![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 7:31:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka dudica, jaz govorim o moskem. Verjetno tudi ti, ceprav si napisala "to" (pa ne me imet za picajzlo, ampak ne vem ce govoriva o isti osebi) sm napisala da poznam to zadevo na verdu...nisem govorila o ženski...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 7:32:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Jst vem še za eno, k je na Drenovem griču. K ji pa baje sam vodo daš in ti pove kaj ti je. ampak ni ta tista, k sem prej govorila. Tisti je moški in ni Slovenec. Mislim, da je po rodu iz Srbije. Al pa iz tam nekje. Zanj mi je sodelavka povedala, ker ona hodi k njemu zaradi alergije. In ona je ful zadovoljna z njim. Mogoče ga bom tud sama poklicala, ker sem tud ful alergična. pa tud to zadevo poznam in so same dobre izkišnje...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 7:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro danes pa končno po dveh dneh sem super spala mali ima spet nogometno prvenstvo z jajčniki in mehurjem kako ste pa ve, vidim da pišete o bioenergetiku, jaz sem pa taka da kar ne morem verjet tem zadevam, ne vem taka sem, tud če sem že premišljevala, da bi enkrat za foro šla, sam sem kar skeptična glede tega moram kakšno uprašat, k je bla pri njemu ali njej, da vidim kakšne so te izkušnje, dobre al slabe a je kaj renice v tem al je ni no ja l.p.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 8:59:12
|
|
|
|
Dudica1
|
ja jaz odkar sem bla pri tej gospe verjamem v to ker mi je pomagala...pa tud rekla sm da če bo še kdaj kaj...al da je otrok bolan al pa kej tazga sigurno grem na to ker nimaš kaj izgubit... ...samo pomaga pa mu lahko...pa baje se vse da rešit...tako da... pr nas imamo že 8 stopinj zunaj in pol gremo vsi skupaj na en malo daljši sprehod...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 12:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj tukaj ni pa nobene
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 16:46:06
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz sem se na mrtinčkala zdaj pa počivam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 18:04:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene! tudi jst sem se na martinčkala. Sem šla z možem v godovič, da nisem bila sama cel dan doma, ker pol ... no, ni glih prijetno bit čist sam. Samo tolk, da ne boste pozabile name, se vam aml javim
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 18:08:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar pozdravljene! tudi jst sem se na martinčkala. Sem šla z možem v godovič, da nisem bila sama cel dan doma, ker pol ... no, ni glih prijetno bit čist sam. Samo tolk, da ne boste pozabile name, se vam aml javim o GANTAR sej ne pozabimo nate... ...lepo da nisi sama sej moraš it mal ven da se razvedriš malo...mislim to o tej gospe mi še zdaj ne gre iz glave ker je bla tolk fajn...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 18:12:40
|
|
|
|
Anonimen
|
veš DUDUCA, tud taki ljudje so... k zgledajo na vzven ful ok, nikol pa ne vemo, kaj se jim plete poglavi. sej bomo našle drugo, k nam bo pomagala, če jo bomo rabile. Če ne druzga pa Agata, o kateri je govorila COPKA (sicer sem pa tud jst mislila nanjo).
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 18:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
gantar: si se le namrtinčkala super, upam da si vsaj malo uživala ker je bil danes res zelo lepo vreme sem ti zjutraj poslala en mail
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 18:16:23
|
|
|
|
Anonimen
|
sem ga videla
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 18:16:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar veš DUDUCA, tud taki ljudje so... k zgledajo na vzven ful ok, nikol pa ne vemo, kaj se jim plete poglavi. sej bomo našle drugo, k nam bo pomagala, če jo bomo rabile. Če ne druzga pa Agata, o kateri je govorila COPKA (sicer sem pa tud jst mislila nanjo). ja sej jih je še veliko...tko da ne bo problema samo navajen si na enega človeka...in pol je mal tko it drugam...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 18:22:16
|
|
|
|
Anonimen
|
cveka, sem se mal na martinčkala. sej je bilo mal čudn, ker so vsi okol mene delal, jst sem pa v luft gledala. sam kaj k pa ne smem, pa tud mi nebi pustil. dudica, čist ti verjamem, da je težko jit drugam, e si navajen na enega. To se bo men zgodl lahk pri G.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 18:26:18
|
|
|
|
Dudica1
|
ma se bomo že privadili...mormo pa met ginekologe pa zdravnike pa tko...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 19:13:17
|
|
|
|
Dudica1
|
tok sm zaspana... ...pa moram še malega dat spat in še večerjo kuham...mlečni riž...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 19:29:27
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla a ste pozable name kako ste no mi smo velik zunaj z vozičkom je tako lep sonček bil drugač pa je tamala skopana sita in že trdno spi (bravo mami) aja ati je pa spet na enem sestanku tako da mam večer zase (aja pa še za RR) no pri nas nič novega vse po starem ja tista ženska na Drenovem griču ja sm tut jst pr njej že bla je kr ok drgač pa še nism bla nikjer tko mogoče ko bodo problemi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 19:55:04
|
|
|
|
Anonimen
|
mi tukaj gor ne pozabimo na nobenga, vemo pa da če je zunaj lepo, gremo čist vse ven se martinčkat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 20:02:22
|
|
|
|
Neža7
|
Lep pozdrav punce Samo, da vas lepo pozdravim Danes sem imela lep dopoldne z in seveda z mala Nežiko Smo šli na lep dolg sprehod okoli našega jezera in je bilo tako lepo toplo Potem sva kosilo skuhala in moj je šel v službo. Dobila sem obisk popoldne (moja družina) in smo se lepo imela par ur Neža je dobila bikni od moje sestre Neža mi je šla spa ob 18:30 in jaz sem si privoščila kopel (doma seveda) Sedaj grem lepo v posteljo in kakšne film pogledat. Moj pa bo ob polnoči doma Lepo se imejte in bodit nasmejane gantar..... Mislim nate in upam, da se dobro počutis. Si sigurna, da naša družina se ne poznata, ker so tudi v GODOVIČU. Baje od mamin sestrič je enini v Godoviču kar se je poročil in nima nobenega na poti. Njegova mama je nam povedala 2 tedna nazaj, ko se bila na obisku. Ne vem koliko parov so se poročili v Godoviču in ste še vedno brez. Preveč uživajta biti sama Lahko noč
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 28.2.2009 20:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
lahko noč punce
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 8:24:37
|
|
|
|
Anonimen
|
kako ste spale jaz super kaj boste danes počele jaz grem domov na kosilo pa bom malo pr mami se certala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 8:40:40
|
|
|
|
Dudica1
|
ARUPNIK3 Nismo pozabili nate...na nikogar... NEŽA7 Super za kopel... ...tud jaz si jo dostkrat privoščim... pa če lahko vprašam iz kje si,ker si rekla da ste šli okrog jezera ...ker dostkrat ne vemo kam bi šli pa si mi dala idejo za sprehajat...je tudi za vozičke... no mi pa danes gremo na morje...malo zasluženega dopusta...ker smo tok delal po stanovanju...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 8:47:23
|
|
|
|
Anonimen
|
o janja: kako si? dolgo te ni bilo na RR, kje si bila, si imela počitnice Dudica1: sem ti kar fouš, lepo se imejte na primorskem oz na morju
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 9:07:55
|
|
|
|
janja*
|
Cveka 30 najprej naj ti voščim vsenajboljše, malo z zamudo samo iz srca. Res smo bili na Rogli in smo se imeli lepo,samo ne dolgo.Bili smo z avtodomom in nam je v sredo zmanjkalo plina in smo odšli domov.No pa še jaz sem se počutila slabo in mi je to kar pasalo.Cel popoldan mi je otrdeval trebuh in mi ni bilo res nič jasno kaj je zdaj to.No okoli 19 ure pa je to postajalo vse pogosteje.Tako ,da sem šla okoli 20.30 v Porodnišnico.No tam so me pregledali in videli.da imam popadke na 7 minut in da sem odprta 1prst.Rekli so da za v porodno še nisem in so me dali na oddelek.Naročili so mi ,da če bi mi odtekla voda ali pa če bi imela popadke na 3 minute naj jih pokličem.Ker pa se je okoli 3 vse skupaj umirilo sem bila zelo vesela.Vsaj še 14 dni naj počaka.V porodnišnici sem bila na opazovanju in včeraj sem prišla domov.Naredili so mi še ultrazvok in naš korenjak je težek okoli 2980.V torek pa moram spet nazaj.Zdaj moram strogo ležati.Upam in si želim da res izdržim vsaj še kak teden,pa čeprav so rekli,če bi bil rojen zdaj nebi bilo nič narobe.Nič vas nisem brala za nazaj tako da nevem kaj dogala.Lepo se imejte in se tipkamo.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 9:13:12
|
|
|
|
Dudica1
|
janja nism mogla verjet da si že doma... ...in da sta vredu...super... ja naj zdrži še malo no pol bo pa čas da pride... ...ma samo da je vse OK...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 1.3.2009 9:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
janja: hvala za čestitko!!! bolje kasno kot nikoli samo da je z vama vse vredu, ti pa zdaj lepo počivaj in naj mal tvoj možek dela samo da si pršla domov, to je glavno in da sta še vedno v enem kosu no pa so šle počitnice bote pa polet nadoknadili
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.