|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
2.3.2009 9:41:53   
Dudica1
o BUKSI si še tukaj...te če nič ne špika...user posted image ...tvoj datum se pa res bliža...ravno na moj rd.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 901
2.3.2009 9:51:09   
buksi
kaj čem, očitno se pikici še nič ne mudi. No bomo vidli kaj bodo jutri rekli na pregledu

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 902
2.3.2009 9:53:38   
Dudica1
vse dobro potem jutri na pregledu...user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 903
2.3.2009 11:22:19   
Anonimen
evo mene od frizerjauser posted image user posted image user posted image user posted image
buksi: no kar čuvaj se, pa da bo jutri na pregledu vse vreduuser posted image

jaz imam tud jutr pregled komaj čakamuser posted image

l.p.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
2.3.2009 11:38:27   
buksi
Cveka  hvala: jaz tud upam da bo vse ok. mipa zadnje dni ful nekaj srce razbija, pa nimam visozga pritiska... Moram jutr to povedat moji g.
Kaj kaj počneš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 905
2.3.2009 12:03:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Cveka  hvala: jaz tud upam da bo vse ok. mipa zadnje dni ful nekaj srce razbija, pa nimam visozga pritiska... Moram jutr to povedat moji g.
Kaj kaj počneš?

nič tazga ne počnem se neki slabo počutim, prejle sem šla k frizerjiuser posted image zdaj sem dala kruh pečt, pa po tleh gledam in se pripravljam da bom posesalauser posted image pa pol bom še kosilo skuhala dost več pa ne bom danes naredilauser posted image sem včeraj bruhala, pa sploh ne vem zakajuser posted image pol sem pa še ponoč ful slabo spalauser posted image tako da danes res ni moj danuser posted image komaj čakam da ga bo konecuser posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 906
2.3.2009 13:09:30   
Anonimen
spet smo na drugo stran padleuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 907
2.3.2009 13:58:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

spet smo na drugo stran padleuser posted image user posted image

spet?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
2.3.2009 14:14:37   
Anonimen
Boste, bomo morale bolj pridno pisat. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 909
2.3.2009 14:45:16   
Dudica1
o GANTAR kako si kej,kaj počneš...si še doma al že v službi...user posted image

no popoldne pa pride kolegica na kavico in bomo mal klepetali...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 910
2.3.2009 15:15:21   
Anonimen
evo pa je želodec polen jaz pa spet na netuuser posted image kosilo kuhano, pojedli smo pospravli pa tuduser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 911
2.3.2009 16:20:44   
Anonimen
Dudica... sem še kar doma. Nekako bi šla že kar na šiht. Po drugi strani bi bila pa kr še en mesec doma. user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem, kaj bi rada. Drugi teden grem sicer delat, sam če pa ne bom zmožna, bom pa vzela še bolniško. Bomo vidl, kako bo med ljudmi bit.
Sicer pa ... ful ga pogrešam. user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
2.3.2009 16:21:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

evo pa je želodec polen jaz pa spet na netuuser posted image kosilo kuhano, pojedli smo pospravli pa tuduser posted image

In kaj sedaj delaš na netu? Si na FB al sam tle na RR-ju visiš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 913
2.3.2009 16:52:00   
Anonimen
sam tle na RR visim, sem šla mal pogledat pa ni blo nič novga na FBuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 914
2.3.2009 16:53:28   
Anonimen
moram it mal ven k sinku k mi hot skojz govorit kaj dela, pa mi pušča vrata otprtauser posted image
se pišemo jutri ko pridem iz pregleda
čao

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
2.3.2009 18:08:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Dudica... sem še kar doma. Nekako bi šla že kar na šiht. Po drugi strani bi bila pa kr še en mesec doma. user posted image user posted image user posted image Sploh ne vem, kaj bi rada. Drugi teden grem sicer delat, sam če pa ne bom zmožna, bom pa vzela še bolniško. Bomo vidl, kako bo med ljudmi bit.
Sicer pa ... ful ga pogrešam. user posted image user posted image  

verjamem da bi rada šla že v službo....sej moraš med ljudi it...

verjamem da ga pogrešaš...sej boš kmalu zagledala plusek boš videla in takrat bo bolje...jaz le redko pomislim sploh na prvi splav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
2.3.2009 18:29:52   
Anonimen
Veš dudica, k sem po prvem splavu zagledala +, sem bila ful vesela, srečna, a bilo me je strah. Skoz me je nekaj spremljalo. Tja do 17 T. Pol sem se pa nekako sprostila. In šele v 20 T sem povedala kaki prijateljici, da sem user posted image . Na, pa sem se s prijateljicam veselila le dobra 2 tedna. Kaj bom pa v naslednji nosečnosti? Sva se z možem zadnjič pogovarjala, da bom s trebuhom hodila po svet, pa me bo kdo vprašal: o, a ti si pa noseča?. Jst mu bom pa odgovorila: Ja menda sem res. user posted image Sploh ne bom upala nobenmu povedat, da sem. Bom skrivala nosečnost. Ker, ko sem se začela veselit, se naredi najhujše. Dvakrat.  user posted image
Sedaj mi je pa še tolk težje, ker bi bil moj prvi otroček v mesecu marcu star 1 leto. Zdej se pa še tolk bolj spomnim nanj. Ker če bi bila še user posted image bi bilo drugače.
Se opravičujem, ker take pišem.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 917
2.3.2009 18:35:15   
Dudica1
ne GANTAR ti kar piši ker jaz te razumem...
po splavu se je men sesu svet zaprla sem se vase in se res spremenila...od takrat sem drug človek,to te spremeni in mislim da na boljše...povedala sva tudi takoj ko sva izvedela da sem user posted image ampak žal ne za dolgo...user posted image ...ko je uspelo drugič po več kot 6 mesecih,mislim,sva povedala ko sem bila user posted image nekje 3 mesece...in tko kot si rekla ti so me drugi spraševali če zdaj pa bo...user posted image ...pa sm si mislila ja če bo le bog dal...kako naj jaz to vem...
ampak je bilo vse vredu...in to želim tudi tebi gantar res iskreno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 918
2.3.2009 18:44:53   
Anonimen
vem, dudica... hvala!
Veš, tudi sama sem se po prvem splavu ful spremenila. Najprej celo na slabš. Ker sem za vse krivila sebe in ko sem bila res na tleh, tudi druge. Mož me je ene 2x mislil celo odpeljat na grič v Idrijo, ker sem bila čist na koncu z živci. Jst mislim, da sedaj ne be tako hudo. Mislim po drugem. Ma men se sploh ne zdi, da je bil sedaj splav. V 22T???Ja, za zdravnike je, zame pa ne. Ma kam sem sedaj zajadrala.  user posted image user posted image user posted image JOJ! user posted image
Ko sem imela Gašperja v naročju (čeprav je bil mrtev) sem mu obljubila, da zdej ne bom taka kot sem bila. In da nihče ni kriv, da se je to zgodilo. In mislim, da mi kar gre. Ne gre pa, da se nebi spomnila nanj in tude brez user posted image ne gre. Najbolj mi je hudo, ko zvečer zaspim, ali pa ko se zjutraj zbudim. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 919
2.3.2009 18:54:53   
Dudica1
ti verjamem...pa to je še huje ker si ga imela v naročju in ga videla...dobra si res...ampak gremo naprej user posted image
se pa tudi meni zdi da v 22 t če rodiš potem to ni splav ne...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 920
2.3.2009 19:19:31   
Anonimen
Veš, zdavniki imajo splav do 24 T, potem je pa prezgodnji porod. Najbolj me boli to, ker je on ko je prišel na svet še zajokal. In oni to vseeno smatrajo za splav. user posted image .  Sej sploh ni bitno. Jst mam pač drugačno mnenje kot oni. Pa kaj pol. Rodila sem ga, prav tako kot ga boš ti user posted image . Sam moj je bil premajhen. Pa še fantek je bil, ker fantki so bolj občutljivi, pa prej obupajo. Ne samo dojenčki. Mislim tud nasplošno. Fantje prej puško v koruzo vržejo kot pa punce.
Me smo boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
2.3.2009 19:26:43   
Dudica1
se strinjam imam enako mnenje kot ti...ja to pa pravijo ja da se user posted image prej udajo kot punčke...da več zdržijo user posted image ...

no gremo naprej...user posted image
počasi pod tuš pa še mal na kavč kakšn film pogledat pol pa spat ker danes sm neki zmatrana pa kr neki me kuha,bomo videli kaj bo to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 922
3.3.2009 8:09:41   
Dudica1
user posted image

kako ste kaj?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 923
3.3.2009 8:22:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Veš, zdavniki imajo splav do 24 T, potem je pa prezgodnji porod. Najbolj me boli to, ker je on ko je prišel na svet še zajokal. In oni to vseeno smatrajo za splav. user posted image .  Sej sploh ni bitno. Jst mam pač drugačno mnenje kot oni. Pa kaj pol. Rodila sem ga, prav tako kot ga boš ti user posted image . Sam moj je bil premajhen. Pa še fantek je bil, ker fantki so bolj občutljivi, pa prej obupajo. Ne samo dojenčki. Mislim tud nasplošno. Fantje prej puško v koruzo vržejo kot pa punce.
Me smo boljše user posted image user posted image user posted image

dobro jutro

gantar: hudo je! to se zavedamo, zato pa smo tukaj da lahko izliješ dušo na papir, ker verjemi lažje je, vse ti stojimo ob strani in te podpiramo, samo sesuti se ne smeš, ker boš samo slabše naredila za sebe in možeka! sinko te gleda iz nebes in te varuje pred vsem hudimuser posted image
ja za zdravnike je do 24 tedna splav ker dojenček do takrat ni zmožen preživet, ker nima razvitih pljučuser posted image user posted image user posted image
po 24 tednu pa je že zmožen ker se mu pljuča že toliko razvijejo da lahko dihauser posted image gantar misli na prihodnost, že čez pet mesecev se lahko zgodi da boš zagledala plusek user posted image

to imaš prav, baje pravijo da če se fantje prezgodaj rodijo so jambrovčkiuser posted image

gantar drži se se piševe na mailu, zs in na FB

grem na pregled
l.p.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 924
3.3.2009 9:26:54   
Dudica1
CVEKA30 dobro opravi.... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.