28   
Anonimen
dobro jutro

vsi trije so za logatec, sam ti svetujem da vzameš takega da se mu ena kolesa vrtijo, ker bo voziček bolj gibčen in bolj vodlivuser posted image to pomeni da vozički ki imajo oba velika kolesa in se noben ne vrti ne pride v poštev user posted image

drugače kako ste spale, jaz sem superuser posted image tud počutje je super!

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
27.1.2009 8:20:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Tudi jaz se vam lahko pridružim.Sem doma v bližini Logatca proti Rovtam.Noseča sem 31 tednov,tako,da nimam več veliko.Komaj že čakam.

iz kje točno potem si?

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 110
27.1.2009 8:24:34   
Anonimen
Dobro jutro!

tudi jst sem dobro spala. Čeprav sem se zjutraj zbudila čist lesena, me že kar nekaj časa križ boli. In to samo ponoči. Čez dan je pa ok. Sam to me je še preden sem postala  user posted image . Je pa res, da sem pa zdej tolk zaspana user posted image , da bi kar spat šla user posted image . Pa moram bit na šihtu. user posted image
Še sreča, da ne bom šla še kupovat vozička. Ker jst res ne vem za katerega bi se odločila. Bom pa upoštevala to, da morajo biti kolesa vrtljiva. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
27.1.2009 9:07:14   
Anonimen
saj ne da sem zdaj pametna sam je res smotan, če ne moreš normalno it na sprehot, taki vozički ki se kolesa ne vrtijo so za hribe ki ni nobenega asvalta, ti pa rabiš takega, da boš lahko šla z njim kamor boš hotela ( sprehot, v trgovino...) pa voziček mora biti lahek, da ga lahko prenašaš, po stopnicah in da ga lahko čim lažje zložiš in nazaj postaviš, za v trgovino je fajn da imaš pod vozičkom čim večjo košaro, saj tazga vem d jaz rabim pa sem ravno tako v logatcu! odločitev pa je seveda tvoja!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
27.1.2009 9:22:57   
janja*
Dudica1sem točno iz Hleviš,če veš kje je to.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 113
27.1.2009 9:26:23   
Anonimen
janja dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
27.1.2009 9:30:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Dudica1sem točno iz Hleviš,če veš kje je to.

no sej pol se pa lahko še poznavauser posted image user posted image user posted image ,sej se mi zdi kdo siuser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 115
27.1.2009 13:54:57   
Anonimen
no tukaj je pa kar miruser posted image kaj ste vse pod kovtrom stiskteuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
27.1.2009 14:54:03   
copka
user posted image mi pa nocemo vedet, kaj pricakujemo, ker je cisto vseeno- se ga/jo ful veselivauser posted image  
6.cut nekako namiguje na fantka, ampak bomo videli majauser posted image

gantar- mislim, da so vsi vozicki za Logatec in se strinjam z opisom cveke, da mora biti lahko vodljiv in lahek za dvigovat. To so tudi merila za vozicek, ki ga isceva. Pa barva nama mora biti vsec, to pa itakuser posted image

janja- dobrodoslauser posted image

spanje- jaz spim kar v redu, samo se zbujam pred 5.uro potem pa ne morem nazaj zaspat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
27.1.2009 15:34:43   
Anonimen
OJ!
Danes sploh nisem pol imela več čas it na forum, ker sem imela skoz direktorja v pisarni. user posted image  Glih tak imam mizo, da on men direkt v ekran vidi. In si ne morem privoščiti tega, da bi videl, kaj jst vse počnem med delavnim časom.  user posted image  Včeraj ga pa ni bilo, ker je imel dopust, ste pa opazile, da sem bila velik gor na RR-ju user posted image . Ampak nič ne de, vam bom pa sedaj zatežila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  se hecam.
Copka... sej men je tud vseeno, kaj bova imela, sam da donosim in smo vsi zdravi. Sam pa ne morem iz svoje kože in bom kar vprašala drugi teden kaj bomo imeli. user posted image  Taka sem, preveč firbčna ni kaj. Saj boste opazile, da zelo veliko sprašujem user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  Samo zamerit mi ne user posted image .
Kaj pa druge mislite o tem, biti firbčen in vedeti kaj boste imele, al ne. Samo vprašam, ker me zanima. Aja pa še to, ali ste bolj za moderna imena, ali za taka klasična, domača imena?
Glede vozička pa tako. Sem majhna, malo bolj okrogla, a ne preveč močna. Tako da bom res morala iskati takega, ki bo vodljiv in lahek. Kakšne barve pa bo, še ne vem, mi je pa barva vseh treh vozičkov ful lepa, tako da bo kar težko. Še sreča, da imam moža in verjamem, da mi bo pomagal izbrati. Sem pa tud vesela, da imava kar velik avto, tako da upam ne bova imela velikega problema ga dati v prtljažnik. Je pa res, da sedaj, ko sva sama lahko vzamem v Zagorje kar hočem, potem pa te možnosti kljub velikemu avtu ne bom imela user posted image  user posted image  user posted image . Sam kombi si pa ne bova privoščila. Še ta avto, ki ga imava ne vozim, kje pa bi še kaj večjega user posted image  user posted image  user posted image user posted image . Ni kaj en meter petinpedeset jih imam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Pol ap nič ven ne vidim.
zdej sem pa res velik nakladala. Oj jej! Upam, da ne boste user posted image .

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
27.1.2009 21:34:42   
copka
imena- meni so vsec tako klasicna kot moderna, ampak pri teh mora biti neka zmernost. Nasi mulcki (kolikor jih pac bomo imeliuser posted image ) bodo verjetno imeli bolj mednarodna imena, ki pa jih ne izdava, ker se itak vedno kdo najde, ki se potem zgraza ali pa si v zadnjem hipu se premislivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
27.1.2009 21:59:53   
Anonimen
sem pač firbčna, a to pomeni brez č-jev, š-jev in ž-jev? A so to potem vmes kakšni Y,W,Q? Npr. Lily ali bolj taki npr. Ian, Michael, Jack ... ali bolj taki, Igor (ruski), Janez (slovenski), Sven (nemški).... Samo sprašujem, ker me zanima user posted image  in ne mi zamerit.

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
28.1.2009 7:49:29   
Anonimen
Dobro jutro!

Kako ste? Upam, da ste dobro spale. Jst sem, hvala Bogu. Sem pa kar zazijala, ko sem videla, da zunaj še kar sneži. No, ko sem pa prišla v Idrijo, pa je bilo samo po tleh belo, iz neba pa ni več nič padalo. Sem pa slišala, da nas bo drugi teden spet mal zasnežilo user posted image .
Lep dan vsem! Pa se še kaj javim.

pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
28.1.2009 8:01:43   
Anonimen
dobro jutro

pri nas je ful snegauser posted image pa še kar let nekaj doluser posted image

no jaz pijem zdajle čaj, pošiljam pavam eno user posted image !

pri nas bo če bo user posted image bo NIK, če pa bo user posted image bo pa NIKA! tako sva se odločila z možekomuser posted image user posted image user posted image
pri nas bo tud user posted image , ker misli da je glavno da bo zdravo, katerega spola pa je pa ne morem nič več spremenituser posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
28.1.2009 8:04:19   
Anonimen
no ganter ne se sekirat, ker sem jaz tud bolj zarašena na tleh (1.60m) pa tud mal bolj okroglauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
28.1.2009 10:35:27   
Anonimen
Saj se sploh ne sekiram, ker sem majhna. Jezi me samo, kadar se usedem v kak malo večji avto, ker potem nič ven ne vidim  user posted image . Se po cesti samo avto vozi brez šoferja user posted image  user posted image  user posted image
Sicer sem si pa zbrala takega moža, da je ful večji od mene, da se bo pri otrocih poglihalo. Upam in želim si to. Nikoli pa ne veš kaj ti zagode narava.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
28.1.2009 10:40:45   
Anonimen
a veš kaj pravijo: " delo je pri tleh", se ti vsaj sklanjat ni trebauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?