|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
1.3.2009 9:27:04   
janja*
Mogla bi ostat do ponedeljka samo sem obljubila,da bom ležala in so me izpustil.Sej ,če pa bo karkoli narobe pa spet pridem tja.Saj zato so pa tam.Vse punce so odšle domov in bi ostala sama v sobi.Res ne vem kaj bi počela?
Ja možek mi pa res vse pomaga,tako,da ne morem verjet.Za vse je nekaj dobro, zdaj vsaj vidim,da lahko naredi vse sam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 876
1.3.2009 9:31:55   
Anonimen
a vidiš jih moraš samo malo porinit pa plavajo tej naši možičkiuser posted image user posted image
ja to pa verjamem, ko sem bila jaz operirana za slepič semtud ostala sama v sobi pa sem prosila da bi šla domov pa so me spustil predčasno, bi pa mogla not ostat še par dni ker se mi je rana zagnojila, sam sem obljubila da bom počivala in hodila v ZD previjat rano, tako da so me poslal domov, jaz raje ležim doma kot pa v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 877
1.3.2009 9:34:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Mogla bi ostat do ponedeljka samo sem obljubila,da bom ležala in so me izpustil.Sej ,če pa bo karkoli narobe pa spet pridem tja.Saj zato so pa tam.Vse punce so odšle domov in bi ostala sama v sobi.Res ne vem kaj bi počela?
Ja možek mi pa res vse pomaga,tako,da ne morem verjet.Za vse je nekaj dobro, zdaj vsaj vidim,da lahko naredi vse sam.

ja sej je prav res ne vem kaj bi delala sama dol...zdaj pa res počivaj...sej maš dost fantov pa ti bojo pomagal...pa sej itak vem da ti že pomagajo user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 878
1.3.2009 9:51:08   
Anonimen
sam da bo vse vredu, janjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
1.3.2009 10:53:00   
Dudica1

želim vam...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
1.3.2009 14:25:30   
Anonimen
no jaz sem iz kosila pa vidim da se nič ne dogajauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 881
1.3.2009 17:53:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

gantar..... Mislim nate in upam, da se dobro počutis. Si sigurna, da naša družina se ne poznata, ker so tudi v GODOVIČU. Baje od mamin sestrič je enini v Godoviču kar se je poročil in nima nobenega user posted image  na poti. Njegova mama je nam povedala 2 tedna nazaj, ko se bila na obisku. Ne vem koliko parov so se poročili v Godoviču in ste še vedno brez. Preveč uživajta biti sama user posted image  

Lahko noč

Joj, lahk se pa poznajo, a sedaj že veš kak se ti pišejo v Godoviču (kar na mail al pa ZS mi piši, če se boš spomnila user posted image ) .

Naj povem, da Neža ni iz naših koncev. Je bolj iz Štajerske, tak da ne bo nič z jezerom. no ja, kak se bo pa že našel user posted image .

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
1.3.2009 20:19:43   
Neža7
Gantar.... sem že mamo poklicala, če bo vedela kako se pišejo. Vem samo imene: Andrejka in Franjo imata hči Eriko (dela na pošti) in sina (sem pozabila na ime user posted image ) njegova žena dela v glasbeni šoli

Dudica1......... MORJE!!!!!!! Jaz tako pogrešam morje user posted image  Če bi bila bolj blizu bi bila tam vsak dan user posted image  

Tu je naš jezero user posted image  Skaleško/ Velenjsko jezero (skupaj imamo 3)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 883
1.3.2009 20:34:36   
Neža7
Šaleško jerezo ima 2km. Velenjski ima pa 7km in je super za vožičke. Med Velenjski in Šaleški je samo 30min peš in je tudi zelo lepo. Če boste kdaj na našemu koncu si lahko ogledate in še na kakšno kosilo lahko greste. user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 884
1.3.2009 21:06:42   
Neža7
Evo! naša Neža je že pripravljena na morje user posted image

user posted image

Lahko noč

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 885
1.3.2009 21:21:57   
Anonimen

Gantar.... sem že mamo poklicala, če bo vedela kako se pišejo. Vem samo imene: Andrejka in Franjo imata hči Eriko (dela na pošti) in sina (sem pozabila na ime user posted image ) njegova žena dela v glasbeni šoli

Joj, kako je majhen svet user posted image . Žena od tega, ki ne veš, kako mu je ime (Sašo) je zborovodkinja, ki je na moji poroki dirigirala ... moja svakinja pa poje pri tem zboru. user posted image user posted image user posted image

Slike pa so ful lepe. user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
1.3.2009 22:12:26   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Joj, kako je majhen svet user posted image . Žena od tega, ki ne veš, kako mu je ime (Sašo) je zborovodkinja, ki je na moji poroki dirigirala ... moja svakinja pa poje pri tem zboru. user posted image user posted image user posted image

Slike pa so ful lepe. user posted image

da,da!!!! Sašo mu je ime user posted image  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii je pa res majhen svet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 887
1.3.2009 22:23:52   
Neža7
Ta punca oz. žena ful ljubi mojo sestro, ker ima tak lep glas user posted image  Večkrat je moja sestra nje pojala user posted image  Pri nam so tudi bila na obisk.

No, to je naša družina user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 888
2.3.2009 8:10:13   
Anonimen
user posted image

user posted image

kako ste spale jaz za en k..... pa še slabo se neki počutimuser posted image user posted image user posted image ma ja bo že boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
2.3.2009 8:22:14   
Dudica1
dobro jutro,mi smo pa spal ko angelčki...
 neža7 kere slike...ful je lepo...user posted image

janja
kako si,se dobro počutiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
2.3.2009 8:37:29   
janja*
Dudica 1 ne boš verjele ampak nisem spala skoraj nič.Celo noč me je nekaj črvinčlo.Spet trd trebuh.Zdaj se počutim malo bolje.
Bomo videli kaj bo jutri na pregledu?Ni kej očitno me matra emšouser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 891
2.3.2009 8:42:05   
Anonimen

Dudica 1 ne boš verjele ampak nisem spala skoraj nič.Celo noč me je nekaj črvinčlo.Spet trd trebuh.Zdaj se počutim malo bolje.
Bomo videli kaj bo jutri na pregledu?Ni kej očitno me matra emšouser posted image user posted image

lahko je pa predčasnouser posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 892
2.3.2009 8:44:47   
Dudica1

ma kakšn emšo...tud men otrdeva trebuh pol tud mene emšo...user posted image ...ja ni kej pripravlja se na prihod...sej bo še malo potrpi pa bo...ti maš še mesec jaz pa še dva...user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 893
2.3.2009 9:18:56   
janja*
Dudica1 jest tega meseca do konca ne bom dočakala.Na živce mi gre,ker se ne počutim tako kot je treba.Nič ni od mene.
To otrdevanje trebuha pa tudi ni prijetno,ker ne veš ali gre zares ali pa za lažne popadke.Če ti utrdi vsake toliko časa veš,da to ni nič,če pa ti otrdeva non stop ,potem si čisto zmeden.Ma probala bom ne mislit na to in še malo uživat v nosečnosti.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 894
2.3.2009 9:21:58   
Anonimen
janja: men že en mesec skojz otrdeva trebuh pa imam šele maja PDP pa si mislim že zdaj da bi kar šla, ker tale nosečnost mi je pa tako mučna, da komaj dneve preživimuser posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 895
2.3.2009 9:24:01   
Dudica1
ja men tud vsi pravjo da ne bom dočakala maja meseca ampak jaz bi pa ful rada da bi se rodil glih 1 maja ko imam rok...ne vem mi je to lep datum...user posted image
no ko bo bo ...
otrdevanje je pa zoprno ja mene prav boli in takrat tud od mene ni nič...ponavadi je to najraje zvečer ko grem spat...user posted image ...ja treba je odmislit vse skrbi in bolečine pa uživat nosečnost kolk se dauser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 896
2.3.2009 9:25:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja men tud vsi pravjo da ne bom dočakala maja meseca ampak jaz bi pa ful rada da bi se rodil glih 1 maja ko imam rok...ne vem mi je to lep datum...user posted image
no ko bo bo ...
otrdevanje je pa zoprno ja mene prav boli in takrat tud od mene ni nič...ponavadi je to najraje zvečer ko grem spat...user posted image ...ja treba je odmislit vse skrbi in bolečine pa uživat nosečnost kolk se dauser posted image

če boš rodila na 1maj bo imel ne samo osebni praznik, vedno bo imel počitniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
2.3.2009 9:26:23   
Anonimen
nič grem k frizerju se mal ustrišt, ker sem ko eno srašilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
2.3.2009 9:33:18   
buksi
cx

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 899
2.3.2009 9:35:59   
buksi
Dobro jutro!
kako smo kaj?
Jaz sem tudi tako slabo spala, vedno slabše spim, pa seveda obiski na wc. jih je toliko, da sploh ne stejem več.
Jutri imam tudi jaz pregled, sicer pa se pri meni še nič ne dogaja. Datum se pa  bliža in bliža.
janja* lepo, da je vse ok
morje:ne mi delat skomin, ker jaz pa res občudujem more in sprehode ob njem. Če bi bilo po moje bi vsa vikend bila dol. Do zdaj sva velikokrat šla dol letos pa še nič. Noče riskirati moj. Upam, da bo letos kaj uspelo nama it, ker bolj slabo kaže

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.