|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
28.2.2009 7:31:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: copka

dudica, jaz govorim o moskem. Verjetno tudi ti, ceprav si napisala "to" (pa ne me imet za picajzlo, ampak ne vem ce govoriva o isti osebi)user posted image

sm napisala da poznam to zadevo na verdu...nisem govorila o ženski...user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 851
28.2.2009 7:32:31   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Jst vem še za eno, k je na Drenovem griču. K ji pa baje sam vodo daš in ti pove kaj ti je. ampak ni ta tista, k sem prej govorila. Tisti je moški in ni Slovenec. Mislim, da je po rodu iz Srbije. Al pa iz tam nekje. Zanj mi je sodelavka povedala, ker ona hodi k njemu zaradi alergije. In ona je ful zadovoljna z njim. Mogoče ga bom tud sama poklicala, ker sem tud ful alergična.

pa tud to zadevo poznam in so same dobre izkišnje...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 852
28.2.2009 7:42:55   
Anonimen
dobro jutro

danes pa končno po dveh dneh sem super spalauser posted image
mali ima spet nogometno prvenstvo z jajčniki in mehurjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste pa ve, vidim da pišete o bioenergetiku, jaz sem pa taka da kar ne morem verjet tem zadevam, ne vem taka sem, tud če sem že premišljevala, da bi enkrat za foro šla, sam sem kar skeptična glede tegauser posted image
moram kakšno uprašat, k je bla pri njemu ali njej, da vidim kakšne so te izkušnje, dobre al slabeuser posted image a je kaj renice v tem al je niuser posted image

no ja l.p.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
28.2.2009 8:59:12   
Dudica1
ja jaz odkar sem bla pri tej gospe verjamem v to ker mi je pomagala...pa tud rekla sm da če bo še kdaj kaj...al da je otrok bolan al pa kej tazga sigurno grem na to ker nimaš kaj izgubit...user posted image ...samo pomaga pa mu lahko...pa baje se vse da rešit...tako da...user posted image
pr nas imamo že 8 stopinj zunaj in pol gremo vsi skupaj na en malo daljši sprehod...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 854
28.2.2009 12:08:49   
Anonimen
kaj tukaj ni pa nobeneuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
28.2.2009 16:46:06   
Anonimen
no jaz sem se na mrtinčkala zdaj pa počivamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
28.2.2009 18:04:59   
Anonimen
pozdravljene!

tudi jst sem se na martinčkala. Sem šla z možem v godovič, da nisem bila sama cel dan doma, ker pol ... no, ni glih prijetno bit čist sam.

Samo tolk, da ne boste pozabile name, se vam aml javim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
28.2.2009 18:08:56   
Dudica1

pozdravljene!

tudi jst sem se na martinčkala. Sem šla z možem v godovič, da nisem bila sama cel dan doma, ker pol ... no, ni glih prijetno bit čist sam.

Samo tolk, da ne boste pozabile name, se vam aml javim user posted image user posted image user posted image

o GANTAR sej ne pozabimo nate...user posted image ...lepo da nisi sama sej moraš it mal ven da se razvedriš malo...mislim to o tej gospe mi še zdaj ne gre iz glave ker je bla tolk fajn...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
28.2.2009 18:12:40   
Anonimen
veš DUDUCA, tud taki ljudje so... k zgledajo na vzven ful ok, nikol pa ne vemo, kaj se jim plete poglavi. sej bomo našle drugo, k nam bo pomagala, če jo bomo rabile. Če ne druzga pa Agata, o kateri je govorila COPKA (sicer sem pa tud jst mislila nanjo).

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
28.2.2009 18:15:07   
Anonimen
gantar: si se le namrtinčkalauser posted image user posted image user posted image super, upam da si vsaj malo uživala ker je bil danes res zelo lepo vremeuser posted image user posted image user posted image
sem ti zjutraj poslala en mailuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
28.2.2009 18:16:23   
Anonimen
sem ga videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
28.2.2009 18:16:46   
Dudica1

veš DUDUCA, tud taki ljudje so... k zgledajo na vzven ful ok, nikol pa ne vemo, kaj se jim plete poglavi. sej bomo našle drugo, k nam bo pomagala, če jo bomo rabile. Če ne druzga pa Agata, o kateri je govorila COPKA (sicer sem pa tud jst mislila nanjo).

ja sej jih je še veliko...tko da ne bo problema samo navajen si na enega človeka...in pol je mal tko it drugam...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
28.2.2009 18:22:16   
Anonimen
cveka, sem se mal na martinčkala. sej je bilo mal čudn, ker so vsi okol mene delal, jst sem pa v luft gledala. sam kaj k pa ne smem, pa tud mi nebi pustil. user posted image

dudica, čist ti verjamem, da je težko jit drugam, e si navajen na enega. To se bo men zgodl lahk pri G.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 863
28.2.2009 18:26:18   
Dudica1
ma se bomo že privadili...mormo pa met ginekologe pa zdravnike pa tko...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 864
28.2.2009 19:13:17   
Dudica1
tok sm zaspana...user posted image ...pa moram še malega dat spat in še večerjo kuham...mlečni riž...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 865
28.2.2009 19:29:27   
arupnik3
ojla
a ste pozable name user posted image
kako ste
no mi smo velik zunaj z vozičkom je tako lep sonček bil user posted image user posted image
drugač pa je tamala skopana sita in že trdno spi user posted image user posted image (bravo mami)
aja ati je pa spet na enem sestanku tako da mam večer zase (aja pa še za RR)
no pri nas nič novega vse po starem
ja tista ženska na Drenovem griču ja sm tut jst pr njej že bla je kr ok drgač pa še nism bla nikjer tko mogoče ko bodo problemi

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 866
28.2.2009 19:55:04   
Anonimen
mi tukaj gor ne pozabimo na nobenga, vemo pa da če je zunaj lepo, gremo čist vse ven se martinčkatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
28.2.2009 20:02:22   
Neža7
Lep pozdrav punce user posted image

Samo, da vas lepo pozdravim user posted image

Danes sem imela lep dopoldne z user posted image  in seveda z mala Nežiko user posted image
Smo šli na lep dolg sprehod okoli našega jezera in je bilo tako lepo toplo user posted image  Potem sva kosilo skuhala in moj user posted image  je šel v službo.
Dobila sem obisk popoldne (moja družina) in smo se lepo imela par ur user posted image  Neža je dobila bikni od moje sestre user posted image

Neža mi je šla spa ob 18:30 in jaz sem si privoščila kopel user posted image (doma seveda) user posted image  

Sedaj grem lepo v posteljo in kakšne film pogledat. Moj user posted image  pa bo ob polnoči doma user posted image

Lepo se imejte in bodit nasmejane user posted image user posted image user posted image

gantar..... Mislim nate in upam, da se dobro počutis. Si sigurna, da naša družina se ne poznata, ker so tudi v GODOVIČU. Baje od mamin sestrič je enini v Godoviču kar se je poročil in nima nobenega user posted image  na poti. Njegova mama je nam povedala 2 tedna nazaj, ko se bila na obisku. Ne vem koliko parov so se poročili v Godoviču in ste še vedno brez. Preveč uživajta biti sama user posted image  

Lahko noč

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 868
28.2.2009 20:12:04   
Anonimen
lahko noč punce

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
1.3.2009 8:24:37   
Anonimen
user posted image

kako ste spale jaz superuser posted image user posted image user posted image

kaj boste danes počele jaz grem domov na kosilo pa bom malo pr mami se certalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
1.3.2009 8:40:40   
Dudica1
user posted image

ARUPNIK3 Nismo pozabili nate...na nikogar...user posted image
NEŽA7 Super za kopel...user posted image ...tud jaz si jo dostkrat privoščim...
pa če lahko vprašam iz kje si,ker si rekla da ste šli okrog jezerauser posted image ...ker dostkrat ne vemo kam bi šli pa si mi dala idejo za sprehajat...je tudi za vozičke...user posted image
no mi pa danes gremo na morje...malo zasluženega dopusta...ker smo tok delal po stanovanju...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 871
1.3.2009 8:47:23   
Anonimen
o janja: kako si? dolgo te ni bilo na RR, kje si bila, si imela počitniceuser posted image user posted image

Dudica1: sem ti kar fouš, lepo se imejte na primorskem oz na morjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
1.3.2009 9:07:55   
janja*
Cveka 30 najprej naj ti voščim vsenajboljše, malo z zamudo samo iz srca.
Res smo bili na Rogli in smo se imeli lepo,samo ne dolgo.Bili smo z avtodomom in nam je v sredo zmanjkalo plina in smo odšli domov.No pa še jaz sem se počutila slabo in mi je to kar pasalo.Cel popoldan mi je otrdeval trebuh in mi ni bilo res nič jasno kaj je zdaj to.No okoli 19 ure pa je to postajalo vse pogosteje.Tako ,da sem šla okoli 20.30 v Porodnišnico.No tam so me pregledali in videli.da imam popadke na 7 minut in da sem odprta 1prst.Rekli so da za v porodno še nisem in so me dali na oddelek.Naročili so mi ,da če bi mi odtekla voda ali pa če bi imela popadke na 3 minute naj jih pokličem.Ker pa se je  okoli 3 vse skupaj umirilo sem bila zelo vesela.Vsaj še 14 dni naj počaka.V porodnišnici sem bila na opazovanju in včeraj sem prišla domov.Naredili so mi še ultrazvok in naš korenjak je težek okoli 2980.V torek pa moram spet nazaj.Zdaj moram strogo ležati.Upam in si želim da res izdržim vsaj še kak teden,pa čeprav so rekli,če bi bil rojen zdaj nebi bilo nič narobe.Nič vas nisem brala za nazaj tako da nevem kaj dogala.Lepo se imejte in se tipkamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
1.3.2009 9:13:12   
Dudica1
janja nism mogla verjet da si že doma...user posted image ...in da sta vredu...super...user posted image
ja naj zdrži še malo no pol bo pa čas da pride...user posted image ...ma samo da je vse OK...

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 874
1.3.2009 9:19:48   
Anonimen
janja: hvala za čestitko!!!user posted image bolje kasno kot nikoliuser posted image user posted image user posted image
samo da je z vama vse vredu, ti pa zdaj lepo počivaj in naj mal tvoj možek delauser posted image samo da si pršla domov, to je glavno in da sta še vedno v enem kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no pa so šle počitniceuser posted image user posted image bote pa polet nadoknadiliuser posted image

(odgovor članu janja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.