![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 8:56:58
|
|
|
|
Dudica1
|
kako ste kaj danes ...pri nas je že sonček nas zbudil... ...ne vem kaj bi kuhala danes...ima katera kakšno idejo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 9:45:12
|
|
|
|
Anonimen
|
DOBRO JUTRO! jaz bom danes kuhala, krompir v solati in pohan sir, njami!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 9:47:53
|
|
|
|
Dudica1
|
ooo,jaz bi tud pohan sir...ampak kaj k ga prec tolk gre...pa še poceni ni ...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 9:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ooo,jaz bi tud pohan sir...ampak kaj k ga prec tolk gre...pa še poceni ni ... pa prit k men na pohan sir
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 9:55:29
|
|
|
|
Dudica1
|
ja pa mam še enih par za sabo k bi tud jedli kosilo...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 10:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja pa mam še enih par za sabo k bi tud jedli kosilo... ja saj nima veze bo bolj veselo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 10:11:30
|
|
|
|
Dudica1
|
ma ja celo vojsko sabo prpelat... GANTAR kako ste...vidim da si tukaj...?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 10:14:30
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro! Joj, kako bi še spala............ No jaz pa nameravam nardit sirove štruklje, ker moram skuto ponucat. Zraven pa še kompot pa bo. Sva imela sir že v sredo. kako ste kaj punce?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 10:17:31
|
|
|
|
Dudica1
|
mmm,tud sirove štruklje bi jedla ja... ma smo vredu...tud jaz sm zaspana pa sm celo noč spala...sej ne veš a je bolje da spiš celo noč al da ne bi... drugače pa barvamo in belimo še sobico za in bomo danes mislim da končali...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 10:23:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ja danes je en čuden dan bom pol mal počivala!!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 10:29:05
|
|
|
|
buksi
|
ma jaz sem se celo noč zbujala in romala na wc. Uf, je kakr mučno postalo, kot da bi mi sedel na mehurju . Ah bo že, še malo pa bo, ker ga čutim pa res zelo nizko že. Sem bila pa danes že v elementu pa sem že cel stanovanje premetla, pa kuhno pomila, pa cunje obesla, tak da me sam še južna čaka za skuhat.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 12:01:49
|
|
|
|
Dudica1
|
no buksi pol boš pa lahko šla ko boš vse nardila...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 15:08:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Dudica... samo nekaj ti moram sporočiti. O tisti bioenergetičarki. Ni jo več na J.V. Se je z možem baje ločila in odšla in nimajo pojma kje je sedaj.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 15:14:03
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene, zdaj sem že pri matematičnih enačbah imam malo počitka
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 15:59:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Pozdravljene! Dudica... samo nekaj ti moram sporočiti. O tisti bioenergetičarki. Ni jo več na J.V. Se je z možem baje ločila in odšla in nimajo pojma kje je sedaj. kaj,sej ne morem verjet...kaj pa ji je blo da je kar šla...a se ji je kaj zgodilo al je šla sama od sebe stran pač... če pa želiš ti pa lahko zrihtam od enega iz ljubljane številko...?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 16:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
no končno!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 16:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
RR dela
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 17:45:21
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: gantar Pozdravljene! Dudica... samo nekaj ti moram sporočiti. O tisti bioenergetičarki. Ni jo več na J.V. Se je z možem baje ločila in odšla in nimajo pojma kje je sedaj. kaj,sej ne morem verjet...kaj pa ji je blo da je kar šla...a se ji je kaj zgodilo al je šla sama od sebe stran pač... če pa želiš ti pa lahko zrihtam od enega iz ljubljane številko...? Kaj?????
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 17:49:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: gantar Pozdravljene! Dudica... samo nekaj ti moram sporočiti. O tisti bioenergetičarki. Ni jo več na J.V. Se je z možem baje ločila in odšla in nimajo pojma kje je sedaj. kaj,sej ne morem verjet...kaj pa ji je blo da je kar šla...a se ji je kaj zgodilo al je šla sama od sebe stran pač... če pa želiš ti pa lahko zrihtam od enega iz ljubljane številko...? Saj veš, da ne mormo tolk tu gor pisat, ampak kot sem izvedela, je šla stran od njega, pa nisem čist sigurna, al da je bil nekaj bolan njen mož in ko ji je vse zapustil, je šla. Sam nisem 100%. Saj veš, tud govorice itd. Upam, da bom našle kakšnega drugega. Sicer imam jst eno tel. št. že tud od enega iz Vrhnike, ki vse zdravi, od alergije, bolerije (al kak se reče), herpese, razna vnetja ... mogoče tud to kaj zdravi. se bom morala pozanimat.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 18:13:56
|
|
|
|
copka
|
Gantar- a je tale z Vrhnike mogoce na Verdu? Tega poznam, je od kolega oce in meni se zdi res fajn. Osebno ga nisem " sprobala".
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 18:14:15
|
|
|
|
Dudica1
|
aja tako ... ...ja škoda ker je bla res fajn ženska...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 18:29:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka Gantar- a je tale z Vrhnike mogoce na Verdu? Tega poznam, je od kolega oce in meni se zdi res fajn. Osebno ga nisem " sprobala". ja tud jaz poznam to na vrhniki pa nisem bla...jih je pa dost iz tukaj bilo tam tudi moj oče je hodil ke...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 19:35:34
|
|
|
|
copka
|
dudica, jaz govorim o moskem. Verjetno tudi ti, ceprav si napisala "to" (pa ne me imet za picajzlo, ampak ne vem ce govoriva o isti osebi)
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 20:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst vem še za eno, k je na Drenovem griču. K ji pa baje sam vodo daš in ti pove kaj ti je. ampak ni ta tista, k sem prej govorila. Tisti je moški in ni Slovenec. Mislim, da je po rodu iz Srbije. Al pa iz tam nekje. Zanj mi je sodelavka povedala, ker ona hodi k njemu zaradi alergije. In ona je ful zadovoljna z njim. Mogoče ga bom tud sama poklicala, ker sem tud ful alergična.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 27.2.2009 21:04:13
|
|
|
|
copka
|
gantar, potem pa ne govoriva o istem bioenergetiku. Ta, ki ga poznam, je Slovenec. Pri Agati-zeliscarki na Drenovem gricu pa sem bila, oz. je bila cela druzina. Tudi oci preden so mu povedali, da ima raka, je bil tam, ker je sepal. Pa mu je povedala, da sepa zaradi ledvice. Pa se je zdravnica v ZD Logatec smejala. No, na koncu so ugotovili, da sepa, ker se je ena rakava celica iz ledvice preselila na kolk in ga razjedala. Jaz imam namen iti k njej se med nosecnostjo, da me malo pregleda in upam, da da kaj proti krckom in za vec mleka.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.