Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 9:27:04
|
|
|
|
janja*
|
Mogla bi ostat do ponedeljka samo sem obljubila,da bom ležala in so me izpustil.Sej ,če pa bo karkoli narobe pa spet pridem tja.Saj zato so pa tam.Vse punce so odšle domov in bi ostala sama v sobi.Res ne vem kaj bi počela? Ja možek mi pa res vse pomaga,tako,da ne morem verjet.Za vse je nekaj dobro, zdaj vsaj vidim,da lahko naredi vse sam.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 9:31:55
|
|
|
|
Anonimen
|
a vidiš jih moraš samo malo porinit pa plavajo tej naši možički ja to pa verjamem, ko sem bila jaz operirana za slepič semtud ostala sama v sobi pa sem prosila da bi šla domov pa so me spustil predčasno, bi pa mogla not ostat še par dni ker se mi je rana zagnojila, sam sem obljubila da bom počivala in hodila v ZD previjat rano, tako da so me poslal domov, jaz raje ležim doma kot pa v bolnici
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 9:34:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Mogla bi ostat do ponedeljka samo sem obljubila,da bom ležala in so me izpustil.Sej ,če pa bo karkoli narobe pa spet pridem tja.Saj zato so pa tam.Vse punce so odšle domov in bi ostala sama v sobi.Res ne vem kaj bi počela? Ja možek mi pa res vse pomaga,tako,da ne morem verjet.Za vse je nekaj dobro, zdaj vsaj vidim,da lahko naredi vse sam. ja sej je prav res ne vem kaj bi delala sama dol...zdaj pa res počivaj...sej maš dost fantov pa ti bojo pomagal...pa sej itak vem da ti že pomagajo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 9:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
sam da bo vse vredu, janja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 10:53:00
|
|
|
|
Dudica1
|
želim vam...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 14:25:30
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz sem iz kosila pa vidim da se nič ne dogaja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 17:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 gantar..... Mislim nate in upam, da se dobro počutis. Si sigurna, da naša družina se ne poznata, ker so tudi v GODOVIČU. Baje od mamin sestrič je enini v Godoviču kar se je poročil in nima nobenega na poti. Njegova mama je nam povedala 2 tedna nazaj, ko se bila na obisku. Ne vem koliko parov so se poročili v Godoviču in ste še vedno brez. Preveč uživajta biti sama Lahko noč Joj, lahk se pa poznajo, a sedaj že veš kak se ti pišejo v Godoviču (kar na mail al pa ZS mi piši, če se boš spomnila ) . Naj povem, da Neža ni iz naših koncev. Je bolj iz Štajerske, tak da ne bo nič z jezerom. no ja, kak se bo pa že našel .
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 20:19:43
|
|
|
|
Neža7
|
Gantar.... sem že mamo poklicala, če bo vedela kako se pišejo. Vem samo imene: Andrejka in Franjo imata hči Eriko (dela na pošti) in sina (sem pozabila na ime ) njegova žena dela v glasbeni šoli Dudica1......... MORJE!!!!!!! Jaz tako pogrešam morje Če bi bila bolj blizu bi bila tam vsak dan Tu je naš jezero Skaleško/ Velenjsko jezero (skupaj imamo 3)
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 20:34:36
|
|
|
|
Neža7
|
Šaleško jerezo ima 2km. Velenjski ima pa 7km in je super za vožičke. Med Velenjski in Šaleški je samo 30min peš in je tudi zelo lepo. Če boste kdaj na našemu koncu si lahko ogledate in še na kakšno kosilo lahko greste.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 21:06:42
|
|
|
|
Neža7
|
Evo! naša Neža je že pripravljena na morje Lahko noč
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 21:21:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Gantar.... sem že mamo poklicala, če bo vedela kako se pišejo. Vem samo imene: Andrejka in Franjo imata hči Eriko (dela na pošti) in sina (sem pozabila na ime ) njegova žena dela v glasbeni šoli Joj, kako je majhen svet . Žena od tega, ki ne veš, kako mu je ime (Sašo) je zborovodkinja, ki je na moji poroki dirigirala ... moja svakinja pa poje pri tem zboru. Slike pa so ful lepe.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 22:12:26
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Gantar.... sem že mamo poklicala, če bo vedela kako se pišejo. Vem samo imene: Andrejka in Franjo imata hči Eriko (dela na pošti) in sina (sem pozabila na ime ) njegova žena dela v glasbeni šoli Joj, kako je majhen svet . Žena od tega, ki ne veš, kako mu je ime (Sašo) je zborovodkinja, ki je na moji poroki dirigirala ... moja svakinja pa poje pri tem zboru. Slike pa so ful lepe. da,da!!!! Sašo mu je ime iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii je pa res majhen svet
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 22:23:52
|
|
|
|
Neža7
|
Ta punca oz. žena ful ljubi mojo sestro, ker ima tak lep glas Večkrat je moja sestra nje pojala Pri nam so tudi bila na obisk. No, to je naša družina
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 8:10:13
|
|
|
|
Anonimen
|
kako ste spale jaz za en k..... pa še slabo se neki počutim ma ja bo že bolje
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 8:22:14
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro,mi smo pa spal ko angelčki... neža7 kere slike...ful je lepo... janja kako si,se dobro počutiš?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 8:37:29
|
|
|
|
janja*
|
Dudica 1 ne boš verjele ampak nisem spala skoraj nič.Celo noč me je nekaj črvinčlo.Spet trd trebuh.Zdaj se počutim malo bolje. Bomo videli kaj bo jutri na pregledu?Ni kej očitno me matra emšo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 8:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica 1 ne boš verjele ampak nisem spala skoraj nič.Celo noč me je nekaj črvinčlo.Spet trd trebuh.Zdaj se počutim malo bolje. Bomo videli kaj bo jutri na pregledu?Ni kej očitno me matra emšo lahko je pa predčasno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 8:44:47
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Dudica 1 ne boš verjele ampak nisem spala skoraj nič.Celo noč me je nekaj črvinčlo.Spet trd trebuh.Zdaj se počutim malo bolje. Bomo videli kaj bo jutri na pregledu?Ni kej očitno me matra emšo ma kakšn emšo...tud men otrdeva trebuh pol tud mene emšo... ...ja ni kej pripravlja se na prihod...sej bo še malo potrpi pa bo...ti maš še mesec jaz pa še dva...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 9:18:56
|
|
|
|
janja*
|
Dudica1 jest tega meseca do konca ne bom dočakala.Na živce mi gre,ker se ne počutim tako kot je treba.Nič ni od mene. To otrdevanje trebuha pa tudi ni prijetno,ker ne veš ali gre zares ali pa za lažne popadke.Če ti utrdi vsake toliko časa veš,da to ni nič,če pa ti otrdeva non stop ,potem si čisto zmeden.Ma probala bom ne mislit na to in še malo uživat v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 9:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
janja: men že en mesec skojz otrdeva trebuh pa imam šele maja PDP pa si mislim že zdaj da bi kar šla, ker tale nosečnost mi je pa tako mučna, da komaj dneve preživim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 9:24:01
|
|
|
|
Dudica1
|
ja men tud vsi pravjo da ne bom dočakala maja meseca ampak jaz bi pa ful rada da bi se rodil glih 1 maja ko imam rok...ne vem mi je to lep datum... no ko bo bo ... otrdevanje je pa zoprno ja mene prav boli in takrat tud od mene ni nič...ponavadi je to najraje zvečer ko grem spat... ...ja treba je odmislit vse skrbi in bolečine pa uživat nosečnost kolk se da
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 9:25:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja men tud vsi pravjo da ne bom dočakala maja meseca ampak jaz bi pa ful rada da bi se rodil glih 1 maja ko imam rok...ne vem mi je to lep datum... no ko bo bo ... otrdevanje je pa zoprno ja mene prav boli in takrat tud od mene ni nič...ponavadi je to najraje zvečer ko grem spat... ...ja treba je odmislit vse skrbi in bolečine pa uživat nosečnost kolk se da če boš rodila na 1maj bo imel ne samo osebni praznik, vedno bo imel počitnice
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 9:26:23
|
|
|
|
Anonimen
|
nič grem k frizerju se mal ustrišt, ker sem ko eno srašilo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 9:33:18
|
|
|
|
buksi
|
cx
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 9:35:59
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro! kako smo kaj? Jaz sem tudi tako slabo spala, vedno slabše spim, pa seveda obiski na wc. jih je toliko, da sploh ne stejem več. Jutri imam tudi jaz pregled, sicer pa se pri meni še nič ne dogaja. Datum se pa bliža in bliža. janja* lepo, da je vse ok morje:ne mi delat skomin, ker jaz pa res občudujem more in sprehode ob njem. Če bi bilo po moje bi vsa vikend bila dol. Do zdaj sva velikokrat šla dol letos pa še nič. Noče riskirati moj. Upam, da bo letos kaj uspelo nama it, ker bolj slabo kaže
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.