Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 9:41:53
|
|
|
|
Dudica1
|
o BUKSI si še tukaj...te če nič ne špika... ...tvoj datum se pa res bliža...ravno na moj rd.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 9:51:09
|
|
|
|
buksi
|
kaj čem, očitno se pikici še nič ne mudi. No bomo vidli kaj bodo jutri rekli na pregledu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 9:53:38
|
|
|
|
Dudica1
|
vse dobro potem jutri na pregledu...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 11:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene od frizerja buksi: no kar čuvaj se, pa da bo jutri na pregledu vse vredu jaz imam tud jutr pregled komaj čakam l.p.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 11:38:27
|
|
|
|
buksi
|
Cveka hvala: jaz tud upam da bo vse ok. mipa zadnje dni ful nekaj srce razbija, pa nimam visozga pritiska... Moram jutr to povedat moji g. Kaj kaj počneš?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 12:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Cveka hvala: jaz tud upam da bo vse ok. mipa zadnje dni ful nekaj srce razbija, pa nimam visozga pritiska... Moram jutr to povedat moji g. Kaj kaj počneš? nič tazga ne počnem se neki slabo počutim, prejle sem šla k frizerji zdaj sem dala kruh pečt, pa po tleh gledam in se pripravljam da bom posesala pa pol bom še kosilo skuhala dost več pa ne bom danes naredila sem včeraj bruhala, pa sploh ne vem zakaj pol sem pa še ponoč ful slabo spala tako da danes res ni moj dan komaj čakam da ga bo konec
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 13:09:30
|
|
|
|
Anonimen
|
spet smo na drugo stran padle
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 13:58:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 spet smo na drugo stran padle spet?!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 14:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Boste, bomo morale bolj pridno pisat.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 14:45:16
|
|
|
|
Dudica1
|
o GANTAR kako si kej,kaj počneš...si še doma al že v službi... no popoldne pa pride kolegica na kavico in bomo mal klepetali...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 15:15:21
|
|
|
|
Anonimen
|
evo pa je želodec polen jaz pa spet na netu kosilo kuhano, pojedli smo pospravli pa tud
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 16:20:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica... sem še kar doma. Nekako bi šla že kar na šiht. Po drugi strani bi bila pa kr še en mesec doma. Sploh ne vem, kaj bi rada. Drugi teden grem sicer delat, sam če pa ne bom zmožna, bom pa vzela še bolniško. Bomo vidl, kako bo med ljudmi bit. Sicer pa ... ful ga pogrešam.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 16:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 evo pa je želodec polen jaz pa spet na netu kosilo kuhano, pojedli smo pospravli pa tud In kaj sedaj delaš na netu? Si na FB al sam tle na RR-ju visiš?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 16:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
sam tle na RR visim, sem šla mal pogledat pa ni blo nič novga na FB
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 16:53:28
|
|
|
|
Anonimen
|
moram it mal ven k sinku k mi hot skojz govorit kaj dela, pa mi pušča vrata otprta se pišemo jutri ko pridem iz pregleda čao
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 18:08:23
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Dudica... sem še kar doma. Nekako bi šla že kar na šiht. Po drugi strani bi bila pa kr še en mesec doma. Sploh ne vem, kaj bi rada. Drugi teden grem sicer delat, sam če pa ne bom zmožna, bom pa vzela še bolniško. Bomo vidl, kako bo med ljudmi bit. Sicer pa ... ful ga pogrešam. verjamem da bi rada šla že v službo....sej moraš med ljudi it... verjamem da ga pogrešaš...sej boš kmalu zagledala plusek boš videla in takrat bo bolje...jaz le redko pomislim sploh na prvi splav
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 18:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš dudica, k sem po prvem splavu zagledala +, sem bila ful vesela, srečna, a bilo me je strah. Skoz me je nekaj spremljalo. Tja do 17 T. Pol sem se pa nekako sprostila. In šele v 20 T sem povedala kaki prijateljici, da sem . Na, pa sem se s prijateljicam veselila le dobra 2 tedna. Kaj bom pa v naslednji nosečnosti? Sva se z možem zadnjič pogovarjala, da bom s trebuhom hodila po svet, pa me bo kdo vprašal: o, a ti si pa noseča?. Jst mu bom pa odgovorila: Ja menda sem res. Sploh ne bom upala nobenmu povedat, da sem. Bom skrivala nosečnost. Ker, ko sem se začela veselit, se naredi najhujše. Dvakrat. Sedaj mi je pa še tolk težje, ker bi bil moj prvi otroček v mesecu marcu star 1 leto. Zdej se pa še tolk bolj spomnim nanj. Ker če bi bila še bi bilo drugače. Se opravičujem, ker take pišem.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 18:35:15
|
|
|
|
Dudica1
|
ne GANTAR ti kar piši ker jaz te razumem... po splavu se je men sesu svet zaprla sem se vase in se res spremenila...od takrat sem drug človek,to te spremeni in mislim da na boljše...povedala sva tudi takoj ko sva izvedela da sem ampak žal ne za dolgo... ...ko je uspelo drugič po več kot 6 mesecih,mislim,sva povedala ko sem bila nekje 3 mesece...in tko kot si rekla ti so me drugi spraševali če zdaj pa bo... ...pa sm si mislila ja če bo le bog dal...kako naj jaz to vem... ampak je bilo vse vredu...in to želim tudi tebi gantar res iskreno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 18:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
vem, dudica... hvala! Veš, tudi sama sem se po prvem splavu ful spremenila. Najprej celo na slabš. Ker sem za vse krivila sebe in ko sem bila res na tleh, tudi druge. Mož me je ene 2x mislil celo odpeljat na grič v Idrijo, ker sem bila čist na koncu z živci. Jst mislim, da sedaj ne be tako hudo. Mislim po drugem. Ma men se sploh ne zdi, da je bil sedaj splav. V 22T???Ja, za zdravnike je, zame pa ne. Ma kam sem sedaj zajadrala. JOJ! Ko sem imela Gašperja v naročju (čeprav je bil mrtev) sem mu obljubila, da zdej ne bom taka kot sem bila. In da nihče ni kriv, da se je to zgodilo. In mislim, da mi kar gre. Ne gre pa, da se nebi spomnila nanj in tude brez ne gre. Najbolj mi je hudo, ko zvečer zaspim, ali pa ko se zjutraj zbudim.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 18:54:53
|
|
|
|
Dudica1
|
ti verjamem...pa to je še huje ker si ga imela v naročju in ga videla...dobra si res...ampak gremo naprej se pa tudi meni zdi da v 22 t če rodiš potem to ni splav ne...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 19:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Veš, zdavniki imajo splav do 24 T, potem je pa prezgodnji porod. Najbolj me boli to, ker je on ko je prišel na svet še zajokal. In oni to vseeno smatrajo za splav. . Sej sploh ni bitno. Jst mam pač drugačno mnenje kot oni. Pa kaj pol. Rodila sem ga, prav tako kot ga boš ti . Sam moj je bil premajhen. Pa še fantek je bil, ker fantki so bolj občutljivi, pa prej obupajo. Ne samo dojenčki. Mislim tud nasplošno. Fantje prej puško v koruzo vržejo kot pa punce. Me smo boljše
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 2.3.2009 19:26:43
|
|
|
|
Dudica1
|
se strinjam imam enako mnenje kot ti...ja to pa pravijo ja da se prej udajo kot punčke...da več zdržijo ... no gremo naprej... počasi pod tuš pa še mal na kavč kakšn film pogledat pol pa spat ker danes sm neki zmatrana pa kr neki me kuha,bomo videli kaj bo to...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 8:09:41
|
|
|
|
Dudica1
|
kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 8:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Veš, zdavniki imajo splav do 24 T, potem je pa prezgodnji porod. Najbolj me boli to, ker je on ko je prišel na svet še zajokal. In oni to vseeno smatrajo za splav. . Sej sploh ni bitno. Jst mam pač drugačno mnenje kot oni. Pa kaj pol. Rodila sem ga, prav tako kot ga boš ti . Sam moj je bil premajhen. Pa še fantek je bil, ker fantki so bolj občutljivi, pa prej obupajo. Ne samo dojenčki. Mislim tud nasplošno. Fantje prej puško v koruzo vržejo kot pa punce. Me smo boljše dobro jutro gantar: hudo je! to se zavedamo, zato pa smo tukaj da lahko izliješ dušo na papir, ker verjemi lažje je, vse ti stojimo ob strani in te podpiramo, samo sesuti se ne smeš, ker boš samo slabše naredila za sebe in možeka! sinko te gleda iz nebes in te varuje pred vsem hudim ja za zdravnike je do 24 tedna splav ker dojenček do takrat ni zmožen preživet, ker nima razvitih pljuč po 24 tednu pa je že zmožen ker se mu pljuča že toliko razvijejo da lahko diha gantar misli na prihodnost, že čez pet mesecev se lahko zgodi da boš zagledala plusek to imaš prav, baje pravijo da če se fantje prezgodaj rodijo so jambrovčki gantar drži se se piševe na mailu, zs in na FB grem na pregled l.p.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 3.3.2009 9:26:54
|
|
|
|
Dudica1
|
CVEKA30 dobro opravi....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.