Anonimen
|
OJ! Danes sploh nisem pol imela več čas it na forum, ker sem imela skoz direktorja v pisarni. Glih tak imam mizo, da on men direkt v ekran vidi. In si ne morem privoščiti tega, da bi videl, kaj jst vse počnem med delavnim časom. Včeraj ga pa ni bilo, ker je imel dopust, ste pa opazile, da sem bila velik gor na RR-ju . Ampak nič ne de, vam bom pa sedaj zatežila se hecam. Copka... sej men je tud vseeno, kaj bova imela, sam da donosim in smo vsi zdravi. Sam pa ne morem iz svoje kože in bom kar vprašala drugi teden kaj bomo imeli. Taka sem, preveč firbčna ni kaj. Saj boste opazile, da zelo veliko sprašujem Samo zamerit mi ne . Kaj pa druge mislite o tem, biti firbčen in vedeti kaj boste imele, al ne. Samo vprašam, ker me zanima. Aja pa še to, ali ste bolj za moderna imena, ali za taka klasična, domača imena? Glede vozička pa tako. Sem majhna, malo bolj okrogla, a ne preveč močna. Tako da bom res morala iskati takega, ki bo vodljiv in lahek. Kakšne barve pa bo, še ne vem, mi je pa barva vseh treh vozičkov ful lepa, tako da bo kar težko. Še sreča, da imam moža in verjamem, da mi bo pomagal izbrati. Sem pa tud vesela, da imava kar velik avto, tako da upam ne bova imela velikega problema ga dati v prtljažnik. Je pa res, da sedaj, ko sva sama lahko vzamem v Zagorje kar hočem, potem pa te možnosti kljub velikemu avtu ne bom imela . Sam kombi si pa ne bova privoščila. Še ta avto, ki ga imava ne vozim, kje pa bi še kaj večjega . Ni kaj en meter petinpedeset jih imam Pol ap nič ven ne vidim. zdej sem pa res velik nakladala. Oj jej! Upam, da ne boste .
|